Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

MOMS JUNE 2021

Recommended Posts

Just now, Φώφη1990 είπε:

Χαχαχα... Άστο με τους υπνους! Ξυπνάω και παλι νυστάζω! Μεσημέρι οπωσδήποτε θα κοιμηθώ ένα δίωρο και το βράδυ από τις 9 όπως λες και εσυ.. Αν το μωρό μεγάλωνε όσο κοιμομασταν τότε σίγουρα θα κάνω γίγαντα και ας είμαι 1.63 και 55 κιλά χαχαχαχα

Βρε κορίτσια αυτο με τον υπνο το έχω και γω.... Κοιμάμαι βέβαια αργα δώδεκα μια αλλά θα κοιμηθώ και το απόγευμα στις 5 σίγουρα. Πολλή νύστα!!! Και πολλή πείνα!!! Τρώω το φαγητό μου και θέλω να φάω και αλλο!!!! Δεν νιώθω ότι χόρτασα ένα πράγμα. Εκεί τρώω φρούτα ή λαχανικά.  Τι πράγμα και αυτο; :shock: :shock:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Φραουλίτσα* είπε:

Βρε κορίτσια αυτο με τον υπνο το έχω και γω.... Κοιμάμαι βέβαια αργα δώδεκα μια αλλά θα κοιμηθώ και το απόγευμα στις 5 σίγουρα. Πολλή νύστα!!! Και πολλή πείνα!!! Τρώω το φαγητό μου και θέλω να φάω και αλλο!!!! Δεν νιώθω ότι χόρτασα ένα πράγμα. Εκεί τρώω φρούτα ή λαχανικά.  Τι πράγμα και αυτο; :shock: :shock:

Αχ κορίτσια και εγώ πολύ νυστα στην μικρή δεν ήμουν έτσι....ευτυχώς όμως έχω ένα καλουπνο παιδι κοιμάται το μεσημέρι ένα 2,5ωρο και ξαπλώνω και εγω εκείνες τις ώρες και το βράδυ κοιμάται στις 9μιση εγώ στις 11 γιατί βλέπω μια συγκεκριμένη σειρά στο m το πρωί με το ζόρι ξυπνάω 8

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

10 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Κορίτσια εχω τρομερό άγχος γι αύριο.... Από το άγχος έχω ανακάτεμα, ξέρετε αυτό που γίνεται κόμπος το στομάχι

Εν τω μεταξύ εγώ πήρα πρωτοβουλία και τα έκοψα τα ουτροτζεσταν, διότι το έπαιρνα κι όταν άρχισε να με πιάνει, έσβηνε ο κόσμος γύρω μου σβήνω επιτόπου, με το ζόρι πάω μέχρι το κρεβάτι. Αν το πάρω βράδυ, δε μπορώ να ξυπνήσω και γενικά να αντιδρασω όταν ξυπνάει η μικρή στη διάρκεια της νύχτας. Αν το πάρω οποιαδήποτε άλλη ώρα, μπορεί να πέσω κάτω επιτόπου, δεν κρατάω τα μάτια μου ανοιχτά κι αυτό είναι επικίνδυνο με τα παιδιά μέσα στο σπίτι. 

Γεια σου κορίτσι.. Με το καλό και να τα χαίρεσαι ολα.. 

Να σου πω γιατί δεν ρωτάς τον γιατρό σου να τα βάζεις κολπικα? 

Εγώ έτσι έκανα και στις δυο εγκυμοσυνης καθώς στην πρωτη, είχα ολα αυτα τα συμπτώματα που γράφεις εσυ.. Εχανα τον κόσμο, και δουλευα, δεν μπορουσα να μαι σε τέτοια κατάσταση.. Πόσο μάλλον όταν έχεις παιδια στο σπίτι... Για ρώτησε το και μην το σταματάς μόνη σου.. Το ουτροτζεσταν σώζει κυησεις από την εμπειρία μου στο λεω

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Καλημέρα κορίτσια μου νομίζω έχω καούρες αλλά δεν είμαι σίγουρη τι είναι οι καούρες γιατί δεν είχα ποτέ. Για πείτε πως τις βιώνετε εσείς να δω αν είναι αυτό :P

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, FlowerMom said:

Καλημέρα κορίτσια μου νομίζω έχω καούρες αλλά δεν είμαι σίγουρη τι είναι οι καούρες γιατί δεν είχα ποτέ. Για πείτε πως τις βιώνετε εσείς να δω αν είναι αυτό :P

Ναι κι εγω το  ίδιο δεν είχα ποτέ. Σαν κάψιμο στο στομάχι σαν να σε έχει πειράξει κάτι στο φαγητό. Ελπίζω όλα αυτά να σημαίνουν ότι όλα βαίνουν καλώς...<3

• Μου αρέσει 1

xu6xp2.png

Διαφημίσεις

Just now, FlowerMom είπε:

Εγώ τις καουρες τις νιώθω κάπως σαν να  μου ανεβαίνει το φαγητό στο λαιμό και να μένει εκεί,  χωρίς να μου έρχεται εμετός ούτε ανακατωσούρα! Και έχω και αυτό το κάψιμο στο στομάχι ! Δοκίμασε να τρως μαστίχα ,έστω για λιγο βοηθάει!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια χαιρετώ την όμορφη παρέα σας !! Εγώ είμαι μανούλα Μαΐου πρώτα ο Θεός αλλά διαβάζω το δικό σας θέμα, γιατί έχει μεγαλύτερη συμμετοχή! Εύχομαι σε όλες σας καλές και τελειομηνες εγκυμοσύνες και καλά αποτελέσματα στους υπέρηχους-αυχενικες σας! Εμείς έχουμε κάνει ήδη την Αυχενική με πολύ καλά αποτελέσματα και πλέον χαιρόμαστε την εγκυμοσύνη.  Λίγα λόγια για την Αυχενική: Μπορεί να διαρκέσει από 20'- μέχρι 45' ανάλογα με τη θέση του μωρού. Το δικό μας μας παιδεψε για αυτό και μου προτάθηκε η λήψη σοκολάτας για να αλλάξει θέση (προτείνεται η λήψη σοκολάτας γάλακτος και όχι η μαύρη, γιατί η ζάχαρη βοηθά στις κινήσεις του εμβρύου). Φύλο δεν καταφέραμε να δούμε, αλλά η γιατρός είπε ότι μοιάζει με κοριτσάκι. Ξανα υπέρηχο έχω την 15η εβδομάδα, όπου μάλλον θα δούμε το φύλο με σιγουριά. 

• Μου αρέσει 12

ut9np2.png

Just now, Maria92 είπε:

Κορίτσια χαιρετώ την όμορφη παρέα σας !! Εγώ είμαι μανούλα Μαΐου πρώτα ο Θεός αλλά διαβάζω το δικό σας θέμα, γιατί έχει μεγαλύτερη συμμετοχή! Εύχομαι σε όλες σας καλές και τελειομηνες εγκυμοσύνες και καλά αποτελέσματα στους υπέρηχους-αυχενικες σας! Εμείς έχουμε κάνει ήδη την Αυχενική με πολύ καλά αποτελέσματα και πλέον χαιρόμαστε την εγκυμοσύνη.  Λίγα λόγια για την Αυχενική: Μπορεί να διαρκέσει από 20'- μέχρι 45' ανάλογα με τη θέση του μωρού. Το δικό μας μας παιδεψε για αυτό και μου προτάθηκε η λήψη σοκολάτας για να αλλάξει θέση (προτείνεται η λήψη σοκολάτας γάλακτος και όχι η μαύρη, γιατί η ζάχαρη βοηθά στις κινήσεις του εμβρύου). Φύλο δεν καταφέραμε να δούμε, αλλά η γιατρός είπε ότι μοιάζει με κοριτσάκι. Ξανα υπέρηχο έχω την 15η εβδομάδα, όπου μάλλον θα δούμε το φύλο με σιγουριά. 

Καλησπέρα... Με το καλό το μωράκι σου. Κι εγώ Μαΐου θα είμαι λόγω καισαρικής οπότε μείνε εδώ να τα λέμε. 

Εγώ κορίτσια μου έχω χαθεί κάπως αλλά έχω φοβερό τρέξιμο. Αρκετή δουλειά παρολη την καραντίνα και κάνουμε ένα δεύτερο δωμάτιο στο σπίτι μας γτ είχαμε μόνο ένα, οπότε έχουμε μαστορους και μετακόμισαμε στην πεθερά. 

Το στομάχι πολύ καλύτερα. Με πιάνει απόγευμα και βράδυ κυρίως η όλη αηδία - ανακατωσουρα. 

@Evouska ευχαριστούμε για το πινακάκι. Εύχομαι όλες να είστε καλά 

• Μου αρέσει 8

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

@Μαρια92 να σαι καλά για τις πληροφορίες!! Και γω μάλλον προς τον Μάιο θα γεννήσω με το καλο!!! Αν θες όπως είπε η @Μαρία1430 μπορείς να μας λες τα νεα  σου και να τα λέμε. Όλοι οι καλοί χωράνε!!

Εμένα οι ανακατοσούρες μου έχουν μειωθεί αρκετά. Που και που μπορεί να με πιάσουν, αλλά αποφεύγω και τα βαριά φαγητα. Την Πέμπτη εχω τελικά γυναικολόγο γιατί είχε χειρουργείο την Παρασκευή.  Και Αυχενική εχω 27. Έγραψα λάθος την ημερομηνία... Όποιο άλλο κορίτσι κάνει να μας πει τα αποτελέσματα. 

Just now, Μαρία1430 είπε:

Καλησπέρα... Με το καλό το μωράκι σου. Κι εγώ Μαΐου θα είμαι λόγω καισαρικής οπότε μείνε εδώ να τα λέμε. 

Εγώ κορίτσια μου έχω χαθεί κάπως αλλά έχω φοβερό τρέξιμο. Αρκετή δουλειά παρολη την καραντίνα και κάνουμε ένα δεύτερο δωμάτιο στο σπίτι μας γτ είχαμε μόνο ένα, οπότε έχουμε μαστορους και μετακόμισαμε στην πεθερά. 

Το στομάχι πολύ καλύτερα. Με πιάνει απόγευμα και βράδυ κυρίως η όλη αηδία - ανακατωσουρα. 

@Evouska ευχαριστούμε για το πινακάκι. Εύχομαι όλες να είστε καλά 

Με το καλό το καινούριο δωμάτιο, και καλή δύναμη!! Μπορεί να ξεβολευτηκες αλλά θα έχεις εστω μια βοήθεια απο την πεθερά σου.

• Μου αρέσει 4

zZWsp2.png398Mp3.png

@Φραουλίτσα* και @Μαρία1430 σας ευχαριστώ πολύ!! Όσα κορίτσια έχουν συμπτώματα μετά τη 10η -11η εβδομάδα θα δουν να μειώνονται, με εξαίρεση κάποιες περιπτώσεις που συνεχίζουν και στο 2ο τρίμηνο- πράγμα που απευχομαστε. Εγώ ευτυχώς δεν έχω δυσάρεστα συμπτώματα, μόνο υπνηλία και συχνοουρια. Είναι μέρες που δεν αισθάνομαι καν έγκυος, οπότε και τα υπόλοιπα κορίτσια που είναι σαν κι εμένα να μην ανησυχούν για την απουσία συμπτωμάτων .

• Μου αρέσει 6

ut9np2.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, maroullaki είπε:

Να δεις το μωράκι να χαλαρώσεις σήμερα και αν θες πες στον γιατρό μήπως έβαζες κανένα κολπικα

Δε θέλω να το πάρω κολπικά γιατί έχω ακούσει ότι μπορεί να σπάσει κανένα αγγείο του κόλπου και αν δω αίμα εγώ τρελάθηκα... Κλασομπανιερα τελείως... 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1
  • Λυπημένη/-ος 1

1 ώρα πρίν, Maria92 είπε:

Όλοι οι καλοί χωράνε κούκλα μου! Αν θέλεις πες μας την πητ σου να σε βάλω στο πινακακι όταν ανεβάσω διορθωμένο!❤ 

Just now, ΧρυσαΜ είπε:

Δε θέλω να το πάρω κολπικά γιατί έχω ακούσει ότι μπορεί να σπάσει κανένα αγγείο του κόλπου και αν δω αίμα εγώ τρελάθηκα... Κλασομπανιερα τελείως... 

Υπομονή κοριτσάκι μου, τι ώρα έχεις ραντεβού;;

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Nina13 είπε:

Γεια σου κορίτσι.. Με το καλό και να τα χαίρεσαι ολα.. 

Να σου πω γιατί δεν ρωτάς τον γιατρό σου να τα βάζεις κολπικα? 

Εγώ έτσι έκανα και στις δυο εγκυμοσυνης καθώς στην πρωτη, είχα ολα αυτα τα συμπτώματα που γράφεις εσυ.. Εχανα τον κόσμο, και δουλευα, δεν μπορουσα να μαι σε τέτοια κατάσταση.. Πόσο μάλλον όταν έχεις παιδια στο σπίτι... Για ρώτησε το και μην το σταματάς μόνη σου.. Το ουτροτζεσταν σώζει κυησεις από την εμπειρία μου στο λεω

Φοβάμαι για κολπικα... 

1 ώρα πρίν, Maria92 είπε:

Με το καλο!!! 

Just now, ΒαλεντιναΧ είπε:

@ΧρυσαΜ τι έγινε πηγές για υπέρηχο???

Just now, Φώφη1990 είπε:

Νομιζω οτι όλες σήμερα την @ΧρυσαΜέχουμε στο μυαλό μας! :)

Just now, Evouska είπε:

Όλοι οι καλοί χωράνε κούκλα μου! Αν θέλεις πες μας την πητ σου να σε βάλω στο πινακακι όταν ανεβάσω διορθωμένο!❤ 

Υπομονή κοριτσάκι μου, τι ώρα έχεις ραντεβού;;

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Ήδη νιώθω πολύ άσχημα που σάς γκρινιάζω συνέχεια. 

Είμαι στο γιατρό περιμένω να έρθει η σειρά μου. Το άγχος βαράει κόκκινο 

• Μου αρέσει 4
  • Λυπημένη/-ος 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...