Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

MOMS JUNE 2021

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα!!! Σας ευχαριστώ πολύ όλες!!! Όντως σήμερα δεν έχω του, θα και το γιατρό βέβαια, αλλά νομίζω ότι είναι όλα καλά!  @Φώφη1990εμεις την αποκόλληση την είδαμε στον υπέρηχο. Εύχομαι σε όλες μας να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος! Αυχενική έχω 4/12!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαίνεται στον υπέρηχο. 

Ωστόσο εγώ πλέον δεν τα φοβάμαι τα καφέ από προσωπική εμπειρία Κ από άλλες κοπέλες που διαβάζω είναι σύνηθες φαινόμενο. 

Σκέψου στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα μέχρι 17-18 βδομάδα αραιά κ που

Ξεκούραση, ουτροτζεσταν όπως πολλές από εμάς παίρνουν κ όλα θα πάνε καλά 

• Μου αρέσει 1

Just now, Eva1986 said:

Φαίνεται στον υπέρηχο. 

Ωστόσο εγώ πλέον δεν τα φοβάμαι τα καφέ από προσωπική εμπειρία Κ από άλλες κοπέλες που διαβάζω είναι σύνηθες φαινόμενο. 

Σκέψου στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα μέχρι 17-18 βδομάδα αραιά κ που

Ξεκούραση, ουτροτζεσταν όπως πολλές από εμάς παίρνουν κ όλα θα πάνε καλά 

Ετσι ακριβώς!!!! 

Κορίτσια εσείς που ξεκινάτε πρωτες αυχενικη να μας ενημερώσετε!!! 

Πόση διάρκεια έχει? Πονάει? Και γενικα όλες τις ανατριχιαστικες λεπτομέρειες χαχαχαχαχα 

• Μου αρέσει 1

oJHZp3.png

Just now, Φώφη1990 είπε:

Ετσι ακριβώς!!!! 

Πόση διάρκεια έχει? Πονάει? Και γενικα όλες τις ανατριχιαστικες λεπτομέρειες χαχαχαχαχα 

Η διάρκεια εξαρτάται από την θέση του μωρού.  Όσο πιο καλή θέση έχει εκείνη την ώρα ,τόσο πιο εύκολα θα τα δει ο γιατρος. 

Γίνεται με υπέρηχο στην κοιλιά (έχω ακούσει κ κάνα:2 που έκαναν κολπικό)

Σύγχρονως θα σας πάρουν κ αίμα 

Η διάρκεια η δική Μ ήταν 40-45 λεπτά 

Ρωτήστε αν το δίνουν κ σε dvd η σε στικάκι. Εγώ είχα μαζί μου κ μου το πέρασε εκεί. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Φώφη1990 είπε:

Καλη επιτυχία για αυριο Χρυσα! Θετική σκέψη και όλα καλά θα πάνε. 

Εγώ να ρωτήσω κάτι? Η αποκόλληση είναι κάτι που φαίνεται από τον υπέρηχο να φανταστώ έτσι? Την βλέπει ο γιατρός? 

Ναι το βλέπει ο γιατρός

Just now, Φώφη1990 είπε:

Ετσι ακριβώς!!!! 

Η αυχενική είναι απλος υπέρηχος, όχι κολπικό. Αν έχει καλή θέση το μωρό μπορεί να διαρκέσει γύρω στα 10-15 λεπτά το πολύ γιατί δύο τρία πράγματα πρέπει να δουν, ρινικο οστό, αυχενικό υγρό, μια γενική εικόνα του μωρού. Η β επιπέδου είναι αυτή που αργεί πολύ, δηλαδή μισάωρο χαλαρά, γιατί μετράνε τα πάντα! Μήκος κάθε οστου σε χέρια και πόδια, τα δάκτυλα, το στομάχι εξονυχιστικά, νεφρά και ουροποιητικο σύστημα, όλες τις κοιλιές της καρδιάς και τις βαλβίδες, τα μέρη του εγκεφάλου και άλλα πολλά που δεν τα θυμάμαι. Κρατάει ώρα, αν δεν έχει θέση το μωρό μπορεί να πάρει και ώρα. 

Σάς τα λέω αυτά γιατί άλλες πάνε πχ σε ένα νοσοκομείο για αυχενική και επειδή δεν κρατάει πολύ η εξέταση νομίζουν ότι δεν έκανε δουλειά ο γιατρός και τέτοια. Μην αγχώνεστε. 

Μετά από αυτό κάνετε και μια εξέταση αίματος που είναι πολύ σημαντική. 

Παρεμπιπτόντως, έμαθα ότι πριν λίγο καιρό μια κοπέλα πήγε για β επιπέδου στη βιοϊατρική στο Περιστέρι (τουλάχιστον οι αθηναιες ξέρετε) με το σκεπτικό "γιατί να πληρώσω 100€ στο μαιευτήριο ενώ μπορώ να δώσω 6€ στη βιοϊατρική;" και η εξέταση κράτησε 10 λεπτά!!! Έπαθα πλάκα... 

Θυμάμαι ακριβώς και τα κόστη, η Β επιπέδου στο μητέρα είναι 98€ και η αυχενική μαζί με papp a πρέπει να είναι γύρω στα 120.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, ΧρυσαΜ είπε:

Ναι το βλέπει ο γιατρός

Η αυχενική είναι απλος υπέρηχος, όχι κολπικό. Αν έχει καλή θέση το μωρό μπορεί να διαρκέσει γύρω στα 10-15 λεπτά το πολύ γιατί δύο τρία πράγματα πρέπει να δουν, ρινικο οστό, αυχενικό υγρό, μια γενική εικόνα του μωρού. Η β επιπέδου είναι αυτή που αργεί πολύ, δηλαδή μισάωρο χαλαρά, γιατί μετράνε τα πάντα! Μήκος κάθε οστου σε χέρια και πόδια, τα δάκτυλα, το στομάχι εξονυχιστικά, νεφρά και ουροποιητικο σύστημα, όλες τις κοιλιές της καρδιάς και τις βαλβίδες, τα μέρη του εγκεφάλου και άλλα πολλά που δεν τα θυμάμαι. Κρατάει ώρα, αν δεν έχει θέση το μωρό μπορεί να πάρει και ώρα. 

Σάς τα λέω αυτά γιατί άλλες πάνε πχ σε ένα νοσοκομείο για αυχενική και επειδή δεν κρατάει πολύ η εξέταση νομίζουν ότι δεν έκανε δουλειά ο γιατρός και τέτοια. Μην αγχώνεστε. 

Μετά από αυτό κάνετε και μια εξέταση αίματος που είναι πολύ σημαντική. 

Παρεμπιπτόντως, έμαθα ότι πριν λίγο καιρό μια κοπέλα πήγε για β επιπέδου στη βιοϊατρική στο Περιστέρι (τουλάχιστον οι αθηναιες ξέρετε) με το σκεπτικό "γιατί να πληρώσω 100€ στο μαιευτήριο ενώ μπορώ να δώσω 6€ στη βιοϊατρική;" και η εξέταση κράτησε 10 λεπτά!!! Έπαθα πλάκα... 

Θυμάμαι ακριβώς και τα κόστη, η Β επιπέδου στο μητέρα είναι 98€ και η αυχενική μαζί με papp a πρέπει να είναι γύρω στα 120.

Γεια σου κορίτσι μου! Η εικόνα είναι 4d ή απλή;

vQnfp3.png

Just now, boockie είπε:

Γεια σου κορίτσι μου! Η εικόνα είναι 4d ή απλή;

Κάνει και λίγο τρισδιάστατο αλλά όχι πάντα. Νομίζω πιο συχνά στην Β επιπέδου. Δεν ξέρω πώς ανεβάζουμε φωτογραφίες, αλλιώς θα σάς έδειχνα που έχω της κόρης μου 

• Μου αρέσει 2

Ναι η αυχενική είμαι υπέρηχος απλά.πιο ενισχυμένος .εγώ να σας πω παλεύαμε κάνα μισάωρο, δεν γυρνούσε με τίποτα η μικρή .έφαγα γλυκό έκανε βόλτα ξαναμπήκα τίποτα.και ξαναεκλεισα ραντεβού και πήγα μετά από μερικές μέρες,χαχαχ. Όταν ξαναπηγα η εξέταση κράτησε γύρω στο 40 λεπτό  ,με εμβρυολογο παντα η οποια μας εξηγούσε τα πάντα.στο Γένεσις με τη Ζορμπά.

• Μου αρέσει 2

MBIdp2.png00R4p3.png

Kαλησπέρα μανούλες, στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς! 

Μόλις έβγαλα το απογευματινό μου :ph34r:

@matinab1980 Καλώς ήλθες, με το καλό το μωράκι σου. είχα κι εγώ καφέ και ροζ γύρω στην 6η 7η (δε θυμάμαι ακριβώς), και είχα και πριν 3 4 μέρες στο άσχετο. Ο γιατρός μου δεν έδειξε να ανησυχει και γενικά είναι πολύ της λεπτομέρειας και προσεκτικός. Απλά κι εγώ την έβγαλα ξάπλα για καναδυο μέρες για σιγουριά.,

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

2t7wp3.png

Κορίτσια εχω τρομερό άγχος γι αύριο.... Από το άγχος έχω ανακάτεμα, ξέρετε αυτό που γίνεται κόμπος το στομάχι

Εν τω μεταξύ εγώ πήρα πρωτοβουλία και τα έκοψα τα ουτροτζεσταν, διότι το έπαιρνα κι όταν άρχισε να με πιάνει, έσβηνε ο κόσμος γύρω μου σβήνω επιτόπου, με το ζόρι πάω μέχρι το κρεβάτι. Αν το πάρω βράδυ, δε μπορώ να ξυπνήσω και γενικά να αντιδρασω όταν ξυπνάει η μικρή στη διάρκεια της νύχτας. Αν το πάρω οποιαδήποτε άλλη ώρα, μπορεί να πέσω κάτω επιτόπου, δεν κρατάω τα μάτια μου ανοιχτά κι αυτό είναι επικίνδυνο με τα παιδιά μέσα στο σπίτι. 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Just now, ΧρυσαΜ said:

Κορίτσια εχω τρομερό άγχος γι αύριο.... Από το άγχος έχω ανακάτεμα, ξέρετε αυτό που γίνεται κόμπος το στομάχι

Εν τω μεταξύ εγώ πήρα πρωτοβουλία και τα έκοψα τα ουτροτζεσταν, διότι το έπαιρνα κι όταν άρχισε να με πιάνει, έσβηνε ο κόσμος γύρω μου σβήνω επιτόπου, με το ζόρι πάω μέχρι το κρεβάτι. Αν το πάρω βράδυ, δε μπορώ να ξυπνήσω και γενικά να αντιδρασω όταν ξυπνάει η μικρή στη διάρκεια της νύχτας. Αν το πάρω οποιαδήποτε άλλη ώρα, μπορεί να πέσω κάτω επιτόπου, δεν κρατάω τα μάτια μου ανοιχτά κι αυτό είναι επικίνδυνο με τα παιδιά μέσα στο σπίτι. 

Χρυσα μην ανησυχείς για αυριο!!! Όλα θα πάνε καλά και θα περιμένουμε νέα σου!!! Προσωπικά διαφωνώ με την πρωτοβουλια σου αλλά αφου σε χαλουσαν τόσο πολυ να το πεις στον γιατρό αυριο και ίσως σου τα σταματήσει από μονος του. Όλα θα πάνε καλά!!! 

Εγώ παλι κορίτσια σήμερα είμαι σχετικά καλά με το χάλι των προηγουμένων ημερών. Λίγα πονακια και αναγουλα λιγότερη! Αφου λέω στον άντρα μου μήπως να ανησυχώ!!! 

• Ευχαριστώ 1

oJHZp3.png

Just now, ΧρυσαΜ είπε:

Καλή επιτυχία αύριο!!! Όλα καλά να πάνε!!! Ενημέρωσε και τον γιατρό για την διακοπή του ουλτρό να σου πει την γνώμη του. 

19 ώρες πρίν, matinab1980 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας! Είμαι κι εγώ έγκυος, 9 εβδομάδων και περιμένουμε με το καλό το παιδάκι μας τέλος Ιουνίου. Ήθελα να ρωτήσω αν σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο... Είχα μια αποκόλληση την 7η εβδομάδα. Ακούσαμε την καρδιά, ήταν καλά το μωρό και ο γιατρός μου έδωσε utrogestan πρωί βράδυ και 30 μέρες άδεια. Σήμερα είδα πάλι καφέ στο χαρτί μου και τρόμαξα... Σας έχει συμβει? 

Καλως ήρθες!! Να έχεις μια τελειόμηνη κύηση!! Αφού ακούσατε καρδούλα είναι καλά τα πράγματα. Ξεκουράσου και ολα καλα θα πανε!!!

• Ευχαριστώ 2

zZWsp2.png398Mp3.png

7 hours ago, Φώφη1990 said:

Χρυσα μην ανησυχείς για αυριο!!! Όλα θα πάνε καλά και θα περιμένουμε νέα σου!!! Προσωπικά διαφωνώ με την πρωτοβουλια σου αλλά αφου σε χαλουσαν τόσο πολυ να το πεις στον γιατρό αυριο και ίσως σου τα σταματήσει από μονος του. Όλα θα πάνε καλά!!! 

Εγώ παλι κορίτσια σήμερα είμαι σχετικά καλά με το χάλι των προηγουμένων ημερών. Λίγα πονακια και αναγουλα λιγότερη! Αφου λέω στον άντρα μου μήπως να ανησυχώ!!! 

Καλημερα Φωφη μου!

κι εγώ τα ίδια λίγο καλύτερα από ναυτίες αν και με πιάνουν το απόγευμα βράδυ πολύ έντονα δεν μπορώ να κάνω τίποτα.και οι πόνοι είναι πιο μαλακοι πλέον.

και ύπνος κοριτσια πολύ ύπνος.κοιμάμαι από τις 9....

να μην ανησυχείς όλα καλα θα είναι.

@ΧρυσαΜ Χρύσα μου μιλά με τον γιατρό σου.πιστευω όλα καλα θα είναι!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

xu6xp2.png

8 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Να δεις το μωράκι να χαλαρώσεις σήμερα και αν θες πες στον γιατρό μήπως έβαζες κανένα κολπικα

• Μου αρέσει 2

Just now, mominthemaking said:

Καλημερα Φωφη μου!

κι εγώ τα ίδια λίγο καλύτερα από ναυτίες αν και με πιάνουν το απόγευμα βράδυ πολύ έντονα δεν μπορώ να κάνω τίποτα.και οι πόνοι είναι πιο μαλακοι πλέον.

και ύπνος κοριτσια πολύ ύπνος.κοιμάμαι από τις 9....

να μην ανησυχείς όλα καλα θα είναι.

@ΧρυσαΜ Χρύσα μου μιλά με τον γιατρό σου.πιστευω όλα καλα θα είναι!

Χαχαχα... Άστο με τους υπνους! Ξυπνάω και παλι νυστάζω! Μεσημέρι οπωσδήποτε θα κοιμηθώ ένα δίωρο και το βράδυ από τις 9 όπως λες και εσυ.. Αν το μωρό μεγάλωνε όσο κοιμομασταν τότε σίγουρα θα κάνω γίγαντα και ας είμαι 1.63 και 55 κιλά χαχαχαχα

• Χαχα 2

oJHZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...