Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

MOMS JUNE 2021

Recommended Posts

Ρε κορίτσια, εμένα ΠΗΤ μου βγάζει 14/6 αλλά λόγω κτ θα μπω νωρίτερα -πρωτα ο Θεός! Θα γνωρίζω σίγουρα μετά την αυχενική! Οπότε θα σου πω να ενημερώσεις  ξανά τότε το πινακακι @Evouska

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, HopeMe είπε:

Ρε κορίτσια, εμένα ΠΗΤ μου βγάζει 14/6 αλλά λόγω κτ θα μπω νωρίτερα -πρωτα ο Θεός! Θα γνωρίζω σίγουρα μετά την αυχενική! Οπότε θα σου πω να ενημερώσεις  ξανά τότε το πινακακι @Evouska

Οκ κορίτσι μου προς το παρόν βάζω 14/6!❤

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια τα συμπτώματα αλλάζουν κάθε μέρα!!! Τι παράξενο!!! Εσείς έχετε υγρά? Εμένα από χθες ξεκίνησαν λευκά υγρά! Τώρα αυτό είναι φυσιολογικό??? Δεν θέλω να παίρνω τον γιατρο για κάθε τι που βλέπω. 

@Evouskaευχαριστουμε παρα  πολυ για το πινακακι! 

• Μου αρέσει 2

oJHZp3.png

Καλα με την παρ και γω σίγουρα πιο νωρίς θα είμαι λόγω καισαρικής. Θα δούμε και πόσο νωρίτερα  γιατί την τελευταία φορά βγήκε 3 μέρες μεγαλύτερο. Λογικά στην αυχενική θα έχουμε μια πρώτη εικόνα. Θα ήθελα ιδανικά στην 39η εβδομάδα να κάτσει λόγο παραπάνω στην κοιλιά να μεγαλώσει αλλά μάλλον χλωμό αφού όλοι 38η κάνουν.... Θα δούμε μέχρι τότε έχω πολύ δρόμο. @HopeMe εγω είμαι 36 δεν μου είπε κάτι για έξτρα εξέταση, μάλλον θα περιμένει να δει τις τιμές της Αυχενικής.

@Evouska μπράβο!!! Ωραιο το πινακάκι!!!

• Μου αρέσει 1

zZWsp2.png398Mp3.png

Just now, Φώφη1990 είπε:

Κορίτσια τα συμπτώματα αλλάζουν κάθε μέρα!!! Τι παράξενο!!! Εσείς έχετε υγρά? Εμένα από χθες ξεκίνησαν λευκά υγρά! Τώρα αυτό είναι φυσιολογικό??? Δεν θέλω να παίρνω τον γιατρο για κάθε τι που βλέπω. 

@Evouskaευχαριστουμε παρα  πολυ για το πινακακι! 

Εγώ φουλ υγρά.  Όλη μέρα.  

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Evouska είπε:

Εχει γεμίσει χρώματα η ομάδα μας !!❤❤❤

Κορίτσια έτοιμο το Πινακάκι μας!

@Mpizelaki_mouΠΗΤ 5/6

@Μαρία1430 ΠΗΤ 7/6 Αυχενική 23/11

@boockie ΠΗΤ 8/6 Αυχενική 24/11

@Olga93 ΠΗΤ 8/6 Αυχενική 26/11

@phal ΠΗΤ 9/6 Αυχενική 19/11

@FlowerMom ΠΗΤ 11/6 Υπέρηχος 18/11

@Φραουλίτσα* ΠΗΤ 11/6  Αυχενική 21/11

@Evouska ΠΗΤ 13/6 Αυχενική 30/11

@alina80 ΠΗΤ 14/6 Αυχενική 2/12

@HopeMe ΠΗΤ 14/6 Αυχενική 4/12

@Αυρα87 ΠΗΤ 16/6

@jellyfishch ΠΗΤ 17/6

@Eva1986 ΠΗΤ 18/6

@maroullaki ΠΗΤ 20/6 Αυχενική 8/12

@Avmar ΠΗΤ 25/6

@λιλιτο ΠΗΤ 25/6

@Φώφη1990 ΠΗΤ 29/6 Υπέρηχος 24/11

@mominthemaking ΠΗΤ 29/06

@ΧρυσαΜ ΠΗΤ 30/6

@ΒαλεντιναΧ ΠΗΤ 1/7 Υπέρηχος 20/11

@Evi! Υπέρηχος 16/11

Ωχ! Πάω μάλλον πρώτη για Αυχενική εεε?? 

Σούπερ, ελπίζω να κάνω καλό ποδαρικό!!

• Μου αρέσει 7
  • Χαχα 1

4nDhp3.pngjeL6p2.png

Just now, Evouska είπε:

@Mpizelaki_mouΠΗΤ 5/6

@Αυρα87 ΠΗΤ 16/6

@jellyfishch ΠΗΤ 17/6

@Eva1986 ΠΗΤ 18/6

@Avmar ΠΗΤ 25/6

@λιλιτο ΠΗΤ 25/6

@ΧρυσαΜ ΠΗΤ 30/6

@Evi! Υπέρηχος 16/11

Φανταστικό;;;!!! Τα λόγια είναι περιττά!! Ευχαριστούμε Ευάρα!

• Μου αρέσει 2

vQnfp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Evouska είπε:

@Mpizelaki_mouΠΗΤ 5/6

@Αυρα87 ΠΗΤ 16/6

@jellyfishch ΠΗΤ 17/6

@Eva1986 ΠΗΤ 18/6

@Avmar ΠΗΤ 25/6

@λιλιτο ΠΗΤ 25/6

@ΧρυσαΜ ΠΗΤ 30/6

@Evi! Υπέρηχος 16/11

Τέλειο είναι. Ευχαριστούμε πολύ!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα σας! Είμαι κι εγώ έγκυος, 9 εβδομάδων και περιμένουμε με το καλό το παιδάκι μας τέλος Ιουνίου. Ήθελα να ρωτήσω αν σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο... Είχα μια αποκόλληση την 7η εβδομάδα. Ακούσαμε την καρδιά, ήταν καλά το μωρό και ο γιατρός μου έδωσε utrogestan πρωί βράδυ και 30 μέρες άδεια. Σήμερα είδα πάλι καφέ στο χαρτί μου και τρόμαξα... Σας έχει συμβει? 

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, matinab1980 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας! Είμαι κι εγώ έγκυος, 9 εβδομάδων και περιμένουμε με το καλό το παιδάκι μας τέλος Ιουνίου. Ήθελα να ρωτήσω αν σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο... Είχα μια αποκόλληση την 7η εβδομάδα. Ακούσαμε την καρδιά, ήταν καλά το μωρό και ο γιατρός μου έδωσε utrogestan πρωί βράδυ και 30 μέρες άδεια. Σήμερα είδα πάλι καφέ στο χαρτί μου και τρόμαξα... Σας έχει συμβει? 

Καλημέρα και με το καλό το μωράκι σου. Στο πρώτο μου παιδάκι, είχα αποκόλληση (δύο συγκεκριμένα). Έπαιρνα ήδη προγεστερόνη καθώς ήμουν από εξωσωματική και ο γιατρός μου είπε καναπέ κρεβάτι. Ξεκούραση δηλαδή... Μέχρι την αυχενική διαφάνεια είχε περάσει. Ξεκούραση θέλει και όλα θα πάνε καλά. Ο μικρός μου τώρα είναι σχεδόν 17 μηνών και σκαρφαλώνει και πηδάει από τραπέζι σε καναπέ και το αντίστροφο. 

Όμορφη Κυριακή (έστω και με την καραντινα) κορίτσια. 

• Μου αρέσει 6

5 ώρες πρίν, matinab1980 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου είμαι κ εγώ στην ίδια φάση με εσένα, σήμερα μπήκα στην 10η εβδομάδα! Εδώ κ 10 μέρες μου έγραψε κ εμένα αναρρωτική ο γιατρός γιατί έχω αποκόλληση πλακούντα. Προς το παρόν δεν έχω δει καφέ ή αίμα αλλά ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να δω ανά πασα στιγμή αν ζοριστω/κουραστώ! Οπότε προσπαθώ να είμαι όσο πιο χαλαρά μπορώ, και ελπίζω μέχρι την Αυχενική να έχει περάσει! Αυχενική έχω 30/11! Ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλες μας !❤

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

6 ώρες πρίν, matinab1980 είπε:

Αφού είναι καφέ δεν πειράζει. Το καφέ σημαίνει ότι παλιό αίμα. Δηλαδή μπορεί να έχει μείνει υπολειμμα από την προηγούμενη αποκόλληση. Ή μπορεί να είναι κάτι σαν υπενθύμιση περιόδου, αν το είδες μέρες που ήταν η προηγούμενη περίοδος, συμβαίνει καμία φορά και αυτό 

Just now, Evouska είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου είμαι κ εγώ στην ίδια φάση με εσένα, σήμερα μπήκα στην 10η εβδομάδα! Εδώ κ 10 μέρες μου έγραψε κ εμένα αναρρωτική ο γιατρός γιατί έχω αποκόλληση πλακούντα. Προς το παρόν δεν έχω δει καφέ ή αίμα αλλά ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να δω ανά πασα στιγμή αν ζοριστω/κουραστώ! Οπότε προσπαθώ να είμαι όσο πιο χαλαρά μπορώ, και ελπίζω μέχρι την Αυχενική να έχει περάσει! Αυχενική έχω 30/11! Ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλες μας !❤

Αυτό το θυμάμαι που το είχες γράψει και δε σού κρυβω ότι κι εγώ το φοβάμαι. Αλλά τι να κάνω, με δύο παιδιά δε γίνεται να μην σκύβεις, να μην κάνεις δουλειές, να μην κουράζεσαι.

Λογικά αύριο θα πάω γιατρό. Για να δούμε τι θα δούμε 

• Μου αρέσει 1

Just now, ΧρυσαΜ said:

Αφού είναι καφέ δεν πειράζει. Το καφέ σημαίνει ότι παλιό αίμα. Δηλαδή μπορεί να έχει μείνει υπολειμμα από την προηγούμενη αποκόλληση. Ή μπορεί να είναι κάτι σαν υπενθύμιση περιόδου, αν το είδες μέρες που ήταν η προηγούμενη περίοδος, συμβαίνει καμία φορά και αυτό 

Αυτό το θυμάμαι που το είχες γράψει και δε σού κρυβω ότι κι εγώ το φοβάμαι. Αλλά τι να κάνω, με δύο παιδιά δε γίνεται να μην σκύβεις, να μην κάνεις δουλειές, να μην κουράζεσαι.

Λογικά αύριο θα πάω γιατρό. Για να δούμε τι θα δούμε 

Καλη επιτυχία για αυριο Χρυσα! Θετική σκέψη και όλα καλά θα πάνε. 

Εγώ να ρωτήσω κάτι? Η αποκόλληση είναι κάτι που φαίνεται από τον υπέρηχο να φανταστώ έτσι? Την βλέπει ο γιατρός? 

oJHZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...