Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

MOMS JUNE 2021

Recommended Posts

Just now, phal είπε:

Υποτίθεται ότι το έχω κ εγώ με αυτά, αλλά το συγκεκριμένο δεν το καταφέρνω, όταν πάω να διαλέξω εικόνα για να πάω στην επόμενη επιλογή, δεν επιλέγεται η εικόνα μόνο με παρατεταμένο πάτημα που μπορείς να αντιγράψεις την εικόνα (μπούρδες δηλαδη) . Δεν μπορώ να προχωρήσω στο να δημιουργήσω τικερακι .... νιωθω λιγο βλακας... χαχα

Το έφτιαξα (ειμαι βλάκας τελικά..... !) Αλλά μετά δυσκολεύομαι πάλι... αντιγράφω τον κώδικα που εμφανίζει κ τον κάνω paste στην υπογραφή κ εμφανίζει αυτό που βλέπετε.... !

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

4nDhp3.pngjeL6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, phal είπε:

Το έφτιαξα (ειμαι βλάκας τελικά..... !) Αλλά μετά δυσκολεύομαι πάλι... αντιγράφω τον κώδικα που εμφανίζει κ τον κάνω paste στην υπογραφή κ εμφανίζει αυτό που βλέπετε.... !

Κ μένα έτσι Μ το βγάζει.  Δεν ξέρω που κάνω λάθος 

Just now, phal είπε:

Το έφτιαξα! Σας έπρηξα! Άμα δεν έχεις κ υπομονή κ Προσοχή.....! Τέλεια!!!

• Μου αρέσει 2

4nDhp3.pngjeL6p2.png

Just now, phal είπε:

Τα καταφερες!!! Φαινεται

• Ευχαριστώ 1

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Just now, phal είπε:

Υποτίθεται ότι το έχω κ εγώ με αυτά, αλλά το συγκεκριμένο δεν το καταφέρνω, όταν πάω να διαλέξω εικόνα για να πάω στην επόμενη επιλογή, δεν επιλέγεται η εικόνα μόνο με παρατεταμένο πάτημα που μπορείς να αντιγράψεις την εικόνα (μπούρδες δηλαδη) . Δεν μπορώ να προχωρήσω στο να δημιουργήσω τικερακι .... νιωθω λιγο βλακας... χαχα

Καλημέρα κορίτσια μου καλό Σαββατοκύριακο!!

Δεν βλέπουμε τικερακι μόνο το url! Πάτησες αντιγραφή το σωστό; θα επιλέξεις την κατηγορία forums και από εκεί το PseudoHTML, UBBCode and BB Code , αυτό το λινκ θα κάνεις αντιγραφή! Και θα σβήσεις τα πάντα από την υπογραφή που έχεις τώρα κ θα κάνεις εκεί επικόλληση!

Άκυρο άκυρο τώρα φαίνεται κανονικά!!!

Just now, Evouska είπε:

Δεν βλέπουμε τικερακι μόνο το url! Πάτησες αντιγραφή το σωστό; θα επιλέξεις την κατηγορία forums και από εκεί το PseudoHTML, UBBCode and BB Code , αυτό το λινκ θα κάνεις αντιγραφή! Και θα σβήσεις τα πάντα από την υπογραφή που έχεις τώρα κ θα κάνεις εκεί επικόλληση!

Το κατάφερα ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

4nDhp3.pngjeL6p2.png

Και σου έγραψα @phal τα βήματα ένα ένα αλλά επειδή αντέγραψα το κείμενο που σου βάζει μου το έβαλε προς έγκριση.... Όποια θέλει όταν εγκριθεί το βλέπει. Και έβαλες και ωραιο χρώμα μπράβο!!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Just now, HopeMe είπε:

Καλησπέρα κοριτσια μου!

Χάθηκα λίγο γιατί από την προηγούμενη εβδομάδα άρχισαν οι εμετοι, ευτυχώς απογευματινές ώρες γιατί ως τις 5 εργάζομαι κανονικά. Βέβαια δεν σας παραπονιέμαι, το σπορακι μεγαλώνει :D

Την Δευτέρα πήγαμε στο γιατρό 9w 0d και ήταν όλα μια χαρά. Κλείσαμε για αυχενική στις 4/12 σε ένα γιατρό που μου σύστησε ο γυναικολόγος μου. Πήρα ακόμη μια ανάσα μετά τον υπέρηχο γιατί πέρασα ακόμη ένα σκόπελο τις 8,5 εβδομάδες που ήταν η πρώτη παλλινδρομη. Κι για αυτό με χαροποιουν και οι εμετοι. Κοντεύω 10 εβδομάδων και ξέρω ότι αναπτύσσεται :wub: Εύχομαι όλα να συνεχισουν έτσι! Αυτή τη Δευτέρα θα προγραμματίσω και για λήψη τροφοβλάστης γιατί είμαι 39 ετων και βλέπουμε αν θα την κάνω . Αλήθεια όσες είστε κοντά στην ηλικία μου, σας τη σύστησε;

Χθες η TSH στην επαναληπτική ήταν 3.19 από 16!!! Ο ενδοκρινολόγος φάνηκε ευχαριστημένος καθότι πέρασαν μόνο 2 εβδομάδες. Δευτέρα θα τον επισκεφθώ ξανά.

Διαβάζω τα νέα σας καθημερινά και χαίρομαι που όλες είμαστε εδώ και συνεχίζουμε! Εύχομαι όλες μαζί ως το τέλος!!! Σας φιλώ μια μια ξεχωριστά:wub::wub:

Τέλεια κοπέλα μου!! Έχει πέσει πάρα πολύ η tsh μπράβο!!!❤❤❤ με το καλό να κάνεις κ τη Δευτέρα ξανά υπέρηχο να δεις το σπορακι !! Θα έχει μεγαλώσει πάρα πολύ!!

• Ευχαριστώ 1

Just now, Eva1986 είπε:

Κ μένα έτσι Μ το βγάζει.  Δεν ξέρω που κάνω λάθος 

Μόλις το φτιάξεις από κάτω εμφανίζει έναν κώδικα, ακριβώς από πάνω έχει κάποιες επιλογές επιλέγεις forum κ μετά bbcode αλλάζει ο κώδικας κ κάνεις αυτόν paste !

4nDhp3.pngjeL6p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Evouska είπε:

Εχει γεμίσει χρώματα η ομάδα μας !!❤❤❤

Κορίτσια έτοιμο το Πινακάκι μας!

@Mpizelaki_mouΠΗΤ 5/6
@Μαρία1430 ΠΗΤ 7/6 Αυχενική 23/11
@boockie ΠΗΤ 8/6 Αυχενική 24/11
@Olga93 ΠΗΤ 8/6 Αυχενική 26/11
@phal ΠΗΤ 9/6 Αυχενική 19/11

@FlowerMom ΠΗΤ 11/6 Υπέρηχος 18/11
@Φραουλίτσα* ΠΗΤ 11/6  Αυχενική 21/11
@Evouska ΠΗΤ 13/6 Αυχενική 30/11
@alina80 ΠΗΤ 14/6 Αυχενική 2/12
@Αυρα87 ΠΗΤ 16/6
@jellyfishch ΠΗΤ 17/6
@Eva1986 ΠΗΤ 18/6
@HopeMe Υπέρηχος 16/11 Αυχενική 4/12
@maroullaki ΠΗΤ 20/6 Αυχενική 8/12
@Avmar ΠΗΤ 25/6
@λιλιτο ΠΗΤ 25/6
@Φώφη1990 ΠΗΤ 29/6 Υπέρηχος 24/11
@mominthemaking ΠΗΤ 29/06
@ΧρυσαΜ ΠΗΤ 30/6
@ΒαλεντιναΧ ΠΗΤ 1/7
@Evi! Υπέρηχος 16/11

Τελειοοοοοο υπέρηχο έχω στις 20

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, Evouska είπε:

Άκυρο άκυρο τώρα φαίνεται κανονικά!!!

Αυτό ακριβώς κάνω.  Αλλά δεν το δέχεται 

Just now, Evouska είπε:

Τέλεια κοπέλα μου!! Έχει πέσει πάρα πολύ η tsh μπράβο!!!❤❤❤ με το καλό να κάνεις κ τη Δευτέρα ξανά υπέρηχο να δεις το σπορακι !! Θα έχει μεγαλώσει πάρα πολύ!!

Ναι ανακουφιστηκα και από αυτό. Δευτέρα πάω ενδοκρινολόγο όχι γυναικολόγο! Γυναικολόγο ξανά μετά την αυχενική 

Just now, Evouska είπε:

Διόρθωσε και το πινακακι και βγάλε τον υπέρηχο! Τέλειο το πινακακι! Ευχαριστουμε!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...