Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

MOMS JUNE 2021

Recommended Posts

Just now, Φραουλίτσα* είπε:

Όταν ολοκληρώσεις το τικεράκι θα πατήσεις την επιλογή forum και μετα πάνω σε αυτο: PseudoHTML, UBBCode and BB Code και θα σου εμφανίζει το σωστό κείμενο. Ια τα καταφέρεις. Και γω στο πρώτο που έφτιαξα ήταν κάτι πολύ μικρό που κόλλαγε.

Eγω έκανα τα βήματα αλλά δεν το δέχεται. Μ.λεει δεν ανταποκρίνεται

Κορίτσια κ μεις μόνο στους γονείς κ σε 3 φίλους !!  

Το κακό είναι ότι η κοιλιά Μ είναι πρησμένη.  Κ δε θέλω να το μάθουν όλοι 

Αφού χθες με ρώτησε μια θεία του άντρα Μ. Μπας κ.εσυ έγκυος;

Αν της το πω αύριο θα το ξέρει ολο το πανελλήνιο

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου να σας ρωτησω κάτι? Πως σας βόλευει κάθεστε και να ξαπλωνετε? Γνωρίζετε αν υπάρχει κίνδυνος με κάποια στάση? Πχ εγώ είμαι συνέχεια στο πλάι ξαπλωμένη με λυγισμενα γονατα σε εμβρυακή στάση. 

oJHZp3.png

Γεια σας κορίτσια μου! Να έχουμε όλες ένα υπέροχο Σ/Κ! :wub: Εγώ το έχω πει εξ αρχής στους γονείς μου Αλλά και στους πολύ κοντινούς γνωστούς. Οι άλλοι θα το μάθουν ο όταν θα αρχίσει να φαίνεται, σιγά που θα βγάλουμε και δελτίο :ph34r:

Παράθεση

• Μου αρέσει 1

vQnfp3.png

Just now, Φώφη1990 είπε:

Κορίτσια μου να σας ρωτησω κάτι? Πως σας βόλευει κάθεστε και να ξαπλωνετε? Γνωρίζετε αν υπάρχει κίνδυνος με κάποια στάση? Πχ εγώ είμαι συνέχεια στο πλάι ξαπλωμένη με λυγισμενα γονατα σε εμβρυακή στάση. 

Ίδια στάση με σένα κ γω. 

Πάντα στα πλάγια. Αν έχω πονακια όμως με βολεύει ανάσκελα

• Μου αρέσει 1

Just now, Φώφη1990 είπε:

Ειδικά αν είσαι έτσι αλλα από την αριστερή πλευρά είναι η καλύτερη στάση από όλες αιματωνεται η μήτρα πλήρως και είναι ότι καλύτερο...

• Μου αρέσει 3

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Εγω αναγκαστικά κοιμάμαι αριστερά, επειδη δεξια δεν ξέρω γιατί αλλά με ενοχλεί η κοιλιά, και ανάσκελα πάλι με τραβάει. Τουλάχιστον είναι καλή σταση. Παντα βεβαια συο πλαι κοιμόμουν αλλά δεξια. Ακομα δεν το εχω πει σε κανένα και μαρεσει. Επειδη μου έχουν τύχει και διάφορα δεν θελω να με ρωτανε συνέχεια πως ειμαι. Και όταν είχα τις ατυχίες δεν ήθελα να το συζητάω. Μετα την αυχενική θα το πω. Μέχρι τοτε φοβάμαι. 

• Μου αρέσει 3

zZWsp2.png398Mp3.png

9 ώρες πρίν, mominthemaking είπε:

πολυ χαλια σημερα το στομαχι σα να εχω γαστρεντεριτιδα... αμα σας πω χαιρομαι;;;;;μακαρι Φωφωκα μου...

Και εγώ τα απογεύματα είμαι χάλια. Το στομάχι μου, λες και έχω γαστρεντερίτιδα. Έχουν ξεκινήσει και οι εμετοί. Αλλά μέσα μου ... χαίρομαι! ;-)

9 ώρες πρίν, Eva1986 είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας!! Καλά που είστε κ σεις!! 

Αλήθεια έχετε ανακοίνωσει την εγκυμοσύνη σας;

Εμείς όχι ακόμα. Μετά την αυχενική λέμε

• Μου αρέσει 1

LhJOp2.png

Εμεις το ανακοινώσαμε στους γονείς μας και στα αδέρφια μας μόλις κάναμε τον πρώτο υπέρηχο. Και το είπα χθες και στη νονά της μικρής μου, στην κουμπάρα μου που μας πάντρεψε και σε μια φίλη που πήγαμε για περπάτημα και ήξερε ότι προσπαθούμε και θα γίνει και νονά στο σπορακι. Αυτά. Οι υπόλοιποι δεν με νοιάζει να το ξέρουν από τώρα. Το είπαμε στους πιο καλούς μας φίλους και στην οικογένεια . Πάντως δεν πιστεύω σε γρουσουζιά κλπ. Ο γιατρός είπε να το πούμε μετά την 9η που θα με ξαναδει αλλά δεν άντεχα. Είναι τόσο χαρούμενα νέα.

Στη δουλειά θα το πω τη μεθεπόμενη εβδομάδα γτ αυτήν έχω τηλεργασια. Μηπως χρειαστεί να πάρω άδεια για εξετάσεις αυχενική κλπ. Έτσι κι αλλιώς δουλεύω με 8 μηνο του ΟΑΕΔ σε γραφείο. Όποτε δεν θα έχω θέμα .

MBIdp2.png00R4p3.png

Καλημέρα Κορίτσια. 

Εγώ μια έχω συμπτώματα μια δεν έχω τιπ. Μού σπάει τα νεύρα αυτή η φάση δεν ξέρω να χαρώ; να μη χαρώ; 

Δεν το έχω πει σε κανέναν, μόνο σε δύο κολλητές μου. Θα πέσει τρελή κατσαδα όταν το μάθουν οι γονείς μου και δεν έχω όρεξη καθόλου. Γενικά δεν είναι και πολύ νορμάλ οι δικοί μου. Τέλος πάντων, ας μην το σκέφτομαι τώρα και συγχιζομαι.

@Eva1986 εννοείται ότι αν δε νιώθεις άνετα με το γιατρό θα αλλάξεις γιατί είναι πάρα πολύ λεπτό ζήτημα η γέννα. Κι εγώ στη θέση σου το ίδιο θα έκανα 

Καλησπέρα κοριτσια μου!

Χάθηκα λίγο γιατί από την προηγούμενη εβδομάδα άρχισαν οι εμετοι, ευτυχώς απογευματινές ώρες γιατί ως τις 5 εργάζομαι κανονικά. Βέβαια δεν σας παραπονιέμαι, το σπορακι μεγαλώνει :D

Την Δευτέρα πήγαμε στο γιατρό 9w 0d και ήταν όλα μια χαρά. Κλείσαμε για αυχενική στις 4/12 σε ένα γιατρό που μου σύστησε ο γυναικολόγος μου. Πήρα ακόμη μια ανάσα μετά τον υπέρηχο γιατί πέρασα ακόμη ένα σκόπελο τις 8,5 εβδομάδες που ήταν η πρώτη παλλινδρομη. Κι για αυτό με χαροποιουν και οι εμετοι. Κοντεύω 10 εβδομάδων και ξέρω ότι αναπτύσσεται :wub: Εύχομαι όλα να συνεχισουν έτσι! Αυτή τη Δευτέρα θα προγραμματίσω και για λήψη τροφοβλάστης γιατί είμαι 39 ετων και βλέπουμε αν θα την κάνω . Αλήθεια όσες είστε κοντά στην ηλικία μου, σας τη σύστησε;

Χθες η TSH στην επαναληπτική ήταν 3.19 από 16!!! Ο ενδοκρινολόγος φάνηκε ευχαριστημένος καθότι πέρασαν μόνο 2 εβδομάδες. Δευτέρα θα τον επισκεφθώ ξανά.

Διαβάζω τα νέα σας καθημερινά και χαίρομαι που όλες είμαστε εδώ και συνεχίζουμε! Εύχομαι όλες μαζί ως το τέλος!!! Σας φιλώ μια μια ξεχωριστά:wub::wub:

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Φραουλίτσα* είπε:

Όταν ολοκληρώσεις το τικεράκι θα πατήσεις την επιλογή forum και μετα πάνω σε αυτο: PseudoHTML, UBBCode and BB Code και θα σου εμφανίζει το σωστό κείμενο. Ια τα καταφέρεις. Και γω στο πρώτο που έφτιαξα ήταν κάτι πολύ μικρό που κόλλαγε.

Υποτίθεται ότι το έχω κ εγώ με αυτά, αλλά το συγκεκριμένο δεν το καταφέρνω, όταν πάω να διαλέξω εικόνα για να πάω στην επόμενη επιλογή, δεν επιλέγεται η εικόνα μόνο με παρατεταμένο πάτημα που μπορείς να αντιγράψεις την εικόνα (μπούρδες δηλαδη) . Δεν μπορώ να προχωρήσω στο να δημιουργήσω τικερακι .... νιωθω λιγο βλακας... χαχα

4nDhp3.pngjeL6p2.png

9 ώρες πρίν, Φώφη1990 είπε:

Όπως βολευεσαι κοπέλα μου... 

Καλημέρα. Καλό σκ

• Ευχαριστώ 1

Just now, HopeMe said:

Καλησπέρα κοριτσια μου!

Χάθηκα λίγο γιατί από την προηγούμενη εβδομάδα άρχισαν οι εμετοι, ευτυχώς απογευματινές ώρες γιατί ως τις 5 εργάζομαι κανονικά. Βέβαια δεν σας παραπονιέμαι, το σπορακι μεγαλώνει :D

Την Δευτέρα πήγαμε στο γιατρό 9w 0d και ήταν όλα μια χαρά. Κλείσαμε για αυχενική στις 4/12 σε ένα γιατρό που μου σύστησε ο γυναικολόγος μου. Πήρα ακόμη μια ανάσα μετά τον υπέρηχο γιατί πέρασα ακόμη ένα σκόπελο τις 8,5 εβδομάδες που ήταν η πρώτη παλλινδρομη. Κι για αυτό με χαροποιουν και οι εμετοι. Κοντεύω 10 εβδομάδων και ξέρω ότι αναπτύσσεται :wub: Εύχομαι όλα να συνεχισουν έτσι! Αυτή τη Δευτέρα θα προγραμματίσω και για λήψη τροφοβλάστης γιατί είμαι 39 ετων και βλέπουμε αν θα την κάνω . Αλήθεια όσες είστε κοντά στην ηλικία μου, σας τη σύστησε;

Χθες η TSH στην επαναληπτική ήταν 3.19 από 16!!! Ο ενδοκρινολόγος φάνηκε ευχαριστημένος καθότι πέρασαν μόνο 2 εβδομάδες. Δευτέρα θα τον επισκεφθώ ξανά.

Διαβάζω τα νέα σας καθημερινά και χαίρομαι που όλες είμαστε εδώ και συνεχίζουμε! Εύχομαι όλες μαζί ως το τέλος!!! Σας φιλώ μια μια ξεχωριστά:wub::wub:

Πολυ ωραια που όλα πανε καλά και θα δεις θα πάνε μέχρι το τέλος... Και η αυχενικη τέλεια θα είναι γιατί θα την κανεις στα γενέθλια μου... Χαχαχχα

• Χαχα 1

oJHZp3.png

Just now, phal είπε:

Υποτίθεται ότι το έχω κ εγώ με αυτά, αλλά το συγκεκριμένο δεν το καταφέρνω, όταν πάω να διαλέξω εικόνα για να πάω στην επόμενη επιλογή, δεν επιλέγεται η εικόνα μόνο με παρατεταμένο πάτημα που μπορείς να αντιγράψεις την εικόνα (μπούρδες δηλαδη) . Δεν μπορώ να προχωρήσω στο να δημιουργήσω τικερακι .... νιωθω λιγο βλακας... χαχα

Θα σου πω τα βήματα γιατί σε αυτο με την εικόνα δεν καταλαβα καλα. Διαλέγεις ποιο scene σου αρέσει, το Πατας και πας πάλι προς τα πάνω την σελίδα και στο δείχνει τι επέλεξες. Μετα πατας το βελάκι με το slider, παλι διαλέγεις και πας πάνω βλέπεις αν σου αρέσει και πατας details. Εκεί δίνεις ημερομηνίες για να αλλάζει σωστά και αν θες επιλέγεις και χρώμα φόντου. Πατας το save. Σου δειχνει τι έφτιαξες και απο κάτω έχει ένα πινακάκι που λέει websites Emails Forums. Πατας το Forums και μετα το Ubb code and bb code. Απο κάτω εμφανίζει ένα κείμενο με 

zZWsp2.png398Mp3.png

Βγαίνει ενα κείμενο που λέει μέσα url html και τέτοια( στο μήνυμα που στο έβαλα θέλει έγκριση....) 

Και μετα Πατας επάνω στο κείμενο παρατεταμένα και το αντιγράψεις όλο και τις τρεις σειρες. Πας όπως σας είπα στο προφίλ στην υπογραφή και κάνεις επικόλληση χωρίς να αφήσεις κενό ή σειρά. Πατας αποθήκευση και σου εμφανίζεται τοτε μόνο η εικόνα. Καλή επιτυχία!!! Δεν γίνεται θα τα καταφέρεις!! Φιλια

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...