Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

MOMS JUNE 2021

Recommended Posts

Just now, Evouska είπε:

Κορίτσι μου καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου, αλλά γενικά έχω καταλάβει ότι οι πιο πολλοί γιατροί έτσι είναι, και δεν κάνουν κ πολλά  απ μόνοι τους πέρα από τα βασικά  ! Αν δεν ρωτάει εκείνη πρέπει να Ρωτάς εσύ, ότι μπορείς να σκεφτείς ακόμα κ αν δεν σου φαίνεται σοβαρό!  Μην περιμένεις από εκείνη αφού βλέπεις ότι δεν παίρνει την πρωτοβουλία!

Και στο πρώτο ραντεβού μου Χε τονίσει ότι είναι πολύ τυπική.  Δεν αφήνει τίποτα που να μην ψάχνει. Ξεψυριζει δήθεν τα πάντα Μ είπε.  

Κ λόγω του ιστορικού Μ ,θα ψάχνουμε το παραμικρό. 

Τώρα εγω φταίω από βδομάδα να της την πω;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Eva1986 said:

Και στο πρώτο ραντεβού μου Χε τονίσει ότι είναι πολύ τυπική.  Δεν αφήνει τίποτα που να μην ψάχνει. Ξεψυριζει δήθεν τα πάντα Μ είπε.  

ευγενικά θα μπορούσες να εκφρασεις τις ανησυχιες σου τυπου μηπως να κανουμε κατι επιπλεον γι αυτο; συγγνωμη αλλα καταλαβαινετε την αγωνια μου...

• Μου αρέσει 1

xu6xp2.png

Just now, mominthemaking είπε:

ευγενικά θα μπορούσες να εκφρασεις τις ανησυχιες σου τυπου μηπως να κανουμε κατι επιπλεον γι αυτο; συγγνωμη αλλα καταλαβαινετε την αγωνια μου...

Της το είπα το πρωί στο τηλέφωνο. Κ Μ λέει βιαστικά ασε το σκ να περάσει. Πιες νερά. Κ από βδομάδα το ξανά βλέπουμε.  Αυτό κ άντε γεια.  

Κ με το φτωχό μυαλό Μ τώρα που πήγα και ήταν μόνη της.  Δεν είχε ασθενή. Έλεγα μήπως το συζητούσαμε. 

• Μπερδεμένη/-ος 1

Just now, Eva1986 said:

Της το είπα το πρωί στο τηλέφωνο. Κ Μ λέει βιαστικά ασε το σκ να περάσει. Πιες νερά. Κ από βδομάδα το ξανά βλέπουμε.  Αυτό κ άντε γεια.  

Κ με το φτωχό μυαλό Μ τώρα που πήγα και ήταν μόνη της.  Δεν είχε ασθενή. Έλεγα μήπως το συζητούσαμε. 

να το συζητησεις!

xu6xp2.png

Just now, Eva1986 είπε:

Εννοείται να της μιλήσεις! Να της λες κάθε φορά οποιαδήποτε σου απορία! Δεν είσαι υπερβολική απλά πρέπει να κάνει ολοκληρωμένα την δουλειά της απ τη στιγμη που το εχετε συμφωνησει εξαρχης οσον αφορα τον διεξοδικο ελεγχο και να μην φεύγεις από το ραντεβού με περισσότερες ερωτήσεις απ ότι πήγες!

Διαφημίσεις

Just now, mominthemaking said:

ναι ναι μου ειπε ειναι φυσιολογικό...βέβαια είναι φοβιστικό...εσύ μίλησες;;

Έχει πονους σε όλη την κοιλιά ή σε συγκεκριμένα σημεία??? Είναι έντονοι οι πονοι? Εγώ νιώθω σαν τράβηγματα που πονανε

Just now, Eva1986 said:

Είχα πάει την προηγούμενη βδομάδα.  Πήρε το 40αρι 

Κ αυτή την βδομάδα την λέω τσουζω από κάτω. Μ λέει κάνε ούρων και καλλιέργεια.  Έλα να σ δώσω την συνταγή. 

Έκανα εγώ. Τελικά ήταν καθαρή.  Πάω σήμερα να Μ δώσει την συνταγή Μ λέει 5€.  Οκ ας το προσπεράσω.

Αλλά λέω ρε παιδί μ ούτε ρώτησε πώς είσαι ;τι νιώθεις;έχω κ ένα ιστορικό περίεργο. 

Εγώ ακόμα έχω ενόχληση. Αλλά ξενέρωσα.  Δεν ρώτησε. Δεν είπα.  Από βδομάδα έχουμε ραντεβού πάλι. 

Και εγώ συμφωνώ ότι πρεοει να της εκφράσεις τις ανησυχίες και τους φόβους σου. Θεωρώ ότι είμαστε σε μια πολυ ευαίσθητη κατάσταση και έχουμε δικαίωμα να ρωτάμε και να ανησυχουμε ακόμα και για χαζα πραγματα. Και επαναλαμβάνω... Ακόμα είσαι σε πολυ πρωιμο στάδιο. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα αν δεν νιώθεις καλά να πας  και άλλου. Ξέρω άτομα που άλλαξαν γιατρό ακόμα και στον 8ο μήνα. 

oJHZp3.png

Just now, Φώφη1990 said:

Έχει πονους σε όλη την κοιλιά ή σε συγκεκριμένα σημεία??? Είναι έντονοι οι πονοι? Εγώ νιώθω σαν τράβηγματα που πονανε

τραβηγματα που πονανε και ψιλοπονους σε ωοθηκες δεξια αριστερα. τις προηγουμενες μερες και μεση..

xu6xp2.png

Just now, mominthemaking said:

τραβηγματα που πονανε και ψιλοπονους σε ωοθηκες δεξια αριστερα. τις προηγουμενες μερες και μεση..

Τα ίδια και οι 2 μας... Ναυτία... Πονους... Κοιλιά και μεση... Μάλλον μεγαλώνουν τα φασολακια μας... :)

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

oJHZp3.png

Just now, Φώφη1990 said:

Τα ίδια και οι 2 μας... Ναυτία... Πονους... Κοιλιά και μεση... Μάλλον μεγαλώνουν τα φασολακια μας... :)

πολυ χαλια σημερα το στομαχι σα να εχω γαστρεντεριτιδα... αμα σας πω χαιρομαι;;;;;μακαρι Φωφωκα μου...

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

xu6xp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Eva1986 είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας!! Καλά που είστε κ σεις!! 

Αλήθεια έχετε ανακοίνωσει την εγκυμοσύνη σας;

Εμείς το είπαμε από όταν ακούσαμε καρδούλα στους γονείς μας και σε πολύ κοντινούς φίλους! Το είπα και στη δουλειά λόγω της αναρρωτικής που έπρεπε να πάρω, αλλά στους υπόλοιπους λέμε να το πουμε μετά την αυχενικη! Αν και να σου πω την αλήθεια και να μην το πούμε σε κανέναν άλλον δεν με νοιάζει χαχα! 

• Μου αρέσει 2

Just now, Eva1986 said:

Ούτε καν...μόνο στους γονείς μου γιατί θέλανε να κανουμε πολλες δουλειες χειρωνακτικές και δεν το συζητούσα. ελπιζω να πανε ολα καλα και αργοτερα βλεπουμε...

• Μου αρέσει 1

xu6xp2.png

πρίν από 49 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Το προσπαθώ για να δω

Δε μπορώ δεν πειράζει

Όταν ολοκληρώσεις το τικεράκι θα πατήσεις την επιλογή forum και μετα πάνω σε αυτο: PseudoHTML, UBBCode and BB Code και θα σου εμφανίζει το σωστό κείμενο. Ια τα καταφέρεις. Και γω στο πρώτο που έφτιαξα ήταν κάτι πολύ μικρό που κόλλαγε.

• Μου αρέσει 1

zZWsp2.png398Mp3.png

Just now, Eva1986 said:

Και εμείς το είπαμε σε γονείς και αδέρφια. Το είπα όμως και στην δουλειά μονο στην υπεύθυνη προσωπικου για να με δηλώσει τηλεργασία. Να σας πω όμως κατι? Αν κάποιος με ρωτήσει ή κάτι τέτοιο δεν θα το κρυψώ. Και ουτε θα υπεκφυγω να απαντήσω γιατί το θεωρώ γρουσουζιά να κρυψώ κάτι τόσο ευχάριστο που συμβαίνει. 

• Μου αρέσει 2

oJHZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...