Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

MOMS JUNE 2021

Recommended Posts

Just now, Φώφη1990 είπε:

Απλά τώρα πρέπει να το βάλεις στην υπογραφή σου....πατάς προφίλ ρυθμίσεις λογαριασμού settings area και κάτω έχει την λέξη υπογραφή πας και το βάζεις εκεί αντιγραφη

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Φραουλίτσα* είπε:

Φτιάχνεις το τικεράκι επιλέγεις απο το forum το bbcode και πας στο προφίλ σου στην υπογραφή κάνεις paste και αποθήκευση. Καλή επιτυχία!!!

Που λέει υπογραφή; δεν το βρίσκω 

Just now, Eva1986 είπε:

Που λέει υπογραφή; δεν το βρίσκω 

Πατας ρυθμίσεις λογαριασμού,  και μετα πατας το  settings area και εμφανίζει την επιλογή υπογραφή μαζί με αλλα. Στο κουτάκι κάνεις επικόλληση σου εμφανίζει κατι γραμματα μην τρομάξεις. Και μόλις πατήσεις αποθήκευση εμφανίζεται σωστα

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Τρελή εβδομάδα στην δουλειά, διάβασα τώρα μαζεμένα τα νέα σας. 

Σήμερα είχα υπέρηχο. Το μωρό μεγαλώνει κανονικά. 2 Δεκεμβρίου πάω για αυχενικη

1 hour ago, jellyfishch είπε:

Λίγες πιθανότητες, αλλά δεν παύει να είναθ ένας high risk τοκετός

Ναι, ή θα είμαι Θεσσαλονίκη από πριν, ή θα γεννήσω Καβάλα, δεν το συζητώ..

Τέσπα θα δω. 

Μην σε αγχωνει από τώρα. Θα δεις και πώς θα νιώθεις τότε. Περισσότερο θα με προβλημάτιζε ο γιατρός που δεν έχει κάνει vbac παρά η κλινική. 

• Μου αρέσει 5

Just now, Eva1986 said:

Κορίτσια Μ να ρωτήσω κάτι ,αν πάτε στο γιατρό σας που σας παρακολουθεί όχι για εξέταση  αλλά για να σας γράψει μια εξέταση μόνο,πληρώνετε κάτι; 

Τι εννοείς? Εξέταση για την εγκυμοσύνη? 

Εμένα μου έχει γράψει χιλιες δυο εξετάσεις και φάρμακα και δεν πλήρωσα ποτε τίποτα. Σκέψου ότι μέχρι και τις χοριακες μου έγραφε και τις άφηνε στο γραμματοκιβώτιο του για να πληρωσω μόνο 1 ευρώ στον μικροβιολόγο. 

Just now, alina80 said:

Καλησπέρα κορίτσια. Τρελή εβδομάδα στην δουλειά, διάβασα τώρα μαζεμένα τα νέα σας. 

Σήμερα είχα υπέρηχο. Το μωρό μεγαλώνει κανονικά. 2 Δεκεμβρίου πάω για αυχενικη

Με το καλό!!!! Ευχόμαι όλες μας να έχουμε τέλεια αποτελέσματα όταν με το καλό κάνουμε τις αυχενικες!

• Ευχαριστώ 1

oJHZp3.png

Πήγα κορίτσια να Μ δώσει το παραπεμπτικό ,άνοιξε την πόρτα Μ τις έδωσε. Μ λέει 5€ 

Λέω ούτε να ρωτήσει. Πώς είσαι.  Πώς νιώθεις. Πονάς;

Πράγματικα είναι η 4 η που δοκιμάζω. Η συμπεριφορά της αδιαφοριας πολύ με εκνευρίζει.  

Θεωρείται παράλογο το παράπονο Μ ;φταίνε οι ορμόνες;

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 3

τι κάνετε κοριτσάκια μου; πως ειστε;; γραψτε νεα σας! εγω καλά τα ίδια, ναυτίες κάπως καλύτερα και πονους περιόδου κορίτσια ακόμα..λίγο πιο ήπιους αλλά έχω...

Just now, Eva1986 said:

Πήγα κορίτσια να Μ δώσει το παραπεμπτικό ,άνοιξε την πόρτα Μ τις έδωσε. Μ λέει 5€ 

Πράγματικα είναι η 4 η που δοκιμάζω. Η συμπεριφορά της αδιαφοριας πολύ με εκνευρίζει.  

όχι έχεις απόλυτο δίκιο....μου φαίνεται λίγο κάπως να σου παιρνει χρηματα για συνταγογραφηση...

xu6xp2.png

Διαφημίσεις

Just now, mominthemaking said:

τι κάνετε κοριτσάκια μου; πως ειστε;; γραψτε νεα σας! εγω καλά τα ίδια, ναυτίες κάπως καλύτερα και πονους περιόδου κορίτσια ακόμα..λίγο πιο ήπιους αλλά έχω...

όχι έχεις απόλυτο δίκιο....μου φαίνεται λίγο κάπως να σου παιρνει χρηματα για συνταγογραφηση...

Και εγώ από χθες έχω πονους περιοδου! Καθόλη την διάρκεια της ημέρας. Το είπες στον γιατρό σου? 

• Μου αρέσει 1

oJHZp3.png

Just now, Φώφη1990 said:

Και εγώ από χθες έχω πονους περιοδου! Καθόλη την διάρκεια της ημέρας. Το είπες στον γιατρό σου? 

ναι ναι μου ειπε ειναι φυσιολογικό...βέβαια είναι φοβιστικό...εσύ μίλησες;;

xu6xp2.png

Just now, Eva1986 said:

Μου κάνει τρομερή εντυπωση. Για ποιο λόγο? Τις εξετασεις τις ζήτησες εσυ για άλλο θέμα ή ήταν εξετάσεις που θα έκανες έτσι κι αλλιώς για τ νινι? 

Και κάτι άλλο... Μην σκέφτεσαι ποσους γιατρους εχεις αλλάξει! Είναι λογικό να θες να είσαι με κάποιον που έχεις εμπιστοσύνη. Και εγώ μέχρι να κατάληξω εδώ που είμαι εχω παει σε 8-9.

Just now, mominthemaking said:

ναι ναι μου ειπε ειναι φυσιολογικό...βέβαια είναι φοβιστικό...εσύ μίλησες;;

Οχι δεν μίλησα. Μου το είχε πει όμως οτι μπορει να μου έρθουν πόνοι και στην κοιλιά και στην μέση!!! Και η αλήθεια είναι ότι και η μέση μου τραβάει! 

• Μου αρέσει 1

oJHZp3.png

Just now, Φώφη1990 είπε:

Μου κάνει τρομερή εντυπωση. Για ποιο λόγο? Τις εξετασεις τις ζήτησες εσυ για άλλο θέμα ή ήταν εξετάσεις που θα έκανες έτσι κι αλλιώς για τ νινι? 

Και κάτι άλλο... Μην σκέφτεσαι ποσους γιατρους εχεις αλλάξει! Είναι λογικό να θες να είσαι με κάποιον που έχεις εμπιστοσύνη. Και εγώ μέχρι να κατάληξω εδώ που είμαι εχω παει σε 8-9.

Είχα πάει την προηγούμενη βδομάδα.  Πήρε το 40αρι 

Κ αυτή την βδομάδα την λέω τσουζω από κάτω. Μ λέει κάνε ούρων και καλλιέργεια.  Έλα να σ δώσω την συνταγή. 

Έκανα εγώ. Τελικά ήταν καθαρή.  Πάω σήμερα να Μ δώσει την συνταγή Μ λέει 5€.  Οκ ας το προσπεράσω.

Αλλά λέω ρε παιδί μ ούτε ρώτησε πώς είσαι ;τι νιώθεις;έχω κ ένα ιστορικό περίεργο. 

Εγώ ακόμα έχω ενόχληση. Αλλά ξενέρωσα.  Δεν ρώτησε. Δεν είπα.  Από βδομάδα έχουμε ραντεβού πάλι. 

Just now, Eva1986 είπε:

Είχα πάει την προηγούμενη βδομάδα.  Πήρε το 40αρι 

Κ αυτή την βδομάδα την λέω τσουζω από κάτω. Μ λέει κάνε ούρων και καλλιέργεια.  Έλα να σ δώσω την συνταγή. 

Έκανα εγώ. Τελικά ήταν καθαρή.  Πάω σήμερα να Μ δώσει την συνταγή Μ λέει 5€.  Οκ ας το προσπεράσω.

Αλλά λέω ρε παιδί μ ούτε ρώτησε πώς είσαι ;τι νιώθεις;έχω κ ένα ιστορικό περίεργο. 

Εγώ ακόμα έχω ενόχληση. Αλλά ξενέρωσα.  Δεν ρώτησε. Δεν είπα.  Από βδομάδα έχουμε ραντεβού πάλι. 

Κορίτσι μου καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου, αλλά γενικά έχω καταλάβει ότι οι πιο πολλοί γιατροί έτσι είναι, και δεν κάνουν κ πολλά  απ μόνοι τους πέρα από τα βασικά  ! Αν δεν ρωτάει εκείνη πρέπει να Ρωτάς εσύ, ότι μπορείς να σκεφτείς ακόμα κ αν δεν σου φαίνεται σοβαρό!  Μην περιμένεις από εκείνη αφού βλέπεις ότι δεν παίρνει την πρωτοβουλία!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...