Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

MOMS JUNE 2021

Recommended Posts

Just now, Eva1986 είπε:

Καλημέρα !!

Κορίτσια βγήκε η καλλιέργεια Μ αρνητική. Δηλ θα τρελαθώ.   Εγώ πονάω στην ούρηση. Τις πρωινές ώρες κυρίως. 

Τώρα Μ πε το σκ να πίνω νερά κ από βδομάδα μιλάμε να δούμε μήπως είναι κολπικό το θέμα. 

Ο γυναικολόγος τι λέει; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, ΧρυσαΜ είπε:

Ο γυναικολόγος τι λέει; 

Μου είπε το Σαββατοκύριακο να το παρακολουθήσω πως πάει. Να πίνω πολλά υγρά.  Κ αν δεν φύγει Δευτέρα να δούμε μήπως κολπικά υπάρχει θέμα.  

Μπήκα εδώ στο φόρουμ κ διάβασα ότι λόγω διαταραχής ph κ πολλών υγρών εμφανίζεται πολύ συχνά κολπιτιδα σε εγκυμοσύνες 

1 hour ago, mominthemaking είπε:

Μεταπτυχιακό και διδακτορικό κοπέλια μαζί;;;είσαι φοβερή!!!εγώ μόνο διδακτορικό και δεν την παλεύω!!ειμαι καλύτερα από αναγούλες κοριτσια χθες και σήμερα,να ανησυχώ;;

Καλα το διδακτορικό μη φανταστείς, ειναι στη φάση που δουλεύω την πρόταση για να την καταθέσω (περιμένει ο έρμος ο καθηγητής από τον Ιούνιο πότε θα ξυπνήσω)... Πολύ δύσκολο μου φαίνεται, είναι έτοιμα  όλα εκτός από τη μεθοδολογία έρευνας που είναι λίγο γενική.. Δεν ξέρω πού να ψάξω γι' αυτό, εάν έχεις καμία συμβουλή θα μου ήταν πολύτιμη. Μου φαίνεται θα το παρατήσω στο τέλος γιατί motivation μηδέν.

Στο μεταπτυχιακό είμαι στο τρίτο εξάμηνο, μετά θα έχω την πρακτική.

Από τότε που ξεκίνησε η καραντίνα (από το Μάρτιο εννοώ) ενώ πριν πήγαινα full on, τωρα δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα! Βλέπω είμαστε πολλές σε αυτήν την κατάσταση...

@Eva1986Για την ουρολοίμωξη μήπως βοηθήσουν οι εσωτερικές πλύσεις με χαμομήλι? Με ένα μαραφέτι ειδικό γι αυτή τη δουλειά, της bedadine, από το φαρμακείο το είχα πάρει εγώ. Αν και νομίζω πιο πολύ για κολπίτιδα είναι αυτό.. Τι συμπτώματα έχεις?

Κορίτσια χρειάζομαι συμβουλή.. Έχω στην πόλη μου εδώ και χρόνια έναν πολύ σοβαρο και προσεκτικό γυναικολόγο, που με βοήθησε μεθοδικά να μείνω έγγυος, και σε γενικές γραμμές τον εμπιστεύομαι. Συζητήσαμε την τελευταία φορά που πήγα στο ιατρείο του για τη γέννα, και του είπα ότι δε θέλω να γεννήσω στην κλινική της πόλης μου γιατι δεν είναι καθόλου εξοπλισμένη για σοβαρές επιπλοκές (πάω για vbac). Μου είπε ότι όλη τη δουλειά την κάνει ο γιατρός, και στη χειρότερη που θα χρειαστώ υστερεκτομή, έκανε την προηγούμενη εβδομάδα τρεις στην κλινική αυτή. Εγώ σκεφτόμουν το διαβαλκανικό λόγω εξοπλισμού, και κάποιον συστημένο γιατρό για Vbac (που δε θα τον ξέρω, πιθανόν να με δει καναδυο φορές και στον τοκετό). Η μάνα μου φοβάται μήπως γίνει κάτι και στη διαδρομή μέχρι να πάμε Θεσσαλονίκη. Ο δικός μου, μου είπε ότι Θεσσαλονίκη θα έρθει μόνο με πρόκληση, και πρόκληση δε γίνεται να κάνω λόγω κτ. Μπορώ βέβαια να μείνω Θεσσαλονίκη μέχρι να ξεκινήσει ο τοκετός, έχουμε την κουνιάδα μου.

Τι θα κάνατε στη θέση μου?

• Μου αρέσει 1

2t7wp3.png

Just now, jellyfishch είπε:

Καλα το διδακτορικό μη φανταστείς, ειναι στη φάση που δουλεύω την πρόταση για να την καταθέσω (περιμένει ο έρμος ο καθηγητής από τον Ιούνιο πότε θα ξυπνήσω)... Πολύ δύσκολο μου φαίνεται, είναι έτοιμα  όλα εκτός από τη μεθοδολογία έρευνας που είναι λίγο γενική.. Δεν ξέρω πού να ψάξω γι' αυτό, εάν έχεις καμία συμβουλή θα μου ήταν πολύτιμη. Μου φαίνεται θα το παρατήσω στο τέλος γιατί motivation μηδέν.

Από τότε που ξεκίνησε η καραντίνα (από το Μάρτιο εννοώ) ενώ πριν πήγαινα full on, τωρα δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα! Βλέπω είμαστε πολλές σε αυτήν την κατάσταση...

@Eva1986Για την ουρολοίμωξη μήπως βοηθήσουν οι εσωτερικές πλύσεις με χαμομήλι? Με ένα μαραφέτι ειδικό γι αυτή τη δουλειά, της bedadine, από το φαρμακείο το είχα πάρει εγώ. Αν και νομίζω πιο πολύ για κολπίτιδα είναι αυτό.. Τι συμπτώματα έχεις?

Κορίτσια χρειάζομαι συμβουλή.. Έχω στην πόλη μου εδώ και χρόνια έναν πολύ σοβαρο και προσεκτικό γυναικολόγο, που με βοήθησε μεθοδικά να μείνω έγγυος, και σε γενικές γραμμές τον εμπιστεύομαι. Συζητήσαμε την τελευταία φορά που πήγα στο ιατρείο του για τη γέννα, και του είπα ότι δε θέλω να γεννήσω στην κλινική της πόλης μου γιατι δεν είναι καθόλου εξοπλισμένη για σοβαρές επιπλοκές (πάω για vbac). Μου είπε ότι όλη τη δουλειά την κάνει ο γιατρός, και στη χειρότερη που θα χρειαστώ υστερεκτομή, έκανε την προηγούμενη εβδομάδα τρεις στην κλινική αυτή. Εγώ σκεφτόμουν το διαβαλκανικό λόγω εξοπλισμού, και κάποιον συστημένο γιατρό για Vbac (που δε θα τον ξέρω, πιθανόν να με δει καναδυο φορές και στον τοκετό). Η μάνα μου φοβάται μήπως γίνει κάτι και στη διαδρομή μέχρι να πάμε Θεσσαλονίκη. Ο δικός μου, μου είπε ότι Θεσσαλονίκη θα έρθει μόνο με πρόκληση, και πρόκληση δε γίνεται να κάνω λόγω κτ. Μπορώ βέβαια να μείνω Θεσσαλονίκη μέχρι να ξεκινήσει ο τοκετός, έχουμε την κουνιάδα μου.

Δύσκολη η επιλογή.  Κοίτα εχεις χρόνο μπροστά σου να τα σκεφτείς όλα δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Κάνε και ένα ραντεβού με τον άλλο γιατρό να δεις πως θα σου φανεί σαν γιατρός και να μιλήσετε. Ο γιατρος που σε παρακολουθεί αναλαμβάνει v bac; Έχει πραγματοποιησει γέννες; Εγω αυτο ια έκανα, και στο διάστημα αυτο θα διάβαζα πληροφορίες για τη v bac καθώς και για εμπειρίες άλλων γυναικών. Αν το θες πολύ και νιώθεις σίγουρη θα βρεις την λύση στα υπόλοιπα. Είναι όμως απο μόνη της υψηλού κινδύνου. Απο απόσταση πόσο είναι απο σένα η Θεσσαλονικη; Και στην προηγούμενη γέννα γιατί έκανες καισαρική; Εννοώ ξεκίνησες φυσιολογικά με συσπάσεις και τέτοια; Γιατί λένε, δεν έχω εμπειρία ούτε είναι τίποτα στάνταρ, ότι τις περισσότερες φορές ο δεύτερος τοκετός είναι πιο σύντομος οπότε η απόσταση ίσως να είναι αρνητικός παράγοντας. Ότι και ν διαλέξεις καλή επιτυχία!!!!

• Μου αρέσει 1

zZWsp2.png398Mp3.png

Just now, Φραουλίτσα* είπε:

Δύσκολη η επιλογή.  Κοίτα εχεις χρόνο μπροστά σου να τα σκεφτείς όλα δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Κάνε και ένα ραντεβού με τον άλλο γιατρό να δεις πως θα σου φανεί σαν γιατρός και να μιλήσετε. Ο γιατρος που σε παρακολουθεί αναλαμβάνει v bac; Έχει πραγματοποιησει γέννες; Εγω αυτο ια έκανα, και στο διάστημα αυτο θα διάβαζα πληροφορίες για τη v bac καθώς και για εμπειρίες άλλων γυναικών. Αν το θες πολύ και νιώθεις σίγουρη θα βρεις την λύση στα υπόλοιπα. Είναι όμως απο μόνη της υψηλού κινδύνου. Απο απόσταση πόσο είναι απο σένα η Θεσσαλονικη; Και στην προηγούμενη γέννα γιατί έκανες καισαρική; Εννοώ ξεκίνησες φυσιολογικά με συσπάσεις και τέτοια; Γιατί λένε, δεν έχω εμπειρία ούτε είναι τίποτα στάνταρ, ότι τις περισσότερες φορές ο δεύτερος τοκετός είναι πιο σύντομος οπότε η απόσταση ίσως να είναι αρνητικός παράγοντας. Ότι και ν διαλέξεις καλή επιτυχία!!!!

Το ότι το θέλω είναι το μόνο σίγουρο.. το ψάχνω και διαβάζω από τότε που γέννησα τον μεγάλο μου. Δεν ξέρω αν έχει κάνει άλλα vbac, αλλά ήταν ενημερωμένος. Θα τον χαρακτήριζα vbac tolerant γιατί δε θέλει να περάσω την ΠΗΤ και θα μου κάνει κατ ευθείαν επισκληρήδιο. Αλλά κι εγώ φοβάμαι αρκετά, οπότε είμαστε στην ίδια φάση. Είμαι 1,5 ώρα από Θεσσαλονίκη. Στην προηγούμενη γέννα είχαμε αργή εξέλιξη (18 ώρες), μη εμπέδωση, αλλοίωση παλμών, και στο τέλος τη ζήτησα εγώ γιατί βλακωδώς πίστευα ότι με την καισαρική το μωρό θα εκτεθεί λιγότερο σε φάρμακα απ' ΄ότι με την επισκληρήδιο και δεν την πάλευα άλλο. Διαστολή είχα 4 με 5. Δεν ξέρω όμωςεάν θα πηγαιναν όλα καλά εάν δεν έκανα πρόκληση, γιατί με είχε δει ο διευθυντής της γυναικολογικής 3 μέρες προν γεννήσω και μου είπε ότι δε θα γεννήσω φυσιολογικά ...σε ευχαριστώ πολύ

2t7wp3.png

Διαφημίσεις

Just now, jellyfishch είπε:

Είναι ρίσκο δε λέω, αλλά εφόσον κυλάνε όλα ομαλά γιατί να πάει κάτι στραβά; εφόσον και το μωρό θα είναι και υγιές δηλαδή. 

• Μου αρέσει 1

Να πω κάτι χάζο ,αν είσαι Καβάλα κ σε πιάσουν οι πόνοι η σπάσουν τα νερά κ σε δει εκείνη την ώρα ο γιατρός σ και σ πει ότι έχεις πολύ 5-6 διαστολή τι θα κάνεις;

Μήπως καλύτερο το ενδεχόμενο να είσαι Θεσσαλονίκη κ να μην έχεις την έννοια να πας κατευθείαν εκεί που θες με τον γιατρό που θες;

• Μου αρέσει 1

14 hours ago, Φώφη1990 said:

Το ξέρω και εμένα στην αρχή μου το είχαν πει αλλά να σου πω την αλήθεια δεν το σκέφτομαι παραπανω. Είμαι της άποψης ότι κάποια πράγματα όσο παραπανω τα ψάχνεις περισσοτερο άγχος σου προκαλουν. Πάντως νυφη και Συνυφαδα έκαναν στους δικους τους (οχι ίδιος με τον δικό μου) και όλα πηγαν μια χαρά. Μετά για Β επίπεδου πηγαν άλλου. 

Ε κοίταξε κι αυτοί προφανώς δεν είναι ανεύθυνοι...προφανώς αν δουν κάτι θα μας παραπέμψουν στον αρμόδιο...ελπίζω όλα να πάνε τέλεια!!

• Μου αρέσει 1

xiA6p2.png

Just now, ΧρυσαΜ είπε:

Είναι ρίσκο δε λέω, αλλά εφόσον κυλάνε όλα ομαλά γιατί να πάει κάτι στραβά; εφόσον και το μωρό θα είναι και υγιές δηλαδή. 

Λίγες πιθανότητες, αλλά δεν παύει να είναθ ένας high risk τοκετός

Just now, Eva1986 είπε:

Να πω κάτι χάζο ,αν είσαι Καβάλα κ σε πιάσουν οι πόνοι η σπάσουν τα νερά κ σε δει εκείνη την ώρα ο γιατρός σ και σ πει ότι έχεις πολύ 5-6 διαστολή τι θα κάνεις;

Μήπως καλύτερο το ενδεχόμενο να είσαι Θεσσαλονίκη κ να μην έχεις την έννοια να πας κατευθείαν εκεί που θες με τον γιατρό που θες;

Ναι, ή θα είμαι Θεσσαλονίκη από πριν, ή θα γεννήσω Καβάλα, δεν το συζητώ..

Τέσπα θα δω. 

• Μου αρέσει 1

2t7wp3.png

Διαφημίσεις

Just now, ΧρυσαΜ είπε:

Προσπαθώ κι εγώ αλλά δεν τα καταφέρνω 

Φτιάχνεις το τικεράκι επιλέγεις απο το forum το bbcode και πας στο προφίλ σου στην υπογραφή κάνεις paste και αποθήκευση. Καλή επιτυχία!!!

• Μου αρέσει 1

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...