Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

MOMS JUNE 2021

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Φώφη1990 said:

εμένα την αυχενικη την κάνει ο ίδιος μου ο γιατρός και στην Β επιπέδου με το καλό θα παω άλλου. Δεν ξέρω ακρινως την τιμή αλλά μου είπε ότι δεν θα απέχει πολυ απο την κανονική επίσκεψη. 

Αυτό για την αυχενική το έχω ακούσει κι εγώ ότι την κάνουν και κάποιοι γυναικολόγοι, απλά σχολιάστηκε αρνητικά του τύπου ο γιατρός πρέπει να είναι εξειδικευμένος κλπ.δεν νξερω κατά πόσο ισχύει και σκέφτομαι αν μου το προτείνει ο γιατρός δεν θα ξέρω τι να πω!!

xiA6p2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου. Χαίρομαι που όλες οι εγκυμοσύνες προχωράνε. Αύριο πάω για επαναληπτικη TSH και προσεύχομαι να είναι όλα καλά. 

Αύριο λοιπόν θα σας κάνω update για όλα και για το πινακακι @Evouska 

• Μου αρέσει 3

Just now, Mpizelaki_mou said:

Αυτό για την αυχενική το έχω ακούσει κι εγώ ότι την κάνουν και κάποιοι γυναικολόγοι, απλά σχολιάστηκε αρνητικά του τύπου ο γιατρός πρέπει να είναι εξειδικευμένος κλπ.δεν νξερω κατά πόσο ισχύει και σκέφτομαι αν μου το προτείνει ο γιατρός δεν θα ξέρω τι να πω!!

Το ξέρω και εμένα στην αρχή μου το είχαν πει αλλά να σου πω την αλήθεια δεν το σκέφτομαι παραπανω. Είμαι της άποψης ότι κάποια πράγματα όσο παραπανω τα ψάχνεις περισσοτερο άγχος σου προκαλουν. Πάντως νυφη και Συνυφαδα έκαναν στους δικους τους (οχι ίδιος με τον δικό μου) και όλα πηγαν μια χαρά. Μετά για Β επίπεδου πηγαν άλλου. 

• Μου αρέσει 1

oJHZp3.png

Just now, Φώφη1990 είπε:

Το ξέρω και εμένα στην αρχή μου το είχαν πει αλλά να σου πω την αλήθεια δεν το σκέφτομαι παραπανω. Είμαι της άποψης ότι κάποια πράγματα όσο παραπανω τα ψάχνεις περισσοτερο άγχος σου προκαλουν. Πάντως νυφη και Συνυφαδα έκαναν στους δικους τους (οχι ίδιος με τον δικό μου) και όλα πηγαν μια χαρά. Μετά για Β επίπεδου πηγαν άλλου. 

Χωρίς να θέλω να σε ανχωσω, αυτη και η Β επιπέδου είναι εξετάσεις που πρέπει να τις ψάξει καλά ο γιατρός σου. Αν υπάρχει κάποιο θέμα καλό είναι να το ξέρουμε.Και γενικά θα πρέπει ο γιατρός να έχει πιστοποίηση . Μπορεί ο γιατρός σου να είναι στους γιατρούς που τις κάνουν. Οι γιατροί αυτοι είναι και γυναικολόγοι. Οπότε είσαι τυχερή αν μπορεί. Εγω βέβαια θα προτιμούσα να είναι άλλος να υπάρχει και μια δεύτερη γνώμη, αλλά απο την στιγμή που σου λέει θα στην κάνω εγω δεν είναι και εύκολο να αρνηθείς!!! Καλή επιτυχία να έχεις πάντως, και όλες μας γενικότερα!!

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε? Φώφη συμπάσχω όλη μέρα αναγουλα και ξάπλα που να πήγαινα και δουλεια...Έχω εργασίες για το μεταπτυχιακό και το διδακτορικό και δεν μπορώ να μαζέψω τα μυαλά μου... και οι προθεσμίες τρεχουν...Βοήθεια!!! 

Για την αυχενική εγώ είχα δώσει γύρω στα 150 με απόδειξη στο Ιασώ λαρισσας το 2014. Έμεινα ευχαριστημένη. Μετά έκανα γ επιπέδου στην καβαλα και δε μου αρεσε. Αρκετά σύντομο και το μηχάνημα δε μου φάνηκε και πολύ σοι. Όντως θα πρέπει ο γιατρός να έχει πιστοποίηση για να κάνει α , β και γ επιπέδου. Εμένα μου είχε προτείνει ο προηγούμενος γιατρός μου να μου κάνει και δε δέχτηκα, πήγα στο Ιασώ σε άλλη γιατρό .

• Μου αρέσει 3

2t7wp3.png

Just now, Φώφη1990 είπε:

Κ εμένα ο γυναικολόγος μου θα μου κάνει την Αυχενική αλλά απ ότι ξέρω κ από φίλες μου που είχαν τον ίδιο γιατρό σε στέλνει σε άλλον για β επιπέδου! 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια υπάρχει λίστα εδώ στο φόρουμ με όλους τους γιατρούς που είναι πιστοποιημένοι κ έχουν το δικαίωμα να κάνουν αυτές τις εξετάσεις!

Just now, Eva1986 είπε:

Κορίτσια υπάρχει λίστα εδώ στο φόρουμ με όλους τους γιατρούς που είναι πιστοποιημένοι κ έχουν το δικαίωμα να κάνουν αυτές τις εξετάσεις!

Πατήστε πιστοποιημένοι γιατροί αυχενικής 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

@boockie γίνεται μαζί με το Papp a, είναι πιο ακριβό αυτό σε σχέση με την αυχενική.

@Eva1986 εγώ ντρέπομαι να το κάνω αυτό αλήθεια. Άσε που φοβάμαι μη μού ζητήσει παραπάνω ασ το δεν το ρισκάρω

@Evouska εγώ δεν πήγα ακόμα γιατρό οπότε μπορώ να σού πω πάνω κάτω πητ βάσει αυτού που γράφει η εφαρμογή (30·6)

• Μου αρέσει 2

5 hours ago, Φραουλίτσα* said:

Γεια σας κορίτσια!!! Υπομονή με την αδιαθεσια!!! Και γω που μπήκα στην 10η εβδομάδα έχω δει μεγάααααλη διαφορά!!! Επίσης τρελαίνομαι για μάνγκο, και το έψαξα και κάνει καλό και στην αδιαθεσία της εγκυμοσύνης. Είναι απο τα φρούτα που δεν με πειράζουν καθόλου. Είναι γλυλόξινο και μαρεσει πολύ. Γενικά προς τα ξινα ειμαι(πράσινα μήλα και τις μπανάνες όταν δεν είναι ώριμες) σε όποια αρέσουν να τα δοκιμάσει. Τα παίρνω και κομμένα απ το βασιλόπουλο και τα τρώω αμέσως!!! 

Είχατε πει θα κάνετε πινακάκι, όποιο κορίτσι έχει όρεξη θα ήταν πολύ ωραίο!!! 

Και μια ερώτηση. Αντιγριπικο θα κάνετε; Εμένα μου το έγραψε, και αν και δεν είμαι των εμβολίων με αυτα που συμβαίνουν το σκέφτομαι... 

Φιλιά σε όλες!! Μπράβο στα κοριτσάκια μας για τις καρδούλες!!! @boockie @Olga93 @maroullakiΜε το καλό και όσα δεν έχουν ακούσει ακόμα!!!!

@mominthemaking κορίτσι μου κλείσε τα αυτια σου στα άσχημα σενάρια!!!! Όλα καλά θα πάνε. Πολλές οι ενέσεις και τα φάρμακα σε καταλαβαίνω νιώθεις πιο πολύ άρρωστη παρά έγκυος αλλά τα κάνεις για αυτη την ψυχούλα!!!! Το βράδυ πριν κοιμηθείς προσπάθησε να το κάνεις εικόνα το εμβρυακι σου και πως θα είναι όταν έρθει και θα δεις τι γλυκά θα νιώσεις!!! Χάιδεψε και την κοιλίτσα και πες του ότι όλα θα πάνε καλά!!!!

Εμένα μου το σύστησε ο γιατρος και το έκανα τον Οκτώβριο το αντιγριπικό. Κι εγώ πρώτη φορά το έκανα αλλά φέτος με οσα συμβαίνουν έκανα και αυτό και του πνευμονιόκοκκου. 

4 hours ago, ΧρυσαΜ said:

Πάντως μπορείς να κάνεις και πλύσεις με χαμομήλι, από την πρώτη στιγμή θα δεις διαφορά

Κοίτσια σάς διαβάζω όλες. Όσες πάτε γι αυχενική σάς ζηλεύω τόόόόσο πολύ....!!! Με το καλό εύχομαι. Εμείς ακόμη είμαστε μακριά. Είμαι 7ε1η σήμερα. Κανονικά είχα γιατρό προχθές αλλά δεν είχα ούτε χρόνο ούτε χρήμα και δεν πήγα. Από βδομάδα και βλέπουμε. Κι αυτό το 50αρικο είναι τσουχτερό ρε παιδί μου...... Είναι σφαγαίας ο δικός μου, αλλά στη δουλειά του άπαιχτος, δύσκολα εμπιστεύομαι άλλον. Όσοι ακούν τι γέννες είχα μού έδωσαν εύσημα για το γιατρό. Κι έχω δει και κάποιες πουνέχουν πάει και ήταν δύσκολα περιστατικά και δεν το πίστευα. Βέβαια δεν είναι ο μοναδικός σίγουρα υπάτχουν κι άλλοι , αλλά πώς να δείξεις εμπιστοσύνη; δεν ξέρω....

Ποιος είναι ο γιατρος σου;

Διαφημίσεις

8 hours ago, jellyfishch said:

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε? Φώφη συμπάσχω όλη μέρα αναγουλα και ξάπλα που να πήγαινα και δουλεια...Έχω εργασίες για το μεταπτυχιακό και το διδακτορικό και δεν μπορώ να μαζέψω τα μυαλά μου... και οι προθεσμίες τρεχουν...Βοήθεια!!! 

Για την αυχενική εγώ είχα δώσει γύρω στα 150 με απόδειξη στο Ιασώ λαρισσας το 2014. Έμεινα ευχαριστημένη. Μετά έκανα γ επιπέδου στην καβαλα και δε μου αρεσε. Αρκετά σύντομο και το μηχάνημα δε μου φάνηκε και πολύ σοι. Όντως θα πρέπει ο γιατρός να έχει πιστοποίηση για να κάνει α , β και γ επιπέδου. Εμένα μου είχε προτείνει ο προηγούμενος γιατρός μου να μου κάνει και δε δέχτηκα, πήγα στο Ιασώ σε άλλη γιατρό .

Μεταπτυχιακό και διδακτορικό κοπέλια μαζί;;;είσαι φοβερή!!!εγώ μόνο διδακτορικό και δεν την παλεύω!!ειμαι καλύτερα από αναγούλες κοριτσια χθες και σήμερα,να ανησυχώ;;

• Μου αρέσει 3

xu6xp2.png

Κι εγώ ακόμα προσπαθώ να κάνω δουλειά με το προπτυχιακό χαχαχαχαχαχα έχω μείνει πίσω κορίτσια 

5 ώρες πρίν, FlowerMom είπε:

Εμένα μου το σύστησε ο γιατρος και το έκανα τον Οκτώβριο το αντιγριπικό. Κι εγώ πρώτη φορά το έκανα αλλά φέτος με οσα συμβαίνουν έκανα και αυτό και του πνευμονιόκοκκου. 

Ονζέ λέγεται. Τον γνωρίζεις; 

• Μου αρέσει 1

Just now, mominthemaking said:

Μεταπτυχιακό και διδακτορικό κοπέλια μαζί;;;είσαι φοβερή!!!εγώ μόνο διδακτορικό και δεν την παλεύω!!ειμαι καλύτερα από αναγούλες κοριτσια χθες και σήμερα,να ανησυχώ;;

Η καθεμία μας τελικά τρέχει με τα δικά της... Χαχαχαχα εγώ κάνω τρεις δουλειές (εταιρεία και 2 πανεπιστημια) Ευτυχως όμως από το σπίτι. 

Οχιιιιιι φυσικά και να μην ανησυχείς για τίποτα. Δεν είναι ιδιες όλες οι μέρες! Μην σκέφτεσαι αρνητικά. Όπως μου λέει και ο γιατρός μου. Σε κάθε αρνητική σκέψη ή αρνητική εμπειρία άλλου θα κλείνεις τα μάτια και θα αλλάζεις δρόμο. Κάθε μέρα είναι διαφορετική και κάθε περίπτωση διαφορετική! 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

oJHZp3.png

Κορίτσια όμως να σάς πω την αμαρτία μου από τότε που έμαθα ότι είμαι έγκυος, επειδή έχασα τη γη από τα πόδια μου από το σοκ έχω αποσυντονιστεί με τα μαθήματα και τη σχολή. Ίσως κι ολας επειδή τώρα τελευταία έχουν αρχίσει έντονα υπνηλία και χασιμοτα και ανακάτεμα 

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, FlowerMom είπε:

Καλημέρα !!

Κορίτσια βγήκε η καλλιέργεια Μ αρνητική. Δηλ θα τρελαθώ.   Εγώ πονάω στην ούρηση. Τις πρωινές ώρες κυρίως. 

Τώρα Μ πε το σκ να πίνω νερά κ από βδομάδα μιλάμε να δούμε μήπως είναι κολπικό το θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...