Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

MOMS JUNE 2021

Recommended Posts

Just now, Olga93 είπε:

Πέρα από συχνοουρία κ κάτι αναγούλες που και που δεν έχω κάτι άλλο, στην αρχή ένιωθα εξαντλημένη αλλά τώρα είμαι καλύτερα, το στήθος μια πρήζετε μια ξεπρηζετε, για αυτό αγχώνομαι! αρχές καλοκαιριού είχα κ μια παλινδρομη κ το μυαλο μ είναι εκεί συνέχεια, μην συμβεί πάλι το ίδιο! Αν κ ο γιατρός με καθησύχασε κ λέει πως πάμε καλά! 

Κι εγώ τα ίδια είμαι πάνω κάτω! Εδώ και δυο βραδάκια δεν έχω διακόψει ύπνο να πάω για τσισα, αλλά έχουν ελαττωθεί σημαντικά και οι αναγούλες... Το στήθος μου ανάλογα τα κέφια του θα είναι την μια κανονικό και την άλλη πρησμένο στις θηλές! Μην ανησυχείς, έχεις πατήσει στα μέσα του 3ου μήνα πλέον οπότε το μόνο άγχος που θα πρέπει να έχεις είναι να δεις το φύλο του μωρού σου :wub:

• Μου αρέσει 4

vQnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10 ώρες πρίν, boockie είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Επέστρεψα από γιατρό.. σε 15 μέρες αυχενική διαφάνεια! Επίσης μου έδωσε Ζιναντολ για ουρολοίμωξη που έχω τελικά! 170 παλμοί το λεπτό :wub: 3,29 cm

Καλημέρα.  Έκανες μόνο γενική η και καλλιέργεια;

Εγώ σε λίγο θα πάρω τηλ να πω στη γιατρο για τα συμπτώματα που έχω κατά την ούρηση.  

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, boockie είπε:

Κι εγώ τα ίδια είμαι πάνω κάτω! Εδώ και δυο βραδάκια δεν έχω διακόψει ύπνο να πάω για τσισα, αλλά έχουν ελαττωθεί σημαντικά και οι αναγούλες... Το στήθος μου ανάλογα τα κέφια του θα είναι την μια κανονικό και την άλλη πρησμένο στις θηλές! Μην ανησυχείς, έχεις πατήσει στα μέσα του 3ου μήνα πλέον οπότε το μόνο άγχος που θα πρέπει να έχεις είναι να δεις το φύλο του μωρού σου :wub:

Καλημερα κορίτσι μου! Μόλις γύρισα από τον γιατρό! Όλα πάνε καλά, 3.4cm το μικράκι. Κλείσαμε κ την αυχενικη σε δυο εβδομάδες! 

• Μου αρέσει 12

HdKkp2.png

Just now, Olga93 said:

Καλημερα κορίτσι μου! Μόλις γύρισα από τον γιατρό! Όλα πάνε καλά, 3.4cm το μικράκι. Κλείσαμε κ την αυχενικη σε δυο εβδομάδες! 

Μπράβο κορίτσι μου!!! Με το καλο! 

:)

Εγώ σήμερα πιο χάλια από κάθε μέρα! Από την ναυτία δεν μπορώ να σηκωθώ ουτε το παράθυρο να κλείσω! 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 2

oJHZp3.png

Γεια σας κορίτσια!!! Υπομονή με την αδιαθεσια!!! Και γω που μπήκα στην 10η εβδομάδα έχω δει μεγάααααλη διαφορά!!! Επίσης τρελαίνομαι για μάνγκο, και το έψαξα και κάνει καλό και στην αδιαθεσία της εγκυμοσύνης. Είναι απο τα φρούτα που δεν με πειράζουν καθόλου. Είναι γλυλόξινο και μαρεσει πολύ. Γενικά προς τα ξινα ειμαι(πράσινα μήλα και τις μπανάνες όταν δεν είναι ώριμες) σε όποια αρέσουν να τα δοκιμάσει. Τα παίρνω και κομμένα απ το βασιλόπουλο και τα τρώω αμέσως!!! 

Είχατε πει θα κάνετε πινακάκι, όποιο κορίτσι έχει όρεξη θα ήταν πολύ ωραίο!!! 

Και μια ερώτηση. Αντιγριπικο θα κάνετε; Εμένα μου το έγραψε, και αν και δεν είμαι των εμβολίων με αυτα που συμβαίνουν το σκέφτομαι... 

Φιλιά σε όλες!! Μπράβο στα κοριτσάκια μας για τις καρδούλες!!! @boockie @Olga93 @maroullakiΜε το καλό και όσα δεν έχουν ακούσει ακόμα!!!!

@mominthemaking κορίτσι μου κλείσε τα αυτια σου στα άσχημα σενάρια!!!! Όλα καλά θα πάνε. Πολλές οι ενέσεις και τα φάρμακα σε καταλαβαίνω νιώθεις πιο πολύ άρρωστη παρά έγκυος αλλά τα κάνεις για αυτη την ψυχούλα!!!! Το βράδυ πριν κοιμηθείς προσπάθησε να το κάνεις εικόνα το εμβρυακι σου και πως θα είναι όταν έρθει και θα δεις τι γλυκά θα νιώσεις!!! Χάιδεψε και την κοιλίτσα και πες του ότι όλα θα πάνε καλά!!!!

• Ευχαριστώ 1

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Eva1986 είπε:

Καλημέρα.  Έκανες μόνο γενική η και καλλιέργεια;

Εγώ σε λίγο θα πάρω τηλ να πω στη γιατρο για τα συμπτώματα που έχω κατά την ούρηση.  

Στην αρχή με τις πρωτες εξετάσεις έκανα γενική, βρήκε πολλούς μικροοργανισμούς και πυοσφαίρια, οπότε και μου έγραψε καλλιέργεια και εάν βρεθεί μικρόβιο να βγει και αντιβιογραμμα! Να τον πάρεις οπωσδήποτε, εγώ ταλαιπωρούμαι πολύ με τις αναθεματισμένες!

2 ώρες πρίν, Olga93 είπε:

Τι ευχάριστα νεα! Μπράβο σου κορίτσι μου! Πως περνάει πάντως ο καιρός, είναι απίστευτο!

vQnfp3.png

Just now, boockie είπε:

Στην αρχή με τις πρωτες εξετάσεις έκανα γενική, βρήκε πολλούς μικροοργανισμούς και πυοσφαίρια, οπότε και μου έγραψε καλλιέργεια και εάν βρεθεί μικρόβιο να βγει και αντιβιογραμμα! Να τον πάρεις οπωσδήποτε, εγώ ταλαιπωρούμαι πολύ με τις αναθεματισμένες!

Τι ευχάριστα νεα! Μπράβο σου κορίτσι μου! Πως περνάει πάντως ο καιρός, είναι απίστευτο!

Έδωσα ουρά το πρωί. Βέβαια δεν ήταν τα πρώτα πρωινά αφού όλο το βράδυ πηγαινοερχομουν τουαλέτα. Κ έβγαζα λίγα λίγα. 

Αφού τα έστειλα με τον άντρα Μ και είχα άγχος αν ήταν αρκετά.  Τόσες φορές που πήγα σταγονιτσες τους έστειλα.  Λογικά αύριο θα βγούνε. 

Ε μετά το μόνο χάπι που θα Μ λείπει θα ναι η αντιβίωση. Κ όσο δεν μπορώ να καταπιω τα χάπια τόσο με κυνηγάνε 

• Μου αρέσει 1

Just now, Eva1986 είπε:

Έδωσα ουρά το πρωί. Βέβαια δεν ήταν τα πρώτα πρωινά αφού όλο το βράδυ πηγαινοερχομουν τουαλέτα. Κ έβγαζα λίγα λίγα. 

Αφού τα έστειλα με τον άντρα Μ και είχα άγχος αν ήταν αρκετά.  Τόσες φορές που πήγα σταγονιτσες τους έστειλα.  Λογικά αύριο θα βγούνε. 

Ε μετά το μόνο χάπι που θα Μ λείπει θα ναι η αντιβίωση. Κ όσο δεν μπορώ να καταπιω τα χάπια τόσο με κυνηγάνε 

Πάντως μπορείς να κάνεις και πλύσεις με χαμομήλι, από την πρώτη στιγμή θα δεις διαφορά

Κοίτσια σάς διαβάζω όλες. Όσες πάτε γι αυχενική σάς ζηλεύω τόόόόσο πολύ....!!! Με το καλό εύχομαι. Εμείς ακόμη είμαστε μακριά. Είμαι 7ε1η σήμερα. Κανονικά είχα γιατρό προχθές αλλά δεν είχα ούτε χρόνο ούτε χρήμα και δεν πήγα. Από βδομάδα και βλέπουμε. Κι αυτό το 50αρικο είναι τσουχτερό ρε παιδί μου...... Είναι σφαγαίας ο δικός μου, αλλά στη δουλειά του άπαιχτος, δύσκολα εμπιστεύομαι άλλον. Όσοι ακούν τι γέννες είχα μού έδωσαν εύσημα για το γιατρό. Κι έχω δει και κάποιες πουνέχουν πάει και ήταν δύσκολα περιστατικά και δεν το πίστευα. Βέβαια δεν είναι ο μοναδικός σίγουρα υπάτχουν κι άλλοι , αλλά πώς να δείξεις εμπιστοσύνη; δεν ξέρω....

• Μου αρέσει 2

Just now, Φραουλίτσα* είπε:

Γεια σας κορίτσια!!! Υπομονή με την αδιαθεσια!!! Και γω που μπήκα στην 10η εβδομάδα έχω δει μεγάααααλη διαφορά!!! Επίσης τρελαίνομαι για μάνγκο, και το έψαξα και κάνει καλό και στην αδιαθεσία της εγκυμοσύνης. Είναι απο τα φρούτα που δεν με πειράζουν καθόλου. Είναι γλυλόξινο και μαρεσει πολύ. Γενικά προς τα ξινα ειμαι(πράσινα μήλα και τις μπανάνες όταν δεν είναι ώριμες) σε όποια αρέσουν να τα δοκιμάσει. Τα παίρνω και κομμένα απ το βασιλόπουλο και τα τρώω αμέσως!!! 

Και μια ερώτηση. Αντιγριπικο θα κάνετε; Εμένα μου το έγραψε, και αν και δεν είμαι των εμβολίων με αυτα που συμβαίνουν το σκέφτομαι... 

Φιλιά σε όλες!! Μπράβο στα κοριτσάκια μας για τις καρδούλες!!! @boockie @Olga93 @maroullakiΜε το καλό και όσα δεν έχουν ακούσει ακόμα!!!!

@mominthemaking κορίτσι μου κλείσε τα αυτια σου στα άσχημα σενάρια!!!! Όλα καλά θα πάνε. Πολλές οι ενέσεις και τα φάρμακα σε καταλαβαίνω νιώθεις πιο πολύ άρρωστη παρά έγκυος αλλά τα κάνεις για αυτη την ψυχούλα!!!! Το βράδυ πριν κοιμηθείς προσπάθησε να το κάνεις εικόνα το εμβρυακι σου και πως θα είναι όταν έρθει και θα δεις τι γλυκά θα νιώσεις!!! Χάιδεψε και την κοιλίτσα και πες του ότι όλα θα πάνε καλά!!!!

Κορίτσια όποια θέλει να μου στείλει σε προσωπικό την ΠΗΤ  της κ αν έχει κλείσει Αυχενική την ημερομηνία να το φτιάξω εγώ το πινακακι!❤❤❤ έχω συγκεντρώσει τα ονόματα των κοριτσιών αλλα δεν έχω ημερομηνίες!

• Μου αρέσει 6
  • Ευχαριστώ 3

Just now, Evouska είπε:

Κορίτσια όποια θέλει να μου στείλει σε προσωπικό την ΠΗΤ  της κ αν έχει κλείσει Αυχενική την ημερομηνία να το φτιάξω εγώ το πινακακι!❤❤❤ έχω συγκεντρώσει τα ονόματα των κοριτσιών αλλα δεν έχω ημερομηνίες!

Ευχαριστούμε!!!

• Μου αρέσει 1

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Just now, ΧρυσαΜ είπε:

Πάντως μπορείς να κάνεις και πλύσεις με χαμομήλι, από την πρώτη στιγμή θα δεις διαφορά

Κοίτσια σάς διαβάζω όλες. Όσες πάτε γι αυχενική σάς ζηλεύω τόόόόσο πολύ....!!! Με το καλό εύχομαι. Εμείς ακόμη είμαστε μακριά. Είμαι 7ε1η σήμερα. Κανονικά είχα γιατρό προχθές αλλά δεν είχα ούτε χρόνο ούτε χρήμα και δεν πήγα. Από βδομάδα και βλέπουμε. Κι αυτό το 50αρικο είναι τσουχτερό ρε παιδί μου...... Είναι σφαγαίας ο δικός μου, αλλά στη δουλειά του άπαιχτος, δύσκολα εμπιστεύομαι άλλον. Όσοι ακούν τι γέννες είχα μού έδωσαν εύσημα για το γιατρό. Κι έχω δει και κάποιες πουνέχουν πάει και ήταν δύσκολα περιστατικά και δεν το πίστευα. Βέβαια δεν είναι ο μοναδικός σίγουρα υπάτχουν κι άλλοι , αλλά πώς να δείξεις εμπιστοσύνη; δεν ξέρω....

Έκανα χαμομήλι !!! 

Κ αυτό το οικονομικό βρε παιδι Μ. Εγώ σκέφτομαι να την πω να μην Μ κόβει αποδείξη. Δεν ξέρω αν δεχτεί. 

Στην προηγούμενη έτσι είχα κάνει.  Κ στην αυχενική κ β επιπέδου

Just now, Eva1986 είπε:

Δεν πειράζει που δεν ήταν τα πρώτα πρωινά, πάντως έτσι όπως τα λες έχεις σίγουρα ουρολοίμωξη! Πίνω καθημερινά 7 χάπια στο σύνολο συν ανά 12ωρο τώρα την αντιβίωση! Υπομονή, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας  για τα εμβρυακια μας:tongue:

Just now, Eva1986 είπε:

Έκανα χαμομήλι !!! 

Κ αυτό το οικονομικό βρε παιδι Μ. Εγώ σκέφτομαι να την πω να μην Μ κόβει αποδείξη. Δεν ξέρω αν δεχτεί. 

Στην προηγούμενη έτσι είχα κάνει.  Κ στην αυχενική κ β επιπέδου

Πόσο σας έχει πει για την αυχενική; Εμένα 150 μαζί με μια αιμοληψία που μου είπε πως γίνεται!

• Μου αρέσει 1

vQnfp3.png

Just now, Φραουλίτσα* said:

Σε ευχαριστω πολύ γλυκιά μου φραουλιτσα.Αυτό θα κάνω...

• Μου αρέσει 1

xu6xp2.png

Just now, boockie είπε:

Δεν πειράζει που δεν ήταν τα πρώτα πρωινά, πάντως έτσι όπως τα λες έχεις σίγουρα ουρολοίμωξη! Πίνω καθημερινά 7 χάπια στο σύνολο συν ανά 12ωρο τώρα την αντιβίωση! Υπομονή, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας  για τα εμβρυακια μας:tongue:

Πόσο σας έχει πει για την αυχενική; Εμένα 150 μαζί με μια αιμοληψία που μου είπε πως γίνεται!

Έχουν περάσει κ 4 περίπου χρόνια από την αυχενική αλλά νομίζω 130 κ χωρίς αποδείξη 100

Τώρα θα πάω σε άλλη.  Γιατί η πρώτη ήταν αγενής 

Γενικά οι τιμές κοντά στα 150€ παίζουν. 

Πολλά χάπια.  Μπράβο κουράγιο. 

Εγώ ουτρο πρωί βράδυ , φυλλικό οξύ,μαγνήσιο 

• Μου αρέσει 1

Just now, Eva1986 said:

Έχουν περάσει κ 4 περίπου χρόνια από την αυχενική αλλά νομίζω 130 κ χωρίς αποδείξη 100

Τώρα θα πάω σε άλλη.  Γιατί η πρώτη ήταν αγενής 

Γενικά οι τιμές κοντά στα 150€ παίζουν. 

Πολλά χάπια.  Μπράβο κουράγιο. 

Εγώ ουτρο πρωί βράδυ , φυλλικό οξύ,μαγνήσιο 

εμένα την αυχενικη την κάνει ο ίδιος μου ο γιατρός και στην Β επιπέδου με το καλό θα παω άλλου. Δεν ξέρω ακρινως την τιμή αλλά μου είπε ότι δεν θα απέχει πολυ απο την κανονική επίσκεψη. 

oJHZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...