Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

• Μου αρέσει 1

MOMS JUNE 2021

Recommended Posts

12 ώρες πρίν, Mpizelaki_mou είπε:

Ούτε για δείγμα...ίσα ίσα πεινάω και τρώω συνεχώς!!!Εγώ απλά έχω πολλά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα...εσύ έκλεισες ραντεβού για αυχενική??

Έχω σήμερα 4:30 ραντεβού με τον γιατρό μου οπότε και το επόμενο ραντεβού όπως μου είπε θα είναι η αυχενική! Υπολογίζω προς τα τέλη του μήνα, λογικά!

• Μου αρέσει 5

vQnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, boockie said:

Έχω σήμερα 4:30 ραντεβού με τον γιατρό μου οπότε και το επόμενο ραντεβού όπως μου είπε θα είναι η αυχενική! Υπολογίζω προς τα τέλη του μήνα, λογικά!

Ωραία!!!!θα περιμένουμε νέα σου με ανυπομονησία!!!

xiA6p2.png

Kαλησπέρα κορίτσια, πριν λίγο γύρισα από τον υπέρηχο, όλα καλά!

Επόμενο ραντεβού στην αυχενική σε 4 εβδομάδες, πολύ υπομονή θα τραβήξω....

επίσης πολύ αναγούλα, πλευρό αλλάζω το βράδυ και ακόμα και τότε μου έρχεται χαχαχ

έκανα μια διακοπή στο σίδηρο για 2 μερες για να χαλαρωσει λίγο η κατάσταση με την δυσκοιλιοτητα γιατι δεν το παλευα...και απο σημερα θα δοκιμασω κατι φακελακια μπας και ειναι καλυτερα

• Μου αρέσει 8

πρίν από 52 λεπτά , Eva1986 είπε:

Κορίτσια Μ καλημερααααα

Από χθες στην ούρηση νιώθω ενόχληση,σαν γαργαλητοσαν να έχω ένα βάρος χαμηλά 

Νομίζω έχω ουρολοίμωξη.  Όλα τα χε η μαριωρη....

Αν δω ότι κ σήμερα δεν πάω καλά θα πάρω τηλ την γιατρό. 

Να ξέρεις ότι ζιναντολ μπορείς να πάρεις 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, boockie είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Επέστρεψα από γιατρό.. σε 15 μέρες αυχενική διαφάνεια! Επίσης μου έδωσε Ζιναντολ για ουρολοίμωξη που έχω τελικά! 170 παλμοί το λεπτό :wub: 3,29 cm

Τι τελεια νέα είναι αυτά!!! Μαζί είμαστε, κ εγώ 10+1 σήμερα, αύριο το πρωί έχω ραντεβού κ περιμένω πως κ πως! Πριν δυο βδομάδες π το ειδαμε ήταν 1,78cm  κ είχε 181 παλμούς! 

• Μου αρέσει 5

HdKkp2.png

κορίτσια εμένα με έχει πιάσει φοβερό άγχος...έχω φίλες που χάσανε τα μωράκια τους στην εβδομάδα που διανύω (8η) και ελπίζω να ξεπεράσουμε αυτον τον σκοπελο..εν τω μεταξυ με εχουν ηδη ξεκινησει ινσουλινη για υψηλο σακχαρο, παιρνω εννοειται cyclacur/utrogestan/inohep/prezolon και σιγα σιγα προστιθεται σιδηρος κλπ

εννοειται δε με πειραζει οτιδηποτε χρειαστει και περναει απο το χερι μου θα το κανω....

πειτε ενα καλο λογο να ανεβω λιγο ψυχολογικα......!!δεν το ξερει και κανενας μονο εσας εχω... 

xu6xp2.png

Just now, mominthemaking είπε:

κορίτσια εμένα με έχει πιάσει φοβερό άγχος...έχω φίλες που χάσανε τα μωράκια τους στην εβδομάδα που διανύω (8η) και ελπίζω να ξεπεράσουμε αυτον τον σκοπελο..εν τω μεταξυ με εχουν ηδη ξεκινησει ινσουλινη για υψηλο σακχαρο, παιρνω εννοειται cyclacur/utrogestan/inohep/prezolon και σιγα σιγα προστιθεται σιδηρος κλπ

εννοειται δε με πειραζει οτιδηποτε χρειαστει και περναει απο το χερι μου θα το κανω....

πειτε ενα καλο λογο να ανεβω λιγο ψυχολογικα......!!δεν το ξερει και κανενας μονο εσας εχω... 

να μην ανχωνεσε γιατι ολα τα εχεις υπο ελενχο !! καταρχας αφου ακουσες καρδια η πιθανοτητες να παει κατι στραβα πεφτουν κατακορυφα! κ αφου ολα τα παθολογικα αιτια τα εχεις ελενξει οι πιθανοτητες να παει κατι στραβα πεφτουν ακομα περισοτερο.!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Κορίτσι μου μην ανχωνεσαι το άγχος κάνει κακό στο εμβρυακι σου και με το να αγχωθεις δεν μπορείς να αποτρέψεις τίποτα....φαντάσου στις 23/10 έμαθα για την εγκυμοσύνη μου εγώ και στις 7/10 έμαθε η πρώτη μου ξαδέρφη και οι δυο μας τα δεύτερα....ε η ξαδέρφη μου δεν προλαβε να πάει στο γιατρό της ήρθε περίοδος(βιοχημική) και εγώ αγχώθηκα και εγώ το σκέφτηκα και εγώ και εγώ αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι οπότε το άφησα πίσω μου και είπα ότι θέλει ο Θεός δεν είναι κάτι στο χέρι μου...απλά δεν το έχω πει ακόμα πουθενά μόνο οι γονείς μου και οι γονείς του άντρα μου το ξέρουν κάνεις άλλος θέλω να περάσω από αυτές τις δύσκολες εβδομάδες.!!! Όλα καλά θα πάνε να σκέφτεσαι θετικα

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Ψυχραιμιαααααα και καλή διαθεσηηηηη

Καλά από χάπι κ ένεση άλλο τίποτα! Σκέψου ότι θέλει λιιιιγο ακόμα υπομονή κ θα ξεμπλεξουμε!

Δεν πεφτουμεεε!

Τις φρικες μας είπαμε τις φάγαμε δεν έχει άλλες για εμάς! Χαρές από δω και πέρα έχει για εμάς!

Σου δίνω μια μεγάλη αγκαλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (χωρίς κορονοιο !)

• Μου αρέσει 4

4nDhp3.pngjeL6p2.png

Διαφημίσεις

Just now, linaa said:

να μην ανχωνεσε γιατι ολα τα εχεις υπο ελενχο !! καταρχας αφου ακουσες καρδια η πιθανοτητες να παει κατι στραβα πεφτουν κατακορυφα! κ αφου ολα τα παθολογικα αιτια τα εχεις ελενξει οι πιθανοτητες να παει κατι στραβα πεφτουν ακομα περισοτερο.!

Ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου...εύχομαι να μας πάνε όλα καλά....!

Just now, phal said:

Ψυχραιμιαααααα και καλή διαθεσηηηηη

Καλά από χάπι κ ένεση άλλο τίποτα! Σκέψου ότι θέλει λιιιιγο ακόμα υπομονή κ θα ξεμπλεξουμε!

Δεν πεφτουμεεε!

Τις φρικες μας είπαμε τις φάγαμε δεν έχει άλλες για εμάς! Χαρές από δω και πέρα έχει για εμάς!

Σου δίνω μια μεγάλη αγκαλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (χωρίς κορονοιο !)

κι εγωωωωω σας αγαπω όλες είστε  το στήριγμά μου τόσα χρόνια!

Just now, ΒαλεντιναΧ said:

Κορίτσι μου μην ανχωνεσαι το άγχος κάνει κακό στο εμβρυακι σου και με το να αγχωθεις δεν μπορείς να αποτρέψεις τίποτα....φαντάσου στις 23/10 έμαθα για την εγκυμοσύνη μου εγώ και στις 7/10 έμαθε η πρώτη μου ξαδέρφη και οι δυο μας τα δεύτερα....ε η ξαδέρφη μου δεν προλαβε να πάει στο γιατρό της ήρθε περίοδος(βιοχημική) και εγώ αγχώθηκα και εγώ το σκέφτηκα και εγώ και εγώ αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι οπότε το άφησα πίσω μου και είπα ότι θέλει ο Θεός δεν είναι κάτι στο χέρι μου...απλά δεν το έχω πει ακόμα πουθενά μόνο οι γονείς μου και οι γονείς του άντρα μου το ξέρουν κάνεις άλλος θέλω να περάσω από αυτές τις δύσκολες εβδομάδες.!!! Όλα καλά θα πάνε να σκέφτεσαι θετικα

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ... Το άγχος είναι περισσότερο στο μυαλό, όχι τόσο στο συναίσθημα, είμαι ήρεμη γενικά....Το μυαλό πρέπει να ελέγξουμε...

• Μου αρέσει 2

xu6xp2.png

Just now, Olga93 είπε:

Τι τελεια νέα είναι αυτά!!! Μαζί είμαστε, κ εγώ 10+1 σήμερα, αύριο το πρωί έχω ραντεβού κ περιμένω πως κ πως! Πριν δυο βδομάδες π το ειδαμε ήταν 1,78cm  κ είχε 181 παλμούς! 

Ποσό Τελεια! Οπότε και εσυ κάπου εκεί θα κλείσεις την  αυχενική!  

vQnfp3.png

Just now, boockie είπε:

Ποσό Τελεια! Οπότε και εσυ κάπου εκεί θα κλείσεις την  αυχενική!  

Ναι κορίτσι μου, λογικά αύριο θα μου πει ο γιατρός να κλείσουμε για αυχενική! Αχ έχω ένα άγχος για αυριοοο!!! Θα σας ενημερώσω μόλις γυρίσω από το ραντεβού! 

• Μου αρέσει 2

HdKkp2.png

Just now, Olga93 είπε:

Ναι κορίτσι μου, λογικά αύριο θα μου πει ο γιατρός να κλείσουμε για αυχενική! Αχ έχω ένα άγχος για αυριοοο!!! Θα σας ενημερώσω μόλις γυρίσω από το ραντεβού! 

Να μην έχεις κανένα απολύτως άγχος! Ηρεμία και αισιοδοξία, τίποτα άλλο δεν χρειαζεσαι! Θύμισε μου τι συμπτώματα έχεις 

vQnfp3.png

Just now, boockie είπε:

Να μην έχεις κανένα απολύτως άγχος! Ηρεμία και αισιοδοξία, τίποτα άλλο δεν χρειαζεσαι! Θύμισε μου τι συμπτώματα έχεις 

Πέρα από συχνοουρία κ κάτι αναγούλες που και που δεν έχω κάτι άλλο, στην αρχή ένιωθα εξαντλημένη αλλά τώρα είμαι καλύτερα, το στήθος μια πρήζετε μια ξεπρηζετε, για αυτό αγχώνομαι! αρχές καλοκαιριού είχα κ μια παλινδρομη κ το μυαλο μ είναι εκεί συνέχεια, μην συμβεί πάλι το ίδιο! Αν κ ο γιατρός με καθησύχασε κ λέει πως πάμε καλά! 

HdKkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...