Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

MOMS JUNE 2021

Recommended Posts

Just now, ΧρυσαΜ είπε:

Εγώ το παίρνω μετά το φαγητό γιατί με άδειο στομάχι μού φαιρνει αναγούλα. Αλλά δεν παίρνω φιλισιν, παιρνω φανολιτ. Αυτά μού είχαν μείνει κι από την κόρη μου, όπως επίσης μού έχουν μείνει και σίδηρο, ουτροτζεσταν και ασβέστιο. Είχα και μαγνήσιο αλλά τα χάρισα, όπως και κάποια κουτιά σίδηρο. Η αλήθεια είναι ότι στην προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν τα έπαιρνα συστηματικά, τα ξεχνουσα πολλές φορές

Κι εγώ φανολιτ παίρνω, νομίζω το ίδιο πράγμα είναι! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Φώφη1990 είπε:

Κορίτσια??? Καμιά βοήθεια για δυσκοιλιότητα? 

Κοριτσάκι μου εγώ τελευταία αυτό που κάνω είναι  οταν μου ερθει εστω και λιγο, να κάθομαι αρκετή ώρα στην τουαλέτα και να κάνω κυκλικές κινήσεις στην κοιλιά μου με τη φορά του ρολογιού!! Ε κάποια στιγμή θα κατέβει κάτι που θα πάει!!!χαχαχα

• Ευχαριστώ 1

Just now, Evouska said:

Κοριτσάκι μου εγώ τελευταία αυτό που κάνω είναι  οταν μου ερθει εστω και λιγο, να κάθομαι αρκετή ώρα στην τουαλέτα και να κάνω κυκλικές κινήσεις στην κοιλιά μου με τη φορά του ρολογιού!! Ε κάποια στιγμή θα κατέβει κάτι που θα πάει!!!χαχαχα

Εγώ είχα απο πρίν και σκαμνάκι βοηθάει αρκετά, και φυσικά νερό πολύ και χλιαρό/ γιαουρτάκι με δαμάσκηνα το βράδυ και χόρτα κλπ..Και φοβερό φούσκωμα κορίτσια....

xu6xp2.png

Καλησπέρα κορίτσια, χτες είχαμε ραντεβού και ακούσαμε την καρδούλα του επιτέλους! Είναι 2 εκατοστά! Τις τελευταίες μέρες έχω λίγο σφίξιμο στον λαιμό που και που, το οποίο επιδεινώνεται με τις ναυτιες και την τάση για εμετό ή οι ναυτιες και η τάση για εμετό επιδεινώνεται από αυτό... Και ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρό. Το έχει νιώσει κάποια?

• Μου αρέσει 4

LhJOp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Evouska said:

@Evouska Κορίτσι να ξέρεις εμένα μου έχουν πει ότι δεν είναι πολύ καλό να κάθεσαι αρκετή ώρα στην τουαλέτα... αυτή η στάση είναι λίγο επικίνδυνη..τώρα τι  να σου πω, καλύτερα να ρωτήσεις για σίγουρα τον γιατρό σου, απλά μόλις το διάβασα μου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό.

5 hours ago, boockie said:

Μπράβο σου κοριτσάκι μου! Ποσών εβδομάδων είσαι; 10; Δεν καταλαβαίνω από το τικερακι σου! Κι εγώ έχω ραντεβού αύριο το μεσημέρι, ελπίζω να μου πει να περπατάω τουλάχιστον να παίρνω λίγο αέρα γιατί αυτές οι αναγούλες με έχουν ταράξει! Μου είχε πει άλλωστε ελάχιστες μέρες κρεβάτι μέχρι μα φύγει το καφέ αίμα, αλλά τώρα έχω ξεμπερδέψει με αυτό και πιάσανε οι ναυτίες... υπομονή μια δυο εβδομάδες ακόμη και θα περάσουν όλα.... πιστεύω.... 

Έχεις δίκαιο με το tickeraki, τα έκανα θάλασσα!!! Είμαι 10w&3d...Είμαστε σχεδόν μαζί....οι πρώτες απ'οτι έχω καταλάβει...εγώ είχα τελευταία περίοδο 29/8.

xiA6p2.png

Just now, Φώφη1990 είπε:

Μόλις επέστρεψα από τον γιατρό!!! :) ακουσαμε καρδουλα... Και το φασολακι 9.1 χιλιοστά!!! 7 εβδομάδες σήμερα..... 

Πφφφ!!! Σημερα επιτέλους θα κοιμηθώ! :grin:

Μπράβο κορίτσι μου με το καλό και σε εμάς να την ακούσουμε.....είσαι δύο μέρες μπροστα μου!!!!

• Μου αρέσει 4

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, Mpizelaki_mou είπε:

@Evouska Κορίτσι να ξέρεις εμένα μου έχουν πει ότι δεν είναι πολύ καλό να κάθεσαι αρκετή ώρα στην τουαλέτα... αυτή η στάση είναι λίγο επικίνδυνη..τώρα τι  να σου πω, καλύτερα να ρωτήσεις για σίγουρα τον γιατρό σου, απλά μόλις το διάβασα μου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό.

Έχεις δίκαιο με το tickeraki, τα έκανα θάλασσα!!! Είμαι 10w&3d...Είμαστε σχεδόν μαζί....οι πρώτες απ'οτι έχω καταλάβει...εγώ είχα τελευταία περίοδο 29/8.

Ναι ναι θυμάμαι από παλιότερα σχόλια πως πάμε μαζί! Εγώ τελευταία περίοδο 1/09! Πέρασες φάση με ναυτία ή είσαι από τις τυχερές;

vQnfp3.png

Just now, boockie said:

Ναι ναι θυμάμαι από παλιότερα σχόλια πως πάμε μαζί! Εγώ τελευταία περίοδο 1/09! Πέρασες φάση με ναυτία ή είσαι από τις τυχερές;

Ούτε για δείγμα...ίσα ίσα πεινάω και τρώω συνεχώς!!!Εγώ απλά έχω πολλά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα...εσύ έκλεισες ραντεβού για αυχενική??

• Μου αρέσει 1

xiA6p2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Φώφη1990 είπε:

Κορίτσια??? Καμιά βοήθεια για 

ντουλκοσοφτ

Just now, Mpizelaki_mou είπε:

Ουυυ εσύ έχεις περάσει τα πρώτα άγχη. Εμείς να δούμε πότε και αν χαχαχα

Just now, Φώφη1990 είπε:

Μόλις επέστρεψα από τον γιατρό!!! :) ακουσαμε καρδουλα... Και το φασολακι 9.1 χιλιοστά!!! 7 εβδομάδες σήμερα..... 

Πφφφ!!! Σημερα επιτέλους θα κοιμηθώ! :grin:

Τέλειαααα!!!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Mpizelaki_mou είπε:

Κ εμένα μου έχει πει ότι δεν πρέπει να πιέζομαι,  αλλά δεν πιέζομαι απλά όταν νιώθω ότι μου έρχεται λίγο το περιμένω.. Αλλά μη φανταστείς 2-3 φορές το έχω κάνει, δεν πάω κ πολύ συχνα! Θα τον ρωτήσω όμως όταν μιλήσουμε!

Κορίτσια εγώ σήμερα έκανα αρκετό εμετό μετά από φρούτα που έφαγα το απόγευμα! Τα έβγαλα ολαα!  Αφού έκλαιγα κιόλας ταυτόχρονα χωρίς να το θέλω, πολύ άσχημη κατάσταση! Ξαπλώνω από την αριστερή πλευρά για να μην ζορίζεται το στομάχι, αλλά ακόμα είμαι περιεργα  δεν έχω συνέλθει!

@Φώφη1990 και @Αυρα87 κοριτσάκια μου συγχαρητήρια για τις καρδουλες!! Με το καλό και η Αυχενική!!❤❤

• Μου αρέσει 3
  • Λυπημένη/-ος 1

20 ώρες πρίν, Μαρία1430 είπε:

Καλημέρα! Καλά αυτό με τις ώρες δεν το έχω ρωτήσει ούτε εγώ. Τα κατεβάζω όλα μαζί και τέλος. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι το filicin το πρωί νηστικη. Εμένα μου έκοψε τα Cyclacur. Στο πρώτο μου τα είχε κόψει όλα μετά την αυχενική και μου είχε προσθέσει σίδηρο ασβέστιο μαγνήσιο. Σίδηρο έπαιρνα πόσιμο. Ήταν το μόνο που δεν με χαλούσε.

Άσχετο... Έχει μετακινηθεί κάποια κοπέλα σε άλλο νομό για λόγους υγείας; αν ναι τι έγραφε το χαρτί; 

Μαρία καλημέρα! Εγώ μετακινήθηκα. Μου έστειλε με mail βεβαίωση κύησης με βεβαρυμένο μαιευτικο ιστορικό ο γιατρός μου. Έστειλα το κλασσικό sms(1) και πήρα βεβαίωση εργασίας για εμένα και βεβαίωση φοίτησης για το γιο μου ( σε άλλο νομό) πήρα τηλ στην πολιτική προστασία και στην αστυνομία για τις οδηγίες. Α, και βεβαίωση μόνιμης κατοικίας επίσης, αυτήν την παίρνεις από το kep η το ληξιαρχείο.  Πιστεύω ότι με τη βεβαίωση μόνιμης κατοικίας, τη βεβαίωση του γιατρού και το sms είσαι υπέρ καλυμμένη. Εμάς δε μας σταμάτησαν πάντως... Αν και είδαμε κάνα δυο ελέγχους αλλά χαλαρα, όχι όπως περιμέναμε.

Καλημέρα σε όλες! Τι κάνετε? Χαίρομαι που προχωράνε καλά οι εγκυμοσύνες!! Για τη δυσκοιλιότητα μανταρίνια που είναι και της εποχής και γιαουρτακι που μας χρειάζεται.. γενικά εγώ προσπαθώ χωρίς φάρμακα. Έχω παρατηρήσει ότι όταν σηκώνω ελαφρώς τα πόδια μου στην τουαλέτα βοηθάει λίγο.κι εγώ έχω. Με πειράζει πολύ ο σίδηρος, κατ ευθείαν παρουσιάζεται δυσκοιλιότητα.

Νομίζω ότι οι αναγουλες μου έχουν φτάσει στο ζενίθ τους. Τα απογεύματα είμαι ξαπλωμένη και προσπαθώ να επιβιώσω.δε βοηθάει ούτε η γκαζοζα ούτε παξιμάδια ούτε τίποτα. Το καλό είναι ότι δεν κάνω εμετό αλλά η αίσθηση είναι απαισια. Το παιδί μου με βλέπει και στεναχωριέται αλλά τι να κάνω.

@Evouska ζόρι κι εσύ ε? Υπομονή. Η μάνα μου τρεις εβδομάδες έμειναν λέει..για να δούμε.

• Μου αρέσει 2

2t7wp3.png

Κορίτσια Μ καλημερααααα

Από χθες στην ούρηση νιώθω ενόχληση,σαν γαργαλητοσαν να έχω ένα βάρος χαμηλά 

Νομίζω έχω ουρολοίμωξη.  Όλα τα χε η μαριωρη....

Αν δω ότι κ σήμερα δεν πάω καλά θα πάρω τηλ την γιατρό. 

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, Eva1986 said:

Κορίτσια Μ καλημερααααα

Από χθες στην ούρηση νιώθω ενόχληση,σαν γαργαλητοσαν να έχω ένα βάρος χαμηλά 

Νομίζω έχω ουρολοίμωξη.  Όλα τα χε η μαριωρη....

Αν δω ότι κ σήμερα δεν πάω καλά θα πάρω τηλ την γιατρό. 

Καλημέρα κορίτσι!!! Κι εγώ είχα κάτι παρόμοιο μίλησα με τον γιατρό και μου είπε ότι αλλάζει το ph μου.εμενα όμως δε 2-3 μέρες σταμάτησε!!! Αν συνεχίσει δες το !!! περαστικά!!!

xiA6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...