Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

MOMS JUNE 2021

Recommended Posts

Just now, ΒαλεντιναΧ είπε:

Εγώ έχω το στίγμα της μεσογειακής αναιμίας ο άντρας μου όχι έχει ελέγχει από την πρώτη κιόλας εγκυμοσύνη...ξέρω ότι στην δική μου περίπτωση ο σίδηρος δεν κάνει τίποτα το θέμα μου είναι από το φιλισιν το έμαθα στην τωρινή μου εγκυμοσύνη γιατί την προηγούμενη φορά ο αιματοκρίτης μου είχε φτάσει στο 23 και πήρα αίμα η φυσιολογική τιμή μου είναι το 33/34 και με μπουκωνε ο γιατρός στον σίδηρο τρεις την ημέρα και διατροφή μπρόκολα κλπ και τίποτα δεν ανέβαινε και τελικά μαθαίνω τώρα από τον καινούργιο μου γυναικολόγο ότι δεν παίζει ρόλο ο σίδηρος στην δική μου περίπτωση αλλά το φολικό....τι να πω 

Εγω δεν εχω το στίγμα, απλά ήταν μάλλον ο αιματοκριτης μου χαμηλά. Γιαυτο και δεν υπήρχε θέμα στην πρώτη μου. Με το φιλισιν δηλαδή παίρνεις παραπάνω; Ξέρω ότι βοηθά στην αποθήκευση του σιδήρου.

Καλημέρα σε όλες!!!! Εμένα οι ανακατοσούρες έχουν αρχίσει να μειώνονται ευτυχώς.Την πιο μεγάλη ζημιά την κάνουν οι μυρωδιές απο τα φαγητά αλλά δεν έχουμε αλλη επιλογή. Ή αυτο ή πείνα!!! Καλημέρα και πάλι!!!!

Just now, HopeMe είπε:

Καλημέρα, δεν έχω ιδέα για αυτό που ρωτάς! Κι εμένα σίδηρο δεν μου έχει δώσει ακόμη γιατί η γενική αίματος ήταν φυσιολογική 

Αναφορικά με την TSH μου είπε να μην αγχώνομαι και ότι προλαβαίνουμε να ρίξουμε την τιμή, όμως όσο η τιμή είναι υψηλή υπάρχουν κίνδυνοι για τη βιωσιμότητα της εγκυμοσύνης. Εσύ δε χρειάζεται να ανησυχείς γιατί το 4 είναι στα ανώτερα φυσιολογικα όρια αν θυμάμαι καλά.

Όλα τα χαμε ο θυροειδης που τρελαίνεται μας έλειπε. Το ξέρω ότι ειμαι στα όρια, δεν εχω ανχωθει, θυροειδη είχα πάντα. Και συ μην αγχώνεσαι, γιατί το ανχος απορυθμιζει τον θυρεοειδή. Αφου το ελένχετε όλα καλά!! 

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 ώρες πρίν, phal είπε:

Μπράβο, εγώ από στομάχι για την ώρα καλά, μόνο που φούσκωνω άμα τρωω... εν τω μεταξυ μου ξεκινησε σιδηρο κ ζητησα χαπια κ 4 μερες τωρα εχω μια κοιλιά σαν να είμαι 8 μηνών! Παρόλο που τουαλέτα πήγα , λίγο δυσκολότερα αλλα πηγα, με τουμπανιασε νομιζω! Δεν πιστευω οτι ηταν από κάτι άλλο γιατί χθες που δεν το πήρα σήμερα ήμουν μια χαρά. Ζητησα υγρό ή σκόνη να δω πως θα πάει. Τόσα παίρνουμε, ότι θα με ενοχλούσε ο σίδηρος δεν το περίμενα. 

Ρε γαμωτο για την αντιπηκτικη με ενοχλεί που δεν το λένε από την αρχή! Το έχω παράπονο από όλους τους γιατρούς.... Κ Όχι μόνο από τώρα στα της εγκυμοσύνης. Σου δίνουν φάρμακα κ ελάχιστοι είναι αυτοί που σου λένε πως θα τα πάρεις ώρες γεμάτο, άδειο στομάχι κτλ.

Καλημέρα! Καλά αυτό με τις ώρες δεν το έχω ρωτήσει ούτε εγώ. Τα κατεβάζω όλα μαζί και τέλος. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι το filicin το πρωί νηστικη. Εμένα μου έκοψε τα Cyclacur. Στο πρώτο μου τα είχε κόψει όλα μετά την αυχενική και μου είχε προσθέσει σίδηρο ασβέστιο μαγνήσιο. Σίδηρο έπαιρνα πόσιμο. Ήταν το μόνο που δεν με χαλούσε.

Άσχετο... Έχει μετακινηθεί κάποια κοπέλα σε άλλο νομό για λόγους υγείας; αν ναι τι έγραφε το χαρτί; 

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

9 hours ago, phal said:

Μπράβο, εγώ από στομάχι για την ώρα καλά, μόνο που φούσκωνω άμα τρωω... εν τω μεταξυ μου ξεκινησε σιδηρο κ ζητησα χαπια κ 4 μερες τωρα εχω μια κοιλιά σαν να είμαι 8 μηνών! Παρόλο που τουαλέτα πήγα , λίγο δυσκολότερα αλλα πηγα, με τουμπανιασε νομιζω! Δεν πιστευω οτι ηταν από κάτι άλλο γιατί χθες που δεν το πήρα σήμερα ήμουν μια χαρά. Ζητησα υγρό ή σκόνη να δω πως θα πάει. Τόσα παίρνουμε, ότι θα με ενοχλούσε ο σίδηρος δεν το περίμενα. 

Ρε γαμωτο για την αντιπηκτικη με ενοχλεί που δεν το λένε από την αρχή! Το έχω παράπονο από όλους τους γιατρούς.... Κ Όχι μόνο από τώρα στα της εγκυμοσύνης. Σου δίνουν φάρμακα κ ελάχιστοι είναι αυτοί που σου λένε πως θα τα πάρεις ώρες γεμάτο, άδειο στομάχι κτλ.

Καλημερα κορίτσια! Σήμερα ξυπνησα και φυσικά ακόμα δεν έχω κάνει βήμα... Από το κρεβάτι κατευθείαν στον καναπέ... Αναγουλα φουλ! Το απόγευμα έχω ραντεβού.... Αχχχ!!!! Μακάρι να ακουσω καρδούλα σήμερα! Θα μου φυγει τεράστιο άγχος!!!! 

Σχετικά με τις εξετάσεις βγήκα αρνητική στην αναιμία και τώρα αναμένω για την κυστική ίνωση!!! Έκανε και ο άντρας μου την ίδια και περιμενουμε. 

Να σας κάνω μια ερώτηση! Οι αντιπηκτικες σε ποιες περιπτωσεις ενδεικνυνται? 

• Μου αρέσει 2

oJHZp3.png

Just now, Φραουλίτσα* είπε:

Εγω δεν εχω το στίγμα, απλά ήταν μάλλον ο αιματοκριτης μου χαμηλά. Γιαυτο και δεν υπήρχε θέμα στην πρώτη μου. Με το φιλισιν δηλαδή παίρνεις παραπάνω; Ξέρω ότι βοηθά στην αποθήκευση του σιδήρου.

Καλημέρα σε όλες!!!! Εμένα οι ανακατοσούρες έχουν αρχίσει να μειώνονται ευτυχώς.Την πιο μεγάλη ζημιά την κάνουν οι μυρωδιές απο τα φαγητά αλλά δεν έχουμε αλλη επιλογή. Ή αυτο ή πείνα!!! Καλημέρα και πάλι!!!!

Όλα τα χαμε ο θυροειδης που τρελαίνεται μας έλειπε. Το ξέρω ότι ειμαι στα όρια, δεν εχω ανχωθει, θυροειδη είχα πάντα. Και συ μην αγχώνεσαι, γιατί το ανχος απορυθμιζει τον θυρεοειδή. Αφου το ελένχετε όλα καλά!! 

Ναι μου είπε αν χρειαστεί θα το αυξήσουμε!!!

• Ευχαριστώ 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, Φώφη1990 είπε:

Καλημερα κορίτσια! Σήμερα ξυπνησα και φυσικά ακόμα δεν έχω κάνει βήμα... Από το κρεβάτι κατευθείαν στον καναπέ... Αναγουλα φουλ! Το απόγευμα έχω ραντεβού.... Αχχχ!!!! Μακάρι να ακουσω καρδούλα σήμερα! Θα μου φυγει τεράστιο άγχος!!!! 

Σχετικά με τις εξετάσεις βγήκα αρνητική στην αναιμία και τώρα αναμένω για την κυστική ίνωση!!! Έκανε και ο άντρας μου την ίδια και περιμενουμε. 

Να σας κάνω μια ερώτηση! Οι αντιπηκτικες σε ποιες περιπτωσεις ενδεικνυνται? 

Καλή επιτυχία!!! Μακαρι να ακουσεις και την πολυπόθητη καρδούλα!!! Για τις αντιπηκτικες ξερω ότι σε περίπτωση θρομβοφιλίας τις κάνουν ή αν υπάρχουν προηγούμενες ανεπιτυχείς εγκυμοσύνες. Κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης το αίμα της εγκύου έχει την τάση να πήζει και μπορεί να δημιουργηθούν θρόμβοι και να εμποδίσουν την παροχή αίματος προς το έμβρυο. Οι αντιπηκτικες αραιώνουν το αιμα. Αυτα που σου λέω είναι απλοϊκά όπως μου τα έχουν εξηγήσει και με κάθε επιφύλαξη πάντα. Γιατρούς δεν ειμαι και μπορεί να εχω καταλάβει κατι λάθος και να το μεταφέρω λάθος.

• Ευχαριστώ 1

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Το φιλισιν πρέπει να το παίρνουμε πρωί? Εγώ το έπαιρνα ότι ώρα θυμόμουν. 

Προς το παρόν οι εξετάσεις μου είναι τέλειες όποτε δεν έχω ξεκινήσει κάτι αλλο από βιταμίνες

MBIdp2.png00R4p3.png

Just now, λιλιτο είπε:

Το φιλισιν πρέπει να το παίρνουμε πρωί? Εγώ το έπαιρνα ότι ώρα θυμόμουν. 

Προς το παρόν οι εξετάσεις μου είναι τέλειες όποτε δεν έχω ξεκινήσει κάτι αλλο από βιταμίνες

Το filicine νηστική και μια ώρα πριν το φαγητό.. Εγώ προσωπικά βάζω ξυπνητήρι μια ώρα πριν ξυπνήσω το πρωί και το παίρνω. 

Just now, boockie είπε:

Το filicine νηστική και μια ώρα πριν το φαγητό.. Εγώ προσωπικά βάζω ξυπνητήρι μια ώρα πριν ξυπνήσω το πρωί και το παίρνω. 

Για καλύτερη απορρόφηση 

• Μου αρέσει 1

vQnfp3.png

38 minutes ago, Μαρία1430 said:

Καλημέρα! Καλά αυτό με τις ώρες δεν το έχω ρωτήσει ούτε εγώ. Τα κατεβάζω όλα μαζί και τέλος. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι το filicin το πρωί νηστικη. Εμένα μου έκοψε τα Cyclacur. Στο πρώτο μου τα είχε κόψει όλα μετά την αυχενική και μου είχε προσθέσει σίδηρο ασβέστιο μαγνήσιο. Σίδηρο έπαιρνα πόσιμο. Ήταν το μόνο που δεν με χαλούσε.

Άσχετο... Έχει μετακινηθεί κάποια κοπέλα σε άλλο νομό για λόγους υγείας; αν ναι τι έγραφε το χαρτί; 

Καλησπέρα!!!!filicine νηστική????ποτέ δεν μου το ειχε πει αυτό ο γιατρός!!!!!μου είχε πει απλά 1 το πρωί!!!

17 hours ago, Evouska said:

Αγάπη μου ίσως μπορώ να σε βοηθήσω, είμαι σε παρόμοια φάση. Αρχικά τον μήνα που πέρασε πληρωθηκες κανονικά από τον εργοδοτη σου; η σου εδωσε μειωμένο μισθό λόγω της αναρρωτικής; γιατί τον προηγούμενο μήνα δούλεψες κανονικά μέχρι 12 του μήνα λογικά όποτε πρέπει να σε πληρώσει κανονικά μέχρι τότε,  και για την περίοδο της αναρρωτικής σου πληρώνει μισά εκείνος κ μισά το ΙΚΑ.  Επίσης κάθε πότε πληρώνεσαι; 

Κορίτσι καλημέρα!!!! Μίλησα σήμερα με την λογίστρια και όλα καλά!!!τα ξεμπερδέψαμε τα πράγματα!!! ευτυχώς μου φύγε ένα βάρος!!!

• Μου αρέσει 3

xiA6p2.png

Just now, boockie said:

@Mpizelaki_mou Ναι κορίτσι μου, για καλύτερη απορρόφηση υποτίθεται! Τώρα τι να σου πω... Ίσως και να μην είναι ιδιαίτερης σημασίας εάν το πάρεις νηστική ή όχι 

Εγώ πρώτα έτρωγα... σκεφτόμουν καλύτερα από το να είμαι με άδειο στομάχι....από αύριο αλλαγή!!!! Σήμερα πήρα το τέστ Παπ, είχα να κάνω ενάμιση χρόνο.... ευτυχώς όλα καλά!!!!το είχα ένα άγχος κι αυτό!!!! κορίτσια βαρέθηκα ξάπλα, ελπίζω τώρα που θα πάω να.μου πει ότι μπορώ να επανέλθω σιγά σιγά στην κανονικότητα μου...:roll:. Όσες είστε σε παρόμοια φάση πως την παλεύετε???

• Μου αρέσει 3

xiA6p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Mpizelaki_mou είπε:

Εγώ πρώτα έτρωγα... σκεφτόμουν καλύτερα από το να είμαι με άδειο στομάχι....από αύριο αλλαγή!!!! Σήμερα πήρα το τέστ Παπ, είχα να κάνω ενάμιση χρόνο.... ευτυχώς όλα καλά!!!!το είχα ένα άγχος κι αυτό!!!! κορίτσια βαρέθηκα ξάπλα, ελπίζω τώρα που θα πάω να.μου πει ότι μπορώ να επανέλθω σιγά σιγά στην κανονικότητα μου...:roll:. Όσες είστε σε παρόμοια φάση πως την παλεύετε???

Μπράβο σου κοριτσάκι μου! Ποσών εβδομάδων είσαι; 10; Δεν καταλαβαίνω από το τικερακι σου! Κι εγώ έχω ραντεβού αύριο το μεσημέρι, ελπίζω να μου πει να περπατάω τουλάχιστον να παίρνω λίγο αέρα γιατί αυτές οι αναγούλες με έχουν ταράξει! Μου είχε πει άλλωστε ελάχιστες μέρες κρεβάτι μέχρι μα φύγει το καφέ αίμα, αλλά τώρα έχω ξεμπερδέψει με αυτό και πιάσανε οι ναυτίες... υπομονή μια δυο εβδομάδες ακόμη και θα περάσουν όλα.... πιστεύω.... 

• Μου αρέσει 1

vQnfp3.png

Just now, boockie είπε:

Για καλύτερη απορρόφηση 

Κ εγώ το φολικο το παίρνω πριν το φαγητό, μου το έχει πει ο γιατρός μου! Γενικά όλα τα χάπια που παίρνω, τα παίρνω σε διαφορετικές ώρες. Είναι κ πολλά 7!! Το πρωί βάζω νωρίς ξυπνητήρι για να πάρω του θυρεοειδή,  μετά όταν ξυπνήσω κανονικά παίρνω το utro, λιγο αργότερα τρώω πρωινό κ παίρνω PregnaDerm για τη ναυτια,  καμία ώρα πριν το φαγητό παίρνω φυλλικο,  μετά το φαγητό πάλι PregnaDerm, και το βράδυ μετά το βραδυνό ακόμα ένα PregnaDerm, και πριν κοιμηθώ το utro!  Πωπω μόνο που τα έγραψα κουράστηκα χαχαχα 

Just now, Evouska είπε:

Κ εγώ το φολικο το παίρνω πριν το φαγητό, μου το έχει πει ο γιατρός μου! Γενικά όλα τα χάπια που παίρνω, τα παίρνω σε διαφορετικές ώρες. Είναι κ πολλά 7!! Το πρωί βάζω νωρίς ξυπνητήρι για να πάρω του θυρεοειδή,  μετά όταν ξυπνήσω κανονικά παίρνω το utro, λιγο αργότερα τρώω πρωινό κ παίρνω PregnaDerm για τη ναυτια,  καμία ώρα πριν το φαγητό παίρνω φυλλικο,  μετά το φαγητό πάλι PregnaDerm, και το βράδυ μετά το βραδυνό ακόμα ένα PregnaDerm, και πριν κοιμηθώ το utro!  Πωπω μόνο που τα έγραψα κουράστηκα χαχαχα 

Χαχαχααχ γενικά κανένα χάπι πίνουμε ρε κορίτσι; Για πες χαχαχα

• Χαχα 3

vQnfp3.png

Just now, boockie είπε:

Χαχαχααχ γενικά κανένα χάπι πίνουμε ρε κορίτσι; Για πες χαχαχα

Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη έπινα 15 χάπια 8ηταν μόνο το μαγνήσιο όλη μέρα τριγυρνούσα με ξυπνητήρια όταν πήγα στον γιατρό αυτήν την φορά και μου λέει μόνο φιλισιν και βλέπουμε μου ήρθε να του φιλήσω τα χερια:mrgreen:

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Εγώ το παίρνω μετά το φαγητό γιατί με άδειο στομάχι μού φαιρνει αναγούλα. Αλλά δεν παίρνω φιλισιν, παιρνω φανολιτ. Αυτά μού είχαν μείνει κι από την κόρη μου, όπως επίσης μού έχουν μείνει και σίδηρο, ουτροτζεσταν και ασβέστιο. Είχα και μαγνήσιο αλλά τα χάρισα, όπως και κάποια κουτιά σίδηρο. Η αλήθεια είναι ότι στην προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν τα έπαιρνα συστηματικά, τα ξεχνουσα πολλές φορές

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...