Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

MOMS JUNE 2021

Recommended Posts

Just now, Αυρα87 είπε:

Σε καταλαβαίνω, εγώ ευτυχώς έχω την μάνα μου που μας μαγειρεύει. Προσπάθησε να μαγειρεύεις ότι ώρα νιώθεις καλύτερα  και ας τρώτε χτεσινό φαγητό.  

Αχ αν δεν ήταν το ΛΟΚ Νταούν στην μαμά Μ θα ήμασταν....

Τι να πω.  Εύχομαι όταν κλείσω το τρίμηνο να Μ περάσει. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοιτάω κι εκεί αλλά λίγα πράγματα. Ανεβαίνει καμιά καλή πού και που και εξαφανίζεται αμέσως. 

Πρέπει να την πετύχεις. 

Σκεφτόμουν μήπως μετακομίζαμε στη μάνα μου για να μπορέσουμε να πάρουμε στεγαστικό κάποια στιγμή, σε κανα χρόνο από τώρα. Αλλά δύσκολη φάση όλοι μαζί....

2t7wp3.png

3 ώρες πρίν, Mpizelaki_mou είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει καμιά γιατί δυσκολεύομαι πολύ να βγάλω άκρη.τον μήνα βπου μας πέρασε δούλεψα 10 μέρες και έπειτα πήρα μια ανναρωτικη των 15 ημερών μέχρι τις 26/10 δηλαδή και μετά ο γιατρός μου έγραψε άλλη μια από 27/10 έως 16/11.Το ικα μου έδωσε το μερίδιο που αντιστοιχεί για την πρώτη άδεια αλλά ο εργοδότης μου δεν με έχει πληρώσει ακόμα..παίζει να περιμένει και το δεύτερο χαρτί από το ΙΚΑ που είναι ακόμα υπό επεξεργασία??ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ γιατί είναι λίγο μπερδεμένα αυτά τα πράγματα.δουλευωωστον ιδιωτικό τομέα εδώ και ενάμιση χρόνο.στον ίδιο εργοδότη..

Να σε βοηθήσω που είμαι λογίστρια. Για το διάστημα μέχρι την αναρρωτική έπρεπε να πληρωθείς τα ημερομίσθια δηλαδή τις αντίστοιχες αυτές 10 ημέρες. Κατοπιν, αν εχεις ασθενεια πανω απο τρεις μερες για πρωτη φορα στο εργασιακο ετος τις τρεις πρωτες μερες πληρωνεσαι απο τον εργοδοτη το μισο μεροκαματο για τις τρεις αυτες μερες κ το ικα δεν επιδοτει. Για τις υπολοιπες πληρωνεσαι επίδομα ασθενειας απο το ικα κ δινεις το εντυπο επιδοματος ασθενειας για να εκπεσει ο εργοδότης το ποσο απο το μισθο σου.Ο εργοδοτης συμπληρωνει το μισθο για 25 μερες που δικαιουσαι ασθενεια. Μετα πληρωνει μονο το ικα.

Τώρα, οι εργοδότες ακολουθούν δύο επιλογες: ή δεν σου πληρώνουν τις ημέρες ασθενείας μέχρι να τους πας το επίδομα από το ικα κ τότε κάνουν τον αντίστοιχο υπολογισμό, ή σε πληρώνουν γι αυτές τις μέρες (Γιατί κ το ικα καθυστερει) κ όταν βγει το επίδομα ΙΚΑ σου το κρατούν από επόμενο μισθό. Προσωπικά ακολουθώ τη δεύτερη οδό.

Άρα σε κάθε περίπτωση μέχρι 26/10 Αν εσύ έχεις δώσει το έντυπο του επιδόματος θα έπρεπε θεωρώ να σε πληρώσει μέχρι τότε κ να εκκρεμεί το υπόλοιπο μεχρι 31/10. Δηλαδή αν το ικα αργήσει (που θα αργήσει μετά το 15νθημερο) τι ένσημα θα σου στείλει για Οκτώβρη..  ? 

Η γνώμη μου είναι να ρωτήσεις Κ να ζητήσεις το μερίδιο που του αναλογει

• Μου αρέσει 3

4nDhp3.pngjeL6p2.png

Just now, phal said:

Να σε βοηθήσω που είμαι λογίστρια. Για το διάστημα μέχρι την αναρρωτική έπρεπε να πληρωθείς τα ημερομίσθια δηλαδή τις αντίστοιχες αυτές 10 ημέρες. Κατοπιν, αν εχεις ασθενεια πανω απο τρεις μερες για πρωτη φορα στο εργασιακο ετος τις τρεις πρωτες μερες πληρωνεσαι απο τον εργοδοτη το μισο μεροκαματο για τις τρεις αυτες μερες κ το ικα δεν επιδοτει. Για τις υπολοιπες πληρωνεσαι επίδομα ασθενειας απο το ικα κ δινεις το εντυπο επιδοματος ασθενειας για να εκπεσει ο εργοδότης το ποσο απο το μισθο σου.Ο εργοδοτης συμπληρωνει το μισθο για 25 μερες που δικαιουσαι ασθενεια. Μετα πληρωνει μονο το ικα.

Τώρα, οι εργοδότες ακολουθούν δύο επιλογες: ή δεν σου πληρώνουν τις ημέρες ασθενείας μέχρι να τους πας το επίδομα από το ικα κ τότε κάνουν τον αντίστοιχο υπολογισμό, ή σε πληρώνουν γι αυτές τις μέρες (Γιατί κ το ικα καθυστερει) κ όταν βγει το επίδομα ΙΚΑ σου το κρατούν από επόμενο μισθό. Προσωπικά ακολουθώ τη δεύτερη οδό.

Άρα σε κάθε περίπτωση μέχρι 26/10 Αν εσύ έχεις δώσει το έντυπο του επιδόματος θα έπρεπε θεωρώ να σε πληρώσει μέχρι τότε κ να εκκρεμεί το υπόλοιπο μεχρι 31/10. Δηλαδή αν το ικα αργήσει (που θα αργήσει μετά το 15νθημερο) τι ένσημα θα σου στείλει για Οκτώβρη..  ? 

Η γνώμη μου είναι να ρωτήσεις Κ να ζητήσεις το μερίδιο που του αναλογει

Σ'ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σου, εγώ σκεφτόμουν ότι ίσως περιμένει η λογίστρια και το δεύτερο χαρτί από το ΙΚΑ για να κλείσει τον μήνα Οκτώβριο, όμως αυτό πάει πολύ γιατί μαζί με την επιτροπή μπορεί να τελειώσω τέλη Δεκέμβρη.Θα την πάρω αύριο τηλέφωνο.. Ανέκαθεν ντρεπόμουν να διεκδικήσω πράγματα που μου ανήκουν..

xiA6p2.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Φραουλίτσα* είπε:

Καλησπέρα!!!! Το πρωί έφαγα μια φέτα τοστ με τυράκι και 11.30 έφαγα τονοσαλτα!!!! Πόσο την ευχαριστήθηκα!!! Αυτο με τις φιγούρες τί κουλό. Έκλεισα ραντεβού και για Αυχενική στις 27!!! Μακάρι όλα να πάνε καλά και εκεί...

Όσο για το κορίτσι που είχε αυξημένη tsh τι έγινε; Το κοίταξες; Sorry δεν θυμάμαι ποια ήταν. Εγω είχα tsh 3,57 και γυναικολόγος και αιματολόγος μου είπαν να μιλήσω με τον ενδοκρινολογο γιατί θέλει ρύθμιση.Δεν το κάνω για να σε ανχωσω, αλλά ότι θέλει προσοχή. Καλημέρα σε όλες και καλή εβδομάδα!!!

Καλησπέρα! Εδώ παρούσα! Tsh 16 και επανάληψη σε άλλο διαγνωστικό 18,5 :ph34r: Μου αύξησε T4 από 65 σε 125 mg και Παρασκευή που κλείνω 2 εβδομάδες θα επαναλάβω εξετάσεις. Μιλήσα και με τον γυναικολόγο μου και επειδή του είπα ότι δεν έχω εμπειρία από τον συγκεκριμένο ενδοκρινολόγο και δεν ξέρω αν πρέπει να τον εμπιστευτώ σε κάτι τέτοιο, μου σύστησε μια ενδοκρινολόγο που ειδικεύεται σε αυτά τα θέματα. Βλέπουμε...

Κορίτσια μου χαίρομαι που όλες έχετε ευχάριστα! Σας παρακολουθω αλλά λίγο η δουλειά, λίγο οι ναυτιες ψιλοχαθηκα. Σας φιλώ μια μια ξεχωριστά

• Μου αρέσει 2

Just now, Mpizelaki_mou είπε:

Σ'ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σου, εγώ σκεφτόμουν ότι ίσως περιμένει η λογίστρια και το δεύτερο χαρτί από το ΙΚΑ για να κλείσει τον μήνα Οκτώβριο, όμως αυτό πάει πολύ γιατί μαζί με την επιτροπή μπορεί να τελειώσω τέλη Δεκέμβρη.Θα την πάρω αύριο τηλέφωνο.. Ανέκαθεν ντρεπόμουν να διεκδικήσω πράγματα που μου ανήκουν..

Σε κάθε περίπτωση οφείλει να σου δώσει έστω κάποια προκαταβολή, δεν είναι σωστό για μένα αυτό που έχει κάνει. Μιλα όμως μαζί της μπορεί κάτι να της ξέφυγε. Άνθρωποι είμαστε κ οι εποχές δύσκολες! (Κ για τους λογιστές Επίσης!  Πίστεψε με!)

Εγώ κορίτσια επέστρεψα από ραντεβού με Αιματολογο. Μου είπε ότι θέλει να με ελέγχει μια το μήνα λόγω της αντιπηκτικης. Επίσης επειδή κάνω την αντιπηκτικη το βράδυ στις 8, μου είπε να κάνω σήμερα τη μισή κ αύριο πρωί την επόμενη ολόκληρη δόση κ να συνεχίσω την αντιπηκτικη το πρωι. Βοηθάει κ στην παρακολούθηση που πρέπει να είναι 3-5 ώρες μετά την ένεση. (Προσοχή στην δική μου περίπτωση, μην ακολουθήσει καμία... χαχα)

Απλά λίγο αγχώθηκα με την αλλαγή της ώρας...τόσον καιρό την κάνω 8 το βράδυ... Τεσπα ,ακολουθώ αυτό που μου είπε κ ο Θεός βοηθός...

• Μου αρέσει 1

4nDhp3.pngjeL6p2.png

Διαφημίσεις

Just now, phal είπε:

Σε κάθε περίπτωση οφείλει να σου δώσει έστω κάποια προκαταβολή, δεν είναι σωστό για μένα αυτό που έχει κάνει. Μιλα όμως μαζί της μπορεί κάτι να της ξέφυγε. Άνθρωποι είμαστε κ οι εποχές δύσκολες! (Κ για τους λογιστές Επίσης!  Πίστεψε με!)

Εγώ κορίτσια επέστρεψα από ραντεβού με Αιματολογο. Μου είπε ότι θέλει να με ελέγχει μια το μήνα λόγω της αντιπηκτικης. Επίσης επειδή κάνω την αντιπηκτικη το βράδυ στις 8, μου είπε να κάνω σήμερα τη μισή κ αύριο πρωί την επόμενη ολόκληρη δόση κ να συνεχίσω την αντιπηκτικη το πρωι. Βοηθάει κ στην παρακολούθηση που πρέπει να είναι 3-5 ώρες μετά την ένεση. (Προσοχή στην δική μου περίπτωση, μην ακολουθήσει καμία... χαχα)

Απλά λίγο αγχώθηκα με την αλλαγή της ώρας...τόσον καιρό την κάνω 8 το βράδυ... Τεσπα ,ακολουθώ αυτό που μου είπε κ ο Θεός βοηθός...

Κι εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη την έκανα βράδυ και με έβαλαν να τη γυρίσω πρωί κάνοντας την κάθε μέρα μισή ώρα νωρίτερα. Τώρα ήξερα και από την αρχή την κάνω πρωι

ΛΑπό αναγούλες είμαι κάπως καλύτερα. Υπάρχουν κάποιες ώρες που μπορώ να τρώω 

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Just now, Μαρία1430 είπε:

Κι εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη την έκανα βράδυ και με έβαλαν να τη γυρίσω πρωί κάνοντας την κάθε μέρα μισή ώρα νωρίτερα. Τώρα ήξερα και από την αρχή την κάνω πρωι

ΛΑπό αναγούλες είμαι κάπως καλύτερα. Υπάρχουν κάποιες ώρες που μπορώ να τρώω 

Μπράβο, εγώ από στομάχι για την ώρα καλά, μόνο που φούσκωνω άμα τρωω... εν τω μεταξυ μου ξεκινησε σιδηρο κ ζητησα χαπια κ 4 μερες τωρα εχω μια κοιλιά σαν να είμαι 8 μηνών! Παρόλο που τουαλέτα πήγα , λίγο δυσκολότερα αλλα πηγα, με τουμπανιασε νομιζω! Δεν πιστευω οτι ηταν από κάτι άλλο γιατί χθες που δεν το πήρα σήμερα ήμουν μια χαρά. Ζητησα υγρό ή σκόνη να δω πως θα πάει. Τόσα παίρνουμε, ότι θα με ενοχλούσε ο σίδηρος δεν το περίμενα. 

Ρε γαμωτο για την αντιπηκτικη με ενοχλεί που δεν το λένε από την αρχή! Το έχω παράπονο από όλους τους γιατρούς.... Κ Όχι μόνο από τώρα στα της εγκυμοσύνης. Σου δίνουν φάρμακα κ ελάχιστοι είναι αυτοί που σου λένε πως θα τα πάρεις ώρες γεμάτο, άδειο στομάχι κτλ.

4nDhp3.pngjeL6p2.png

πρίν από 44 λεπτά , phal είπε:

Μπράβο, εγώ από στομάχι για την ώρα καλά, μόνο που φούσκωνω άμα τρωω... εν τω μεταξυ μου ξεκινησε σιδηρο κ ζητησα χαπια κ 4 μερες τωρα εχω μια κοιλιά σαν να είμαι 8 μηνών! Παρόλο που τουαλέτα πήγα , λίγο δυσκολότερα αλλα πηγα, με τουμπανιασε νομιζω! Δεν πιστευω οτι ηταν από κάτι άλλο γιατί χθες που δεν το πήρα σήμερα ήμουν μια χαρά. Ζητησα υγρό ή σκόνη να δω πως θα πάει. Τόσα παίρνουμε, ότι θα με ενοχλούσε ο σίδηρος δεν το περίμενα. 

Ρε γαμωτο για την αντιπηκτικη με ενοχλεί που δεν το λένε από την αρχή! Το έχω παράπονο από όλους τους γιατρούς.... Κ Όχι μόνο από τώρα στα της εγκυμοσύνης. Σου δίνουν φάρμακα κ ελάχιστοι είναι αυτοί που σου λένε πως θα τα πάρεις ώρες γεμάτο, άδειο στομάχι κτλ.

Αυτο ξαναπεστο!!! Τα θεωρούν αυτονόητα όλα και μετα στην λένε και απο πάνω που δεν τα έκανες σωστά!!! Για κανένα συμπλήρωμα δεν δίνουν σωστη συμβουλή πόσο μάλλον για τις αντιπηκτικες!!! Γι'αυτό είχα ρωτήσει τι θα κάνετε με την anti xa εξέταση. Εγω την κατέβαζα κάθε μέρα μια με μιάμιση ώρα μέχρι να την φτασω πρωί. Νομίζω μέχρι δυο ώρες έχεις περιθωριο.

1 ώρα πρίν, HopeMe είπε:

Καλησπέρα! Εδώ παρούσα! Tsh 16 και επανάληψη σε άλλο διαγνωστικό 18,5 :ph34r: Μου αύξησε T4 από 65 σε 125 mg και Παρασκευή που κλείνω 2 εβδομάδες θα επαναλάβω εξετάσεις. Μιλήσα και με τον γυναικολόγο μου και επειδή του είπα ότι δεν έχω εμπειρία από τον συγκεκριμένο ενδοκρινολόγο και δεν ξέρω αν πρέπει να τον εμπιστευτώ σε κάτι τέτοιο, μου σύστησε μια ενδοκρινολόγο που ειδικεύεται σε αυτά τα θέματα. Βλέπουμε...

Κορίτσια μου χαίρομαι που όλες έχετε ευχάριστα! Σας παρακολουθω αλλά λίγο η δουλειά, λίγο οι ναυτιες ψιλοχαθηκα. Σας φιλώ μια μια ξεχωριστά

Καλή επιτυχία μακαρι να την ρίξεις!!! Σημερα έκανα και ειναι 4. Θα πάω την Τεταρτη να μου το αυξήσει. Εντωμεταξύ παίρνω ήδη 175!! Που θα φτασω;;;;;; Και έχω και άλλο θέμα με τις γενικές βγήκε ότι εχω αναιμία, και μου είπε να κάνει και ο άντρας μου εξέταση, για στίγμα ενω στην προηγούμενη δεν είχα θεμα. Και στην αιμοληψια μου λέει ο μικροβιολόγος έχεις σιδηροπενικη αναιμία; Απο το χρώμα του αίματος.... Μήπως θα έπρεπε να μου δώσει σίδηρο; Και τον ρώτησα τον γυναικολόγο αν χρειαζεται και μου είπε όχι. Ξερει καμία τίποτα;

• Μου αρέσει 1

zZWsp2.png398Mp3.png

4 ώρες πρίν, Φραουλίτσα* είπε:

Αυτο ξαναπεστο!!! Τα θεωρούν αυτονόητα όλα και μετα στην λένε και απο πάνω που δεν τα έκανες σωστά!!! Για κανένα συμπλήρωμα δεν δίνουν σωστη συμβουλή πόσο μάλλον για τις αντιπηκτικες!!! Γι'αυτό είχα ρωτήσει τι θα κάνετε με την anti xa εξέταση. Εγω την κατέβαζα κάθε μέρα μια με μιάμιση ώρα μέχρι να την φτασω πρωί. Νομίζω μέχρι δυο ώρες έχεις περιθωριο.

Καλή επιτυχία μακαρι να την ρίξεις!!! Σημερα έκανα και ειναι 4. Θα πάω την Τεταρτη να μου το αυξήσει. Εντωμεταξύ παίρνω ήδη 175!! Που θα φτασω;;;;;; Και έχω και άλλο θέμα με τις γενικές βγήκε ότι εχω αναιμία, και μου είπε να κάνει και ο άντρας μου εξέταση, για στίγμα ενω στην προηγούμενη δεν είχα θεμα. Και στην αιμοληψια μου λέει ο μικροβιολόγος έχεις σιδηροπενικη αναιμία; Απο το χρώμα του αίματος.... Μήπως θα έπρεπε να μου δώσει σίδηρο; Και τον ρώτησα τον γυναικολόγο αν χρειαζεται και μου είπε όχι. Ξερει καμία τίποτα;

Εγώ έχω το στίγμα της μεσογειακής αναιμίας ο άντρας μου όχι έχει ελέγχει από την πρώτη κιόλας εγκυμοσύνη...ξέρω ότι στην δική μου περίπτωση ο σίδηρος δεν κάνει τίποτα το θέμα μου είναι από το φιλισιν το έμαθα στην τωρινή μου εγκυμοσύνη γιατί την προηγούμενη φορά ο αιματοκρίτης μου είχε φτάσει στο 23 και πήρα αίμα η φυσιολογική τιμή μου είναι το 33/34 και με μπουκωνε ο γιατρός στον σίδηρο τρεις την ημέρα και διατροφή μπρόκολα κλπ και τίποτα δεν ανέβαινε και τελικά μαθαίνω τώρα από τον καινούργιο μου γυναικολόγο ότι δεν παίζει ρόλο ο σίδηρος στην δική μου περίπτωση αλλά το φολικό....τι να πω 

• Ευχαριστώ 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

4 ώρες πρίν, Φραουλίτσα* είπε:

Καλημέρα, δεν έχω ιδέα για αυτό που ρωτάς! Κι εμένα σίδηρο δεν μου έχει δώσει ακόμη γιατί η γενική αίματος ήταν φυσιολογική 

Αναφορικά με την TSH μου είπε να μην αγχώνομαι και ότι προλαβαίνουμε να ρίξουμε την τιμή, όμως όσο η τιμή είναι υψηλή υπάρχουν κίνδυνοι για τη βιωσιμότητα της εγκυμοσύνης. Εσύ δε χρειάζεται να ανησυχείς γιατί το 4 είναι στα ανώτερα φυσιολογικα όρια αν θυμάμαι καλά.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...