Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

MOMS JUNE 2021

Recommended Posts

Just now, Eva1986 είπε:

Κορίτσια Μ ο πεθερός Μ και ο άντρας Μ στρώνουν χαλιά. Εγώ κάθομαι στην καρέκλα κ βγάζω καπνούς που δεν μπορώ να βοηθήσω.  

Ο άντρας Μ τα κάνει τσαπατσουλικα κ τον άγριο κοιτάζω.  

Οι ορμόνες Μ κάνουν πάρτυ.  Έχω κ τον μικρό να φωνάζει. Να γκρινιάζει.  Ζούμε μεγάλες στιγμές. 

Ευτυχώς τα έστρωσα κοντά την ημέρα της ωορρηξίας πριν μάθω ότι είμαι έγκυος σήκωσα έπλυνα έστρωσα άλλα ευτυχως.....όσο για τον καφέ με τίποτα δεν μπορώ να τον κωψω ήδη τον ελλατωσα πίνω έναν την ημέρα εκωψα το τσιγάρο μαχαίρι τον καφέ δεν μπορώ!!!! Ευτυχώς ο γιατρός είπε δεν υπάρχει θέμα για έναν την ημερα

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!

Χαιρομαι που εχουνε γίνει πολλές μανούλες Ιουνίου! Επίσης ζηλεύω όσες τελικά δεν έχουν κανένα συμπτώματα.. έτσι νόμιζα κ εγώ μέχρι να μπω 9η εβδομάδα. Τι να πω;; Ελπίζω Τρίτη που μπαίνω στην 10η να είμαι καλύτερα.. Ανακατωσούρες μέχρι κ στον ύπνο, αναγούλες κυρίως τις πρωινές ώρες μέχρι να φάω ειδικά κάτι, αλλά μέχρι στιγμής εμετό καθόλου! Έχω πάρει τσίχλες χιου, έχω πάρει τσάι τζιντζερ, έχω γεμίσει το σπίτι κρακερακια και Άγιος ο θεός! Τετάρτη έχω και ραντεβού με τον γυναικολόγο! Πιστεύω θα έχει γίνει τριπλάσιο το φασολάκι σε σχέση με πριν!

• Μου αρέσει 5

vQnfp3.png

17 ώρες πρίν, mominthemaking είπε:

Κορίτσια εσείς πως πάτε απο συμπτώματα; εμένα οι αναγούλες έρχονται και φεύγουν , ΄οταν τρώω ανα δίωρο είναι καλύτερα, αν μείνω νηστική είναι λες και έχω γαστρεντερίτιδα... φοβερή δυσκοιλιότητα, συχνοουρία και απο χθες τρελό πρήξιμο στο στήθος και πονάκια,και είμαι ακόμα 6 και 4.

Είναι και σε εσάς μια μερα ετσι μια μερα γιουβέτσι;αμα σας πω θελω να νιωθω χαλια; αισθανομαι ότι όλα καλά....

13 ώρες πρίν, Eva1986 είπε:

Εγώ πάλι κορίτσια Μ όλη μέρα ναυτία.  Εμετό δεν έχω κάνει 

Κ έχω μια χαλιά γεύση στο στόμα.  Δεν φεύγει ούτε με πλύσιμο δοντιών. 

Υποφέρω πολύ.  Με χίλια ζόρια μαγειρευω 

Ακόμα κ τοστ να μυρίσει ,νοιγω παράθυρο να πάρω αέρα 

Καλησπέρα κορίτσια, και εμένα με ταλαιπωρούν ακομα οι ναυτίες και η τάση για εμετό. Θέλω συνεχώς ένα παράθυρο ανοιχτό να με μπαίνει κρύος αέρας. Αφού ο άντρας μου κοντεύει να πουντιασει. Όσο για τις μυρωδιές, είναι το χειρότερο μου. Και αυτή η άσχημη γεύση στο στόμα? τι κακό είναι αυτό? Τις περισσότερες δουλειές στο σπίτι τις κάνει ο άντρας μου, και τις κάνει λίγο τσαπατσουλικα ο καημένος, αλλά δεν λέω τίποτα. Τον είχα συνηθίσει να μην κάνει πολλά πολλά. Το αστείο είναι με τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ. Όλο εκπλήξεις είναι. Την τελευταία φορά πήρε φρυγανιές χωρίς αλάτι και ζάχαρη. Χάλια! Αύριο έχουμε ραντεβού στον γιατρό και θα τον ρωτήσω αν μπορώ να περπατάω έστω ένα εικοσαλεπτο την μέρα γιατί με έχει περιορίσει πολύ στο κρεβάτι- καναπέ. Εσείς περπατάτε? 

• Μου αρέσει 3

LhJOp2.png

Just now, Αυρα87 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, και εμένα με ταλαιπωρούν ακομα οι ναυτίες και η τάση για εμετό. Θέλω συνεχώς ένα παράθυρο ανοιχτό να με μπαίνει κρύος αέρας. Αφού ο άντρας μου κοντεύει να πουντιασει. Όσο για τις μυρωδιές, είναι το χειρότερο μου. Και αυτή η άσχημη γεύση στο στόμα? τι κακό είναι αυτό? Τις περισσότερες δουλειές στο σπίτι τις κάνει ο άντρας μου, και τις κάνει λίγο τσαπατσουλικα ο καημένος, αλλά δεν λέω τίποτα. Τον είχα συνηθίσει να μην κάνει πολλά πολλά. Το αστείο είναι με τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ. Όλο εκπλήξεις είναι. Την τελευταία φορά πήρε φρυγανιές χωρίς αλάτι και ζάχαρη. Χάλια! Αύριο έχουμε ραντεβού στον γιατρό και θα τον ρωτήσω αν μπορώ να περπατάω έστω ένα εικοσαλεπτο την μέρα γιατί με έχει περιορίσει πολύ στο κρεβάτι- καναπέ. Εσείς περπατάτε? 

Εμένα μου είχε πει να μην παίρνω θάρρος ειδικά τώρα που είναι αρχή, αλλά και επειδή είχα δει σκούρο και ροζ αίμα να μείνω κρεβάτι.. Βέβαια τώρα που ξεπέρασα τον κίνδυνο, έχω αρχίσει και κανω ελάχιστα πράγματα! Θα τον ρωτήσω κ εγώ στο ραντεβού μας για το περπάτημα, έχω ένα σκυλάκι και μου έχει λείψει να το βγάλω βολτούλα

• Μου αρέσει 1

vQnfp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Αυρα87 said:

Χαχαχ τελικά όλοι οι άντρες οι καημένοι τα έχουν χάσει... Χθες του είπα να παρει κασερι (οχι γκουντα) και αχλάδια. Και μου έφερε ΓΚουντα και μπανάνες... Χαχαχαχαχ επίσης προχθές είπα να κάνω παστίτσιο αλλά χρειάζομουν αυγά και μακαρόνια για παστιτσιο. Τα αυγά δεν ήρθαν ποτε.. Και ένα σας λέω φάγαμε παστιτσιο με σπαγγέτι!!! Χαχαχαχα 

• Χαχα 6

oJHZp3.png

Καλησπέρα σε όλες τις μανουλες καινούργιες και παλιές!!!!! Κορίτσια συγγνώμη που εξαφανίστηκα αλλά πέρασα μια δυσκολη φάση ψυχολογικά...μου φταίνε όλοι και όλα.. απίστευτες μεταπτώσεις!!!! ευτυχώς με την εγκυμοσύνη πάνε όλα καλά, δεν έχω σύμπτωματα πέρα από ευαισθησία στο στήθος και τα καφέ εξαφανίστηκαν!!!! Διάβασα όλα όσα είπατε το διάστημα που δεν συμμετείχα!!!! εύχομαι σε όλες τα καλύτερα!!!

• Μου αρέσει 6
  • Ευχαριστώ 2

xiA6p2.png

Εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη εκτός απο πρήξιμο στο στήθος και ενόχληση στις μυρωδιές και νεύρα δεν είχα κανένα άλλο σύμπτωμα. 

Τώρα σε αυτήν έχω αναγουλα αν μείνω πολλές ώρες νηστική.κατα τα άλλα απλα με ενοχλεί λίγο το στήθος μου.

• Μου αρέσει 4

MBIdp2.png00R4p3.png

πρίν από 7 λεπτά , Φώφη1990 είπε:

Χαχαχ τελικά όλοι οι άντρες οι καημένοι τα έχουν χάσει... Χθες του είπα να παρει κασερι (οχι γκουντα) και αχλάδια. Και μου έφερε ΓΚουντα και μπανάνες... Χαχαχαχαχ επίσης προχθές είπα να κάνω παστίτσιο αλλά χρειάζομουν αυγά και μακαρόνια για παστιτσιο. Τα αυγά δεν ήρθαν ποτε.. Και ένα σας λέω φάγαμε παστιτσιο με σπαγγέτι!!! Χαχαχαχα 

Γιατί όχι; Πες μας αν πέτυχε να το κάνουμε κ εμείς! Χαχαχχαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

vQnfp3.png

5 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Εμείς τα χαλιά τα στείλαμε για πλύσιμο και δεν είναι ακόμα έτοιμα... Οπότε μέχρι τέλος καραντίνας μένουμε χωρίς χαλιά 

Τα καθαρίστρια μένουν ανοικτά, οπότε να τα ζητήσεις κ πριν λήξει η καραντίνα!

• Ευχαριστώ 1

4nDhp3.pngjeL6p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου όμορφα χάθηκα κ εγώ λίγο! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Οι αναγουλες συνεχίζονται, τη μια μέρα πολύ την άλλη λιγότερο! Το καθόλου προς το παρόν δεν μας έχει τύχει ακόμα! Κ αυτές οι βιταμίνες που παίρνω για τη ναυτια έχουν γεύση τζίντζερ τα χαπακια και μου καίνε το στόμα κάθε φορά που τις παίρνω χαχα! Διάβασα τώρα ότι στην βδομάδα που είμαι πρέπει να έχω βιταμίνη d γιατί αναπτύσσονται τα δοντάκια του μωρού και κάνει καλό! Αλλά που θα με δει ο ήλιος εμένα μέσα στο σπίτι; χαχαχα θα ξεκινήσω να βγαίνω ένα τέταρτο στο μπαλκόνι μήπως γίνει δουλίτσα! 

Εμείς τα έχουμε στρώσει εδώ και καιρό τα χαλακια μας, τώρα το μόνο που μένει είναι να στολίσουμε και ανυπομονώ!! 

• Μου αρέσει 2

Just now, Evouska είπε:

Κοριτσάκια μου όμορφα χάθηκα κ εγώ λίγο! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Οι αναγουλες συνεχίζονται, τη μια μέρα πολύ την άλλη λιγότερο! Το καθόλου προς το παρόν δεν μας έχει τύχει ακόμα! Κ αυτές οι βιταμίνες που παίρνω για τη ναυτια έχουν γεύση τζίντζερ τα χαπακια και μου καίνε το στόμα κάθε φορά που τις παίρνω χαχα! Διάβασα τώρα ότι στην βδομάδα που είμαι πρέπει να έχω βιταμίνη d γιατί αναπτύσσονται τα δοντάκια του μωρού και κάνει καλό! Αλλά που θα με δει ο ήλιος εμένα μέσα στο σπίτι; χαχαχα θα ξεκινήσω να βγαίνω ένα τέταρτο στο μπαλκόνι μήπως γίνει δουλίτσα! 

Εμείς τα έχουμε στρώσει εδώ και καιρό τα χαλακια μας, τώρα το μόνο που μένει είναι να στολίσουμε και ανυπομονώ!! 

Εμείς στολίσαμε!!!! Πολύ γέλιο!!! Της το έταξε ο πατέρας της οπότε το κάναμε. Όλες τις άλλες χρονιές που δούλευα φουλ αυτές τις μέρες τελευταία στιγμή στόλιζα, και γιορτές γενικά δεν ευχαριστιομουν καθόλου. Βάλαμε και χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τα είχαν δυνατα και τους λέω ρε θα μας πάρουν για τρελούς απο τώρα τέτοια τραγούδια !!!! Κωμικοτραγικές καταστάσεις!!! Αλλά αν έχεις παιδιά ετσι είναι!!! Όσες είναι τα πρώτα σας μωράκια, του χρόνου θα είναι τα καλύτερά σας Χριστούγεννα!!!! 

Όσο για τα συμπτώματα ομοιοπαθουσα... Στην κόρη μου δεν ήμουν έτσι. Τώρα αυτες οι ανακατοσούρες είναι απίστευτες!!! Έχουν αρχίσει να ελαττωνονται αλλά εχω σίγουρα δυο φορές την μερα...

• Μου αρέσει 4

zZWsp2.png398Mp3.png

Just now, Evouska είπε:

Μια που το ανέφερες εγώ ζήτησα κ μ.εγραψε στις αίματος που έκανα την Παρασκευή d k b12

,Λογικά αύριο θα βγούνε.  Μ πε αν ειναι.χαμηλα να πάω να πάρω κάποιο συμπλήρωμα, βιταμίνη δηλ.  

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...