Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

MOMS JUNE 2021

Recommended Posts

Just now, Φώφη1990 είπε:

Και θα πάνε όλα καλά... Να σκέφτεσαι θετικά και σε λίγους μήνες θα έχεις ένα μωράκι στην αγκαλιά σου!!! 

Μακάρι κορίτσι μ! Κ ο Γιατρος μ έτσι μ λέει, ότι έγινε μια φορά δεν σημαίνει ότι θα ξαναγίνει! Φαίνεται να πηγαίνει καλά, ακούσαμε καρδούλα 180 παλμούς είχε! Λίγο αγχώνομαι γιατί από συμπτωματα δεν έχω σχεδόν τίποτα, συχνοουρία κ καμία φορε λίγες αναγούλες! 

• Μου αρέσει 3

HdKkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 50 λεπτά , Olga93 είπε:

Μακάρι κορίτσι μ! Κ ο Γιατρος μ έτσι μ λέει, ότι έγινε μια φορά δεν σημαίνει ότι θα ξαναγίνει! Φαίνεται να πηγαίνει καλά, ακούσαμε καρδούλα 180 παλμούς είχε! Λίγο αγχώνομαι γιατί από συμπτωματα δεν έχω σχεδόν τίποτα, συχνοουρία κ καμία φορε λίγες αναγούλες! 

Εεε νταξει μια χαρά συμπτώματα είναι :x

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια εσείς πως πάτε απο συμπτώματα; εμένα οι αναγούλες έρχονται και φεύγουν , ΄οταν τρώω ανα δίωρο είναι καλύτερα, αν μείνω νηστική είναι λες και έχω γαστρεντερίτιδα... φοβερή δυσκοιλιότητα, συχνοουρία και απο χθες τρελό πρήξιμο στο στήθος και πονάκια,και είμαι ακόμα 6 και 4.

Είναι και σε εσάς μια μερα ετσι μια μερα γιουβέτσι;αμα σας πω θελω να νιωθω χαλια; αισθανομαι ότι όλα καλά....

• Μου αρέσει 1

xu6xp2.png

Just now, Olga93 said:

Αχ δεν ξέρω, βλέπω άλλες π λένε για αναγούλες κ εμετούς κ λέω τι γίνεται, τι δεν πάει καλά σε εμένα!!!! 

Νομίζω η κάθε κύηση είναι τόσο διαφορετική και εάν κανεις συχνά γεύματα δίωρα τρίωρα δεν έχεις τίποτα.να μην ανησυχείς για τίποτα!

• Μου αρέσει 2

xu6xp2.png

Διαφημίσεις

Just now, mominthemaking είπε:

Νομίζω η κάθε κύηση είναι τόσο διαφορετική και εάν κανεις συχνά γεύματα δίωρα τρίωρα δεν έχεις τίποτα.να μην ανησυχείς για τίποτα!

Μακάρι να πάνε όλα καλά σε όλες μας κ το καλοκαίρι να κάνουμε μπανάκια με τα μωράκια μας! 

• Μου αρέσει 6

HdKkp2.png

Just now, Olga93 είπε:

Αχ δεν ξέρω, βλέπω άλλες π λένε για αναγούλες κ εμετούς κ λέω τι γίνεται, τι δεν πάει καλά σε εμένα!!!! 

Εδώ και εγώ τίποτα από συμπτώματα μόνο το στήθος πονάει....το ξεχνάω τελείως ότι είμαι έγκυος εύχομαι να είναι όλα καλά!!!!

• Μου αρέσει 6

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Εγώ πάλι κορίτσια Μ όλη μέρα ναυτία.  Εμετό δεν έχω κάνει 

Κ έχω μια χαλιά γεύση στο στόμα.  Δεν φεύγει ούτε με πλύσιμο δοντιών. 

Υποφέρω πολύ.  Με χίλια ζόρια μαγειρευω 

Ακόμα κ τοστ να μυρίσει ,νοιγω παράθυρο να πάρω αέρα 

• Μου αρέσει 3

6 hours ago, Eva1986 said:

Εγώ πάλι κορίτσια Μ όλη μέρα ναυτία.  Εμετό δεν έχω κάνει 

Κ έχω μια χαλιά γεύση στο στόμα.  Δεν φεύγει ούτε με πλύσιμο δοντιών. 

Υποφέρω πολύ.  Με χίλια ζόρια μαγειρευω 

Ακόμα κ τοστ να μυρίσει ,νοιγω παράθυρο να πάρω αέρα 

Ακριβώς τα ίδια... Αναγουλα και όλα μου βρωμανε... Σκεφτείτε το μεγάλο πληγμα για εμενα ήταν ο καφες που έπινα 4 την ημέρα. Και τώρα όχι απλά δεν έχω όρεξη να τον πιω κάθε φορά που φτιαχνει ο άντρας μου ανοίγω παραθυρο γιατι νομίζω ότι βρωμάει. Το ίδιο με τα φρουτα και τα λαχανικά. Από εκεί που τρεφομουν κυρίως με αυτά τώρα με τα χίλια ζόρια να βάλω μια μπανάνα ή λίγο καροτο στο στόμα μου. 

Εκτος όμως από τις αναγουλες όλο θέλω να κοιμάμαι (εγώ που θεωρουσα τον υπνο χάσιμο χρόνου με τις δουλειές που έκανα). 

Και έχει επίσης 3 μέρες που έχω πονακια. Υποφερτά βέβαια. Να σας πω την αλήθεια από όλα μόνο τα πονακια δεν θελω. Και αυτό όχι γιατί δεν τα αντεχω αλλά γιατί με φοβίζουν! 

Α και το στήθος! Όταν ανοίξουν τα μαγαζιά ένα νουμεράκι σουτιέν πανω πρέπει να το αγοράσω. 

8 hours ago, ΒαλεντιναΧ said:

Εδώ και εγώ τίποτα από συμπτώματα μόνο το στήθος πονάει....το ξεχνάω τελείως ότι είμαι έγκυος εύχομαι να είναι όλα καλά!!!!

Όλα καλά θα είναι. Έχεις την ευκαιρία να ευχαριστηθείς την εγκυμοσύνη σου διαφορετικά! Και εμένα και η νυφη μου και η κουνιάδα μου και η Συνυφαδα μου (είμαστε και πολλα αδέρφια χαχαχχα) δεν κατάλαβαν εγκυμοσυνες . Όπως λες και εσυ είτε ήταν είτε όχι το ίδιο!!! Μην ανησυχείς για τίποτα κορίτσι μου! 

• Μου αρέσει 2

oJHZp3.png

Just now, Φώφη1990 είπε:

Ακριβώς τα ίδια... Αναγουλα και όλα μου βρωμανε... Σκεφτείτε το μεγάλο πληγμα για εμενα ήταν ο καφες που έπινα 4 την ημέρα. Και τώρα όχι απλά δεν έχω όρεξη να τον πιω κάθε φορά που φτιαχνει ο άντρας μου ανοίγω παραθυρο γιατι νομίζω ότι βρωμάει. Το ίδιο με τα φρουτα και τα λαχανικά. Από εκεί που τρεφομουν κυρίως με αυτά τώρα με τα χίλια ζόρια να βάλω μια μπανάνα ή λίγο καροτο στο στόμα μου. 

Εκτος όμως από τις αναγουλες όλο θέλω να κοιμάμαι (εγώ που θεωρουσα τον υπνο χάσιμο χρόνου με τις δουλειές που έκανα). 

Και έχει επίσης 3 μέρες που έχω πονακια. Υποφερτά βέβαια. Να σας πω την αλήθεια από όλα μόνο τα πονακια δεν θελω. Και αυτό όχι γιατί δεν τα αντεχω αλλά γιατί με φοβίζουν! 

Α και το στήθος! Όταν ανοίξουν τα μαγαζιά ένα νουμεράκι σουτιέν πανω πρέπει να το αγοράσω. 

Όλα καλά θα είναι. Έχεις την ευκαιρία να ευχαριστηθείς την εγκυμοσύνη σου διαφορετικά! Και εμένα και η νυφη μου και η κουνιάδα μου και η Συνυφαδα μου (είμαστε και πολλα αδέρφια χαχαχχα) δεν κατάλαβαν εγκυμοσυνες . Όπως λες και εσυ είτε ήταν είτε όχι το ίδιο!!! Μην ανησυχείς για τίποτα κορίτσι μου! 

Απλά η πρώτη εγκυμοσύνη ήταν διαφορετικά είχα πονακια κλπ τώρα τίποτα το ξέρω πως η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική αλλά καμία σχέση!!!

• Χαχα 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια να σας κάνω μια ερώτηση? Σας έχουν πει τίποτα οι γιατροί σας για την κατανάλωση κακάο? Ρόφημα εννοώ... Ξέρω ότι έχει και αυτό καφεΐνη αλλά είναι επιβλαβές για το μωρό? 

oJHZp3.png

11 ώρες πρίν, mominthemaking είπε:

Κορίτσια εσείς πως πάτε απο συμπτώματα; εμένα οι αναγούλες έρχονται και φεύγουν , ΄οταν τρώω ανα δίωρο είναι καλύτερα, αν μείνω νηστική είναι λες και έχω γαστρεντερίτιδα... φοβερή δυσκοιλιότητα, συχνοουρία και απο χθες τρελό πρήξιμο στο στήθος και πονάκια,και είμαι ακόμα 6 και 4.

Είναι και σε εσάς μια μερα ετσι μια μερα γιουβέτσι;αμα σας πω θελω να νιωθω χαλια; αισθανομαι ότι όλα καλά....

Κι εγώ κάπως έτσι, όχι ακριβώς έτσι. Όταν βλέπω φαγητό στραβωμουτσουνιάζω, αλλά γενικά πεινάω. Και έχω ανακατωσουρες. 

Εν τω μεταξύ, έχω τόσα πολλά νεύρα, ο άντρας μου με κοροϊδεύει κάθε φορά που γκρινιάζω μού γελάει και λέει "πιο έγκυος από ποτέ". Γιατί γενικά δεν τού γκρινιάζω, είμαι από τις σπαστικές που όταν αρχίζει την μουρμούρα τού λέω "καλά νταξει" και τον γράφω μέχρι να ηρεμήσει. 

@Olga93 είναι διαφορετικό από άνθρωπο σε άνθρωπο. Δεν είναι απαραίτητο ότι όλες έχουν τα ίδια

@ΒαλεντιναΧμην περιμένεις να πονάει το ίδιο όπως πριν το στήθος σου γιατί είναι πιο έτοιμο, έχει ήδη περάσει μια τέτοια φάση. Ακόμα και ο θηλασμός θα είναι πιο απλός, θα κατεβάσεις πιο γρήγορα γάλα. Στο γιο μου γέμιζα συνέχεια γάλα, γινόμουν μαντάρα, κοιμόμουν μπρούμυτα και ξυπνούσα μούσκεμα από το γάλα, αφού έφτανα στο σημείο να κοιμάμαι με πετσέτες οι οποίες δεν ξεμυριζαν με τίποτα. Ενώ στο δεύτερο καμία σχέση.

@Φώφη1990 οχι καλέ δεν πειράζει. 

Η υπνηλία είναι φυσιολογική γιατί υπερλειτουργει ο οργανισμός σου. Κοιμήσου τώρα που μπορείς, σε ζηλεύω!!!! 

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν! 

Δεν πολυγραφω γτ έχω αρκετό τρέξιμο μαζί με τις αναγούλες. Έχει 2-3μερες που έφαγα και κάτι διαφορετικό και ανέβηκα ψυχολογικά, άσχετα αν τις 2 μέρες έκανα και εμετό. Αααα όλα κι όλα κατάφερα να φάω σπανακορυζο και μισό μήλο... Ανυπομονώ για την αυχενική, ανυπομονώ να τελειώσουμε με τη μαστορια στο σπίτι και να γυρίσουμε πίσω, να στρωσουμε χαλιά κτλ. Δουλειά συνεχίζουμε με χονδρική πωληση οπότε ξεκούραση δεν... 

Πώς είστε εσείς; 

• Μου αρέσει 3

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Κορίτσια Μ ο πεθερός Μ και ο άντρας Μ στρώνουν χαλιά. Εγώ κάθομαι στην καρέκλα κ βγάζω καπνούς που δεν μπορώ να βοηθήσω.  

Ο άντρας Μ τα κάνει τσαπατσουλικα κ τον άγριο κοιτάζω.  

Οι ορμόνες Μ κάνουν πάρτυ.  Έχω κ τον μικρό να φωνάζει. Να γκρινιάζει.  Ζούμε μεγάλες στιγμές. 

• Χαχα 7

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...