Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

MOMS JUNE 2021

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όσες θέλετε να γεννήσετε φυσιολογικά θα πρέπει να κάνετε μαθήματα ανωδυνου τοκετού. Είχα παρακολουθήσει στο Έλενα και ήταν φοβεροί . Αφού σκέφτομαι να ξαναπάω. Δίνουν συμβουλές και για το θηλασμό αλλά οι ανάσες σωτήριες!!! Μου έβαλαν τεχνητούς πόνους και για έξι ώρες ήμουν χωρίς επισκληριδιο για να προχωρήσει η διαδικασία. Αν δεν ειχα τις ανάσες και πείσμα δεν θα άντεχα. Οι τεχνικοί είναι πιο απότομοι απο τους φυσικούς και πιο δυνατοί. Στους φυσικούς που έρχονται πιο ήπια εκκρίνει το σωμα μια ουσία, δεν ειμαι σίγουρη γιαυτο δεν το γράφω, και πονάς λιγότερο. 

Just now, jellyfishch είπε:

Χωρίς επισκληρηδιο με αχρειαστη πρόκληση που κατέληξε σε καισαρική (και ραχιαία για το χειρουργείο) . 

Που σκέφτεσαι να γεννήσεις?

Που γέννησες και σε ποια εβδομάδα;

Just now, alina80 είπε:

Όταν με πήγαν να με δουν οι δικοί μου το πρώτο πραγμα που είπα στον άντρα μου ήταν "δεν το ξανακάνω" ...χαχα

Εγω δεν το ειχα σκεφτεί, τώρα που ειμαι εγκυος η αλήθεια ειναι ότι με φοβίζει λίγο αλλά λέω μια μέρα είναι θα το αντέξω. Όχι ότι θα πάθω κάτι αλλά η προετοιμασία και η διαδικασία ήταν κάπως.

Την γέννα γενικά δεν την φοβάμαι. Τοσες και τόσες γέννησαν και σε δυσκολότερες συνθήκες. Και επίσης πόσο συχνά ακους να κινδύνεψε μητέρα ή παιδι; 

zZWsp2.png398Mp3.png

4 ώρες πρίν, Eva1986 είπε:

Είχα μια πρόωρη εγκυμοσύνη.  Κ θέλω να δω στο πίσω μέρος του μυαλού Μ ολα τα ενδεχόμενα αν κατι δεν πάει καλά !

Εύχομαι και τελειομηνη εγκυμοσύνη.

εγώ κορίτσια είχα καλή γέννα. Θα το ξανακάνα έλεγα .αφού γέννησα και σηκώθηκα αμέσως περπατώντας. Ο άντρας μου μου λέει ότι φαινομουν πολύ ταλαιπωρημένη. Λογικό μετά από 10 ώρες.

Θα ήθελα ίσως περισσότερη ελευθερία κινήσεων στις ωδίνες. Έκανα επισκληριδιο. Όντως είναι σωτηρία.

Γέννησα σε δημόσιο Παπαγεωργίου αλλά όλες οι μαίες και το προσωπικό ήταν υπέροχες και πολύ υπέρ του θηλασμού.

• Μου αρέσει 2

MBIdp2.png00R4p3.png

@Φραουλίτσα*Στο νοσοκομείο Καβάλας 40+4. Είχα κάνει μαθήματα ανωδυνου, με βοήθησαν μόνο στην πολύ αρχη, μετα καθόλου .Αυτό που λες για την πρόκληση ισχύει. Επίσης η πρόκληση αυξάνει την πιθανότητα επιπλοκών.

Τεσπά θα κρατήσω τα θετικά, όλα όσα έμαθα μετά από αυτό και φυσικά το παιδί μου.

• Μου αρέσει 1

2t7wp3.png

3 ώρες πρίν, FlowerMom είπε:

Κι εγώ για 11/06 είμαι μέχρι τώρα αλλά το βλέπω να πηγαίνει κάποιες μέρες μετά γιατί ο γιατρος στον τελευταίο υπέρηχο είπε ότι είμαστε 5-6 μέρες πίσω μάλλον... έχω και ασταθή κύκλο όποτε πιθανό... 

Γιατί έτσι; Οποίες έχουν κάνει ήδη ένα παιδάκι δεν μας λένε την εμπειρία που είχαν; Εγώ φοβάμαι παρά πολύ τον τοκετό. Μακάρι να μπορούσε να το κάνει άλλος για μένα αυτό το κομμάτι!!!! 

Εγώ γενικά προτιμώ να μην τα λέω σε μια κοπέλα που περιμένει να γεννήσει για να μην τρομάξει. Το ότι εμένα δεν ήταν καλή εμπειρία, δε σημαίνει ότι θα είναι και στις άλλες, αλλά δε θέλω να επηρεαστεί καμία. Όταν γεννησουμε με το καλό τα λεμε

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Εγώ γενικά προτιμώ να μην τα λέω σε μια κοπέλα που περιμένει να γεννήσει για να μην τρομάξει. Το ότι εμένα δεν ήταν καλή εμπειρία, δε σημαίνει ότι θα είναι και στις άλλες, αλλά δε θέλω να επηρεαστεί καμία. Όταν γεννησουμε με το καλό τα λεμε

Κοίτα το να της πει γενικά την διαδικασία να ξερει περίπου τι την περιμένει, δεν νομίζω ότι είναι κακό. Και να τα λέμε και όλα όμορφα και υπέροχα πάλι καλό δεν κάνει για να είσαι προετοιμασμένη. Τώρα απο κει και πέρα φυσικά καθε γέννα είναι διαφορετική άλλες οι συνθήκες κάθε φορά και άλλη η ανοχή στον πόνο και οι αντοχές καθε κοπέλας.

Γενικά όταν θα φτάσει εκείνη η ωρα θα τα πούμε να έχετε μια "γενική" εικόνα οι πρωτομάνες. :wink:

ΟΥΦ κορίτσια!!! Όλα καλά!!!! 180 οι παλμοί 2,5 εκατοστά και με βγάζει και 9ε 3η!!! 3 μέρες πιο μεγάλο απο ότι υπολόγιζα με βάση την περίοδο!!! Και στις υπόλοιπες να έχετε ευχάριστα νεα!!  Χάρηκα πάρα πολύ γιατί το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά!!

• Μου αρέσει 9

zZWsp2.png398Mp3.png

πρίν από 51 λεπτά , Φραουλίτσα* είπε:

Κοίτα το να της πει γενικά την διαδικασία να ξερει περίπου τι την περιμένει, δεν νομίζω ότι είναι κακό. Και να τα λέμε και όλα όμορφα και υπέροχα πάλι καλό δεν κάνει για να είσαι προετοιμασμένη. Τώρα απο κει και πέρα φυσικά καθε γέννα είναι διαφορετική άλλες οι συνθήκες κάθε φορά και άλλη η ανοχή στον πόνο και οι αντοχές καθε κοπέλας

Έχεις δίκιο σε αυτό. Απλά επειδή ήταν από την αρχή ή διαδικασία δύσκολη γι αυτό δε θέλω να το μοιράζομαι. 

Αυτό που μπορώ να σάς πω με βεβαιότητα ότι είναι ότι οι πόνοι τις γέννας, ακόμα και οι τεχνητοί είναι πολύ υποφερτοί και ότι όσες κάνουν φυσιολογικό τοκετό, το κόψιμο και τα ράμματα δεν τα νιώθεις καθόλου. Δεν ξέρω αν συμφωνούν και οι υπόλοιπες μαμάδες βέβαια με αυτά.

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Φραουλίτσα* είπε:

Κοίτα το να της πει γενικά την διαδικασία να ξερει περίπου τι την περιμένει, δεν νομίζω ότι είναι κακό. Και να τα λέμε και όλα όμορφα και υπέροχα πάλι καλό δεν κάνει για να είσαι προετοιμασμένη. Τώρα απο κει και πέρα φυσικά καθε γέννα είναι διαφορετική άλλες οι συνθήκες κάθε φορά και άλλη η ανοχή στον πόνο και οι αντοχές καθε κοπέλας.

Γενικά όταν θα φτάσει εκείνη η ωρα θα τα πούμε να έχετε μια "γενική" εικόνα οι πρωτομάνες. :wink:

ΟΥΦ κορίτσια!!! Όλα καλά!!!! 180 οι παλμοί 2,5 εκατοστά και με βγάζει και 9ε 3η!!! 3 μέρες πιο μεγάλο απο ότι υπολόγιζα με βάση την περίοδο!!! Και στις υπόλοιπες να έχετε ευχάριστα νεα!!  Χάρηκα πάρα πολύ γιατί το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά!!

Κοριτσι μου συγχαρητήριααααα! Και με πολλους παλμούς τέλεια !! Έκλεισες το επόμενο ραντεβού τώρα; Αυχενική;; ❤❤❤

• Μου αρέσει 1

Just now, Evouska είπε:

Κοριτσι μου συγχαρητήριααααα! Και με πολλους παλμούς τέλεια !! Έκλεισες το επόμενο ραντεβού τώρα; Αυχενική;; ❤❤❤

Σ'ευχαριστώ!!!! Και χτύπαγε η καρδιά μου παλι... Αφού λέω την δικη μου θα ακούσει με το μηχάνημα!!! Σε κάθε υπέρηχο τα ίδια όλο αρνητικά σκέφτομαι ότι κατι θα έχει γίνει.. Χάρηκα πάρα πολυ όμως!!! Μου είπε Αυχενική 25 με 2 Δεκεμβρίου, και κανονικά θα με έβλεπε μετα, αλλά μου λέει θα ανχωθεις μέχρι τότε οπότε θα πάω και στις 20 του μήνα ευτυχώς!!! Απο τον φόβο δεν το χάρηκα θέλω να το ξαναδώ!!! Κόψαμε και την προγεστερόνη!!!! Εντωμεταξύ είμαι κομμάτια απο την αυπνια και με πονοκέφαλο αλλά απο την ένταση δεν μπορώ να κοιμηθώ....:mrgreen: Άντε και στα δικά σας!!!

• Μου αρέσει 5

zZWsp2.png398Mp3.png

Just now, Φραουλίτσα* είπε:

Σ'ευχαριστώ!!!! Και χτύπαγε η καρδιά μου παλι... Αφού λέω την δικη μου θα ακούσει με το μηχάνημα!!! Σε κάθε υπέρηχο τα ίδια όλο αρνητικά σκέφτομαι ότι κατι θα έχει γίνει.. Χάρηκα πάρα πολυ όμως!!! Μου είπε Αυχενική 25 με 2 Δεκεμβρίου, και κανονικά θα με έβλεπε μετα, αλλά μου λέει θα ανχωθεις μέχρι τότε οπότε θα πάω και στις 20 του μήνα ευτυχώς!!! Απο τον φόβο δεν το χάρηκα θέλω να το ξαναδώ!!! Κόψαμε και την προγεστερόνη!!!! Εντωμεταξύ είμαι κομμάτια απο την αυπνια και με πονοκέφαλο αλλά απο την ένταση δεν μπορώ να κοιμηθώ....:mrgreen: Άντε και στα δικά σας!!!

Τυχερουλααααα! Εγώ ξανά ραντεβού σε 3 βδομάδες πως θα αντέξω;; το καλό είναι ότι ο γιατρός μου έγραψε όλο τον υπέρηχο σε ένα στικάκι για να τον δει κ ο αντρας μου που δεν μπορούσε να έρθει, οπότε θα βλέπω ξανά κ ξανά αυτό χαχαχα! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Evouska είπε:

Τυχερουλααααα! Εγώ ξανά ραντεβού σε 3 βδομάδες πως θα αντέξω;; το καλό είναι ότι ο γιατρός μου έγραψε όλο τον υπέρηχο σε ένα στικάκι για να τον δει κ ο αντρας μου που δεν μπορούσε να έρθει, οπότε θα βλέπω ξανά κ ξανά αυτό χαχαχα! 

Ελα ρε!!! Πολυ καλος ο γιατρός σου!!! Να τα δουνε και οι μπαμπάδες οι καημένοι... Τόσο κόπο κάνανε!!! Χα χα!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Just now, Φραουλίτσα* είπε:

Ελα ρε!!! Πολυ καλος ο γιατρός σου!!! Να τα δουνε και οι μπαμπάδες οι καημένοι... Τόσο κόπο κάνανε!!! Χα χα!!!

Ναι ο γλυκούλης!! Μου είπε ότι κανονικά αυτό το ξεκινάει από την Αυχενική και μετά, αλλά το έκανε από τώρα για να το δει ο αντρουλης!! Είναι σε κλινική ο γιατρός μου γι'αυτό και τόσο καλά τα μηχανήματα κ οι διευκολύνσεις!!

Κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω την άποψη σας για τον τοκετό μιας και αναφέρθηκε και νωρίτερα,  εχει τόσο μεγάλη διαφορά η εμπειρία στο ιδιωτικό με το δημόσιο;; γιατί εγώ ακόμα δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε οικονομικά να γεννήσω στην κλινική,  και έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου και την γέννα στο δημόσιο.. Θα δούμε μέχρι τότε όμως 

• Μου αρέσει 1

Just now, mominthemaking said:

Μολις γυρίζω από γιατρό..ακούσαμε καρδουλα σήμερα 6&3 ημέρες..

ελπιζω όλα να πάνε καλα για όλες μας κοριτσια....

Αχχχχ... Τι υπέροχα νέα!?!!! Λες και εγώ να ακουσω την τριτη που θα παω??? Μαζί είμαστε... :wub:

Κορίτσια μου συγγνώμη που χάθηκα λίγο... Από τη μια είμαι ξαπλα από τις αναγουλες και από την άλλη τρέχω με τις 500 διαφορετικές δουλειες που κάνω!!!! 

• Μου αρέσει 3

oJHZp3.png

9 ώρες πρίν, Evouska είπε:

Ναι ο γλυκούλης!! Μου είπε ότι κανονικά αυτό το ξεκινάει από την Αυχενική και μετά, αλλά το έκανε από τώρα για να το δει ο αντρουλης!! Είναι σε κλινική ο γιατρός μου γι'αυτό και τόσο καλά τα μηχανήματα κ οι διευκολύνσεις!!

Κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω την άποψη σας για τον τοκετό μιας και αναφέρθηκε και νωρίτερα,  εχει τόσο μεγάλη διαφορά η εμπειρία στο ιδιωτικό με το δημόσιο;; γιατί εγώ ακόμα δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε οικονομικά να γεννήσω στην κλινική,  και έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου και την γέννα στο δημόσιο.. Θα δούμε μέχρι τότε όμως 

Λοιπόν εγώ γέννησα σε κλινική γτ είμαι φοβιτσιαρα.  

Δηλ στο δικό μας νοσοκομείο που πήγαν φίλες Μ γίνεται το εξής: περνάνε γιατροί ειδικευόμενοι κ όλοι σ μετράνε συνέχεια διαστολή ,εγώ έχω θέμα με το να χώνει ο καθένας τα χέρια τ.  Πονάω πολύ με το παραμικρό.  

Επίσης δεν είχα μέσον για επισκληρηδιο ,γτ στο νοσοκομείο μόνο με μέσον.  

Επιπλέον ήθελα να μαι μόνη στους πόνους ,δεν ήθελα να επηρεαστω από καμμία δίπλα Μ. 

Κατά τα άλλα έλειπε η μαμά Μ λόγω δουλειάς κ ήθελα τον άντρα Μ συνέχεια να ναι δίπλα Μ.  Κ αυτό μόνο στην κλινική μπορούσε να γίνει. 

Το αρνητικό τώρα είναι ότι αν γίνει κάτι νοσοκομείο θα σε στείλουν. 

Η κλινική είναι ένα ξενοδοχείο να το πω. Είσαι σε  δικό σ δωμάτιο με τον άντρα σ,σας ταιζουν κ τους 2.   Με πλενανε οι μαίες.  Ήταν όλη την ώρα δίπλα Μ με χαμόγελο.  

Παρόλα αυτά εγώ το διάλεξα κυρίως γτ δε θέλω να με σκαλίζει από κάτω οποίος περνάει.  

Τώρα στη 2 η.  Πάω καισαρική.  Κ δεν ξέρω τι να κάνω.  

Η γέννα είναι με ραντεβού. Λογικά δε θα δούνε διαστολή. 

Με κορονοιο πουθενά ίσως να μην αφήνουν συνοδούς.  Οπότε ίσως διάλεγα νοσοκομείο.  Θα φανεί 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...