Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 1

MOMS JUNE 2021

Recommended Posts

Just now, ΧρυσαΜ είπε:

Στην εξωσωματική έχεις στάνταρ ημερομηνία; δεν το γνώριζα. Άντε τουλάχιστον εσύ ξέρεις πότε θα σού ρθει το μοιραίο χαχαχαχαχαχα 

Στην 6-7 εβδομάδα δεν είσαι; αν ήταν κάτι ανησυχητικό θα στο έλεγε και ο γιατρός βρε συ

Αχχχ αυτή η γέννα.... Αχχ...... 

Τι μόνο εγώ πήγα να γεννήσω και ήμουν χαχαχουχα όλοι με κοιτούσαν σαν εξωγήινη:shock: εμένα μόνο ο καφές μου έλειπε!!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια σήμερα η μικρή κοιμήθηκε από τις 10 το βράδυ σερί μέχρι τις 7:30 το πρωί. Ήρθα από τη δουλειά δηλαδή και κοιμόταν. Γενικά κοιμάται σερί από βρέφος, αλλά τις τελευταίες 2 3 εβδομάδες ξυπνάει μια δυο φορές. Σήμερα αντιθέτως ξυπνούσα εγώ για να δω γιατί δεν ξυπνάει, νόμιζα μην έπαθε τίποτα. Αυτά για να δείτε τι σάς περιμένει χαχαχαχαχαχα 

Ξύπνησα με εφιάλτη σήμερα, είδα ότι είχα αιμορραγία. Σάς εχω πρήξει με τις αμφιβολίες μου, νομίζω ότι οποία έχει βιώσει αποβολή με καταλαβαίνει 

Just now, ΒαλεντιναΧ είπε:

Τι μόνο εγώ πήγα να γεννήσω και ήμουν χαχαχουχα όλοι με κοιτούσαν σαν εξωγήινη:shock: εμένα μόνο ο καφές μου έλειπε!!!!

Εγώ και τις δύο φορές πήγα με κλάματα γιατί φοβόμουν 

Just now, ΧρυσαΜ είπε:

Κορίτσια σήμερα η μικρή κοιμήθηκε από τις 10 το βράδυ σερί μέχρι τις 7:30 το πρωί. Ήρθα από τη δουλειά δηλαδή και κοιμόταν. Γενικά κοιμάται σερί από βρέφος, αλλά τις τελευταίες 2 3 εβδομάδες ξυπνάει μια δυο φορές. Σήμερα αντιθέτως ξυπνούσα εγώ για να δω γιατί δεν ξυπνάει, νόμιζα μην έπαθε τίποτα. Αυτά για να δείτε τι σάς περιμένει χαχαχαχαχαχα 

Ξύπνησα με εφιάλτη σήμερα, είδα ότι είχα αιμορραγία. Σάς εχω πρήξει με τις αμφιβολίες μου, νομίζω ότι οποία έχει βιώσει αποβολή με καταλαβαίνει 

Εγώ και τις δύο φορές πήγα με κλάματα γιατί φοβόμουν 

Γενικά το αποδίδω στο ότι επειδή είχα περάσει όλο το 2ο και 3ο τρίμηνο με συσπάσεις ανά δύο λεπτά 100αρες από αυτές που γέννας το σώμα μου είχε μάθει και δεν αντιλαμβανόταν τον πόνο γι'αυτό και όταν μπήκα μετά από 10ωρες οδύνες γενικά εγώ δεν κατάλαβα τον πονο μέσα λοιπόν δυστηχως δεν μπόρεσα να βοηθήσω στις εξωθήσεις για τον ίδιο λόγο δεν καταλάβαινα ποτέ ερχόταν ο πόνος τον ένιωθα αλλά δεν μπορούσα να σπρώξω πάντως μακάρι αν φτάσω ξανά μέχρι την γέννα να είναι σαν την πρώτη φορά....πέρασα καταπληκτικά εκείνη την ημέρα γέλασα με την ψυχή μου προσωπικά ποιο δύσκολοι μου φαίνονται οι 9μηνες παρά η γέννα.... 

Η μικρή σου θα βγάζει τίποτα δοντακια και γι'αυτό θα ξυπνάει....όσο για τα όνειρα εντάξει ανεβαίνουν οι ορμόνες τώρα και είναι λογικό!!!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, ΧρυσαΜ είπε:

Στην εξωσωματική έχεις στάνταρ ημερομηνία; δεν το γνώριζα. Άντε τουλάχιστον εσύ ξέρεις πότε θα σού ρθει το μοιραίο χαχαχαχαχαχα 

Ναι μπορείς να ξέρεις από την αρχή την ΠΗΤ, χωρίς να υπάρχει περίπτωση να αλλάξει στην αυχενική και αυτό γιατί ξέρεις ακριβώς πότε έγινε η σύλληψη, εφόσον γίνεται στο εργαστήριο. Τώρα το πότε τελικά θα γεννήσεις είναι άλλο!

Και γω όταν πηγα χαρούμενη ήμουν, γενικά το ειχα πάρει θετικά. Το άνχος ειναι στο πότε θα ερθει εκεινη η ωρα. Που θα σε βρει.

• Μου αρέσει 2

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Φραουλίτσα* είπε:

Και γω όταν πηγα χαρούμενη ήμουν, γενικά το ειχα πάρει θετικά. Το άνχος ειναι στο πότε θα ερθει εκεινη η ωρα. Που θα σε βρει.

Εγώ πήγα με προγραμματισμενη καισαρική. Νόμιζα ότι ήμουν άνετη και κουλ,αλλά ο άντρας μου λέει ότι όταν με πήραν για να με πάνε στο χειρουργείο κοκκινισα αμέσως (κοκκινιζω πολύ όταν αγχώνομαι κ.λπ)

• Μου αρέσει 2

Just now, λιλιτο είπε:

Έχεις κάποιο πρόβλημα? Θα βάλεις πέσσο?

Είχα μια πρόωρη εγκυμοσύνη.  Κ θέλω να δω στο πίσω μέρος του μυαλού Μ ολα τα ενδεχόμενα αν κατι δεν πάει καλά !

• Μου αρέσει 1

Γενικά το αποδίδω στο ότι επειδή είχα περάσει όλο το 2ο και 3ο τρίμηνο με συσπάσεις ανά δύο λεπτά 100αρες από αυτές που γέννας το σώμα μου είχε μάθει και δεν αντιλαμβανόταν τον πόνο γι'αυτό και όταν μπήκα μετά από 10ωρες οδύνες γενικά εγώ δεν κατάλαβα τον πονο μέσα λοιπόν δυστηχως δεν μπόρεσα να βοηθήσω στις εξωθήσεις για τον ίδιο λόγο δεν καταλάβαινα ποτέ ερχόταν ο πόνος τον ένιωθα αλλά δεν μπορούσα να σπρώξω πάντως μακάρι αν φτάσω ξανά μέχρι την γέννα να είναι σαν την πρώτη φορά....πέρασα καταπληκτικά εκείνη την ημέρα γέλασα με την ψυχή μου προσωπικά ποιο δύσκολοι μου φαίνονται οι 9μηνες παρά η γέννα.... 

Η μικρή σου θα βγάζει τίποτα δοντακια και γι'αυτό θα ξυπνάει....όσο για τα όνειρα εντάξει ανεβαίνουν οι ορμόνες τώρα και είναι λογικό!!!

Μάλλον ναι, βγάζει δόντια 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 45 λεπτά , alina80 είπε:

Εγώ πήγα με προγραμματισμενη καισαρική. Νόμιζα ότι ήμουν άνετη και κουλ,αλλά ο άντρας μου λέει ότι όταν με πήραν για να με πάνε στο χειρουργείο κοκκινισα αμέσως (κοκκινιζω πολύ όταν αγχώνομαι κ.λπ)

Εγω ειχα παει για φυσιολογικό με πρόκληση αλλα είχαμε επιπλοκη και έκανα καισαρική. Χειρουργείο ειναι λογικό να ανησυχήσεις. Και γω οταν με έβαζαν φοβήθηκα. 

zZWsp2.png398Mp3.png

Just now, Φραουλίτσα* είπε:

Εγω ειχα παει για φυσιολογικό με πρόκληση αλλα είχαμε επιπλοκη και έκανα καισαρική. Χειρουργείο ειναι λογικό να ανησυχήσεις. Και γω οταν με έβαζαν φοβήθηκα. 

Όταν με πήγαν να με δουν οι δικοί μου το πρώτο πραγμα που είπα στον άντρα μου ήταν "δεν το ξανακάνω" ...χαχα

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

3 hours ago, Φραουλίτσα* said:

Το ξέρω ότι ειμαι υπερβολική το ίδιο μου είπε και ο άντρας μου. Σ'ευχαριστώ. Όλο στο κακο παει το μυαλό μου δυστυχώς, το μόνο καλό ότι γίνεται πιο έντονο όταν έχω υπέρηχο...

Μπράβο για την καρδούλα!!! Να συνεχίσεις έτσι όλο ευχάριστα να έχεις!!!

Αφού το είδες όλα καλά. Αν έβλεπε κατι ανησυχητικό πιστεύω θα στο έλεγε ο γιατρός. Με το καλό και καρδούλα την επόμενη φορά!!!

Εγω πητ έχω 11/6/2021, Θα περιμένω βέβαια και την αυχενική, και πάλι βέβαια νωρίτερα θα είναι αφου θα είμαι με καισαρική!!!! Να φτάσουμε όλες κορίτσια στον Ιούνιο!!! Και μόνο άνχος να είναι η γέννα!!!!

Κι εγώ για 11/06 είμαι μέχρι τώρα αλλά το βλέπω να πηγαίνει κάποιες μέρες μετά γιατί ο γιατρος στον τελευταίο υπέρηχο είπε ότι είμαστε 5-6 μέρες πίσω μάλλον... έχω και ασταθή κύκλο όποτε πιθανό... 

Just now, jellyfishch said:

Κι εγώ.. δεν πέρασα καλά κορίτσια... Όταν τελείωσε έλεγα δεν κάνω άλλο παιδί τέλος! 

Γιατί έτσι; Οποίες έχουν κάνει ήδη ένα παιδάκι δεν μας λένε την εμπειρία που είχαν; Εγώ φοβάμαι παρά πολύ τον τοκετό. Μακάρι να μπορούσε να το κάνει άλλος για μένα αυτό το κομμάτι!!!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, FlowerMom είπε:

Κι εγώ για 11/06 είμαι μέχρι τώρα αλλά το βλέπω να πηγαίνει κάποιες μέρες μετά γιατί ο γιατρος στον τελευταίο υπέρηχο είπε ότι είμαστε 5-6 μέρες πίσω μάλλον... έχω και ασταθή κύκλο όποτε πιθανό... 

Γιατί έτσι; Οποίες έχουν κάνει ήδη ένα παιδάκι δεν μας λένε την εμπειρία που είχαν; Εγώ φοβάμαι παρά πολύ τον τοκετό. Μακάρι να μπορούσε να το κάνει άλλος για μένα αυτό το κομμάτι!!!! 

Απλά δεν περίμενα ότι θα με δυσκολέψει τόσο. Δεν έμεινα ευχαριστημένη από την αντιμετώπιση και τους χειρισμούς του προσωπικου. Τώρα στο δεύτερο προσπαθώ να κάνω πιο σωστές επιλογες. Γενικά πλέον θεωρώ ότι η γέννα είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να προετοιμαστούμε, συναισθηματικά και σωματικά. Πριν γεννήσω δε με απασχολούσε ιδιαίτερα , έλεγα σιγά μια μέρα είναι, όμως πλέον το θεωρώ μια στιγμή σταθμό στη ζωή μιας γυναίκας.

Πιστεύω ότι εάν πας σε ιδιωτικό και κάνεις επισκληρηδιο θα έχεις μια θετική εμπειρία. 

• Μου αρέσει 2

2t7wp3.png

Just now, jellyfishch said:

Απλά δεν περίμενα ότι θα με δυσκολέψει τόσο. Δεν έμεινα ευχαριστημένη από την αντιμετώπιση και τους χειρισμούς του προσωπικου. Τώρα στο δεύτερο προσπαθώ να κάνω πιο σωστές επιλογες. Γενικά πλέον θεωρώ ότι η γέννα είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να προετοιμαστούμε, συναισθηματικά και σωματικά. Πριν γεννήσω δε με απασχολούσε ιδιαίτερα , έλεγα σιγά μια μέρα είναι, όμως πλέον το θεωρώ μια στιγμή σταθμό στη ζωή μιας γυναίκας.

Πιστεύω ότι εάν πας σε ιδιωτικό και κάνεις επισκληρηδιο θα έχεις μια θετική εμπειρία. 

Τι ήταν αυτό που σε δυσκόλεψε τόσο; Γέννησες χωρίς επισκληρίδειο ;!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...