Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

MOMS JUNE 2021

Recommended Posts

Just now, ΧρυσαΜ said:

Είμαι 24. Ναι τα κάνω όλα και συμφέρω χαχαχαχαχαχα. Σπουδάζω κι ολας παράλληλα, πάω και δίνω μαθήματα δηλαδή στην εξεταστική. 

Νταξει μεταξύ μας, δε νομίζω ότι θα πάει καλά κορίτσια, το αισθάνομαι.

Εσεις πόσο είστε; έχουμε άλλες μικρομαμάδες; 

Ναιι μπήκαμε, έχω την εφαρμογή και βλέπω. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Φαντάζεσαι πρώτα ο Θεός να γεννησουμε μαζί; τέλειο θα ήταν... Τέλος πάντων, ας πάνε όλα καλά και βλέπουμε 

Πάντως όσον αφορά τα νεύρα, η κατάστασή μου ολοένα και χειροτερεύει

Αυτό με τα λιπαρά ισχύει... 

Ναι το ξέρω, ότι οι πρώτες εβδομάδες είναι πολύ δύσκολες αλλά δεν ξέρω τι θα κάνω. Παράδειγμα όλο το βράδυ η μικρή δε με άφησε να κοιμηθώ, που ουσιαστικά κοιμάμαι μόνο βράδυ. Τώρα το μεσημέρι ξάπλωσα κάνα 40λεπτο γιατί δε γινόταν αλλιώς. Μόνο έτσι ηρέμησα οι πόνοι. Απλά η όλη φάση μού θυμίζει και λίγο τότε που είχα την αποβολή, ήταν και τέτοια περίοδο, οπότε κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα 

Ααα... Δεν μου αρέσουν αυτά που λες!!!! Όλα θα πάνε καλά.. Μην σκέφτεσαι αρνητικά σε παρακαλώ! Μια εγκυμοσύνη εχει τις δυσκολίες της αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πάλι θα έχεις κάποια ατυχία!!! :tongue:

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

oJHZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, ΧρυσαΜ είπε:

Είμαι 24. Ναι τα κάνω όλα και συμφέρω χαχαχαχαχαχα. Σπουδάζω κι ολας παράλληλα, πάω και δίνω μαθήματα δηλαδή στην εξεταστική. 

Νταξει μεταξύ μας, δε νομίζω ότι θα πάει καλά κορίτσια, το αισθάνομαι.

Εσεις πόσο είστε; έχουμε άλλες μικρομαμάδες; 

Ναιι μπήκαμε, έχω την εφαρμογή και βλέπω. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Φαντάζεσαι πρώτα ο Θεός να γεννησουμε μαζί; τέλειο θα ήταν... Τέλος πάντων, ας πάνε όλα καλά και βλέπουμε 

Πάντως όσον αφορά τα νεύρα, η κατάστασή μου ολοένα και χειροτερεύει

Αυτό με τα λιπαρά ισχύει... 

Ναι το ξέρω, ότι οι πρώτες εβδομάδες είναι πολύ δύσκολες αλλά δεν ξέρω τι θα κάνω. Παράδειγμα όλο το βράδυ η μικρή δε με άφησε να κοιμηθώ, που ουσιαστικά κοιμάμαι μόνο βράδυ. Τώρα το μεσημέρι ξάπλωσα κάνα 40λεπτο γιατί δε γινόταν αλλιώς. Μόνο έτσι ηρέμησα οι πόνοι. Απλά η όλη φάση μού θυμίζει και λίγο τότε που είχα την αποβολή, ήταν και τέτοια περίοδο, οπότε κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα 

Θετική σκέψη και όσο μπορείς να κλέβεις λίγο χρόνο ξεκούρασης για το σποράκι σου. Πότε έχεις πρώτο ραντεβού;

• Μου αρέσει 1

vQnfp3.png

Καλησπέρα, πήγα κι εγώ την Παρασκευή και είδαμε το σπορακι. Είδαμε και καρδούλα να χτυπαει.τωρα θα ξαναπάω 23/11. 

Πονακια έχω κι εγώ και πολλά λευκά πηχτα υγρά όπως στην πρώτη εγκυμοσύνη.

Είχα πάρει 25 κιλά. Τα 6 μέχρι τον 6 και τα υπόλοιπα μετά γτ ήμουν στο κρεββάτι μέχρι να γεννήσω λόγω ανεπάρκεια τραχήλου.

Ο γιατρός μου είπε να τρώω ότι θέλω να πίνω και καφέ. Απλά να μην βάψω μαλλί και φυσικά όχι τσιγάρο που προσπαθώ τώρα να το κόψω .το έχω μειώσει πολύ.

Όρεξη δεν έχω καθολου να φάω.μονο το πρωί και το μεσημέρι, μετά τίποτα.το σκέφτομαι να φάω και αηδιάζω στη σκέψη. 

Είμαι τώρα 55 κιλά. Λιγότερα από όσο είχα ξεκινήσει την προηγούμενη εγκυμοσύνη.

Δεν σας έχω μάθει ακόμα.ολες είμαστε και πολλές. Αν μπορεί κάποια να φτιάξει ένα πινακακι με τα ονόματα μας και την πιθανή Πητ η και κάποια άλλα στοιχεία για να τα έχουμε συγκεντρωμένα θα ήταν πολύ καλό.

Ο ντεκαφεινε είναι ο χειρότερος καφές φουλ στα χημικά καλύτερα να τον αποφύγετε. Ελληνικό καλύτερα η εσπρέσσο. 

Την εφαρμογή pregnancy+ την κατέβασα .και μετά είναι και την εφαρμογή baby+ και με βοήθησε πολύ να βάζω στοιχεία πότε έφαγε πόσο κοιμήθηκε .κιλά ύψος κλπ

• Μου αρέσει 6

MBIdp2.png00R4p3.png

Just now, λιλιτο είπε:

Καλησπέρα, πήγα κι εγώ την Παρασκευή και είδαμε το σπορακι. Είδαμε και καρδούλα να χτυπαει.τωρα θα ξαναπάω 23/11. 

Είχα πάρει 25 κιλά. Τα 6 μέχρι τον 6 και τα υπόλοιπα μετά γτ ήμουν στο κρεββάτι μέχρι να γεννήσω λόγω ανεπάρκεια τραχήλου.

Ο γιατρός μου είπε να τρώω ότι θέλω να πίνω και καφέ. Απλά να μην βάψω μαλλί και φυσικά όχι τσιγάρο που προσπαθώ τώρα να το κόψω .το έχω μειώσει πολύ.

Όρεξη δεν έχω καθολου να φάω.μονο το πρωί και το μεσημέρι, μετά τίποτα.το σκέφτομαι να φάω και αηδιάζω στη σκέψη. 

Δεν σας έχω μάθει ακόμα.ολες είμαστε και πολλές. Αν μπορεί κάποια να φτιάξει ένα πινακακι με τα ονόματα μας και την πιθανή Πητ η και κάποια άλλα στοιχεία για να τα έχουμε συγκεντρωμένα θα ήταν πολύ καλό.

Ο ντεκαφεινε είναι ο χειρότερος καφές φουλ στα χημικά καλύτερα να τον αποφύγετε. Ελληνικό καλύτερα η εσπρέσσο. 

Την εφαρμογή pregnancy+ την κατέβασα .και μετά είναι και την εφαρμογή baby+ και με βοήθησε πολύ να βάζω στοιχεία πότε έφαγε πόσο κοιμήθηκε .κιλά ύψος κλπ

Αναλαμβάνω να φτιάξω το πινακακι μας απλά έλεγα λίγο αργότερα γιατί π.χ εγώ δεν ξέρω ακόμα ΠΗΤ.... ανεπάρκεια είχα και εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν ξέρω σε τι κατάσταση ήσουν εγώ το έμαθα και αργά από λάθος γιατρού το έμαθα 34η εβδομάδα όταν μπήκα με πόνους γέννας στο νοσοκομείο και είχα τράχηλο 1.2εκ νοσηλεύτηκα μέχρι να μπω στον μήνα μου με ορο και έφτασε την 36η μισό εκατοστό και γέννησα 39&3 ευχομαι να μην περάσω τα ιδια άλλαξα γιατρό φυσικά και τώρα είπαμε θα το παρακολουθούμε....την προηγούμενη φορά είχα συσπάσεις από 14η εβδομάδα και δεν σταμάτησαν ποτέ μέχρι που γέννησα....

Τέλεια τα νέα σου είσαι μια εβδομάδα μπροστά μου!!!!

• Μου αρέσει 2

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, λιλιτο είπε:

Εγώ τωρα με την αναρρωτική έχω πολύ χρόνο και μπορώ να φτιάξω πινακακι αν θέλετε να μου στείλετε όλες σε πμ πότε έχετε πητ και αν έχετε κλεισει Αυχενική πότε είναι!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, ΒαλεντιναΧ είπε:

Είμαι 22μισο..... μπράβο σου που το παλεύεις...... Μην είσαι απαισιόδοξη βρε κορίτσι μου ολα καλά θα πάνε έχε λίγο πίστη και θετική ενέργεια!!!

Αχχχ μικρούλα κι εσύ, με καταλαβαίνεις!!!! 

Just now, Evouska είπε:

Εγώ τωρα με την αναρρωτική έχω πολύ χρόνο και μπορώ να φτιάξω πινακακι αν θέλετε να μου στείλετε όλες σε πμ πότε έχετε πητ και αν έχετε κλεισει Αυχενική πότε είναι!!

Σε ζηλεύω.

Εγω θα σάς δώσω στοιχεία για αυχενική και πητ μετά το ραντεβού με το γιατρό. 

Έχετε σκεφτεί να δείτε το φύλο αν πρώτα ο Θεός πάνε όλα καλά; εγώ δε θέλω να το δω, το έκανα και στο 2ο, ήταν πιο συναρπαστικό 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧ είπε:

Ναι καλέ το θυμάμαι....μακάρι να είναι σημαδιακό!!!!

Εσείς έχετε όλες κοντα τα ραντεβού εμένα θα με δει στις 20 του μήνα!!

μακάρι!!!!

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Just now, ΧρυσαΜ είπε:

Σε ζηλεύω.

Έχετε σκεφτεί να δείτε το φύλο αν πρώτα ο Θεός πάνε όλα καλά; εγώ δε θέλω να το δω, το έκανα και στο 2ο, ήταν πιο συναρπαστικό 

εγώ το σκέφτομαι, αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξω.. ασε που έχω προαίσθημα ότι είναι αγόρι, που το είχα και στο γιο μου και επιβεβαιώθηκε.

ΠΗΤ 17/6 , αλλά σίγουρα θα βγω νωρίτερα στην αυχενική, ήδη το βρήκε μεγαλύτερο..

• Μου αρέσει 1

2t7wp3.png

Just now, jellyfishch είπε:

εγώ το σκέφτομαι, αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξω.. ασε που έχω προαίσθημα ότι είναι αγόρι, που το είχα και στο γιο μου και επιβεβαιώθηκε.

ΠΗΤ 17/6 , αλλά σίγουρα θα βγω νωρίτερα στην αυχενική, ήδη το βρήκε μεγαλύτερο..

Έλα μωρέ γλυκουλι φασολάκι. Το πρώτο βγήκε μεγάλο; 

Εμένα και τα 2 πάνω από 4 κιλά... Ο γιος 4,5 και η κόρη 4,1

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 36 λεπτά , ΒαλεντιναΧ είπε:

Αναλαμβάνω να φτιάξω το πινακακι μας απλά έλεγα λίγο αργότερα γιατί π.χ εγώ δεν ξέρω ακόμα ΠΗΤ.... ανεπάρκεια είχα και εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν ξέρω σε τι κατάσταση ήσουν εγώ το έμαθα και αργά από λάθος γιατρού το έμαθα 34η εβδομάδα όταν μπήκα με πόνους γέννας στο νοσοκομείο και είχα τράχηλο 1.2εκ νοσηλεύτηκα μέχρι να μπω στον μήνα μου με ορο και έφτασε την 36η μισό εκατοστό και γέννησα 39&3 ευχομαι να μην περάσω τα ιδια άλλαξα γιατρό φυσικά και τώρα είπαμε θα το παρακολουθούμε....την προηγούμενη φορά είχα συσπάσεις από 14η εβδομάδα και δεν σταμάτησαν ποτέ μέχρι που γέννησα....

Τέλεια τα νέα σου είσαι μια εβδομάδα μπροστά μου!!!!

Ήμουν με Τραχήλο 1.1 από 24 η βδομάδα .έβαλα πέσσο στην 26η .ευτυχώς είχε σταματήσει να μικραίνει και ακινησία μέχρι 34 βδομάδα,σταμάτησα τα φάρμακα και 37η εβγάλα τον πεσσο .μετά ήταν στο μισό εκατοστό αλλα αντεξε.μόνο για τουλαετα σηκώνομουν και κάθε δύο τρεις μέρες μπάνιο. Τελικά γεννήθηκε 39+2. Τώρα είπε θα το συζητήσουμε μετά τη 12 η βδομάδα ίσως βάλω παλι πέσσο προληπτικά και αρχίσω utrogestan. 

πρίν από 38 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Σε ζηλεύω.

Εγώ δεν θα αντέξω να μην μάθω. 

Απο προαισθημα δεν εμπιστεύομαι γτ και στο πρώτο είχα προαίσθημα ότι θα ήταν αγόρι και τελικά κοριτσι έκανα.

• Μου αρέσει 1

MBIdp2.png00R4p3.png

Just now, λιλιτο είπε:

Ήμουν με Τραχήλο 1.1 από 24 η βδομάδα .έβαλα πέσσο στην 26η .ευτυχώς είχε σταματήσει να μικραίνει και ακινησία μέχρι 34 βδομάδα,σταμάτησα τα φάρμακα και 37η εβγάλα τον πεσσο .μετά ήταν στο μισό εκατοστό αλλα αντεξε.μόνο για τουλαετα σηκώνομουν και κάθε δύο τρεις μέρες μπάνιο. Τελικά γεννήθηκε 39+2. Τώρα είπε θα το συζητήσουμε μετά τη 12 η βδομάδα ίσως βάλω παλι πέσσο προληπτικά και αρχίσω utrogestan. 

Απο προαισθημα δεν εμπιστεύομαι γτ και στο πρώτο είχα προαίσθημα ότι θα ήταν αγόρι και τελικά κοριτσι έκανα.

Πω πω δύσκολα και εσύ!!! Όσο για το προαίσθημα και εμείς για αγόρι λέγαμε αλλά μας βγήκε κοριτσαρος!!!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, λιλιτο είπε:

Πω πω ηρωίδα είσαι!!! 

• Μου αρέσει 2

Just now, λιλιτο είπε:

Πονάει η διαδικασία τοποθέτησης;που την κάνεις;;στο ιατρείο;

4 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Έλα μωρέ γλυκουλι φασολάκι. Το πρώτο βγήκε μεγάλο; 

Εμένα και τα 2 πάνω από 4 κιλά... Ο γιος 4,5 και η κόρη 4,1

Ναι Χρύσα μου, 4,4 ο πρώτος μου.

:wub::wub: μεγάλα μωρουλια και τα δικά σου!!!!!

• Μου αρέσει 1

2t7wp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...