Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

MOMS JUNE 2021

Recommended Posts

Μπράβο σε όλες σας που δεν έχετε πάρει κιλά αντίθετα έχετε χάσει κιόλας :shock:. Εγω ειμαι 1 κιλό ήδη πάνω.... Όλο χαζα θέλω πατατακια κ τετοια κ μετα το μετανιωνω. Πιο πολυ όμως τυρι με παξιμάδι ή ψωμάκι. Στην πρώτη δεν ειχα πάρει πολλά και τα έχασα κατευθειαν. Μπορούσα όμως να φαω και σωστά. Τώρα τα φρούτα με ανακατεύουν και οι σαλάτες αλλά όσο μπορώ προσπαθώ να τρώω...

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Φραουλίτσα* είπε:

Μπράβο σε όλες σας που δεν έχετε πάρει κιλά αντίθετα έχετε χάσει κιόλας :shock:. Εγω ειμαι 1 κιλό ήδη πάνω.... Όλο χαζα θέλω πατατακια κ τετοια κ μετα το μετανιωνω. Πιο πολυ όμως τυρι με παξιμάδι ή ψωμάκι. Στην πρώτη δεν ειχα πάρει πολλά και τα έχασα κατευθειαν. Μπορούσα όμως να φαω και σωστά. Τώρα τα φρούτα με ανακατεύουν και οι σαλάτες αλλά όσο μπορώ προσπαθώ να τρώω...

Και εγώ ήδη πήρα 1! Αλλά έχω πολυυυ περιθώριο την πρώτη εγκυμοσύνη την είχα ξεκινήσει 42 όταν μπήκα να γεννήσω ήμουν 60 πήρα 18κιλα όταν βγήκα από το μαιευτήριο ήμουν συν 3-4 κιλά τα οποία έχασα και ακόμα δύο από τα δικά μου γύρω στις 20μερες με το μωρό σπίτι....τώρα ξεκίνησα 43 προχθές ζυγιστηκα στο φαρμακείο και ήμουν 44....προ εγκυμοσύνης γενικά δεν έχω ανέβει ποτέ τα 45 και το χαίρομαι πολύ που ανεβαίνω....

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, Eva1986 είπε:

Βρε κορίτσια 43 ήμουν στο δημοτικό χαχαζα. 

Εγώ στα 76-77 ξεκίνησα περίπου 

Στην προηγούμενη είχα πάρει 12.  

Πωπω ναι!! εγώ είχα φτάσει από 85 στα 62,  πήρα αρκετούτσικα και από τις ορμόνες το μήνα της σπερματέγχυνσης, και τώρα έτσι όπως κόβω το σώμα μου πρέπει να είμαι γύρω στα 68 - 70...έχουμε μέλλον...Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη πήρα 18 και ξεκίνησα 60....

• Ευχαριστώ 1

2t7wp3.png

Just now, Eva1986 είπε:

Είσαι πολύ φίλη μου εσύ... Άκου 43, ούτε θυμάμαι πότε έδειξε τόσο η ζυγαριά. Εγώ τώρα ξεκίνησα 73,5

• Χαχα 3

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

2 ε;;; τέλεια!!!! Πόσο είσαι εσύ τώρα;

Κοίτα, δες το θετικά ,ότι έχεις τόσο έντονα συμπτώματα είναι καλό!!! Υπομονή, συνήθως δεν κρατάνε πολύ αυτά

Είμαι 9 εβδομάδων από εξωσωματικη, κ μάλλον γι αυτό πάνε γρήγορα τα σποράκια!

4 ώρες πρίν, Eva1986 είπε:

Καλημέρα κορίτσια Μ !! 

Πέρασα μια δυσκολη νύχτα. είχα πόνο στο αυτί.  Κ σήμερα είμαι μια χαρά 

Αν ξαναπονεσω θα πάω γιατρο

Να σας ρωτήσω τυχαίνει σε κάποια από σας ,δεν ξέρω αν είναι λόγω ορμονών η ουτροτζεσταν ,να έχει κακή διάθεση;νιώθω ότι δε θέλω να Μ μιλάνε. Δεν θέλω πολλές κουβέντες.  Θέλω γενικά να ξαπλώνω με την ησυχία Μ στον καναπέ Μ 

Δεν έχω όρεξη να βγω να πάω πουθενά. 

Μ ενοχλούν όλοι. 

Από τις ορμόνες είναι, εγώ ενίοτε νευρα κ όχι πολλά πολλά όπως λες. 

4nDhp3.pngjeL6p2.png

2 ώρες πρίν, Μαρία1430 είπε:

Κορίτσια μου εύχομαι να είστε καλά... 

Διαβάζω αυτά που λέτε. Εμένα ο γιατρός μου επιτρέπει έναν καφέ την ημέρα. Προτιμάμε τον κανονικό γτ ο ντεκαφ είναι ακόμα πιο επεξεργασμενος χημικά. Το τσάι επιτρέπεται αλλά προσέχουμε τις ποσότητες λόγω καφεΐνης να μην υπερβουμε τα όρια. Το πράσινο νομίζω δεν έχει. Το χαμομήλι το αποφεύγουμε γτ ευθύνεται για συσπάσεις (αυτό το διάβασα δεν μου το είπε ο γιατρός). 

Όσον αφορά το φαγητό κι εγώ μείον 2 κιλά αλλά δεν αγχώνομαι τσακ μπαμ θα τα πάρω όταν φτιάξει η όρεξη μου. Προς το παρόν φρυγανιές τσουρέκι ρύζι μακαρόνια ρόδι και στα καλά μου τρώω και κοτόπουλο στεγνό, πιο στεγνό πεθαίνεις, τοστ με τυρί. Πεθυμησα λίγο κρεατάκι αλλά μόνο το μυαλό ονειρεύεται, το στομάχι διαμαρτυρεται έντονα 

Και ο καφές μου λείπει τρελά και τα δημητριακά και άλλα που λέτε και ζηλεύω 

Με το χαμομήλι βρε αγάπη που το διάβασες για τις συσπάσεις γιατί είχα πιει χτες και φοβήθηκα. Το γκούγκλαρα και για ενα λένε οκ τα πολλά πειράζουν. Είχε κρυώσει η μικρή και με κόλλησε και μου μαλακώνει λίγο τον λαιμό. Θα ρωτήσω και τον γιατρό. Γενικά για όλα τα αφεψηματα καλο είναι να το ψάχνουμε. Το πράσινο και το μαυρο περιέχουν καφεΐνη, την τείνη, όπως και το κακάο σοκολάτα και η κοκα καλα. Κάποια σε μικρότερες ποσότητες απο ενα καφέ αλλά αθροιστικά κάνουν διαφορά!!! Νομίζω το κόκκινο τσάι δεν έχει. Δεν ξέρω αν κάνει στην εγκυμοσύνη βέβαια. 

zZWsp2.png398Mp3.png

Just now, Φραουλίτσα* είπε:

Με το χαμομήλι βρε αγάπη που το διάβασες για τις συσπάσεις γιατί είχα πιει χτες και φοβήθηκα. Το γκούγκλαρα και για ενα λένε οκ τα πολλά πειράζουν. Είχε κρυώσει η μικρή και με κόλλησε και μου μαλακώνει λίγο τον λαιμό. Θα ρωτήσω και τον γιατρό. Γενικά για όλα τα αφεψηματα καλο είναι να το ψάχνουμε. Το πράσινο και το μαυρο περιέχουν καφεΐνη, την τείνη, όπως και το κακάο σοκολάτα και η κοκα καλα. Κάποια σε μικρότερες ποσότητες απο ενα καφέ αλλά αθροιστικά κάνουν διαφορά!!! Νομίζω το κόκκινο τσάι δεν έχει. Δεν ξέρω αν κάνει στην εγκυμοσύνη βέβαια. 

Δεν θυμάμαι καθόλου. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη το είχα δει κάπου. Τόνισα ότι δεν μου το είπε ο γιατρός οπότε δεν ξέρω πόσο έγκυρη είναι αυτή η πηγή. Συμφωνώ όμως ότι το ένα δεν κάνει τη διαφορά. Αθροιστικά όμως σίγουρα. Ίσως ισχύει κάτι ανάλογο για το χαμομήλι 

• Μου αρέσει 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Just now, Μαρία1430 είπε:

Δεν θυμάμαι καθόλου. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη το είχα δει κάπου. Τόνισα ότι δεν μου το είπε ο γιατρός οπότε δεν ξέρω πόσο έγκυρη είναι αυτή η πηγή. Συμφωνώ όμως ότι το ένα δεν κάνει τη διαφορά. Αθροιστικά όμως σίγουρα. Ίσως ισχύει κάτι ανάλογο για το χαμομήλι 

Θα τον ρωτήσω γιατί τρόμαξα είναι η αλήθεια και θα σου πω. Είναι κάποια πράγματα που τα θεωρούμε αθωα και κάποιες φορές τελικα δεν είναι....

zZWsp2.png398Mp3.png

11 ώρες πρίν, Φραουλίτσα* είπε:

Εσύ είσαι πολύ φίλη μου. Κορίτσια εμένα μού έχουν μείνει ακόμα 10 κιλά από την κόρη μου, δε μπαίνω καν στον κόπο να μετργθω διότι αν πάει καλά η εγκυμοσύνη ξέρω ότι θα φτάσω τα 90 κιλά.... 

11 ώρες πρίν, Eva1986 είπε:

Κι εσύ έλα να κάνουμε παρέα. Σ αγαπώ 

Και σχετικά με το τι επιτρέπεται και τι όχι, να σάς πω ότι δεν επιτρέπεται παναντολ, αν ποναμρ μόνο ντεπον. 

Επίσης για κάτι έτσι γυμνασμένα κορίτσια σαν κι εμένα (#νοτ), αν πονάει η μέση Δε βάζουμε θερμαντική αλοιφή ούτε καν φυτική και ούτε καν θερμοφόρα. Οπότε αν σάς πιάσει μέση, περαστικά σας

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες! Ελπίζω να είστε όλες καλά..

Ενω ελεγα πως έχω γλιτώσει από αναγούλες-εμετούς, σήμερα το πρωί είχα τάση για εμετό αλλά χώρος να βγάλω το πρωινό που μόλις είχα φάει! Βέβαια αυτό είναι ιδιαίτερα βασανιστικό διότι δεν ανακουφιστηκα, και με ταλαιπώρησε τουλάχιστον 5λεπτα πάνω από τη λεκάνη προκαλώντας μετά τρομερό πόνο στο λαιμό μου από την πίεση :cry: Έχει κάποια από εσάς παρόμοια εμπειρία και κάποιο τρόπο αντιμετώπισης; Ξεκίνησα 3 κουταλάκια της σούπας καθημερινά από ένα σιρόπι για τις ναυτίες που μου είχε δώσει ο γιατρός, αλλά έχω πάρει και κάτι τσίχλες από το φαρμακείο με τζίντζερ τις οποίες δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμη! Εν τω μεταξύ, είχα κάθε πρωί ενόχληση πίσω στο λαιμό, σαν κάτι να ανεβαίνει, αλλά το έλεγχα και μου περνούσε στο λεπτό! Κοιτάξτε που το φασολάκι μου στην 9η εβδομάδα θυμήθηκε να μου κάνει αυτά τα περίεργα!

• Μου αρέσει 1

vQnfp3.png

Just now, boockie είπε:

Ενω ελεγα πως έχω γλιτώσει από αναγούλες-εμετούς, σήμερα το πρωί είχα τάση για εμετό αλλά χώρος να βγάλω το πρωινό που μόλις είχα φάει! Βέβαια αυτό είναι ιδιαίτερα βασανιστικό διότι δεν ανακουφιστηκα, και με ταλαιπώρησε τουλάχιστον 5λεπτα πάνω από τη λεκάνη προκαλώντας μετά τρομερό πόνο στο λαιμό μου από την πίεση :cry: Έχει κάποια από εσάς παρόμοια εμπειρία και κάποιο τρόπο αντιμετώπισης; Ξεκίνησα 3 κουταλάκια της σούπας καθημερινά από ένα σιρόπι για τις ναυτίες που μου είχε δώσει ο γιατρός, αλλά έχω πάρει και κάτι τσίχλες από το φαρμακείο με τζίντζερ τις οποίες δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμη! Εν τω μεταξύ, είχα κάθε πρωί ενόχληση πίσω στο λαιμό, σαν κάτι να ανεβαίνει, αλλά το έλεγχα και μου περνούσε στο λεπτό! Κοιτάξτε που το φασολάκι μου στην 9η εβδομάδα θυμήθηκε να μου κάνει αυτά τα περίεργα!

περαστικά κορίτσι :unsure: όπου να ναι θα πέσει ο χοριακή (μετά τη 11η δεν  αρχίζει να πέφτει?) και θα συνέλθεις θέλω να πιστεύω... Θα είχε κανένα άλμα άνάπτυξης το μικράκι σου :wub:Εγώ πήρα τζίντζερ από το σούπερμαρκετ έχω φτιάξει πολύ σε ρόφημα, γύρω στο 1,5 λίτρο και πίνω λίγο λίγο μέσα στη μέρα. Έτσι και ενυδατώνομαι και με βοηθάει κάπως στις αναγούλες. Επίσης, πίνω sprite με μέτρο ή ανθρακούχο νερό, και μασουλάω φρυγανιές και cream crackers που είπαν και τα κορίτσια εδώ. 

Κι εγώ δεν κάνω έυκολα εμετό. Μϊα φορά έκανα μονο, τώρα νιώθω συνέχεια ότι κάτι ανεβαίνει, έχω και γαστρικά υγρά φούλ που μου φτάνουν μέχρι το λαιμό, και παρ' όλα αυτά τίποτα, δεν μπορώ να κάνω εμετό..Υπομονή, όλα γίνονται για καλό!!

• Μου αρέσει 1

2t7wp3.png

Just now, boockie είπε:

σηνυθως 8η με 9η εβδομαδα ξεκινανε τα συμπτωματα κ στην 14 περιπου σταματανε . βοηθαει πολυ κ η τσιχλα με μαστιχα χιου. αν δεν εχεις πανω απο τρεις εμετους μην περνεις φαρμακα για αναγουλες αυτο ειναι για καταστασεις που εχουν συνεχεια εμετους δεν τα περνουν με την παραμικρη αναγουλα ειναι χειροτερα . 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλημέρα σε όλες! Εγώ είμαι στην όγδοη βδομάδα με δίδυμα.Ακομα και στον εαυτό μου φοβάμαι να το πω μετά από 4 δύσκολα χρόνια...Να πάνε όλα κατ' ευχην σε όλες μας!

On 8/10/2020 at 10:27 ΜΜ, Scarlet86 είπε:

Κορίτσια κια εγώ το ίδιο! 

Κορίτσια ελπιζω να είστε όλες καλά!  εγώ περιμένω την 2η χοριακη αύριο την 1η την έκανα χθες - 11 μερα από εμβρυομεταφορα και ήταν 210- Ειναι η 1η φορά και έχω μπερδευτεί πολύ με τους υπολογισμούς εβδομάδων. Είναι από εξωσωματική και η εμβρυομεταφορα έγινε 23.09. Όταν λέτε τεπ εννοειτε από την 1η μέρα της τελευταίας περιόδου? Αν είσαι από εξωσωματική το υπολογίζεις αλλιώς? Εμένα η τελευταία περίοδος-1η μέρα - ήταν 8/09.

• Μου αρέσει 7

Just now, τα 2 αλφα μου είπε:

Κορίτσια καλημέρα σε όλες! Εγώ είμαι στην όγδοη βδομάδα με δίδυμα.Ακομα και στον εαυτό μου φοβάμαι να το πω μετά από 4 δύσκολα χρόνια...Να πάνε όλα κατ' ευχην σε όλες μας!

Και άλλη διδυμομανουλα στην παρέα μας! Καλώς ήρθες άντε να κάνουμε τις αυχενικες μας και να κάνουμε το πινακακι μας....εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες μας!!!

• Μου αρέσει 4

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...