Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως περισσότερη κατανόηση μπορείς να βρεις εδώ παρά αλλού. Τουλάχιστον από τις κοντινές μου φίλες, καμμία δεν έχει μπει ακόμα στη διαδικασία να κάνει παιδί εκτός από μια. Οι υπόλοιπες είναι σε εντελώς άλλη φάση ζωής.

Λοιπον, πριν καταλήξω στον Μαστ***, όπου έκανα τις ωοληψιες και την ετ, είχα πάει Μαντ***η και Τζεφ***ο. 
      Τωρα έκλεισα να πάω Σφακ***, Μπαγ***ο και Παν***.

Συγγνώμη αν τα γράφω έτσι, νομίζω τα ονόματα είναι γνωστά και θα καταλάβετε. Αν επιτρέπεται τα γράφω και κανονικά.

Σήμερα πήγα στον αιματολόγο και μου είπε την εξής κουβέντα. Ξέρουμε όλοι οι γιατροί που εμπλεκόμαστε με την υπογονιμότητα πως μιλάτε μεταξύ σας και καλά κάνετε, με το να μοιράζεστε τα άγχη σας μεταξύ σας είναι ανακουφιστικό και λυτρωτικό. Μιλήστε κορίτσια μεταξύ σας γιατί μπορείτε να καταλάβετε αυτό που βιώνετε και να δώσετε μια κανονικότητα σε όλο αυτό.
      Μεταξύ μας θα πούμε για εξετάσεις, φάρμακα, συναισθήματα σαν κάτι απόλυτα φυσικό γιατί το βιώνουμε όλες. Είναι σαφώς μεγάλο στήριγμα να έχετε έστω έναν άνθρωπο πέραν του συντρόφου που να μπορεί να σταθεί δίπλα σας σε όλο αυτό αλλά όσες δεν έχετε μην ανησυχείτε, είμαστε όλες εδώ! ❤️

• Μου αρέσει 1

MOMS JUNE 2021

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Evouska said:

@FlowerMom είχες σήμερα υπέρηχο θυμάμαι καλά;;; περιμένουμε νέα!!❤

Ναι! Και μόλις γυρίσαμε σπιτι! Ακούσαμε καρδιά αλλά ακόμα να σας πω δεν το έχω συνειδητοποιήσει ούτε έχω προλάβει να το χαρώ. Έχω την μαγκομάρα της προηγούμενης φοράς. Επίσης, μας είπε ότι πιθανόν να είμαστε 5-6 μερες πίσω από την ΠΗΤ. Ξανά ραντεβού σε 3 εβδομάδες για να δούμε πως πάει και να προγραμματίσουμε αυχενική. 

• Μου αρέσει 10

Just now, Φώφη1990 είπε:

Κορίτσια είναι τόσο ενδιαφέροντα και χρήσιμα όλα αυτά. Ειδικά για εμάς που είμαστε εγκυουλες πρωτη φορά. Να κάνω μια ερώτηση???? Σε ποια περιπτωση παιρνουμε προγενέστερη?? Εμένα ο δικός μου δεν μου έχει δώσει.... Θα πρεπει να ανησυχω? :?

Η προγεστερονη είναι μια ορμόνη που παράγει φυσιολογικά το σώμα μιας εγκύου. Εγώ που είμαι από εξωσωματική παίρνω αρκετή προγεστερονη γτ ο οργανισμός μου δεν παράγει αρκετή ποσότητα μόνος του. Γενικά όπου κρίνει ο γιατρός ότι χρειάζεται έξτρα στήριξη μια εγκυμοσύνη και ειδικά όταν έχεις εκκρίσεις σου λέει να πάρεις. Συνήθως χρειαζόμαστε στο πρώτο τρίμηνο μετά αναλαμβάνει ο πλακουντας

• Μου αρέσει 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Just now, FlowerMom είπε:

Ναι! Και μόλις γυρίσαμε σπιτι! Ακούσαμε καρδιά αλλά ακόμα να σας πω δεν το έχω συνειδητοποιήσει ούτε έχω προλάβει να το χαρώ. Έχω την μαγκομάρα της προηγούμενης φοράς. Επίσης, μας είπε ότι πιθανόν να είμαστε 5-6 μερες πίσω από την ΠΗΤ. Ξανά ραντεβού σε 3 εβδομάδες για να δούμε πως πάει και να προγραμματίσουμε αυχενική. 

Αγάπη μου πόσο χαίρομαι!!! Άντε με το καλό να κάνετε κ τον επόμενο να σου φεύγει σου σιγά το άγχος!!! Θα είσαι 10- 11 εβδομάδων τότε έτσι; ❤❤

• Μου αρέσει 1

Just now, FlowerMom είπε:

Μπράβο συγχαρητήρια! Οι 5-6 μέρες δεν είναι τπτ. Είτε έγινε καθυστερημένα η σύλληψη είτε είναι μικρόσωμο είτε θα καλύψει την διαφορά μετα

• Μου αρέσει 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

Κοριτσια συγνωμη δεν καταφερνω να μπαινω να σας διαβαζω. Με ταλαιπωρουν ζαλαδες, οτι κανω νιωθω να σκωτινιαζουν τα παντα και συνεχεια θελω να πεφτω. Το εχετε και εσεις;;

Just now, Avmar είπε:

Κοριτσια συγνωμη δεν καταφερνω να μπαινω να σας διαβαζω. Με ταλαιπωρουν ζαλαδες, οτι κανω νιωθω να σκωτινιαζουν τα παντα και συνεχεια θελω να πεφτω. Το εχετε και εσεις;;

Εγώ από εχθές δεν υποφέρετε ευτυχώς κρατάει 5-10λεπτα στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν το ειχα

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, Avmar είπε:

Συνήθως αυτά τα συμπτώματα είναι λόγω της πίεσης που πέφτει στην αρχη της εγκυμοσύνης. Μέτρα την πιεση σου μερικες φορες κ πες τα αποτελέσματα στο γιατρό σου

4nDhp3.pngjeL6p2.png

On 10/28/2020 at 1:50 PM, mominthemaking said:

Καλημέρα Φώφη μου και σου εύχομαι μία πολύ καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη! Νομιζω μπορω να σε βοηθησω καθως βεβαια εγω ειμαι απο εξωσωματική και αντίστοιχα ακριβώς την ίδια μέρα κάναμε ωορηξία. Εγώ λοιπόν θεωρούμαι σήμερα ακριβώς 5 εβδομάδων. Μέχρι να πάω στον γιατρό είμαι κι εγώ πολύ συγκρατημένη αλλά και πολύ ευγνώμων μετά απο 7 χρόνια προσπαθειών και αποτυχιών..Ευχαριστώ το Θεό και τις Αγίες μας.

Είμαι εκπαιδευτικός και μένω κι εγώ στην Αθήνα!

Εύχομαι όλα τα καλά για όλες μας!

Aγαπημενη @mominthemakingμολις γυρισα απο τον γιατρο. Όντως με βάση τον Υπέρηχο είμαι 5 εβδομάδων. Είδαμε τον σάκο με μια σταγονίτσα να κρέμεται που μου είπε ότι εκεί προετοιμαζεται ο πλακουντας. Κλείσαμε ξανά στις 10 Νοεμβρίου και ίσως ακούσουμε και καρδουλα τότε...αχχχχ.... Ανυπομονώ!!! Μαζί θα παμε πακετο εμείς οι δυο :x

Just now, Μαρία1430 said:

Μπράβο συγχαρητήρια! Οι 5-6 μέρες δεν είναι τπτ. Είτε έγινε καθυστερημένα η σύλληψη είτε είναι μικρόσωμο είτε θα καλύψει την διαφορά μετα

Πραγματικά οι 5-6μερες δεν είναι καθόλου πρόβλημα @FlowerMom! Σκέψου εγώ με κυκλο 40 ημερών υποτίθεται θα ήμουν 7 βδομάδων αλλά είμαι 5 βδομάδων λόγω καθυστερημένης κυήσης με ωορρηξία την 26 ημερα.... Μην αγχώνεσαι για τίποτα!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

oJHZp3.png

Διαφημίσεις

Just now, boockie είπε:

Καλησπέρα σε όλες! 
Στην αυχενική διαφάνεια,ο υπέρηχος γίνεται 3D; Είναι επίσης η στιγμή που βλέπουνε και το φύλο του εμβρύου; Ας μας πει κάποια που να γνωρίζει :oops:

Στην πρώτη εγκυμοσύνη η αυχενική όχι δεν ήταν 3d τουλάχιστον σε εμένα αργότερα την είδα και 3d και ναι συνήθως βλέπεις το φύλο του μωρού, εκτός και αν δεν έχει καλή θέση ή αν είναι κορίτσι δεν είναι σίγουρο συνήθως εάν είναι αγόρι είναι σίγουρο για κορίτσι και αν δεν το δουν καθαρά σου το λένε αργότερα!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Καλησπέρα. Εγώ είμαι 30 από Θεσσαλονίκη. Και έχω μια κόρη δύο ετών. 

Εγώ από συμπτώματα μόνο πονακια περίοδου έχω. Και δεν έχω όρεξη να φάω .αύριο το απόγευμα έχω τον πρώτο υπέρηχο.

Με τις αγκαλιές προσπαθώ να μην τη σηκώνω πολύ αλλά δεν είναι εφικτό. Πάντως όπου μπορεί να περπατήσει και Μ ανςβει απλά τη βοηθάω. Θα ρωτήσω και το γιατρό για σίγουρα αυριο

• Μου αρέσει 6

MBIdp2.png00R4p3.png

Just now, λιλιτο είπε:

Καλησπέρα. Εγώ είμαι 30 από Θεσσαλονίκη. Και έχω μια κόρη δύο ετών. 

Εγώ από συμπτώματα μόνο πονακια περίοδου έχω. Και δεν έχω όρεξη να φάω .αύριο το απόγευμα έχω τον πρώτο υπέρηχο.

Με τις αγκαλιές προσπαθώ να μην τη σηκώνω πολύ αλλά δεν είναι εφικτό. Πάντως όπου μπορεί να περπατήσει και Μ ανςβει απλά τη βοηθάω. Θα ρωτήσω και το γιατρό για σίγουρα αυριο

Καλή επιτυχία για αύριο, εύχομαι να πάνε όλα όπως επιθυμεις 

• Μου αρέσει 3

vQnfp3.png

Καλησπέρα μανουλες σε όλες εύχομαι με το καλό!! 

Πρώτα ο Θεός θα είμαι κι εγώ στο γκρουπ σας..... 

Είχα την ανάγκη να μπω εδώ γιατί είμαι τόσο φοβισμένη που δεν θέλω να το μοιραστώ με κανέναν, μόνο η κολλητή μου και ο άντρας μου.... 

Να σάς πω ότι έχω ζήσει το 2016 μια παλλινδρομη στην 11η εβδομάδα (ανακαλύψαμε ότι είχε μείνει στην 9η εβδομάδα η ανάπτυξη) οπότε σχετικά νωρίς τη βίωσα. Αλλά ήταν αρκετή για να με κρατήσει φοβισμένη για πάντα. 

Συγγνώμη που τα γράφω έτσι συγχυσμενα και όπως να ναι αλλά είμαι σοκαρισμένη. Anyway, εκ τότε έχω κάνει 2 επιτυχημένες εγκυμοσύνες, κι έχω 2 παιδάκια, ένα γιο 3 χρόνων και μια κόρη 10 μηνών. 

Πήγα για ένα απλό τσεκ απ στον γυναικολόγο (το οποίο έπρεπε να το είχα κάνει από τον Ιούνιο αλλά το ανέβαλα συνέχεια) και μού είπε ότι είμαι έγκυος!!! Καταλαβαίνετε το σοκ; χωρίς "Ολοκληρωμένες" Επαφές, προσεχαμε, και πάω για απλό τσεκ απ και με βγάζει έγκυο. Έκανα χοριακη και βγήκε 3679. Αλλά επειδή κάνω δουλειά με πολύ ορθοστασία και επειδή δε γίνεται να μην παίρνω αγκαλιά ειδικά τη μικρή, φοβάμαι ότι δε μπορεί να κρατηθεί. Τώρα σε 15 μέρες θα πάμε πάλι για εξέταση.

Τέλος, συγγνώμη για το σεντόνι, είμαι απλά τρελαμένη και έπρεπε κάπου να τα πω για να μην σκάσω

9 ώρες πρίν, boockie είπε:

Καλησπέρα σε όλες! 
Στην αυχενική διαφάνεια,ο υπέρηχος γίνεται 3D; Είναι επίσης η στιγμή που βλέπουνε και το φύλο του εμβρύου; Ας μας πει κάποια που να γνωρίζει :oops:

Γίνεται και 3d αλλά μη φανταστείς ότι βλέπεις κάτι. Δε γίνεται βέβαια σε όλες τις περιπτώσεις

• Μου αρέσει 8

Just now, ΧρυσαΜ είπε:

Καλησπέρα μανουλες σε όλες εύχομαι με το καλό!! 

Πρώτα ο Θεός θα είμαι κι εγώ στο γκρουπ σας..... 

Είχα την ανάγκη να μπω εδώ γιατί είμαι τόσο φοβισμένη που δεν θέλω να το μοιραστώ με κανέναν, μόνο η κολλητή μου και ο άντρας μου.... 

Να σάς πω ότι έχω ζήσει το 2016 μια παλλινδρομη στην 11η εβδομάδα (ανακαλύψαμε ότι είχε μείνει στην 9η εβδομάδα η ανάπτυξη) οπότε σχετικά νωρίς τη βίωσα. Αλλά ήταν αρκετή για να με κρατήσει φοβισμένη για πάντα. 

Συγγνώμη που τα γράφω έτσι συγχυσμενα και όπως να ναι αλλά είμαι σοκαρισμένη. Anyway, εκ τότε έχω κάνει 2 επιτυχημένες εγκυμοσύνες, κι έχω 2 παιδάκια, ένα γιο 3 χρόνων και μια κόρη 10 μηνών. 

Πήγα για ένα απλό τσεκ απ στον γυναικολόγο (το οποίο έπρεπε να το είχα κάνει από τον Ιούνιο αλλά το ανέβαλα συνέχεια) και μού είπε ότι είμαι έγκυος!!! Καταλαβαίνετε το σοκ; χωρίς "Ολοκληρωμένες" Επαφές, προσεχαμε, και πάω για απλό τσεκ απ και με βγάζει έγκυο. Έκανα χοριακη και βγήκε 3679. Αλλά επειδή κάνω δουλειά με πολύ ορθοστασία και επειδή δε γίνεται να μην παίρνω αγκαλιά ειδικά τη μικρή, φοβάμαι ότι δε μπορεί να κρατηθεί. Τώρα σε 15 μέρες θα πάμε πάλι για εξέταση.

Τέλος, συγγνώμη για το σεντόνι, είμαι απλά τρελαμένη και έπρεπε κάπου να τα πω για να μην σκάσω

Γίνεται και 3d αλλά μη φανταστείς ότι βλέπεις κάτι. Δε γίνεται βέβαια σε όλες τις περιπτώσεις

Όλα καλά θα πάνε. Αν είναι να κρατηθούν .ότι και να κάνεις θα μείνει εκεί. Θετική σκέψη!

• Μου αρέσει 3

MBIdp2.png00R4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...