Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Μην στεναχωριέσαι για ότι διορθώνετε . Υπάρχουν τόσα πολλά δύσκολα στην ζωή που δεν έχουν πραγματικά λύση ... Οπότε επέλεξε γι'αυτα που έχουν λύση να μην στεναχωριέσαι. Η ζωή έχει πολλές δοκιμασίες μακάρι αυτή να είναι η πιο μεγάλη που περνάς γιατί μετά θα την κοιτάς από μακριά Κ θα την θεωρείς ασήμαντη γιατί υπάρχει η λύση της απλά . 

MOMS JUNE 2021

Recommended Posts

Just now, Mpizelaki_mou said:

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι που παρέλειψε να ρωτήσω τον γιατρό!!! Σε περίπτωση που μακριά από εμάς κολλήσουμε κορονοϊό τι γίνεται???κατά πόσο επικίνδυνο είναι για εμάς ή το μωρό???? θα πρέπει να κάνουνε κάτι ή το περνάμε σαν γρίπη??? Έχω αγχωθει πολύ τις τελευταίες μέρες

Καταλαβαίνω την ανησυχία σου. Εγώ έκανα τον Σεπτέμβρη το εμβόλιο του πνευμονιόκοκκου και τον Οκτώβρη της γρίπης (μου το πρότεινε και ο γυναικολόγος) κυρίως για να μη τυχόν συμπέσει με κορονοϊό. Παγκοσμίως όμως, ενώ εγκυούλες κόλλησαν, δεν έδειξε να έχει επιπτώσεις σε μαμά και έμβρυο... καλύτερα βέβαια να μιλήσεις με τον γιατρό σου! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Mpizelaki_mou είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι που παρέλειψε να ρωτήσω τον γιατρό!!! Σε περίπτωση που μακριά από εμάς κολλήσουμε κορονοϊό τι γίνεται???κατά πόσο επικίνδυνο είναι για εμάς ή το μωρό???? θα πρέπει να κάνουνε κάτι ή το περνάμε σαν γρίπη??? Έχω αγχωθει πολύ τις τελευταίες μέρες

Εμένα ο γυναικολόγος μου σύστησε εμβόλιο γρίπης που συστήνει κ ο ΠΟΥ αλλά η γνώμη του ήταν μετά το πρώτο τρίμηνο. 

Τώρα ως προς το αν κολλήσουμε κορονοιο επειδή η γνώμη μου είναι οτι κανεις δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί, καλύτερα κορίτσια η πρόληψη.... Απομονωθειτε όσο περισσότερο μπορείτε δεν έχουμε κ πολλές επιλογές... Είμαστε ευπαθης ομάδα 

Προσωπικά έκοψα επαφές με τους περισσότερους, κ στη δουλεια όσο μπορώ τηλεργασια

• Ευχαριστώ 1

4nDhp3.pngjeL6p2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου και συγχαρητήρια στην @boockie και την @Mpizelaki_mouγια τους υπέρηχους και τις καρδούλες!!! 

Τις τελευταίες μέρες δεν είμαι καθόλου καλά ,εχω απίστευτη ναυτια και δεν πολυμπαινω!! Όσο για τον κορονοιο συμφωνώ μαζί σου @phalκ εγώ αποφεύγω τα μέρη με κόσμο ,τις επαφες με πολλα ατομα ,κ στη δουλειά με μάσκα εννοείται! Γιατί και ο δικός μου γυναικολόγος μετα το 1ο τρίμηνο μου είπε για το εμβόλιο της γρίπης! 

• Μου αρέσει 2

Just now, Evouska είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου και συγχαρητήρια στην @boockie και την @Mpizelaki_mouγια τους υπέρηχους και τις καρδούλες!!! 

Τις τελευταίες μέρες δεν είμαι καθόλου καλά ,εχω απίστευτη ναυτια και δεν πολυμπαινω!! Όσο για τον κορονοιο συμφωνώ μαζί σου @phalκ εγώ αποφεύγω τα μέρη με κόσμο ,τις επαφες με πολλα ατομα ,κ στη δουλειά με μάσκα εννοείται! Γιατί και ο δικός μου γυναικολόγος μετα το 1ο τρίμηνο μου είπε για το εμβόλιο της γρίπης! 

Γεια σου κορίτσι μου! Ακόμη στην ίδια κατάσταση βρίσκεσαι ε; Πωπω ποσό δύσκολο μου ακούγεται! Παίρνεις τις βιταμίνες σου;

• Μου αρέσει 1

vQnfp3.png

Just now, Evouska said:

Καλησπερα @Evouska!  Η αλήθεια είναι ότι και εγώ ενώ είμαι λίγων βδομάδων ειμαι μόνιμα με ναυτία. Δεν κάνω εμετους αλλά σε μόνιμη βάση έχω αναγουλα και σάλια. 

Εχεις βρει κάτι που σε βοηθάει στο να νιώθεις καλυτερα? Επίσης έχω και πονακια.... Εσείς έχετε καθόλου? 

oJHZp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Φώφη1990 είπε:

Καλησπερα @Evouska!  Η αλήθεια είναι ότι και εγώ ενώ είμαι λίγων βδομάδων ειμαι μόνιμα με ναυτία. Δεν κάνω εμετους αλλά σε μόνιμη βάση έχω αναγουλα και σάλια. 

Εχεις βρει κάτι που σε βοηθάει στο να νιώθεις καλυτερα? Επίσης έχω και πονακια.... Εσείς έχετε καθόλου? 

Εγώ είχα πονακια και στην πρώτη εγκυμοσύνη και σε αυτήν πάλι έχω βέβαια τώρα κουράζομαι κιόλας με ένα μικρό παιδί στο σπίτι προσπαθώ όσο μπορώ να ξεκουράζομαι...είναι φυσιολογικά αργότερα σταματάνε!!!

• Μου αρέσει 2

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Κορίτσια Μ και έχω πονακια.  Ναυτία.  Ευτυχώς όχι εμετούς.   Έχω μια περίεργη γεύση στο στόμα Μ.  Πάω συνέχεια κ πλένω τα δόντια Μ.  Ίσως φταίνε κ τα ουτροτζεσταν.  Τι να πω.  

Όσες έχετε μικρούλα που πάνε παιδικό ,όπου μάσκες δεν φοράνε εκεί , συνεχίζετε τα στέλνετε;

• Μου αρέσει 2

Just now, Eva1986 είπε:

Κορίτσια Μ και έχω πονακια.  Ναυτία.  Ευτυχώς όχι εμετούς.   Έχω μια περίεργη γεύση στο στόμα Μ.  Πάω συνέχεια κ πλένω τα δόντια Μ.  Ίσως φταίνε κ τα ουτροτζεσταν.  Τι να πω.  

Όσες έχετε μικρούλα που πάνε παιδικό ,όπου μάσκες δεν φοράνε εκεί , συνεχίζετε τα στέλνετε;

Τα utrogestan είναι, μην το ψάχνεις! Ίσως σε βοηθήσουν και οι τσιχλιτσες όταν νιώθεις το στόμα σου στυφό! Εγώ πηρα από το φαρμακείο και κάτι τσίχλες για ναυτία με τζίντζερ, αλλά δεν έχει χρειαστεί να πάρω μέχρι στιγμής.

vQnfp3.png

Καλησπέρα κι από εμένα... Κι εμένα συνεχίζονται οι ναυτιες και ώρες ώρες παρακαλάω να κάνω εμετό ώστε να ανακουφιστω για κάνα μισάωρο και να φάω κάτι διαφορετικό αν προλαβω

Δύσκολα τα πράγματα 

• Μου αρέσει 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Just now, Eva1986 είπε:

Καλησπέρα, εγώ στέλνω αναγκάστηκα τον μικρό στον βρεφικό. Αυτήν την εβδομάδα είναι η δεύτερη φορά που είναι άρρωστος. Έχω κολλήσει κι εγώ και είμαστε και οι δύο με καταρροη. Έχω πάρει αναρρωτική από την δουλεία μου προς το παρόν και είμαστε σπίτι αυτή την εβδομάδα. Από Δευτέρα όμως θα πρέπει να επιστρέψουμε.. Αν πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη, σύντομα θα πάρω άδεια και θα μείνουμε σπίτι μας. Στα ζεστά μας και στην ησυχία μας! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Φώφη1990 είπε:

Κ εμένα από όταν ξεκίνησε η ναυτία δεν εχει σταματησει σχεδόν καθολου με εξαιρεση 1 -2 μερες που δεν είχα!! Αλλα απ ότι έχω καταλάβει η ναυτία είναι με τις μέρες της! Πριν καμία βδομάδα έπινα γάλα ζεστό και με βοηθούσε κάπως! Όσο περνάν οι μέρες αλλάζω όμως και όλο κ κάτι με ενοχλεί! Χθες πχ έφαγα ρυζογαλο κ σήμερα δεν το ήθελα! Προς το παρόν με βοηθάει να τρώω κρακερακια/φρυγανιες ! Κ έχω φάει και 2 πρωινα τυρόπιτα ζέστη που ήμουν πολύ καλά! Κατά Τ αλλά για μεσημέρι καμία πατστούλα βραστη η μακαρόνια σκέτα η τοστάκι με τυρι! Δεν έχω δοκιμάσει κ πολλά! Γενικά πάντως δεν πολυτρωω και νομίζω αυτό είναι το χειρότερο γιατί μένει αδειο το στομαχι! Αλλά δε μπορώ ρε κορίτσιαααα μόνο που το σκέφτομαι το φαγητό μου έρχεται αναγούλα!  Έχω κάνει κ 2-3  φορές εμετό αλλά λίγα πράγματα!  Ναι και εγώ έχω πονακια περιόδου καμία φορά, όταν είμαι ξαπλωμένη καμία φορά τα νιώθω! Περιμένω να μου έρθουν κ αυτές οι βιταμίνες για τη ναυτία @boockieνα δω μήπως γίνει δουλίτσα αλλά τώρα έπεσε κ η αργία σήμερα κ καθυστέρησαν!  Να δω αύριο τι θα κάνω με τα utro που θα πρέπει να πάρω το ένα χάπι ενώ Είμαι δουλειά!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Evouska είπε:

Κ εμένα από όταν ξεκίνησε η ναυτία δεν εχει σταματησει σχεδόν καθολου με εξαιρεση 1 -2 μερες που δεν είχα!! Αλλα απ ότι έχω καταλάβει η ναυτία είναι με τις μέρες της! Πριν καμία βδομάδα έπινα γάλα ζεστό και με βοηθούσε κάπως! Όσο περνάν οι μέρες αλλάζω όμως και όλο κ κάτι με ενοχλεί! Χθες πχ έφαγα ρυζογαλο κ σήμερα δεν το ήθελα! Προς το παρόν με βοηθάει να τρώω κρακερακια/φρυγανιες ! Κ έχω φάει και 2 πρωινα τυρόπιτα ζέστη που ήμουν πολύ καλά! Κατά Τ αλλά για μεσημέρι καμία πατστούλα βραστη η μακαρόνια σκέτα η τοστάκι με τυρι! Δεν έχω δοκιμάσει κ πολλά! Γενικά πάντως δεν πολυτρωω και νομίζω αυτό είναι το χειρότερο γιατί μένει αδειο το στομαχι! Αλλά δε μπορώ ρε κορίτσιαααα μόνο που το σκέφτομαι το φαγητό μου έρχεται αναγούλα!  Έχω κάνει κ 2-3  φορές εμετό αλλά λίγα πράγματα!  Ναι και εγώ έχω πονακια περιόδου καμία φορά, όταν είμαι ξαπλωμένη καμία φορά τα νιώθω! Περιμένω να μου έρθουν κ αυτές οι βιταμίνες για τη ναυτία @boockieνα δω μήπως γίνει δουλίτσα αλλά τώρα έπεσε κ η αργία σήμερα κ καθυστέρησαν!  Να δω αύριο τι θα κάνω με τα utro που θα πρέπει να πάρω το ένα χάπι ενώ Είμαι δουλειά!!

Σε επηρεάζουν και εσένα ε; Ξέρεις τι; Ρώτησε τον αν μπορεις να παίρνεις και τα 2 το βράδυ πριν κοιμηθείς Αλλιώς αν δεν σε ταλαιπωρεί, βάζε ένα ξυπνητήρι 1 ώρα πριν ξυπνήσεις! Εγώ βάζω καθημερινά 1 ώρα πριν ξυπνήσω κ πριν φάω γιατί μου έχει πει να παίρνω το φολικό με Άδειο στομάχι και μια ώρα πριν το φαγητό. 

vQnfp3.png

Να σας κανω και άλλη μια ερώτηση βρε κορίτσια; Έχετε ρωτήσει τον γυναικολόγο σας εάν επιτρέπονται οι επαφές τώρα που είμαστε στην αρχή; Γνωρίζω ότι προς τους τελευταίους μήνες της κύησης πρέπει να αποφεύγεται γενικά η πράξη λόγω πρόωρου τοκετού. 

• Μου αρέσει 2

vQnfp3.png

Just now, boockie είπε:

Να σας κανω και άλλη μια ερώτηση βρε κορίτσια; Έχετε ρωτήσει τον γυναικολόγο σας εάν επιτρέπονται οι επαφές τώρα που είμαστε στην αρχή; Γνωρίζω ότι προς τους τελευταίους μήνες της κύησης πρέπει να αποφεύγεται γενικά η πράξη λόγω πρόωρου τοκετού. 

Εμένα μέχρι να ακούσουμε καρδούλα μ είχε πει να μην έχουμε επαφές, αφού την ακούσαμε μ έδωσε το οκ αλλά όχι ακροβατικά, χιχιχι!! Εγώ ακόμα ψιλοφοβαμαι.

• Μου αρέσει 2

HdKkp2.png

2 ώρες πρίν, boockie είπε:

Καλημέρα!!! Τι κάνετε? Άρχισαν και τα δικά μου συμπτώματα... Αναγουλα και κακή διάθεση, μέσα στη γκρίνια είμαι.

Επαφές δεν το ρώτησα να σου πω την αλήθεια.. ίσως την επόμενη φορά. Φοβόμαστε κι εμείς, με τόσα που περάσαμε. Όταν ήμουν έγκυος στο γιο μου, στο τρίτο τρίμηνο θυμάμαι ότι ειχα επαφές. μάλιστα την εβδομάδα πριν τον τοκετό ειχαμε συνεχώς για να μαλακώσει ο τραχηλος. Αλλά εγώ δεν είχα θέμα με πρόωρο τοκετό κτλ. Στο πρώτο τρίμηνο πολύ σπάνια και πολύ προσεκτικά. Φοβόμασταν.

Απλά απ' όσο ξέρω δεν κάνει να τελειώσει ο σύντροφος μέσα μας γιατί το σπέρμα μπορεί να προκαλέσει τοκετό, όντως. Μόνο μόλις μπούμε στο μήνα μας επιτρέπεται.

• Μου αρέσει 2

2t7wp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...