Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

MOMS JUNE 2021

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Φραουλίτσα* είπε:

Χωρίς να θέλω να σε αγχώσω και στην καισαρική είναι πιθανό να εμφανίσουν ταχύπνοια και συνήθως πιο συχνά αποτι στον φυσιολογικο. Μήπως ήταν και μικρό στις εβδομάσες; Γιατί εκεί συμβαίνει συνήθως. Όσο για την μαμά σου εξήγησέ το της ξεκάθαρα μαμα σου είναι. Ότι την χρειάζεσαι στο σπίτι σας και όχι να πάρει το παιδι στο χωριό να το καταλάβει. Καμία φορά κολλάνε και δεν καταλαβαίνουν τι θες. Το ίδιο παθαίνουμε και μεις με την δική μου. Αν θέλει να βοηθήσει θα έρθει. Και για το παιδι καλύτερα να είναι στο σπίτι όταν έρθει το μωρό μην νιώσει ότι το διωξατε για να φέρετε το μωρο.

Και στο νοσοκομείο και μενα πιο πολυ μονη μου με βλέπω. Η μητέρα μου θα είναι σπίτι με το παιδί, ο άντρας μου δουλευεις ως τις 18.00, οπότε θα κάνει μπάνιο θα βλέπει την μεγάλη μας και το πολυ κανα δυωρο να έρχεται. Δεν πειράζει το πολύ πολύ να βάλω τα δυο πρώτα βράδια αποκλειστική να με βοηθά αν κάνω καισαρική αν και το σκέφτομαι λόγω covid μην μου φέρει εκείνη τιποτα!!

Καλα Η μαία πολύ βλαμμένη!!  Sorry κιόλας. Με τον γιατρό σου τι έγινε; Σου τα γυρνάει στο τέλος; Τι δικαιολογία δηλαδή σου λέει τώρα;

Ότι ο τράχηλος είναι κλειστός και μακρύς.. έλα στο parents να το διαβάσεις. Είμαι στο ψάξιμο τώρα για άλλον γιατρό και μαία. Με την κλινική δεν ξέρω τι θα κάνω γιατί τη. Έχω πληρωσει

2t7wp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, jellyfishch είπε:

Ότι ο τράχηλος είναι κλειστός και μακρύς.. έλα στο parents να το διαβάσεις. Είμαι στο ψάξιμο τώρα για άλλον γιατρό και μαία. Με την κλινική δεν ξέρω τι θα κάνω γιατί τη. Έχω πληρωσει

Λογικο είναι αφού ακόμα είναι νωρίς. Να ήσουν στη 40η εβδομάδα οκ. Εμένα φαντάσου τον τελευταίο καιρο δεν μου σχολιάζει καν τον τράχηλο και την τελευταία φορά  ήθελα να ρωτήσω και το ξέχασα. Μετα την 38η θα αρχίσει να σε απασχολεί. Στην ομάδα του vbac στο parents έχει λίστα με ονόματα γιατρών και περιοχές. Δεν κοιτάς και εκεί μήπως βρεις κάποιον; Μεγάλο ξενέρωμα, αλλά το κάνουν πολλοί να ξέρεις.

• Μου αρέσει 2

zZWsp2.png398Mp3.png

On 17/5/2021 at 1:29 ΜΜ, HopeMe είπε:

Γεννησαμε! Γεννησαμε! Η μικρή είπε να μας κάνει έκπληξη! 2 το βράδυ σπάσαν τα νερά, 6 γεννήθηκε με καισαρική 2600 κιλά. 

Με το καλό όλες σας κορίτσια μου!!

Να σου ζήσει κοριτσάρα μου! Να σας είναι γερή και καλόμοιρη!Καλή ανάρρωση και σε εσένα και γρήγορα σπίτι σας να βρείτε τους ρυθμούς σας!

Εγώ σήμερα έκανα το 1ο μου καρδιοτοκογράφημα. Πολύ περίεργο συναίσθημα, νομίζω είχα συγκινηθεί λιγουλάκι. Δεν έδειξε κανένα πονάκι και ο μπέμπης γύρω στα 2800. Αύριο και μεθαύριο θα πάω να μου κάνουν κ κορτιζόνη. Αυτό που με φρικάρει είναι ότι το νοσοκομείο έχει πολύ αυστηρό πρωτόκολλο. Μόνο ένας συνοδός χωρίς φυσικά να μπορεί να κοιμηθεί στο δωμάτιο. Επισκεπτήριο μόνο μισή ώρα τη μέρα από τις 6-6.30. Πώς θα τη βγάλω μόνη μου τόσες ώρες με καισαρική;

• Μου αρέσει 3

Σας διαβάζω και θέλω πολύ να γράψω σε όλες σας. Αλλά νιώθω ότι δεν είμαι καλά και βαραίνουν μυαλό και χέρια. 

Είμαι τρομερά κουρασμένη σωματικά και ψυχολογικά και εντελώς μόνη. 

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση

• Μου αρέσει 3

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 30 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Σας διαβάζω και θέλω πολύ να γράψω σε όλες σας. Αλλά νιώθω ότι δεν είμαι καλά και βαραίνουν μυαλό και χέρια. 

Κάνε υπομονή κοπέλα μου, λίγο σου έμεινε. Μην ανησυχείς, η ομάδα εδώ είναι για να στηρίζει η μία την άλλη. Και εγώ νιώθω ώρες ώρες πολύ κούραση σωματική και ψυχολογική. Αλλά όλα θα τα ξεχάσουμε όταν πάρουμε αγκαλιά τα μωρά μας! Υπομονή και θετικές σκέψεις!  :)

• Μου αρέσει 4

LhJOp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Μαρία1430 said:

Μην στενοχωριεσαι κοπέλα μου. Όλες μας είμαστε μια ετσι και μια αλλιώς. Αλλά γιατί τελείως μόνη??? Αν επιτρέπεται... 

• Μου αρέσει 2

oJHZp3.png

2 ώρες πρίν, Μαρία1430 είπε:

Ενα βρε κορίτσι μου; Τι εγινε και νιώθεις έτσι; Και μενα μου σπάνε ώρες ώρες οι δικοί μου τα νεύρα αν είναι κάτι τέτοιο. Ειδικά ο άντρας μου χτες απαράδεκτος!!! Και ήθελε να μου σπάσει και τα νεύρα... Έκανα της ανάσες μου και λέω βρε δεν θα σου περάσει σήμερα.... Υπομονή και μην απογοητεύεσαι!!! Όλοι πάνω κάτω τα ίδια είμαστε. Αν θες μιλα να βγει απο μέσα σου. Και μην σε παίρνει απο κάτω. Στο τέλος είμαστε!!!

2 ώρες πρίν, BILLE είπε:

Να σου ζήσει κοριτσάρα μου! Να σας είναι γερή και καλόμοιρη!Καλή ανάρρωση και σε εσένα και γρήγορα σπίτι σας να βρείτε τους ρυθμούς σας!

Εγώ σήμερα έκανα το 1ο μου καρδιοτοκογράφημα. Πολύ περίεργο συναίσθημα, νομίζω είχα συγκινηθεί λιγουλάκι. Δεν έδειξε κανένα πονάκι και ο μπέμπης γύρω στα 2800. Αύριο και μεθαύριο θα πάω να μου κάνουν κ κορτιζόνη. Αυτό που με φρικάρει είναι ότι το νοσοκομείο έχει πολύ αυστηρό πρωτόκολλο. Μόνο ένας συνοδός χωρίς φυσικά να μπορεί να κοιμηθεί στο δωμάτιο. Επισκεπτήριο μόνο μισή ώρα τη μέρα από τις 6-6.30. Πώς θα τη βγάλω μόνη μου τόσες ώρες με καισαρική;

Λογικά θα είναι οι μαιες σε ετοιμότητα. Να τις καλείς για ότι και να χρειαστείς!!! Εγω να σου πω εχω σκεφτεί και το ενδεχόμενο αποκλειστικής το βράδυ το πρώτο. Να μου δίνει το παιδι. Μετα που θα σηκωθείς θα μπορείς. Καλαμάκια να πάρεις, βολεύουν όταν είσαι ξάπλα και δίψας να μην σηκώνεσαι. Άσχετο αλλά το θυμήθηκα. Όλα καλά θα πάνε έχουμε τρομερή δύναμη μέσα μας. Πίστεψε στον εαυτό σου και δεν θα πιστεύεις τι μπορείς να καταφέρεις!!

• Μου αρέσει 4

zZWsp2.png398Mp3.png

2 ώρες πρίν, Μαρία1430 είπε:

Για αυτόν ακριβώς το λόγο να μας γράψεις. Δεν είσαι μόνη σου, είμαστε εδώ να μοιραζόμαστε χαρές, λύπες ανησυχίες , σκέψεις, με αποδοχή και σεβασμό η μία στην άλλη. Ο, τι θέλεις να βγάλεις από μέσα σου γράψε το, μοιράσου το. 

• Μου αρέσει 5

2t7wp3.png

πρίν από 22 λεπτά , Φραουλίτσα* είπε:

Ενα βρε κορίτσι μου; Τι εγινε και νιώθεις έτσι; Και μενα μου σπάνε ώρες ώρες οι δικοί μου τα νεύρα αν είναι κάτι τέτοιο. Ειδικά ο άντρας μου χτες απαράδεκτος!!! Και ήθελε να μου σπάσει και τα νεύρα... Έκανα της ανάσες μου και λέω βρε δεν θα σου περάσει σήμερα.... Υπομονή και μην απογοητεύεσαι!!! Όλοι πάνω κάτω τα ίδια είμαστε. Αν θες μιλα να βγει απο μέσα σου. Και μην σε παίρνει απο κάτω. Στο τέλος είμαστε!!!

Λογικά θα είναι οι μαιες σε ετοιμότητα. Να τις καλείς για ότι και να χρειαστείς!!! Εγω να σου πω εχω σκεφτεί και το ενδεχόμενο αποκλειστικής το βράδυ το πρώτο. Να μου δίνει το παιδι. Μετα που θα σηκωθείς θα μπορείς. Καλαμάκια να πάρεις, βολεύουν όταν είσαι ξάπλα και δίψας να μην σηκώνεσαι. Άσχετο αλλά το θυμήθηκα. Όλα καλά θα πάνε έχουμε τρομερή δύναμη μέσα μας. Πίστεψε στον εαυτό σου και δεν θα πιστεύεις τι μπορείς να καταφέρεις!!

Συμφωνώ.  έχουμε τρομερή δύναμη. 

Σκέψου εγώ ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να Μάι καθηλωμένη τόσους μήνες  στην ζωή Μ σε έναν καναπέ ξανά. (Είχα ένα τροχαίο παλιότερα κ έκανα 3 μήνες να περπατήσω)

Κ όμως όλα τα κάνουμε για τα μωρά μας. Κ μόλις γεννηθούν ξεχνιούνται όλα. 

• Μου αρέσει 2

Σας ευχαριστώ πολύ όλες. Έχω ζοριστεί πολύ τον τελευταίο καιρό με τη δουλειά και την εγκυμοσύνη και ο μικρός μου εδώ και μια εβδομάδα έχει αλλάξει συμπεριφορά και συνήθειες. Όλοι μου λένε έλα μωρέ πως κάνεις έτσι λίγες μέρες είναι. Αυτό μου δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση. Μετά λένε μην μπεις νωρίτερα για γέννα άντεξε γτ μπορεί να έχει θέμα, οπότε μου δημιουργούν και τύψεις. Ο άντρας μου δουλεύει αυτή την περίοδο ατελείωτες ώρες οπότε όσο και να θέλει δεν μπορεί να είναι αρκετά κοντά μου και να με στηρίξει. Αυτά σε γενικές γραμμές 

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ όλες. Έχω ζοριστεί πολύ τον τελευταίο καιρό με τη δουλειά και την εγκυμοσύνη και ο μικρός μου εδώ και μια εβδομάδα έχει αλλάξει συμπεριφορά και συνήθειες. Όλοι μου λένε έλα μωρέ πως κάνεις έτσι λίγες μέρες είναι. Αυτό μου δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση. Μετά λένε μην μπεις νωρίτερα για γέννα άντεξε γτ μπορεί να έχει θέμα, οπότε μου δημιουργούν και τύψεις. Ο άντρας μου δουλεύει αυτή την περίοδο ατελείωτες ώρες οπότε όσο και να θέλει δεν μπορεί να είναι αρκετά κοντά μου και να με στηρίξει. Αυτά σε γενικές γραμμές 

Κ τα δικά μας τα παιδιά έχουν αποτρελαθει από την όλη φάση αν διάβασες πιο πάνω. 

Κ μένα όλοι Μ λένε λίγο σ μείνε. Το ποσό δύσκολα νιώθω ότι πέρνανε οι μέρες εσωκλείστη κ σε ένα κρεβάτι μονο εγώ το ξέρω. Τους αγνοω

Κ ο δικός μ άντρας έχει κουραστεί από την όλη φάση που έχει γίνει κ νοικοκυρά κ νταντά δική μ κ του παιδιού. Κ να βγάλει έξω το παιδί. Κ να μην Μ αφήσει κ μονη κ όλο αυτό βγαίνει. 

Κ πιθανον λόγω του παιδιού δε θα ναι μαζί Μ τα βράδια στη γέννα. 

Όλοι έχουμε βάσανα.  

• Μου αρέσει 3

πρίν από 34 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Σε όποιους εχεις οικειότητα να τους απαντάς. Σε όσους δεν καταλαβαίνουν μην τους δίνεις καν σημασία. Ο καθένας ότι θέλει λέει. Εμείς ξέρουμε τι περνάμε. Εμένα τα βράδια μου είναι πολυ δύσκολα. Δεν μπορώ να κοιμηθώ ολο με πονάει το ισχυο βαριά η κοιλιά... Κανω υπομονή αλλά κάποιες φορές γυρίζει το μάτι. Και με την κόρη μου τα ίδια με βγάζει εκτός εαυτού. Προσπάθησε όσο μπορείς να μην σε παίρνει απο κάτω, γιατί χαλάς την δική σου ψυχολογία. Θα ξεκουραστείς και οσο προλάβεις αυτές τις μέρες. Και οτι σε ενοχλεί πες τα εδω. Δεν κρίνουμε και πανω κατω στο ίδιο καζάνι βραζουμε.

1 ώρα πρίν, Eva1986 είπε:

Συμφωνώ.  έχουμε τρομερή δύναμη. 

Σκέψου εγώ ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να Μάι καθηλωμένη τόσους μήνες  στην ζωή Μ σε έναν καναπέ ξανά. (Είχα ένα τροχαίο παλιότερα κ έκανα 3 μήνες να περπατήσω)

Κ όμως όλα τα κάνουμε για τα μωρά μας. Κ μόλις γεννηθούν ξεχνιούνται όλα. 

Το σωμα ξεχναει και τον πονο και την ταλαιπωρία. Όσο για τον άντρα σου μπράβο του!!! Είσαι τυχερή!!!  Υπομονή κορίτσια και φτάσαμε. Τώρα στο τέλος βγαίνει η κούραση βαραίνει και το σωμα μας είναι το πιο δύσκολο. Μια μια οι μέρες θα περάσουν και θα ηρεμήσουμε όλες!!!  Φιλιά!!!

1 ώρα πρίν, jellyfishch είπε:

Για αυτόν ακριβώς το λόγο να μας γράψεις. Δεν είσαι μόνη σου, είμαστε εδώ να μοιραζόμαστε χαρές, λύπες ανησυχίες , σκέψεις, με αποδοχή και σεβασμό η μία στην άλλη. Ο, τι θέλεις να βγάλεις από μέσα σου γράψε το, μοιράσου το. 

Αν είσαι Θεσσαλονίκη είναι και η Αγγελική που μιλάνε όλες με τα καλύτερα για εκείνη. (Σόρρυ άσχετο αλλά το θυμήθηκα τωρα) Εχω αποτρελαθει η καημένη...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα .χθες επιτέλους πήγα μια βόλτα σε εξωτερικό παιδότοπο. Είχα να βγω από το σπίτι εκτός γιατρού από αρχές Μαρτίου. Χάρηκα πολύ. 

Εγώ ετοιμάζω τώρα βαλίτσα. Τα ρούχα είναι έτοιμα. Και θα παραγγείλω κουρτίνες αυτή τη βδομάδα. Δεν ξέρω τι ρούχο εξόδου να πάρω έτσι που είναι περίεργος ο καιρός .πήρα ένα κοντομανικο και ένα μακρυμάνικο ,μια λεπτή κουβερτουλα βαμβακερή και μια πάνα αγκαλιας και ένα ζευγάρι κάλτσακια.

@HopeMe kai @phal να σας ζήσουν τα παιδάκια σας γερά και καλότυχα. 

Έκοψα το utrogestan . Την άλλη βδομάδα έχω ραντεβού με το γιατρό και 8/6 βγάζουμε τον πεσσο και περιμένουμε να γεννήσω. Νιώθω κάποιες σουβλιες στον τράχηλο σαν να με χτυπάει ρεύμα. Όχι πολύ συχνά. Ακόμα προσπαθώ να ξεκουράζομαι όσο γίνεται. Τουλάχιστον να μπω στο μήνα μου . Η μικρή την προηγουμε βδομάδα 33+6 ήταν 2 κιλά. Ο γιατρός είπε θα βγει γύρω στα τρία όπως η μεγάλη.

και μένα είναι ανεξέλεγκτη η κόρη .Πολλά νεύρα. Θυμώνει και κλαιει με το παραμικρό. 

• Μου αρέσει 7

MBIdp2.png00R4p3.png

πρίν από 22 λεπτά , λιλιτο είπε:

Καλημέρα .χθες επιτέλους πήγα μια βόλτα σε εξωτερικό παιδότοπο. Είχα να βγω από το σπίτι εκτός γιατρού από αρχές Μαρτίου. Χάρηκα πολύ. 

Εγώ ετοιμάζω τώρα βαλίτσα. Τα ρούχα είναι έτοιμα. Και θα παραγγείλω κουρτίνες αυτή τη βδομάδα. Δεν ξέρω τι ρούχο εξόδου να πάρω έτσι που είναι περίεργος ο καιρός .πήρα ένα κοντομανικο και ένα μακρυμάνικο ,μια λεπτή κουβερτουλα βαμβακερή και μια πάνα αγκαλιας και ένα ζευγάρι κάλτσακια.

@HopeMe kai @phal να σας ζήσουν τα παιδάκια σας γερά και καλότυχα. 

Έκοψα το utrogestan . Την άλλη βδομάδα έχω ραντεβού με το γιατρό και 8/6 βγάζουμε τον πεσσο και περιμένουμε να γεννήσω. Νιώθω κάποιες σουβλιες στον τράχηλο σαν να με χτυπάει ρεύμα. Όχι πολύ συχνά. Ακόμα προσπαθώ να ξεκουράζομαι όσο γίνεται. Τουλάχιστον να μπω στο μήνα μου . Η μικρή την προηγουμε βδομάδα 33+6 ήταν 2 κιλά. Ο γιατρός είπε θα βγει γύρω στα τρία όπως η μεγάλη.

και μένα είναι ανεξέλεγκτη η κόρη .Πολλά νεύρα. Θυμώνει και κλαιει με το παραμικρό. 

Μπράβο!! Όλα πάνε καλά ευτυχώς!!! Με το καλο να έρθει η δεύτερη κόρη!! Και γω για την έξοδο απο το μαιευτήριο εχω παρει και μακρυμανικο και κοντομάνικο για να είμαι σίγουρη. Και περιμένω με ανυπομονησία 

• Μου αρέσει 3

zZWsp2.png398Mp3.png

πρίν από 53 λεπτά , Φραουλίτσα* είπε:

Μπράβο!! Όλα πάνε καλά ευτυχώς!!! Με το καλο να έρθει η δεύτερη κόρη!! Και γω για την έξοδο απο το μαιευτήριο εχω παρει και μακρυμανικο και κοντομάνικο για να είμαι σίγουρη. Και περιμένω με ανυπομονησία 

Άντε με το καλό. Κοντεύεις κι εσύ. 

16 ώρες πρίν, Eleni Kost11 είπε:

Ρε κορίτσια, ξεκίνησα δειλά δειλά να κάνω τη βαλίτσα, αλλά έχω κάποιες απορίες! Ποσα επιθέματα θα παρετε μαζί σας; Και πως τα βάλατε στην βαλίτσα; Επιπλέον το ίδιο με τις πάνες τις δικές μας πόσες θα παρετε και πως θα τις βάλετε στη βαλίτσα; Εγώ θα πάρω βαλίτσα καμπίνας όχι μεγαλύτερη, νομίζω είναι υπερβολή....όχι;;;

Μια χαρά είναι. Δεν χρειάζεται μεγαλύτερη. Εγώ τα έβαλα στη θήκη στο πλάι γιατί είναι έτσι κι αλλιώς σφραγισμένα το καθένα. πήρα περίπου 20. Αν και στη μεγάλη μου ποτέ δεν έσταζε το στήθος. Πήρα βρακάκια ακράτειας. Ένα κουτί το έβαλα στο.σακβουαγιαζ.

Όσες έχετε μακριά μαλλιά πάρτε λαστιχακια ,να έχετε πιασμένο το μαλλί. Όταν έχετε το μωράκι αγκαλιά.

• Μου αρέσει 3

MBIdp2.png00R4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...