Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

MOMS JUNE 2021

Recommended Posts

9 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧ είπε:

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα σήμερα επισήμως στον 8ο και μετράω αντίστροφα για τον 9ο ας με αξιώσει ο Θεός τέτοιες Άγιες μέρες να φτάσω όσο θέλει Εκείνος με την βοήθεια Του!!!

Να έχουμε ένα υγιές και ευλογημένο Πάσχα!!!

Όλα καλά θα πάνε κορίτσακι μου είδες που ανησυχούσες και τελικά που φτάσαμε!;! 

Τι κάνετε κορίτσια μου ; πως είστε από συμπτώματα; εγώ σήμερα από το πρωί ένιωθα κάτι πολυ ελαφριά πονακια χαμηλά σαν περιοδου αλλά πολύ υποφρετα! Μπορεί να είναι συσπάσεις;; είναι περίεργη αίσθηση σαν μούδιασμα κάπως αλλά δεν είναι ότι πονάω κιολας! Η μαια μου είχε πει ότι είναι φυσιολογικό να έχω κάποιες συσπάσεις τώρα,  είμαι στη μέση του όγδοου αλλά είναι κ μια βδομάδα πιο μεγάλη η μπεμπα !

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 45 λεπτά , Evouska είπε:

Τι κάνετε κορίτσια μου ; πως είστε από συμπτώματα; εγώ σήμερα από το πρωί ένιωθα κάτι πολυ ελαφριά πονακια χαμηλά σαν περιοδου αλλά πολύ υποφρετα! Μπορεί να είναι συσπάσεις;; είναι περίεργη αίσθηση σαν μούδιασμα κάπως αλλά δεν είναι ότι πονάω κιολας! Η μαια μου είχε πει ότι είναι φυσιολογικό να έχω κάποιες συσπάσεις τώρα,  είμαι στη μέση του όγδοου αλλά είναι κ μια βδομάδα πιο μεγάλη η μπεμπα !

Ναι κορίτσι μου είναι φυσιολογικό να τα νιώθεις αυτά μην αγχώνεσαι ετοιμάζεται το σώμα για την μεγάλη στιγμή!!!!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 40 λεπτά , Evouska είπε:

Τα έχω κι εγώ. Προετοιμάζεται η μήτρα για τον τοκετό. Ειναι "ψευδοσυσπασεις" που ονομάζονται Braxton Hicks. Περισσότερα όμως καλύτερα η μαία ή ο γιατρός σου. Εν τω μεταξύ εμείς είμαστε ακριβώς ίδια εβδομάδα και ημέρα. Μας παρακολουθώ καιρό :wub:

@Φραουλίτσα* σήμερα μίλησα με το Έλενα για τα δωμάτια. Το ΙΚΑ καλύπτει Γ κατηγορία που σημαίνει 3-6κλινο αλλά λόγω covid σε τα γεμίζουν, λογικά θα είναι 2-4κλινα. Τα δίκλινα δε δίνονται. Οπότε πάμε σε μονοκλινο απλό με 55€/διανυκτέρευση και σε μονοκλινο λουξ με 125€/διανυκτέρευση. Αναφορικά με το μωρό, χρειάζεται να έχουμε μαζί μας φορμακια-κορμακια, πάνα αγκάλιας & πετσέτες μπάνιου. Τα υπόλοιπα τα παρέχουν. Συνοδός επιτρέπεται μόνο στο μονοκλινο & να διανυκτερεύσει, εφόσον εχει κάνει τεστ covid. Αν και εγώ με καισαρική δε μπορώ να κάνω κράτηση δωματίου. Τη μέρα που κανείς εισαγωγή σ ενημερώνουν τι υπάρχουν διαθέσιμα. Αυτά γι αρχή. Θα ξαναμιλήσω μαζί τους για τυχόν άλλες απορίες. Το τηλ που επικοινωνείς είναι το 213 2051201! Εσύ έχεις μιλήσει καθόλου;

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, HopeMe είπε:

Τα έχω κι εγώ. Προετοιμάζεται η μήτρα για τον τοκετό. Ειναι "ψευδοσυσπασεις" που ονομάζονται Braxton Hicks. Περισσότερα όμως καλύτερα η μαία ή ο γιατρός σου. Εν τω μεταξύ εμείς είμαστε ακριβώς ίδια εβδομάδα και ημέρα. Μας παρακολουθώ καιρό :wub:

@Φραουλίτσα* σήμερα μίλησα με το Έλενα για τα δωμάτια. Το ΙΚΑ καλύπτει Γ κατηγορία που σημαίνει 3-6κλινο αλλά λόγω covid σε τα γεμίζουν, λογικά θα είναι 2-4κλινα. Τα δίκλινα δε δίνονται. Οπότε πάμε σε μονοκλινο απλό με 55€/διανυκτέρευση και σε μονοκλινο λουξ με 125€/διανυκτέρευση. Αναφορικά με το μωρό, χρειάζεται να έχουμε μαζί μας φορμακια-κορμακια, πάνα αγκάλιας & πετσέτες μπάνιου. Τα υπόλοιπα τα παρέχουν. Συνοδός επιτρέπεται μόνο στο μονοκλινο & να διανυκτερεύσει, εφόσον εχει κάνει τεστ covid. Αν και εγώ με καισαρική δε μπορώ να κάνω κράτηση δωματίου. Τη μέρα που κανείς εισαγωγή σ ενημερώνουν τι υπάρχουν διαθέσιμα. Αυτά γι αρχή. Θα ξαναμιλήσω μαζί τους για τυχόν άλλες απορίες. Το τηλ που επικοινωνείς είναι το 213 2051201! Εσύ έχεις μιλήσει καθόλου;

Ναι το θυμάμαι κ εγώ ότι είμαστε μαζί!!❤❤❤ 

@ΒαλεντιναΧ αχ ανυπομονώ να έρθει αυτή η μεγάλη στιγμή τόσο πολύ!!! 

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, HopeMe είπε:

Σευχαριστω για τις πληροφορίες. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα μιλήσει με το λογιστήριο, αλλά κοπέλες που έχουν γεννήσει για αυτές τις τιμές μου είχαν πει. Για μονοκλινο σκέφτομαι, απλά ήθελα να δω τις διαφορές τους και αν αξίζει τελικά να παω σε λουξ η οχι. Μερικές μέρες θα είναι. Θα δω όταν δω την μαια μήπως κανονίσει να ανέβω να τα δω γιατί τώρα λόγω κοβιντ λένε δεν επιτρέπεται. Πριν κανα μήνα μπορεί και παραπάνω δεν θυμάμαι, η μαία που παίρνει την πίεση αφου την ρώτησα αν μπορώ να δω τα δωμάτια ,είχε παρει στον 5ο και ανέβηκα και είδα ένα. Ήταν το λουξ. Δεν μου φάνηκε και τόσο λουξ πια και γιαυτο σκέφτομαι αν αξίζει τελικά να δώσω παραπάνω. Θα δούμε. Για τον γιατρό και την μαια δεν με νοιάζει, τα αξίζουν, αλλά για ενα δωμάτιο για 4 μέρες το σκέφτομαι. Κοντεύουμε αντε με το καλό!!!

• Μου αρέσει 1

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Φραουλίτσα* είπε:

Σευχαριστω για τις πληροφορίες. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα μιλήσει με το λογιστήριο, αλλά κοπέλες που έχουν γεννήσει για αυτές τις τιμές μου είχαν πει. Για μονοκλινο σκέφτομαι, απλά ήθελα να δω τις διαφορές τους και αν αξίζει τελικά να παω σε λουξ η οχι. Μερικές μέρες θα είναι. Θα δω όταν δω την μαια μήπως κανονίσει να ανέβω να τα δω γιατί τώρα λόγω κοβιντ λένε δεν επιτρέπεται. Πριν κανα μήνα μπορεί και παραπάνω δεν θυμάμαι, η μαία που παίρνει την πίεση αφου την ρώτησα αν μπορώ να δω τα δωμάτια ,είχε παρει στον 5ο και ανέβηκα και είδα ένα. Ήταν το λουξ. Δεν μου φάνηκε και τόσο λουξ πια και γιαυτο σκέφτομαι αν αξίζει τελικά να δώσω παραπάνω. Θα δούμε. Για τον γιατρό και την μαια δεν με νοιάζει, τα αξίζουν, αλλά για ενα δωμάτιο για 4 μέρες το σκέφτομαι. Κοντεύουμε αντε με το καλό!!!

Κι εμένα μου φαίνεται υπερβολή η τιμή του λουξ αν και δεν το έχω δει, για απλό σκέφτομαι. Τετάρτη πρωί έχω ραντεβού και θα ρωτήσω αν μπορώ να ανέβω.

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Καλή Μεγάλη Παρασκευή να έχουμε!!!! Μπήκε το πρώτο πληντυριο με τα ρούχα του μπέμπη μόλις βγουν θα βάλω κουβερτουλες-πανες αγγαλιας και μένει ένα πληντυριο ρούχα ακόμα τα περιμένω την Τετάρτη να έρθουν! 

• Μου αρέσει 4

G0IYp3.png0Ivbp2.png

1 hour ago, HopeMe είπε:

Κι εμένα μου φαίνεται υπερβολή η τιμή του λουξ αν και δεν το έχω δει, για απλό σκέφτομαι. Τετάρτη πρωί έχω ραντεβού και θα ρωτήσω αν μπορώ να ανέβω.

Αν ανέβεις πες μου την γνώμη σου!!! Αρκετές κοπέλες που εχω συναντήσει και γέννησαν στο Έλενα στο απλό αυτο μου λένε, οτι δεν αξίζει... Και γω για αυτο σκέφτομαι...

• Μου αρέσει 1

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα. Μπήκα 32η κι εγώ. Πήγα στο γιατρό προχθές. 1600 η μικρή. Πολύ καλή ανάπτυξη. Μου είπε υπομονή και πολύ ξεκούραση για δύο εβδομάδες ακόμα να μπούμε 34η. 

Μου έδωσε ο μπαμπάς μου λεφτά να πάω σε κλινική για να μην με βάλουν σε 4 κλινο στο δημόσιο τώρα με τον κορονοιο. Όποτε αρχίσαμε να ψάχνουμε . Ο γιατρός μου είναι Γένεσις και βιοκλινικη Θεσσαλονίκη .έχει καμία εμπειρία?

Εγώ ακόμα δεν ξεκίνησα να κάνω τίποτα. Η πεθερά μου έχει κατααγχωθει να τα ετοιμάσουμε χαχαχα να καθαρίσουμε . Και εκνευρίζεται που το έχουμε πάρει τόσο χαλαρά .θέλει να φύγει στο χωριό όταν ανοίξουν οι νόμοι .και φοβάται μην γεννήσω και δεν προλάβουμε .

Την αλλη εβδομάδα θα βγάλουμε χαλιά.  Και σιγά σιγά θα ετοιμάσουμε το παιδικό και θα αρχίσω τα πλυντήρια.

• Μου αρέσει 8

MBIdp2.png00R4p3.png

Καλημέρα και καλή ανάσταση σε όλες! Σήμερα μπήκα κι εγώ 32 εβδομάδα. @λιλιτοπροσωπική εμπειρία δεν έχω καθώς είναι το πρώτο μου μωρό αλλα έχουμε κι εμείς να επιλέξουμε ανάμεσα σε γενεσις και διαβαλκανικο και λέμε για γενεσις. Κατά τα άλλα μια από τα ίδια, δεν έχουμε κάνει τίποτα στο δωμάτιο... Προς το τέλος του μήνα το βλέπω. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

2 hours ago, Κική_ said:

Καλημέρα και καλή ανάσταση σε όλες! Σήμερα μπήκα κι εγώ 32 εβδομάδα. @λιλιτοπροσωπική εμπειρία δεν έχω καθώς είναι το πρώτο μου μωρό αλλα έχουμε κι εμείς να επιλέξουμε ανάμεσα σε γενεσις και διαβαλκανικο και λέμε για γενεσις. Κατά τα άλλα μια από τα ίδια, δεν έχουμε κάνει τίποτα στο δωμάτιο... Προς το τέλος του μήνα το βλέπω. 

Καλημέρα κορίτσια μου και καλο μηνα! 

Ευτυχώς δν είμαι η μόνη που ακόμα δεν έχω ετοιμάσει δωμάτιο και πράγματα του μωρου. Εχω ψιλό ξεκινήσει την βαλίτσα του μαιευτήριου αλλά δεν εχω ιδέα... Να πάρω για το μωρό κοντομάνικο ή μακρυμάνικο φορμακι? Και τι μέγεθος? 0-2? Και φανελάκι από μέσα??? Και τι κουβέρτα? Πικέ? Μάλλινη? Χαμός... Ουτε καροτσια ουτε τιποτα ακόμα. Είχαμε ξεκινήσει να κάνουμε ενα βάψιμο και από πίσω βγήκαν χιλιες δυο δουλειές (π.χ σπασμένη σωλήνα καλοριφέρ, υγρασία, κλπ)  και δεν έχουν τελειωμό.... 

Σχετικά με συμπτώματα εγώ έχω πονακια και καουρα!!! Επισης πολυ ιδρώτα τα βράδια... Χθες μόνο άλλαξα 6 βρακιά... Ιδρώνουν τα μπουτια μου, το στήθος μου και η κοιλιά μου!!! 

• Μου αρέσει 2

oJHZp3.png

Έτσι κ εμείς... Μας βγήκε μια υγρασία και περιμένουμε να στεγνώσει για να βάψουμε. Τα έχουμε πάρει τα έπιπλα, καρότσι, ρουχαλάκια κλπ ψιλοπραγματα λείπουν τώρα και μια συρταριερα που έχουμε διαλέξει αλλά ακόμα δεν πήραμε. 

Για το μαιευτήριο σκέφτομαι να πάρω κ κοντομάνικα και μακρυμανικα κ μια ψιλή σαν πικε και μια πάνα αγκαλιάς κ ανάλογα τον καιρό να πράξω. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Καλο μήνα και  καλό πασχα να έχουμε!!

Κορίτσια σας καταλαβαίνω κ εμείς τα ίδια τραβήξαμε μέχρι να βάψουμε το δωμάτιο με την υγρασία και το στοκαρισμα αλλά ευτυχώς το τελειώσαμε! Κ εγώ βαλίτσα δεν έχω κάνει ακόμα, σήμερα πήρα πάνες ενηλίκων που ζητάνε στο νοσοκομείο εδώ, και πήρα κ ένα πακετάκι πάνες-βρακακια που πιστεύω ότι θα με βολέψουν τις πρώτες μέρες της λοχειας! Αλλά εχουμε ακόμα μέλλον με τη βαλιτσα! @Φώφη1990 Λογικά  κ εγώ θα πάρω κουβερτακι πικε,  καμιά πάνα αγκάλιας λεπτή, και εσωρουχάκια κοντομάνικα και μακρυμανικα και θα δούμε τι θα βολέψει! Ήδη έχει πολλή ζέστη οπότε φαντάζομαι σε 1 μηνα πως θα είμαστε!!

Α επίσης μου μπήκε κ στο λογαριασμό το επίδομα κυοφοριας από το ΙΚΑ, μία βδομάδα αφού έκανα τα χαρτιά μου για την άδεια ! Πολύ νωρίς μπήκαν δε το περίμενα!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Evouska said:

Καλο μήνα και  καλό πασχα να έχουμε!!

Κορίτσια σας καταλαβαίνω κ εμείς τα ίδια τραβήξαμε μέχρι να βάψουμε το δωμάτιο με την υγρασία και το στοκαρισμα αλλά ευτυχώς το τελειώσαμε! Κ εγώ βαλίτσα δεν έχω κάνει ακόμα, σήμερα πήρα πάνες ενηλίκων που ζητάνε στο νοσοκομείο εδώ, και πήρα κ ένα πακετάκι πάνες-βρακακια που πιστεύω ότι θα με βολέψουν τις πρώτες μέρες της λοχειας! Αλλά εχουμε ακόμα μέλλον με τη βαλιτσα! @Φώφη1990 Λογικά  κ εγώ θα πάρω κουβερτακι πικε,  καμιά πάνα αγκάλιας λεπτή, και εσωρουχάκια κοντομάνικα και μακρυμανικα και θα δούμε τι θα βολέψει! Ήδη έχει πολλή ζέστη οπότε φαντάζομαι σε 1 μηνα πως θα είμαστε!!

Α επίσης μου μπήκε κ στο λογαριασμό το επίδομα κυοφοριας από το ΙΚΑ, μία βδομάδα αφού έκανα τα χαρτιά μου για την άδεια ! Πολύ νωρίς μπήκαν δε το περίμενα!

Αλήθεια??? εγώ τα έστειλα τα χαρτιά μου αλλά ακόμα δεν πηρα καν απάντηση αν είναι ορθά. 

Κορίτσια βρήκα φτηνά σε site Pampers. Θεωρείτε οτι ειναι νωρίς να παραγγείλω??? Αν παραγγειλω να παρω 1 - 2 - 3 συσκευασίες???? Δεν έχω ιδέα ποσες είναι χρήσιμες.... 

• Μου αρέσει 1

oJHZp3.png

@Φώφη1990 κορίτσι μ καλησπερα! Κ εγώ πληρώθηκα για το επίδομα κυοφορίας 5 μέρες αφού μ ήρθε η απόφαση! Στειλτους κανένα email γιατί ξεχνιούνται! Εγώ  πήρα 2 συσκευασίες pampers premium care που τα είχε προσφορά στο σουπερμάρκετ κ λέω όταν γεννήσουμε με το καλο να δούμε τι θα μας βολέψει κ να παραγγείλω από το Ίντερνετ! 

HdKkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...