Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

MOMS JUNE 2021

Recommended Posts

19 minutes ago, ΧρυσαΜ said:

Εγώ είμαι μέσα!! 

Βρε κορίτσια με έχει πιάσει ένας νεύρο πόνος σήμερα, μπορεί να είναι και έντερο δεν ξέρω. Κάτω χαμηλά από την κοιλιά...

Και εγώ μέσα στον υπνο μου ένιωθα πόνους. 

Εντωμεταξύ με έπιασε επιπεφυκίτιδα!!! Αραγε κάνει να παρω κολλύριο??? 

Τώρα ήρθα στον καρδιολογο για καρδιογράφημα και υπέρηχο. Τυπικό έλεγχο για την γεννά. 

oJHZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 52 λεπτά , Φώφη1990 είπε:

Κορίτσι μου καλημέρα! Εγώ γυμνάζομαι από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Με την γιόγκα και το πιλατες έχω κολλήσει τα τελευταία 3 χρόνια και αγόρασα και στο σπιτι μου reformer γιατί έδινα πολλα λεφτά στο personal και έτσι θα κάνει απόσβεση. Όμως κορίτσια μου τώρα με την εγκυμοσύνη φοβάμαι!!!!!! Δεν έχω ακουμπήσει τίποτα! Επειδή έχω και διάσπαρτα πονακια συνεχώς δεν κάνω τίποτα!!! Θέλω να ξεκινήσω παλι γιατί υπάρχουν και  prenatal ασκησεις αλλά κολλάω!!! Εγώ λέω να στησουμε ένα Skype όλες μαζί και να κάνουμε... Χαχαχαχα

ΑΑΑΑΑ εσύ είσαι πολύ μπροστά!!!

Στο προηγούμενο λοκ ντάουν έκανα από το you tube με την Melissa West. Είναι στα αγγλικά τα βιντεάκια. Είχα κολλήσει πριν από αρκετά χρόνια όταν ήμουν αναπληρώτρια και μετά τη συνέχισα παράλληλα με αυτές που κατά καιρούς άλλαζα στα γυμναστήρια. Μια φίλη μού είπε ότι της είχε πει ο Μακράκης ότι το μαξιλαράκι ασφαλείας είναι οι 30 εβδομάδες και ότι εμείς που ήμασταν με εξωσωματική να μην το ρισκάραμε χωρίς επίβλεψη. Μόνο περπάτημα είχε συστήσει. Έτσι παράτησα κ αυτή του Ιασώ που ούτως ή άλλως δεν μου άρεσε αλλά μου λείπει πολύ η γιόγκα, ειδικά οι χαλαρωτικές ανάσες...

Κολλύριο σε αυτές τις εβδομάδες δεν είναι απαγορευτικό αν δεν το παλεύεις με τίποτα. Ρώτα βέβαια κ τον οφθαλμίατρο. Αλλιώς κομπρέσες με χαμομήλι

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Φώφη1990 είπε:

Και εγώ μέσα στον υπνο μου ένιωθα πόνους. 

Εντωμεταξύ με έπιασε επιπεφυκίτιδα!!! Αραγε κάνει να παρω κολλύριο??? 

Τώρα ήρθα στον καρδιολογο για καρδιογράφημα και υπέρηχο. Τυπικό έλεγχο για την γεννά. 

Κάνει είχα πάθει κι εγώ ιογενης επιπεφυκιτιδα στο 1ο τρίμηνο στην πρώτη εγκυμοσύνη. Έβαζα τομπραντεξ, ένα άλλο τζελ καθαρισμό εξωτερικά με αντισηπτικά μαντηλάκια 

• Ευχαριστώ 1

13 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Κάνει είχα πάθει κι εγώ ιογενης επιπεφυκιτιδα στο 1ο τρίμηνο στην πρώτη εγκυμοσύνη. Έβαζα τομπραντεξ, ένα άλλο τζελ καθαρισμό εξωτερικά με αντισηπτικά μαντηλάκια 

Είχα πάθει παλαιότερα και πονάει πολύ... Το είχα αφήσει λίγο στην αρχή μπας και πέρναγε, αλλά εφτασε σε σημείο να πονάω και μα παω σε εφημερεύοντα...

Καλημέρα Καλημέρα!!!! Χάρηκα πολύ σήμερα!!!! 1627 γραμμάρια η μικρή, με το κεφάλι κάτω, δεν το δένουμε γιατί μπορει να αλλάξει, αλλά είναι θετικό. Μιλήσαμε και για την γέννα, είπαμε θα προσπαθήσουμε φυσιολογικά, με την προϋπόθεση να εξελίσσεται γρήγορα, θα μπορώ να κάνω επισκληρίδιο, και να έχω μαια δική μου που να συνεργάζεται με το νοσοκομείο. Δεν τα περίμενα τόσο καλά τα νεα να σας πω την αλήθεια λόγω ότι είναι δημόσιο νοσοκομείο. Φαίνεται εφικτός πάντως ο φυσιολογικός και χάρηκα πολύ!!! @jellyfishch  μου είπε οκ και στο τσαι απο φύλλα σμέουρου, οπότε θα παραγγείλω να αρχίσω σιγά σιγά. Εχω πάρει 9 κιλά σύνολο, εκεί μου είπε λίγο προσοχή μην βαρύνει πολύ και το μωρο, οπότε θα αρχίσω πάλι περπάτημα. Και θα προσέξω το βράδυ, που εκεί με πιάνει και τρώω βλακείες!!! Αυτά...  Καλημέρα και πάλι σε όλες!!!!!

• Μου αρέσει 11

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

@φραουλιτσα_1 μπράβο χαίρομαι πολύ με τα νέα σου! Εμένα μου ήρθε εχθές που το είχα παραγγείλει. 300 γραμμάρια πήρα και βλέπουμε. Στο ίντερνετ διάβασα από την 34η εβδομάδα  γιατί ενδέχεται να κάνει συσπάσεις ανάλογα με τον οργανισμό, θα τον ρωτησω όμως και το γιατρό μου. Γενικά δεν πιστεύει σε ματζουνια οπότε μάλλον θα μου πει να κάνω ότι θέλω.θα δω. Σήμερα πήγα και στον παιδίατρο που έχω και στον μεγάλο μου, 150 ευρώ μου είπε χωρίς απόδειξη. Όλα καλά μέχρι εδώ αλλά με μου είπε ότι εάν σπάσουν τα νερά στις 18 έχει γενέθλια και θα στείλει έναν συνάδελφό του. Χμμμμμμ. Τον προτιμώ γιατί είναι σύμβουλος θηλασμού..

Τώρα αρχιζω να κοιτάζω για μπάλα, θα την πάρω μόλις πληρωθώ.

Ωραίες ιδέες κορίτσια για τη γιόγκα!!! Θα τα ψάξω τα βιντεάκια!

Σας φιλώ!

• Μου αρέσει 6

2t7wp3.png

Just now, Φραουλίτσα* είπε:

Είχα πάθει παλαιότερα και πονάει πολύ... Το είχα αφήσει λίγο στην αρχή μπας και πέρναγε, αλλά εφτασε σε σημείο να πονάω και μα παω σε εφημερεύοντα...

Καλημέρα Καλημέρα!!!! Χάρηκα πολύ σήμερα!!!! 1627 γραμμάρια η μικρή, με το κεφάλι κάτω, δεν το δένουμε γιατί μπορει να αλλάξει, αλλά είναι θετικό. Μιλήσαμε και για την γέννα, είπαμε θα προσπαθήσουμε φυσιολογικά, με την προϋπόθεση να εξελίσσεται γρήγορα, θα μπορώ να κάνω επισκληρίδιο, και να έχω μαια δική μου που να συνεργάζεται με το νοσοκομείο. Δεν τα περίμενα τόσο καλά τα νεα να σας πω την αλήθεια λόγω ότι είναι δημόσιο νοσοκομείο. Φαίνεται εφικτός πάντως ο φυσιολογικός και χάρηκα πολύ!!! @jellyfishch  μου είπε οκ και στο τσαι απο φύλλα σμέουρου, οπότε θα παραγγείλω να αρχίσω σιγά σιγά. Εχω πάρει 9 κιλά σύνολο, εκεί μου είπε λίγο προσοχή μην βαρύνει πολύ και το μωρο, οπότε θα αρχίσω πάλι περπάτημα. Και θα προσέξω το βράδυ, που εκεί με πιάνει και τρώω βλακείες!!! Αυτά...  Καλημέρα και πάλι σε όλες!!!!!

Πολύ χαίρομαι για τα νέα σου!!! Δε νομίζω ότι έχει σχέση το βάρος που θα πάρεις με το βάρος του μωρού. Εχει να κάνει με το ποσό βάρος αντέχει η κάθε μήτρα. Το σμέουρο τι κάνει είπαμε;; 

@jellyfishch150€ για ποιο λόγο;;; και αυτό με τα γενέθλια δεν το επιασα:?

Η γιόγκα σε τι βοήθεια εν τέλει;;; 

• Μου αρέσει 1

Just now, jellyfishch είπε:

@φραουλιτσα_1 μπράβο χαίρομαι πολύ με τα νέα σου! Εμένα μου ήρθε εχθές που το είχα παραγγείλει. 300 γραμμάρια πήρα και βλέπουμε. Στο ίντερνετ διάβασα από την 34η εβδομάδα  γιατί ενδέχεται να κάνει συσπάσεις ανάλογα με τον οργανισμό, θα τον ρωτησω όμως και το γιατρό μου. Γενικά δεν πιστεύει σε ματζουνια οπότε μάλλον θα μου πει να κάνω ότι θέλω.θα δω. Σήμερα πήγα και στον παιδίατρο που έχω και στον μεγάλο μου, 150 ευρώ μου είπε χωρίς απόδειξη. Όλα καλά μέχρι εδώ αλλά με μου είπε ότι εάν σπάσουν τα νερά στις 18 έχει γενέθλια και θα στείλει έναν συνάδελφό του. Χμμμμμμ. Τον προτιμώ γιατί είναι σύμβουλος θηλασμού..

Τώρα αρχιζω να κοιτάζω για μπάλα, θα την πάρω μόλις πληρωθώ.

Ωραίες ιδέες κορίτσια για τη γιόγκα!!! Θα τα ψάξω τα βιντεάκια!

Σας φιλώ!

Μπάλα είχα πάρει απο τα jumbo στα 5 ευρω, μια χαρά κάνει την δουλειά της. Καλά και μένα δεν τρελαθηκε με το τσάι αλλά μου λέει και δεν παίρνεις. Και γω νομίζω απο 32η με 34η ξεκινάς ενα ποτήρι την ημέρα και αυξάνει σταδιακά. Διάβασα και για την τσουκνίδα ότι κάνει καλό, πηρα και απο αυτο. Πήρα διάφορα ματζούνια να δοκιμάσω και βλέπω... Καλή επιτυχία!!!

Just now, ΧρυσαΜ είπε:

Πολύ χαίρομαι για τα νέα σου!!! Δε νομίζω ότι έχει σχέση το βάρος που θα πάρεις με το βάρος του μωρού. Εχει να κάνει με το ποσό βάρος αντέχει η κάθε μήτρα. Το σμέουρο τι κάνει είπαμε;; 

@jellyfishch150€ για ποιο λόγο;;; και αυτό με τα γενέθλια δεν το επιασα:?

Η γιόγκα σε τι βοήθεια εν τέλει;;; 

Στο βάρος εχεις δίκιο και γω ετσι ξέρω. Το τσαι απο φύλλα σμέουρου τσέκαρε το στο Google, επιγραμματικά θα σου πω ότι βοηθάει τους ιστούς της μήτρας και κατα την γέννα στις συσπάσεις, δεν τις κάνει πιο έντονες αλλά πιο αποτελεσματικές, βοηθώντας σε έναν γρήγορο τοκετό, αυτο απο αρθρο που βρήκα στα αγγλικά. Βοηθά λέει και στην παραγωγή γάλακτος στον θηλασμό. Πολυεργαλείο. Όλα αυτά είναι σχετικά βέβαια έτσι. ;) Αλλά αφού κακο δεν κάνει δεν χάνουμε κάτι.

Όσο για την γιόγκα, βοηθά να έχεις μια κάποια ελαστικότητα κατα τον τοκετό, με τις ανάσες να κάνεις μια ελαφριά άσκηση που σε χαλαρώνει και τέλος έχει και κάποιες ασκήσεις που βοηθούν για την θέση του μωρου.

• Μου αρέσει 3

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Just now, jellyfishch είπε:

Δεν ήξερα ότι έχει το τζάμπο! Τέλεια!! Θα πάω να πάρω 

Ναι αν την πάρεις απο αλλο θα την χρυσοπληρώσεις και αν την θες μονο για τώρα κρίμα είναι. Ας τα δώσεις αλλού.

Και για το φούσκωμα είχα μια μικρή τρόμπα για μπαλόνια και την φούσκωσα με αυτο. Απο τα τζάμπο πρέπει να ήταν και αυτη. Σαν αυτές που έχει ο κλόουν και φουσκώνει μπαλόνια.

• Μου αρέσει 1

zZWsp2.png398Mp3.png

Μολις έκανα και το σεμινάριο της nutricia και ξανα θυμήθηκα της συμβουλές της μαιας. Κορίτσια όσες μπορείτε να τα κάνετε, ενα 40λεπτο είναι και ειδικά στον θηλασμό είχα κάνει ότι είπε και πήγε μια χαρά.

• Μου αρέσει 3

zZWsp2.png398Mp3.png

@jellyfishch κορίτσι μ ποιον παιδίατρο λες; 

Γενικα τα κορίτσια από Καβάλα αν μπορείτε ν μου πείτε για παιδίατρο θα με βοηθούσαμε πολύ γιατί δεν έχω ιδέα! Έχω ακούσει για τον αργυρίου κ την λαπορδα ότι είναι καλοί! 

• Μου αρέσει 1

HdKkp2.png

Just now, Olga93 είπε:

@jellyfishch κορίτσι μ ποιον παιδίατρο λες; 

Γενικα τα κορίτσια από Καβάλα αν μπορείτε ν μου πείτε για παιδίατρο θα με βοηθούσαμε πολύ γιατί δεν έχω ιδέα! Έχω ακούσει για τον αργυρίου κ την λαπορδα ότι είναι καλοί! 

Καλημέρα όλγα μου, σου στέλνω πμ Την λαπορδα την είχε η ξαδερφουλα μου που γέννησε πριν μια εβδομάδα και είναι πολύ ευχαριστημένη. Είναι και αυτή πιστοποιημένη σύμβουλος θηλασμού.

• Μου αρέσει 1

2t7wp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...