Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

MOMS JUNE 2021

Recommended Posts

19 ώρες πρίν, BILLE είπε:

Αχ κορίτσια να σας πω τον πόνο μου γιατί έχω σαλτάρει

Πήγα σήμερα στο νοσοκομείο με όλες τις εξετάσεις πεντακάθαρες. Ο μπέμπης κομπλέ αλλά σε ισχιακή θέση. Γυρίζω σπίτι και βλέπω μια κηλίδα αίματος στο εσώρουχο. Ξαναπαίρνω τηλ τη γιατρό κ μου λέει μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα, εκτός και αν... και την ακούω να κολλάει. Μου λέει ξαναπήγαινε και ειδοποιώ γιατρό να σε τσεκάρει, γιατί μπαίνω για καισαρική. Ξαναπηγαίνω και μου βρίσκει εξωτερικό πολύποδα στον τράχηλο. Αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό. μου είπαν. Το πρόβλημα είναι ότι έχω ομάδα αίματος αβ ρέζους αρνητικό και υπάρχει περίπτωση αν ο μπέμπης είναι ρέζους θετικό και αναμειχθούν τα αίματα μας ο οργανισμός μου να μην το αναγνωρίσει και να του επιτεθεί ως ξένο σώμα. Και αν δεν κάνω μια ένεση ανοσφαιρίνης εντός 72 ωρών  για να προληφθεί κάτι τέτοιο θα επιτεθούν τα αντισώματά μου στο μωρό. Όπως καταλαβαίνετε επειδή από αυτά που μου έλεγαν τα μισά καταλάβαινα από το άγχος μου, έχω ρίξει πολύ κλάμα. Υπάρχει εδώ καμιά κοπέλα που να είναι ρέζους αρνητικό;

Καλησπέρα κορίτσι μου !! Έπαθα ένα μικρό σοκ όσο το διάβαζα! Είμαι 26+1 και έχω αβ- . Στις 24/3 που έχω ραντεβού με τον γιατρό θα μου κάνει μια ένεση όπως είπες λόγω του αρνητικού ρέζους μου. Αλλά δεν ήξερα τίποτα για όλα αυτά ......

vh7tp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια πως είστε σήμερα; βγήκαν οι εξετάσεις μου και περιμένω να δω αν θα με κράξει ο γιατρός η μαία δλδ:-P

Καμπυλη: 105-167-99 εντός ορίων είναι αλλά ειδικά οι πρώτες δύο στα όρια. 

Αιματοκρίτης έπεσε στο 36. Τα άλλα νομίζω όλα οκ. 

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Just now, Μαρία1430 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια πως είστε σήμερα; βγήκαν οι εξετάσεις μου και περιμένω να δω αν θα με κράξει ο γιατρός η μαία δλδ:-P

Καμπυλη: 105-167-99 εντός ορίων είναι αλλά ειδικά οι πρώτες δύο στα όρια. 

Αιματοκρίτης έπεσε στο 36. Τα άλλα νομίζω όλα οκ. 

Καλή επιτυχία με τον γιατρό!!! Αν και νομίζω είναι και θεμα οργανισμού κάποιες φορές. Αν έχεις προδιάθεση οσο και να προσέξεις θα κάνεις.

zZWsp2.png398Mp3.png

Just now, Φραουλίτσα* είπε:

Καλή επιτυχία με τον γιατρό!!! Αν και νομίζω είναι και θεμα οργανισμού κάποιες φορές. Αν έχεις προδιάθεση οσο και να προσέξεις θα κάνεις.

Ευχαριστώ νομίζω θα τη χρειαστώ!!! 

Κάπως έτσι ήταν και στο γιο μου και πρόσεχα κιόλας. Τώρα που τρώω σαν γομαρα για αρχη μάλλον θα μου τα κόψει όλα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

1 hour ago, Μαρία1430 είπε:

Ευχαριστώ νομίζω θα τη χρειαστώ!!! 

Κάπως έτσι ήταν και στο γιο μου και πρόσεχα κιόλας. Τώρα που τρώω σαν γομαρα για αρχη μάλλον θα μου τα κόψει όλα

και εγω αυριο παω για καμπυλη... σημερα εφαγα πιτσα το μεσημερι και μετρησα 135...μετραω μονη μου που και που και μετα την καμπυλη λεει θα τα πουμε....ακουγεται καπως ....ελπιζω να την σκαπουλαρω, για να δουμε

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας κορίτσια! Θα ήθελα να σας κανω δυο ερωτήσεις..Όταν είναι να κάνετε τις μηνιαίες εξετάσεις του γιατρού (αίματος,ούρων) κάνετε διατροφή από την προηγούμενη μέρα; Εντάξει προφανώς και δεν θα φάμε κάτι γλυκό αλλά ούτε θα φάμε κάτι 8 ώρες πριν την αιμοληψία.. αλλά αρκεί μόνο αυτό; Επίσης πριν πάτε για την εξέταση, παίρνετε κάποιο από τα χαπάκια σας; Εγώ ας πούμε παίρνω το σίδηρο μια ώρα πριν το πρωινό!

vQnfp3.png

@Φραουλίτσα* @ΧρυσαΜ@Μαρία1430@Eva1986@Eleni Kost11.Κοριτσάρες μου ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Πήγα και έκανα την ένεση (με έτσουξε αρκετά βέβαια) αλλά μου έφυγε ένα βάρος. Μου είπε ότι προς το παρόν εκεί που είναι ο πολύποδας δεν μας απασχολεί αυτή τη στιγμή καθόλου.Μετά αισθανόμουν μεγάλες ενοχές που έριξα τόσο κλάμα και δεν είμαι ψύχραιμη και με έπιασαν τα υπαρξιακά μου. Αν κάνω έτσι τώρα, τι θα κάνω Παναγία μου όταν θα έχω παιδί και διάφορα τέτοια ωραία...

@boockieEγώ προσωπικά πίνω μόνο τον καφέ μου, σκέτο, πάω τις κάνω κ μετά τρώω ή πίνω τις βιταμίνες.  Μερικές φορές αν με καθυστερήσουν στις εξετάσεις τα παραλείπω για εκείνη τη μέρα

• Μου αρέσει 3

Just now, boockie είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια! Θα ήθελα να σας κανω δυο ερωτήσεις..Όταν είναι να κάνετε τις μηνιαίες εξετάσεις του γιατρού (αίματος,ούρων) κάνετε διατροφή από την προηγούμενη μέρα; Εντάξει προφανώς και δεν θα φάμε κάτι γλυκό αλλά ούτε θα φάμε κάτι 8 ώρες πριν την αιμοληψία.. αλλά αρκεί μόνο αυτό; Επίσης πριν πάτε για την εξέταση, παίρνετε κάποιο από τα χαπάκια σας; Εγώ ας πούμε παίρνω το σίδηρο μια ώρα πριν το πρωινό!

Εγώ να σου πω. 2 μέρες το πάω πολυ χαλαρά.  Κοτόπουλο με σαλάτα η μοσχαράκι , βραστο αυγό. Γιαούρτι.μπορει κ να κάνω βλακεία που δεν τρώω κανονικα. Αλλά ανέκαθεν έτσι έκανα 

Το πρωί νηστική παω. Βέβαια δεν παίρνω σίδηρο. Μόνο φολικό οξύ,μαγνήσιο κ ουτροτζεσταν

Τα παίρνω μετά! 

Just now, BILLE είπε:

@Φραουλίτσα* @ΧρυσαΜ@Μαρία1430@Eva1986@Eleni Kost11.Κοριτσάρες μου ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Πήγα και έκανα την ένεση (με έτσουξε αρκετά βέβαια) αλλά μου έφυγε ένα βάρος. Μου είπε ότι προς το παρόν εκεί που είναι ο πολύποδας δεν μας απασχολεί αυτή τη στιγμή καθόλου.Μετά αισθανόμουν μεγάλες ενοχές που έριξα τόσο κλάμα και δεν είμαι ψύχραιμη και με έπιασαν τα υπαρξιακά μου. Αν κάνω έτσι τώρα, τι θα κάνω Παναγία μου όταν θα έχω παιδί και διάφορα τέτοια ωραία...

@boockieEγώ προσωπικά πίνω μόνο τον καφέ μου, σκέτο, πάω τις κάνω κ μετά τρώω ή πίνω τις βιταμίνες.  Μερικές φορές αν με καθυστερήσουν στις εξετάσεις τα παραλείπω για εκείνη τη μέρα

Τέλεια κόριτσι Μ. Τσούζει το φαρμακο. Το θυμάμαι κ γω. 

Αχ τι τραβάμε

• Μου αρέσει 1

Κι εγώ το ίδιο. Την προηγούμενη μέρα σίγουρα δεν τρώω γλυκά και γενικά αποφεύγω τους υδατάνθρακες. Παίρνω το σίδηρο πριν φύγω για το μικρόβιολογικό και μόλις γυρίζω τρωω. 

Επίσης, όταν πήγα για την Β επιπεδου μου είπε ο έμβρυολόγος να περιορίσω τους υδατάνθρακες μέχρι την καμπύλη ζαχάρου. Δεν μπορώ να πω ότι το έχω πετύχει και πολύ αλλά προσπαθώ. Μεταγευματικα δεν ξέρω πως ειναι το ζάχαρο μου, αλλά στις μηνιαίες εξετάσεις είναι στο 76 περίπου κάθε φορά. 

πρίν από 19 λεπτά , boockie είπε:

Κοριτσάκι μου εγώ το βράδυ πριν τις εξετάσεις προσπαθώ να τρώω το βραδυνό μου νωρίς δηλαδή μέχρι τις 9 το πολύ να έχω φάει, και το πρωί πάω νηστική, μετά την αιμοληψία παίρνω το χάπι του θυρεοειδή, Φυλλικο, σίδηρο κλπ. Νομίζω δεν πρέπει να τα πάρεις πριν τις εξετάσεις αυτά για να φανεί σωστό το αποτέλεσμα! Απλα καθυστερεί μετά λίγο περισσότερο το πρωινό σου!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Evouska είπε:

Κοριτσάκι μου εγώ το βράδυ πριν τις εξετάσεις προσπαθώ να τρώω το βραδυνό μου νωρίς δηλαδή μέχρι τις 9 το πολύ να έχω φάει, και το πρωί πάω νηστική, μετά την αιμοληψία παίρνω το χάπι του θυρεοειδή, Φυλλικο, σίδηρο κλπ. Νομίζω δεν πρέπει να τα πάρεις πριν τις εξετάσεις αυτά για να φανεί σωστό το αποτέλεσμα! Απλα καθυστερεί μετά λίγο περισσότερο το πρωινό σου!!

Τι μας λες κυρά μου! :D:evil:

• Χαχα 1

vQnfp3.png

10 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Δεν ξέρω αν σε παρηγορεί, αλλά ο γιος μου είναι β- κι εγώ ήμουν 0+. Δεν επηρέασε σε τίποτα. Αφού υπάρχει τρόπος πρόληψης, νομίζω ότι θα πάει καλά. 

@Evouska ρε κορίτσι ήθελα κι εγώ να στείλω μια παραγγελία στο patpat αλλά ήθελε πληρωμή με κάρτα και δεν το ήθελα γιατί την έχω πατήσει ήδη μια φορά... Η επόμενη επιλογή είναι PayPal αλλά είναι κι αυτό ιντερνετικη πληρωμή και δεν την εμπιστεύομαι 

Κ εγω ειχα εναν ενδοιασμο για το θέμα της πιστωτικής αλλά τελικά μια χαρά δε  μου χρέωσαν κάτι έξτρα όποτε είναι αξιόπιστο! Με paypal δεν το έχω κ πολύ όποτε δεν το έκανα! 

Just now, boockie είπε:

Τι μας λες κυρά μου! :D:evil:

Χαχαχαχ φιλενάδα άσε το σίδηρο για μετά μην σου βγάλουν ότι να ναι αποτέλεσμα και ψαχνεσαιιιι!! :-P:-P

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, maroullaki είπε:

και εγω αυριο παω για καμπυλη... σημερα εφαγα πιτσα το μεσημερι και μετρησα 135...μετραω μονη μου που και που και μετα την καμπυλη λεει θα τα πουμε....ακουγεται καπως ....ελπιζω να την σκαπουλαρω, για να δουμε

Εγώ την σκαπουλαρα... :rolleyes:

Καλή επιτυχία αύριο!!! 

Πάντως εγώ πριν τις αιματολογικες του μήνα δεν προσέχω τπτ. Συνήθως είμαι κι εκτός σπιτιού και τρωω σαβούρες. Το πρωί δεν παίρνω τα χάπια μου. Τα έχω μαζί μου και τα παίρνω μόλις δώσω αίμα 

• Μου αρέσει 4

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

1 hour ago, boockie είπε:

Καλησπέρα και από μένα !!!! Εγώ δεν κάνω αιματολογικές κάθε μήνα!! Η πρώτη φορά ήταν στην 8η εβδομάδα για να δούμε και το ρέζους στο αίμα, μια για την αυχενική(χωρίς ουρα όμως και ανάλυση) και σήμερα για την καμπύλη! Όσο για τα χαπάκια πριν δεν παίρνω τίποτα! Δεν τρωω τίποτα και δεν πίνω ούτε νερό για να είμαι σίγουρη(καθόλου υπερβολική).. τα χαπάκια τα παίρνω μετά ναι! Εκτος από σήμερα που τα παρέλειψα εντελώς γιατί ημουν εκτος σπιτιου!!

Παρεμπιπτόντως, θέλω τη συμβουλή σας όσες γνωριζετε...στην β επιπεδου (22+1) διαγνωστηκα με λίγο αυξημένο αμνιακό υγρό, και στο προηγούμενο ραντεβού με τον γιατρό μου (24+3) το μωρό το μέτρησε 900γρ (με μάλωσε παρα πολύ) και έχω πολύ αυξημένο υγρό! Από κιλά έχω βαλει 5 σύνολο. (1,66 ύψος και 63κιλα πλέον). Τώρα, έκανα σήμερα την καμπύλη ζαχαρου και είμαι λίγο αγχωμένη γιατί προσπαθώ να προσέχω την διατροφή μου.. Ποια τα όρια του ζαχαρου να θεωρήσω ως φυσιολογικά; Αύριο θα βγουν τα αποτελέσματα! Και επίσης, γνωρίζετε ποσο κράξιμο μπορεί να φάω από τον γυναικολόγο μου;; :roll:

vh7tp3.png

8 ώρες πρίν, boockie είπε:

Την τελευταία φορά που πήγα, είχα ξεχαστεί κι είχα φάει πρωινό 1 αυγό με ψωμί και ήπια και μια πορτοκαλάδα. Το είπα στο μικροβιολογικο και μού είπαν ότι δεν πειράζει 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...