Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

MOMS JUNE 2021

Recommended Posts

Just now, Μαρία1430 είπε:

Ναι από την ανακατωσουρα... Και βρήκα και ωραίο φαγητό σπίτι αλλά δεν κατεβαίνει τπτ. 

Αχ και μια φίλη μου έγκυος ξεκίνησε με νεύρα. Θα σταματήσεις από την δουλειά; 

Δεν ξέρω ακόμα, εξαρτάται τι θα μου πει κ ο γιατρός κ πως θα παω από πλευράς συμπτωμάτων  κτλ. Για τους επομενους μήνες πάντως προβλέπεται τηλεργασία ως επί τω πλείστον επομένως για την ώρα στάθηκα τυχερή ως προς αυτό. 

Δες για τις ανακατοσουρες να πάρεις κουράγιο, εγώ δεν εχω μέχρι τώρα....

"Είναι γεγονός πως η ναυτία μπορεί να αποτελεί ένδειξη υγιούς εγκυμοσύνης. Αυτό έχει τεκμηριωθεί σε αρκετές μελέτες, μία από τις οποίες δημοσιεύθηκε το 2016 στο επιστημονικό περιοδικό JAMA Internal Medicine. Στη μελέτη αυτή συμμετείχαν γυναίκες οι οποίες είχαν αποβάλλει μία ή δύο φορές. Όπως διαπίστωσαν οι ερευνητές, όσες από αυτές εκδήλωσαν ναυτία σε επόμενες εγκυμοσύνες είχαν 50-75% λιγότερες πιθανότητες να αποβάλλουν εκ νέου. Και μάλιστα η ναυτία τους εκδηλώθηκε πολύ νωρίς στην εγκυμοσύνη, από τη 2η κιόλας εβδομάδα σε μερικές περιπτώσεις"

4nDhp3.pngjeL6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Mamanino είπε:

Κορίτσια πήγα για υπέρηχο! Δυστυχώς δεν είδαμε τίποτα. Ο γιατρός είπε βιοχημικη κύηση και να κάνω χοριακη να δούμε την τιμή. 

Εύχομαι σε όλες σας να έχετε μια γαλήνια εγκυμοσύνη, τελιομηνη και έναν όμορφο τοκετό τον Ιούνιο! 

Εγώ μπορεί τελικά να μην είμαι μανούλα Ιουνίου 21, αλλά πάντα θα είμαι μανούλα Ιουνίου, αφού ο γιος μου γεννήθηκε αυτό τον όμορφο μήνα το 19! 

Κορίτσι μου ελπίζω να μην στεναχωρήθηκες.. να σκέφτεσαι πως έχεις ήδη ένα ανεκτίμητο δώρο στα χέρια σου και πως η επόμενη φορά θα είναι ακόμη πιο τυχερή! Εύχομαι υγεία και ότι καλύτερο σε σενα κ στην οικογένεια σου 

Just now, Evouska είπε:

Κορίτσια μόλις πήρα την χοριακη μου και είναι όντως τεράστια!!! Είναι 14316!! 

Συγχαρητήρια αγαπημένη!!! 5η εβδομάδα και έχεις τόσο μεγάλη χοριακη;; Θα σου πει να πας άμεσα για υπέρηχο αυτό είναι σίγουρα! Κάτσε να δεις που θα έχεις και διδυμάκια :grin:

πρίν από 2 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

@Evouska μια τεράστια χοριακη εύχομαι κορίτσι μου!

Από συμπτώματα πως είστε; 

Από συμπτώματα σήμερα παρατήρησα ότι στις 6 φορές που έχω πάει τουαλέτα, στις δυο σκούπισα λίγες καφέ εκκρίσεις αλλά τα σερβιετακια που αλλάζω είναι πεντακάθαρα... Με καθησυχάζουν όλες όσες είναι μανούλες πως είναι σύνηθες να βλέπεις καφέ στην αρχή... Επιπλεον, έχω κάτι τσιμπιματακια που και που χαμηλά στην κοιλιτσα, για τα οποία μου έχει χορηγηθεί μαγνήσιο μέχρι 3 την ημέρα.. από τα πιο ευχάριστα συμπτώματα είναι αρκετή πείνα, δίψα αλλά τίποτα παραπάνω! Α και μια ατονία λόγω του ρημαδιασμενου utrogestan. 

• Μου αρέσει 1

vQnfp3.png

Just now, Mamanino είπε:

Κορίτσια πήγα για υπέρηχο! Δυστυχώς δεν είδαμε τίποτα. Ο γιατρός είπε βιοχημικη κύηση και να κάνω χοριακη να δούμε την τιμή. 

Εύχομαι σε όλες σας να έχετε μια γαλήνια εγκυμοσύνη, τελιομηνη και έναν όμορφο τοκετό τον Ιούνιο! 

Εγώ μπορεί τελικά να μην είμαι μανούλα Ιουνίου 21, αλλά πάντα θα είμαι μανούλα Ιουνίου, αφού ο γιος μου γεννήθηκε αυτό τον όμορφο μήνα το 19! 

Κρίμα, σε νιωθω κοπέλα μου 100% ειχα αρκετές βιοχημικές κ εγώ.

Να χαίρεσαι τον γιο σου να τον δεις όπως ποθείς! Ελπίζω την επόμενη φορά να είναι η τυχερή κ να του χαρίσεις το αδερφάκι του !

• Μου αρέσει 1

4nDhp3.pngjeL6p2.png

Just now, Mamanino είπε:

Κοριτσάκι μου τώρα διάβασα το σχόλιο σου ! Λυπάμαι πολύ, το ξέρω είναι πολύ δύσκολο τώρα, αλλά σκέψου ότι καλύτερα που έγινε όσο ήταν νωρίς και δεν πρόλαβες να δεις /ακούσεις σπορακι.. Εγώ αυτό είχα στο μυαλό μου στην αποβολή που πέρασα και με βοήθησε πολύ να το ξεπεράσω όλο αυτό!  Η φύση ξέρει καλυτερα κ αποφασίζει σίγουρα για το καλό μας και το καλύτερο για τα σποράκια μας !  Εύχομαι να έχεις σύντομα καλά νεακια και μεγάλη κοιλίτσα!!!❤

• Μου αρέσει 1

Just now, Eva1986 είπε:

Υπερτελεια.  Μπράβο κορίτσι Μ 

Πόσο εβδομάδων είσαι;ξεχνάω.  

Είχες κάνει κ πριν χοριακη?

Είχα κάνει 2 μέρες πριν την καθυστέρηση και είχε βγει 37. Δεν την επανέλαβα από επιλογή. 5w3d σήμερα. 

Διαφημίσεις

Just now, Boockie είπε:

Συγχαρητήρια αγαπημένη!!! 5η εβδομάδα και έχεις τόσο μεγάλη χοριακη;; Θα σου πει να πας άμεσα για υπέρηχο αυτό είναι σίγουρα! Κάτσε να δεις που θα έχεις και διδυμάκια :grin:

Τέτοια λέγε μου  φιλη και θα τρελαθώ!! Από πάντα ήθελα δίδυμα!! Μακάρι να είναι όλα καλα εκεί μέσα κ δεν με νοιάζει τίποτα άλλο αληθεια!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Boockie είπε:

Κορίτσι μου ελπίζω να μην στεναχωρήθηκες.. να σκέφτεσαι πως έχεις ήδη ένα ανεκτίμητο δώρο στα χέρια σου και πως η επόμενη φορά θα είναι ακόμη πιο τυχερή! Εύχομαι υγεία και ότι καλύτερο σε σενα κ στην οικογένεια σου 

Σε ευχαριστώ πολύ! Η αλήθεια είναι ότι έχω στεναχωρηθει αρκετά άλλα δεν είναι κάτι που μπορώ να κάνω. Απλά δεν ήταν το σωστό σποράκι μάλλον! 

Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά! 

Just now, phal είπε:

Κρίμα, σε νιωθω κοπέλα μου 100% ειχα αρκετές βιοχημικές κ εγώ.

Να χαίρεσαι τον γιο σου να τον δεις όπως ποθείς! Ελπίζω την επόμενη φορά να είναι η τυχερή κ να του χαρίσεις το αδερφάκι του !

Σε ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση κ για τα όμορφα σου λόγια! Σου εύχομαι τα καλύτερα! 

Just now, Eva1986 είπε:

Υπάρχει περίπτωση καθυστερήμενης σύλληψης;

Σίγουρα όχι. Είχαμε επαφή την μέρα την ωορρηξίας οπότε ξέρουμε πότε έγινε η σύλληψη. 

Just now, Mamanino είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Η αλήθεια είναι ότι έχω στεναχωρηθει αρκετά άλλα δεν είναι κάτι που μπορώ να κάνω. Απλά δεν ήταν το σωστό σποράκι μάλλον! 

Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά! 

Σε ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση κ για τα όμορφα σου λόγια! Σου εύχομαι τα καλύτερα! 

Σίγουρα όχι. Είχαμε επαφή την μέρα την ωορρηξίας οπότε ξέρουμε πότε έγινε η σύλληψη. 

Κρίμα κορίτσι Μ. Εύχομαι η επόμενη φορά να είναι η τυχερή σ.  Υγεία να έχουμε κ όλα θα γίνουν

• Μου αρέσει 1

Just now, Evouska είπε:

Σήμερα είμαι 5w5d ! Στις τιμές που γράφει δίπλα στην χοριακη μου γράφει ότι πάνω από 10000 είναι 7η βδομάδα,  δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει!

Αρχικά πολλά πολλά συγχαρητήρια! Στις 5εβδ+ σημαίνει ότι διανύεις την 6η εβδομάδα. Μόλις αρχίσεις να λες είμαι 6εβδ + διανύει την έβδομη. Οι τιμές που γράφουν είναι ενδεικτικές. Σε πιο μεγάλες εβδομάδες και κυρίως από την αυχενική και μετά σου μετράνε το μωρό και σου λένε σε ποια εβδομάδα είσαι. Εμεις βέβαια από εξωσωματική ξέρουμε ακριβώς άσχετα αν το μωρό βγαίνει λίγο μεγαλύτερο ή μικρότερο 

@Mamanino λυπάμαι πολύ για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης σου.... Βαθιές ανάσες πάρε αγκαλιά το παιδάκι σου και σύντομα φουσκοκοιλιτσα

Just now, Boockie είπε:

Από συμπτώματα σήμερα παρατήρησα ότι στις 6 φορές που έχω πάει τουαλέτα, στις δυο σκούπισα λίγες καφέ εκκρίσεις αλλά τα σερβιετακια που αλλάζω είναι πεντακάθαρα... Με καθησυχάζουν όλες όσες είναι μανούλες πως είναι σύνηθες να βλέπεις καφέ στην αρχή... Επιπλεον, έχω κάτι τσιμπιματακια που και που χαμηλά στην κοιλιτσα, για τα οποία μου έχει χορηγηθεί μαγνήσιο μέχρι 3 την ημέρα.. από τα πιο ευχάριστα συμπτώματα είναι αρκετή πείνα, δίψα αλλά τίποτα παραπάνω! Α και μια ατονία λόγω του ρημαδιασμενου utrogestan. 

Μία Χαρούλα είσαι δλδ... Χαίρομαι πολύ 

Απολαύστε το που ειστε καλά. 

Εμένα ο αντρας μου με βλέπει και χασκογελάει και μου λέει ότι αυτό το μικρό θα με γα.... ει

• Μου αρέσει 2

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

Just now, Mamanino είπε:

Κοπέλα μου λυπάμαι πολύ!!!! Περαστικά σου και μόλις νιώσεις καλύτερα ξαναπροσπάθησε. Αν είναι βιοχημική τουλάχιστον θα γλιτώσεις την απόξεση. Ελπίζω να είσαι καλά. Λυπάμαι πολύ πραγματικά!!!

• Μου αρέσει 1

zZWsp2.png398Mp3.png

Just now, Μαρία1430 είπε:

Αρχικά πολλά πολλά συγχαρητήρια! Στις 5εβδ+ σημαίνει ότι διανύεις την 6η εβδομάδα. Μόλις αρχίσεις να λες είμαι 6εβδ + διανύει την έβδομη. Οι τιμές που γράφουν είναι ενδεικτικές. Σε πιο μεγάλες εβδομάδες και κυρίως από την αυχενική και μετά σου μετράνε το μωρό και σου λένε σε ποια εβδομάδα είσαι. Εμεις βέβαια από εξωσωματική ξέρουμε ακριβώς άσχετα αν το μωρό βγαίνει λίγο μεγαλύτερο ή μικρότερο 

Πήρα τον γιατρό και του είπα την τιμή και μου είπε να πάω αύριο το πρωί για υπερηχο! Εγώ τώρα έχω αγχωθεί δεν τον περίμενα τόσο σύντομα τον υπέρηχο!!!! Θα σας πω τα νέα αύριο το πρωί!!

• Μου αρέσει 3

Just now, Evouska είπε:

Πήρα τον γιατρό και του είπα την τιμή και μου είπε να πάω αύριο το πρωί για υπερηχο! Εγώ τώρα έχω αγχωθεί δεν τον περίμενα τόσο σύντομα τον υπέρηχο!!!! Θα σας πω τα νέα αύριο το πρωί!!

Τέλεια θα δεις την κουκιδιτσα σου κι εσύ... Θα περιμένουμε νέα σου 

• Μου αρέσει 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Just now, Evouska είπε:

Είναι πολύ καλή η χοριακή σου και λογικά θα ακούσετε και καρδούλα γιαυτο σου είπε να πας δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις!!! Άντε με το καλό!!

• Μου αρέσει 2

zZWsp2.png398Mp3.png

Just now, Φραουλίτσα* είπε:

Είναι πολύ καλή η χοριακή σου και λογικά θα ακούσετε και καρδούλα γιαυτο σου είπε να πας δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις!!! Άντε με το καλό!!

Αχ κοριτσάκι μου δε ξέρεις πόσο το ελπιζω και το εύχομαι!! 

Βασικά ξέρεις όλες ξέρετε !❤❤❤

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...