Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάω στον δικό σου γιατί εδώ με τον άντρα μου με το ότι θέλεις δεν μπορώ αχχαχαχα 

και ο δικός μου είναι ο σεφ τις οικογένειες. Μαγειρεύω και εγώ απλά εκείνος είναι ο μερακλης. Σήμερα πέταξα σε κατάσαρκα λαχανικά που είχα στο ψυγείο μεσα σε 30 λεπτά έκανα μια βελουτε λαχανικων, είχα μπέικον που έψησα στο φούρνο και μπαμ έτοιμο. 
      αν μαγειρεύεις την ίδια μέρα θα βγεις οφ εγγύηση. Απο την πείνα που να περιμένεις. Οσο πείνας αυξάνεται η επιθυμία για junk. Πρέπει να κάνεις το πρόγραμμα της εβδομάδας την ποιο χαλαρή σας μέρα. Επίσης πχ όταν φτιάχνεις κιμά, δεν θα φτιάξεις μόνο για αυτήν την εβδομάδα. Θα κάνεις για 2 μήνες. 6 μερίδες. Αντέχει στην κατάψυξη. Ο πρώτος καιρός μέχρι να μπείτε σε μουντ είναι δύσκολος μετά θα το θέλετε. Ούτως ή άλλως· πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα αυτά γιατί όταν έρθει το μωράκι σας τι θα κάνετε ; Θα παραγγέλλετε; Πως θα μάθει να τρώει σωστά; Από τους γονείς του ❤️

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

MOMS JUNE 2021

Recommended Posts

Just now, BILLE είπε:

Μα δεν κάνω κ τίποτα συγκλονιστικό, μόνο χθες κουράστηκα πάρα πολύ. Αφού κοιμήθηκα κ μεσημέρι! Αλλά γενικά με έχει τσακίσει ο διακεκομμένος ύπνος. Ένα βράδυ που σηκώθηκα μόνο 2 φορές κ η 2η ήταν στις 3.30 κ το πήγα σερί μέχρι τις 9 ένιωθα πούπουλο!

Καλημερούδια σε όλες!

Στην αρχή και εγώ ξυπνούσα πλέον ελλατωνω τα υγρά από το απόγευμα και μετά και πάω μέχρι το πρωί χωρίς να σηκωθώ σε καταλαβαίνω

Καλημέρα σε όλες....στις 12:30 έχω αυχενική

• Μου αρέσει 7

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

17 ώρες πρίν, jellyfishch είπε:

Axxx τι δε θά δινα για ένα μαι ται... ή ένα μοχίτάκι δίπλα στην παραλία.....................................................................................

Το τσιγάρο μου έλειψε αυτόν τον καιρό που είχαμε τα γεγονότα. Γενικότερα μου αρέσει αλλά το αναπνευστικό μου είναι ΠΟΛΥ χαλια, και έτσι καπνίζω περιστασιακά σε μεγάλα ζόρια ή σε διακοπές που ξενυχτάω..Φέτος πχ πήγαμε για camping στη Θάσο και βγάλαμε το βράδυ άυπνοι στην παραλία και έκανα ένα πακέτο.. Πριν από αυτό είχα να καπνίσω 1 χρόνο και 3 μήνες. 

Αναγούλες ακόμη κορίτσια, εκεί ακάθεκτες... Αν και πιο πολύ ξυνίλα - παλινδρόμηση θα τις χαρακτήριζα πλέον. Κάθε απόγευμα συνεπείς στο ραντεβού τους.

Πω πω καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς με το τσιγάρο. Κι εγώ περιστασιακά κάπνιζα. Δεν είμαι το άτομο που θα πω "δεν αντέχω πάω για τσιγάρο", αλλά όταν είμαι με παρέα ή σε τέτοιες στιγμές χαλάρωσης όπως λες κι εσύ, το ζητάω. Σε κλαμπ, μπουζουκια, παραλία όχι τόσο. Αλλά σε καφέ, φαγητό ή κάπου χαλαρά γενικά ναι.. 

Τώρα για τις αναγούλες δες το θετικά, είναι η υπενθύμιση ότι όλα πάνε καλά τουλάχιστον.

10 ώρες πρίν, Φώφη1990 είπε:

Ν

εμένα αυτά τα πονακια με στενοχωρούν. ... Οι ανάγουλες δεν παλεύονται αλλά δεν με νοιάζουν... Για τα πονακια στενοχωριέμαι γιατί το μυαλό μου όλο πάει στο κακό!!! :(

Είναι λογικό να φοβάσαι βρε αγάπη μου, αλλά αλήθεια είναι φυσιολογικό. Γιατί σκέψου η μήτρα σου έχει μεγέθος αχλαδιου και γίνεται σε μέγεθος καρπουζιού χαχαχαχαχαχα. Ρώτα και το γιατρό σου να είσαι πιο ήρεμη. Τα αρνητικά πονακια, δεν είναι πονακια, είναι πόνος ξεκάθαρος. Καμία σχέση με αυτά που ήδη νιώθεις 

Just now, Maria92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Φούσκωσαν και συνεχίζουν να φουσκώνουν. Εγώ πλέον μπήκα στον 5ο. Σε άλλα νέα αισθάνομαι τη μπουμπού κάθε μέρα πια!! Είναι απίστευτο συναίσθημα. Εύχομαι σύντομα να τα αισθανθείτε και εσείς!!! 

Εεεελα ρεεε ζηλεύω ωωω!! Τι καλά;! Τέλειο ε;;; 

Εγώ ρε παιδια πιο πολύ σαν πρησμένη είμαι παρά σαν έγκυος χαχαχαχαχαχα 

Just now, ΒαλεντιναΧ είπε:

Στην αρχή και εγώ ξυπνούσα πλέον ελλατωνω τα υγρά από το απόγευμα και μετά και πάω μέχρι το πρωί χωρίς να σηκωθώ σε καταλαβαίνω

Καλημέρα σε όλες....στις 12:30 έχω αυχενική

Όλα τέλεια θα πάνε!!!

• Ευχαριστώ 1

Καλημέρα κορίτσια!!! Και τω κουράστηκα αυτος τις μέρες και το Σάββατο δεν μπορούσα να σηκωθώ απο τον καναπέ. Είχα ζαλάδες. Ξεκουράστηκα και είναι εντάξει. Έβαλα στόχο να τρώω δυο φρούτα τουλάχιστον την ημέρα και όχι αηδίες, γιατί στην πρώτη εγκυμοσύνη πρόσεχα πολύ, ούτε καφέ δεν έπινα, και στεναχωρήθηκα ότι αυτο δεν το προσέχω....

@ΒαλεντιναΧ να χαίρεσαι την κόρη σου!!! Με το καλό και το δεύτερο υγεία και αγάπη να έχετε στην οικογένειά σας!!!! Και καλή επιτυχία σήμερα με καλά αποτελέσματα!!!

• Μου αρέσει 1

zZWsp2.png398Mp3.png

8 ώρες πρίν, Eva1986 είπε:

Κ εγώ κόριτσια Μ έχω πονακια.  Είναι η μήτρα μεγαλώνει.  

Φούσκωσαν οι κοιλίτσες;η δική Μ αρκετά. Φαίνομαι πλέον ξεκάθαρα.  

Καλημέρα κορίτσια μου ! Κ εμένα έχει φουσκώσει αρκετά η κοιλίτσα,  έχω πάρει πλέον κ ένα κιλό! Αλλα κ το στήθος δεν υπάρχει νομίζω ότι είναι έτοιμο να  σκάσει χαχαχα! 

Just now, Maria92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Φούσκωσαν και συνεχίζουν να φουσκώνουν. Εγώ πλέον μπήκα στον 5ο. Σε άλλα νέα αισθάνομαι τη μπουμπού κάθε μέρα πια!! Είναι απίστευτο συναίσθημα. Εύχομαι σύντομα να τα αισθανθείτε και εσείς!!! 

Μαράκι μου πως είναι οταν τη  νιώθεις; εγώ πολλές φορές το βράδυ όταν ξαπλώνω και ακουμπάω την κοιλίτσα νιώθω κάτι σαν χτύπο καρδιάς  εκεί! Και σήμερα το ένιωσα πιο έντονα από ποτέ το πρωί! Αλλα δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό που νιώθω! Αν δηλαδή είναι το μωρό ή η καρδούλα του! 

@Φραουλίτσα* κι εγώ ξεκίνησα να τρώω κάθε μέρα γιαούρτι με φρούτα γιατί τόσο καιρό με τις αναγουλες δεν έτρωγα καθόλου!!

@ΒαλεντιναΧ περιμένουμε νεακια αγάπη μου !!❤

@ΒαλεντιναΧ να χαίρεσαι την κορούλα σ κορίτσι μ κ καλή επιτυχία για σήμερα, περιμένουμε νέα σου! 

Καλημερα κ στα υπόλοιπα κορίτσια! Εγώ σήμερα πήγα για υπέρηχο, το μικρακι 152 γραμμάρια κ μάλλον έχουμε αγοράκι, δεν είναι σίγουρο γιατί δεν άνοιγε τα ποδαράκια!!! 

• Μου αρέσει 5

HdKkp2.png

Διαφημίσεις

Just now, ΧρυσαΜ είπε:

Πω πω καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς με το τσιγάρο. Κι εγώ περιστασιακά κάπνιζα. Δεν είμαι το άτομο που θα πω "δεν αντέχω πάω για τσιγάρο", αλλά όταν είμαι με παρέα ή σε τέτοιες στιγμές χαλάρωσης όπως λες κι εσύ, το ζητάω. Σε κλαμπ, μπουζουκια, παραλία όχι τόσο. Αλλά σε καφέ, φαγητό ή κάπου χαλαρά γενικά ναι.. 

Τώρα για τις αναγούλες δες το θετικά, είναι η υπενθύμιση ότι όλα πάνε καλά τουλάχιστον.

Είναι λογικό να φοβάσαι βρε αγάπη μου, αλλά αλήθεια είναι φυσιολογικό. Γιατί σκέψου η μήτρα σου έχει μεγέθος αχλαδιου και γίνεται σε μέγεθος καρπουζιού χαχαχαχαχαχα. Ρώτα και το γιατρό σου να είσαι πιο ήρεμη. Τα αρνητικά πονακια, δεν είναι πονακια, είναι πόνος ξεκάθαρος. Καμία σχέση με αυτά που ήδη νιώθεις 

Εεεελα ρεεε ζηλεύω ωωω!! Τι καλά;! Τέλειο ε;;; 

Εγώ ρε παιδια πιο πολύ σαν πρησμένη είμαι παρά σαν έγκυος χαχαχαχαχαχα 

Όλα τέλεια θα πάνε!!!

Just now, Evouska είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου ! Κ εμένα έχει φουσκώσει αρκετά η κοιλίτσα,  έχω πάρει πλέον κ ένα κιλό! Αλλα κ το στήθος δεν υπάρχει νομίζω ότι είναι έτοιμο να  σκάσει χαχαχα! 

Μαράκι μου πως είναι οταν τη  νιώθεις; εγώ πολλές φορές το βράδυ όταν ξαπλώνω και ακουμπάω την κοιλίτσα νιώθω κάτι σαν χτύπο καρδιάς  εκεί! Και σήμερα το ένιωσα πιο έντονα από ποτέ το πρωί! Αλλα δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό που νιώθω! Αν δηλαδή είναι το μωρό ή η καρδούλα του! 

@Φραουλίτσα* κι εγώ ξεκίνησα να τρώω κάθε μέρα γιαούρτι με φρούτα γιατί τόσο καιρό με τις αναγουλες δεν έτρωγα καθόλου!!

Υπομονή λίγες εβδομάδες ακόμα . Εγώ άρχισα να το αισθάνομαι τη 15η και όσο πάει γίνεται όλο και πιο έντονο και αναγνωρίσιμο. Λοιπόν αισθάνεσαι όπως όταν πετάει το μάτι σου σε ένα συγκεκριμένο σημείο της κοιλιάς, επίσης αισθάνεσαι φτερούγισμα, πεταλούδες, γαργαλητο και επίσης σα να κάνει τούμπες ώρες ώρες. Όλα αυτά μαρτυρούν τις κινήσεις του. 

Πραγματικά αυτό με τον χτύπο ξέρεις από πότε το αισθάνομαι; Μη σου πω από τοτε που επιβεβαιώσαμε τους χτύπους στον υπέρηχο. Αλλά δεν το έλεγα γιατί νόμιζα ότι θα με πέρναγαν για χαζή. Εξακολουθώ να αισθάνομαι αυτόν τον χτύπο, αλλά δεν ξέρω αν είναι του μωρού ή δικός μου . 

• Μου αρέσει 1

ut9np2.png

Just now, Maria92 said:

Υπομονή λίγες εβδομάδες ακόμα . Εγώ άρχισα να το αισθάνομαι τη 15η και όσο πάει γίνεται όλο και πιο έντονο και αναγνωρίσιμο. Λοιπόν αισθάνεσαι όπως όταν πετάει το μάτι σου σε ένα συγκεκριμένο σημείο της κοιλιάς, επίσης αισθάνεσαι φτερούγισμα, πεταλούδες, γαργαλητο και επίσης σα να κάνει τούμπες ώρες ώρες. Όλα αυτά μαρτυρούν τις κινήσεις του. 

Πραγματικά αυτό με τον χτύπο ξέρεις από πότε το αισθάνομαι; Μη σου πω από τοτε που επιβεβαιώσαμε τους χτύπους στον υπέρηχο. Αλλά δεν το έλεγα γιατί νόμιζα ότι θα με πέρναγαν για χαζή. Εξακολουθώ να αισθάνομαι αυτόν τον χτύπο, αλλά δεν ξέρω αν είναι του μωρού ή δικός μου . 

Αυτο το τικ τακ κάτω το είπα στον γιατρό μου και μου είπε ότι είναι οι δικοί μας σφυγμοι μέσω της αρτηρίας σε εκείνη την περιοχή. Όπως όταν πιανουμε τον καρπο μας ή τον λαιμό μας. 

• Μου αρέσει 3

oJHZp3.png

Just now, Φώφη1990 είπε:

Αυτο το τικ τακ κάτω το είπα στον γιατρό μου και μου είπε ότι είναι οι δικοί μας σφυγμοι μέσω της αρτηρίας σε εκείνη την περιοχή. Όπως όταν πιανουμε τον καρπο μας ή τον λαιμό μας. 

Ακριβώς επειδή το σκέφτηκα αυτό δεν το ανέφερα ποτέ γιατί πράγματι περνάει μια αρτηρία από εκεί. Αρα άκυρο!! 

ut9np2.png

Just now, Maria92 είπε:

Άρα ο δικός μου χτύπος είναι; βρε κορίτσια όμως προσπάθησα να τον συγκρίνω με τον χτύπο της καρδιάς μου και μου φαινόταν διαφορετικός ο ρυθμός! Πώς γίνεται αυτό;;

• Μου αρέσει 2

Just now, Evouska είπε:

Άρα ο δικός μου χτύπος είναι; βρε κορίτσια όμως προσπάθησα να τον συγκρίνω με τον χτύπο της καρδιάς μου και μου φαινόταν διαφορετικός ο ρυθμός! Πώς γίνεται αυτό;;

Ισχύει αυτό που λες. Ο χτύπος της καρδιάς του μωρού μπορεί να ακουστεί αλλά από την 24η και μετά μέσω στηθοσκοπιου. Αλλά και πάλι θέλει έμπειρο αυτι γιατί μπορεί να τον μπερδέψεις με τον δικό σου . Τώρα τι να πω ; Άβυσσος 

• Μου αρέσει 1

ut9np2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου μόλις τελείωσα.....κάτι τέλειες φοτο που το έβγαλε το καρδουλινι.....όλα πολύ καλά τα είδε θα στείλει τα αποτελέσματα στον γιατρό μου και οι πιθανότητες όλες καλά χαρακτηριστικά είπε για σύνδρομο ντάουν 1/20.000

• Μου αρέσει 14

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Κορίτσια μου μόλις τελείωσα.....κάτι τέλειες φοτο που το έβγαλε το καρδουλινι.....όλα πολύ καλά τα είδε θα στείλει τα αποτελέσματα στον γιατρό μου και οι πιθανότητες όλες καλά χαρακτηριστικά είπε για σύνδρομο ντάουν 1/20.000

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Τέλειο ποσοστό!!! Απόλαυσε το τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

ut9np2.png

Just now, Maria92 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Τέλειο ποσοστό!!! Απόλαυσε το τώρα!!! 

Μα τι άγχος ήταν αυτό στην πρώτη δεν ήμουν έτσι ήμουν στον κόσμο μου..... ευχαριστώ κοριτσάκι μου.....

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

1 hour ago, Evouska είπε:

Περνά κεντρική αρτηρία κοντά από εκεί, ουσιαστικά αυτό που νιώθεις είναι οι δικοί σου παλμοί. Όταν το νιώσεις θα δεις ότι είναι ξεκάθαρα το μωρό. Δε θα υπάρχει αμφιβολία. 

1 hour ago, Olga93 είπε:

@ΒαλεντιναΧ να χαίρεσαι την κορούλα σ κορίτσι μ κ καλή επιτυχία για σήμερα, περιμένουμε νέα σου! 

Καλημερα κ στα υπόλοιπα κορίτσια! Εγώ σήμερα πήγα για υπέρηχο, το μικρακι 152 γραμμάρια κ μάλλον έχουμε αγοράκι, δεν είναι σίγουρο γιατί δεν άνοιγε τα ποδαράκια!!! 

Με το καλο!!! 

Τέλεια μια χαρά!!! 

• Μου αρέσει 3

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...