Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, linaa είπε:

Αρχές καλοκαιριού με τέλος άνοιξης όχι μέσα στον καύσωνα... Πχ Μάιος Ιούνιος. 

Εκτός από το υποκειμενικό που μπορεί να ζεις στο νησί με το ανχος  η άνοιξη Κ το καλοκαίρι έχουν τις λιγότερες ιώσεις ο οργανισμός δεν καταπονητε από το κρύο η μέρα είναι μεγαλύτερη βγαίνεις περισσότερο έξω στο φως κάνεις περισσότερες βόλτες έξω στον καθαρό αέρα Κ στον ήλιο . Ο οργανισμός είναι στα καλητερα του την άνοιξη Κ αρχές καλοκαιριού Κ η ψυχολογία .. μπορεί να σας έτυχαν ιώσεις αλλά εντάξει αντικειμενικά το καλοκαίρι δεν αρρωσταίνει τόσο πολύ ο κόσμος Κ επίσης υπάρχει Κ καλύτερη ψυχολογία  .. 

Θεωρείς τυχαίο ότι τα περισσοτερα  πλάσματα στην γη αναπαράγονται την άνοιξη Κ το καλοκαίρι? Είναι απλώς οι συνθήκες που ευνοούν. 

Εντάξει δεν λέμε ότι θα αποτύχεις άλλη εποχή αλλά είναι ένα θετικό ότι ο καιρός είναι καλύτερος Κ η ψυχολογία πιο ανεβασμένη στους περισσότερους ανθρώπους τουλάχιστον . .. 

Όλη η φύση ανθίζει την άνοιξη Κ το καλοκαίρι ο άνθρωπος δεν λειτουργεί ανάποδα . Άσχετα που το έχουμε ξεχάσει ότι πάμε παράλληλα με την φύση το σώμα κάποια πράγματα τα θυμάται. 

Τα καταλαβαινω ολα αυτα.. και σιγουρα ο ηλιος και το οτι ειναι μεγαλυτερη η μερα βοηθάει.. αλλα μέχρι εκει θεωρώ.. στην ψυχολογια μπορει να λειτουργησει αντίθετα το μοτο: ειναι καλοκαιρι..νιωσε καλα.. ειναι σαν τα Χριστούγεννα που καπως υποχρεωτικα πρεπει να χαρεις ! Το μεγαλύτερο ποσοστο κρισεων πανικου επισης συμβαινει το καλοκαιρι λενε ψυχολογοι! Επισης εγω αγαπω την ανοιξη αλλα υποφέρω απο Αλλεργίες.. οποτε πλεον θεωρω οτι και με την αλλαγη του κλιματος και ολων αυτών που συμβαινουν γυρω μας, ολα ειναι σχετικα, οπως και η καθε γυναικα ειναι διαφορετικη και ανταποκρίνεται διαφορετικα στις καθε συνθηκες! Μικρη σημασια λοιπον εχει θεωρω ποτε θα γινει η εμβρυομεταφορα.. αν το περιβαλλον της μητρας μας και το εμβρυακι ειναι υγιες καμια εποχη δεν θα τα εμποδισει να προχωρησουν!!! Αφηστε που εμεις οι σκορπιοί που ειμαστε παρα πολλοι, τον Φεβρουαριο  γραπωθηκαμε!!!!  μεσα στο κρύο, την παγωνιά και τη μιζερια...   Χαχαχα για να το ελαφρυνω και λιγο δηλ!!!

MOMS JUNE 2021

Recommended Posts

Just now, Mamanino είπε:

Καλήμερα! Καλά αποτελέσματα! Θα περιμένουνε να μας πεις!

Εγώ σήμερα θα πάω για τον πρώτο (υπέροχο) υπέρηχο! Φοβερή αγωνία έχω! Θα σας στείλω να σας πω τι είδαμε! 

Καλή επιτυχία κ σε σένα κορίτσι Μ. !!! Ποσών εβδομάδων είσαι;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Evouska είπε:

Κοριτσια καλημεραααααα! 

σημερα θα κανω χοριακη για να υπολογισουμε με τον γιατρο βασει αυτης ποτε θα παω για επισκεψη! εχω μια αγωνιααααα!!

Όλα θα είναι τέλεια και θα έχεις μια τεράστια χοριακη!!!

Σας παρακολουθω όταν έχω χρόνο αλλά έχω πολύ τρέξιμο αυτές τις μέρες. ΣΚ θα σας στείλω τα νέα μου

• Μου αρέσει 3

Just now, Mpizelaki_mou είπε:

@Boockie Καλημέρα!!!!!!

Κι εγώ ακριβώς τα ίδια..27/10 υπέρηχο για καρδούλα!!! Επίσης έχω μετακομίσει στη μαμά μου!!!!Έχω πολύ αγωνία και για σένα... Μακάρι να πάνε όλα καλά σε όλες μας!!!!!Μου λέει η μαμά μου χαριτωλογωντας θέλει θυσίες για να γίνεις μάνα....

Just now, Mpizelaki_mou είπε:

@Boockie Καλημέρα!!!!!!

Κι εγώ ακριβώς τα ίδια..27/10 υπέρηχο για καρδούλα!!! Επίσης έχω μετακομίσει στη μαμά μου!!!!Έχω πολύ αγωνία και για σένα... Μακάρι να πάνε όλα καλά σε όλες μας!!!!!Μου λέει η μαμά μου χαριτωλογωντας θέλει θυσίες για να γίνεις μάνα....απο τωρααααα!!

Υπομονή, οι τρεις πρώτοι μήνες είναι δύσκολοι, μετά θα είμαστε μέσα σε όλα όπως και πριν.. Άλλωστε δεν υπάρχει πλέον άλλη προτεραιότητα για εμάς 

Just now, Evouska είπε:

Κοριτσια καλημεραααααα! 

σημερα θα κανω χοριακη για να υπολογισουμε με τον γιατρο βασει αυτης ποτε θα παω για επισκεψη! εχω μια αγωνιααααα!!

Κοριτσάκι μου καλά αποτελέσματα να έχεις με μια χοριακη τεράστια! Περιμένουμε νέα σου.. αυθημερόν θα βγει έτσι;

vQnfp3.png

Just now, Boockie είπε:

Υπομονή, οι τρεις πρώτοι μήνες είναι δύσκολοι, μετά θα είμαστε μέσα σε όλα όπως και πριν.. Άλλωστε δεν υπάρχει πλέον άλλη προτεραιότητα για εμάς 

Κοριτσάκι μου καλά αποτελέσματα να έχεις με μια χοριακη τεράστια! Περιμένουμε νέα σου.. αυθημερόν θα βγει έτσι;

ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου! μακαριιιιι! ναι λογικα θα βγει μεχρι το απογευμα, θα τους πω να μου τη στειλουν μην τρεχω ξανα να την παρω γιατι δουλευω κ το απογευμα! 

βρε ας πανε ολα καλα κ δε με πειραζει να κανω θυσιες και τους 9 μηνες! :wub:

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγώ είμαι 6 w + 2 d , σταμάτησαν οι καφέ εκκρίσεις μόλις σταμάτησα salospir. 

Έχω πονακια στην κοιλιά πότε πότε, τσιμπηματακια, συχνοουρια, εκκρισουλες λευκές από το utro , και παρατήρησα μια αύξηση πείνας κ δίψας...

Αλήθεια όσες είστε από εξωσωματικη κ παίρνετε ορμόνες πόσα χάπια παίρνετε κ σας μετράνε οιστραδιολη προγεστερονη; 

Εγώ κάνω ένεση πρωί prolutex (προγ) , κ ένα utro το βράδυ, κ παίρνω κ 8 σικλακουρ από το στόμα χωρίς να μου μετράει ορμόνες.

4nDhp3.pngjeL6p2.png

@Evouska καλή επιτυχία με την χοριακή και συντομία να πας και για τον υπέρηχο!!!

@Mamanino με το καλό ο υπέρηχος!!! Μακάρι να δείτε και καρδούλα!!!

Just now, phal είπε:

Έχω πονακια στην κοιλιά πότε πότε, τσιμπηματακια, συχνοουρια, εκκρισουλες λευκές από το utro , και παρατήρησα μια αύξηση πείνας κ δίψας...

Αλήθεια όσες είστε από εξωσωματικη κ παίρνετε ορμόνες πόσα χάπια παίρνετε κ σας μετράνε οιστραδιολη προγεστερονη; 

Εγώ κάνω ένεση πρωί prolutex (προγ) , κ ένα utro το βράδυ, κ παίρνω κ 8 σικλακουρ από το στόμα χωρίς να μου μετράει ορμόνες.

Μακάρι να μην ξαναδεις τίποτα!!! Και μένα μου είχε δώσει prolutex οταν είχα καφέ, και δεν μετρήσαμε κάτι. Και τα ουλτρο όταν τα έπαιρνα πάλι δεν μετρούσαμε κάποια ορμόνη. Και στον γιατρό που ειμαι τώρα, που άλλαξα, και αυτος μου έδωσε πάλι ουλτροτζεσταν χωρίς εξετάσεις. Τα δίνουν πιο πολύ για να βοηθήσουν να δέσει το έμβρυο, και μέχρι να δημιουργηθεί ο πλακούντα όπου μετά παράγει όση προγεστερόνη χρειάζεται. Υπομονη είναι κουραστικά όλα αυτά αλλά τι να κάνεις; Εντωμεταξύ νομίζω μόλις άρχισα τα ουλτρο μου μειώθηκε η πολύ ανακατωσούρα, γίνεται κάτι τέτοιο; Ή είναι τυχαίο;

• Ευχαριστώ 1

zZWsp2.png398Mp3.png

Just now, phal είπε:

Εμένα δεν μου μετράνε τπτ. Παίρνω 3 ούτρο των 200 τη μέρα 6 σικλακουρ και μια κρινον κολπικά και ινοχεπ λόγω θρομβοφιλια. 

Απο συμπτώματα συχνά με πονάει το στήθος, συχνοουρια, ελάχιστα τσιμπήματα και μια ανακατωσουρα που με αφήνει για κάνα δεκάλεπτο το πολύ. Διψάω και δεν μπορώ να πιω νερό. Καμία σχέση με την εγκυμοσύνη του γιου μου 

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Just now, Μαρία1430 είπε:

Εμένα δεν μου μετράνε τπτ. Παίρνω 3 ούτρο των 200 τη μέρα 6 σικλακουρ και μια κρινον κολπικά και ινοχεπ λόγω θρομβοφιλια. 

Απο συμπτώματα συχνά με πονάει το στήθος, συχνοουρια, ελάχιστα τσιμπήματα και μια ανακατωσουρα που με αφήνει για κάνα δεκάλεπτο το πολύ. Διψάω και δεν μπορώ να πιω νερό. Καμία σχέση με την εγκυμοσύνη του γιου μου 

Γιατί δεν μπορείς να πιεις νερό; επειδή σου φέρνει ανακατοσουρα; 

Εγώ άμα σας πω ότι με πιάνουν κ τα νεύρα μου κ ανεβάζω πίεση ώρες. Κυρίως συνέβη με τη δουλεια (πάλι καλά που δουλεύω από το σπίτι τις πιο πολλές μερες), και λεω αν δεν τους κανω κακο παναγια μου θα μου βγουν κακομουτσουνα απο τα νευρα που έχω.... 

Που θα πάει δεν θα περάσει λίγο ο καιρός.... μαυρη πέτρα θα ρίξω κ θα τους έρθει ο ουρανός σφοντυλι! Πού μου έχουν ψήσει το ψάρι στα χείλη 

Κρίμα η γιογκα κ ο διαλογισμός που έκανα. Ε μα θα το ψάξω λίγο να κάνω για εγκύους....

4nDhp3.pngjeL6p2.png

Just now, phal είπε:

Γιατί δεν μπορείς να πιεις νερό; επειδή σου φέρνει ανακατοσουρα; 

Εγώ άμα σας πω ότι με πιάνουν κ τα νεύρα μου κ ανεβάζω πίεση ώρες. Κυρίως συνέβη με τη δουλεια (πάλι καλά που δουλεύω από το σπίτι τις πιο πολλές μερες), και λεω αν δεν τους κανω κακο παναγια μου θα μου βγουν κακομουτσουνα απο τα νευρα που έχω.... 

Που θα πάει δεν θα περάσει λίγο ο καιρός.... μαυρη πέτρα θα ρίξω κ θα τους έρθει ο ουρανός σφοντυλι! Πού μου έχουν ψήσει το ψάρι στα χείλη 

Κρίμα η γιογκα κ ο διαλογισμός που έκανα. Ε μα θα το ψάξω λίγο να κάνω για εγκύους....

Ναι από την ανακατωσουρα... Και βρήκα και ωραίο φαγητό σπίτι αλλά δεν κατεβαίνει τπτ. 

Αχ και μια φίλη μου έγκυος ξεκίνησε με νεύρα. Θα σταματήσεις από την δουλειά; 

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

Κορίτσια πήγα για υπέρηχο! Δυστυχώς δεν είδαμε τίποτα. Ο γιατρός είπε βιοχημικη κύηση και να κάνω χοριακη να δούμε την τιμή. 

Εύχομαι σε όλες σας να έχετε μια γαλήνια εγκυμοσύνη, τελιομηνη και έναν όμορφο τοκετό τον Ιούνιο! 

Εγώ μπορεί τελικά να μην είμαι μανούλα Ιουνίου 21, αλλά πάντα θα είμαι μανούλα Ιουνίου, αφού ο γιος μου γεννήθηκε αυτό τον όμορφο μήνα το 19! 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Just now, Μαρία1430 είπε:

@Evouska μια τεράστια χοριακη εύχομαι κορίτσι μου!

Από συμπτώματα πως είστε; 

Just now, Φραουλίτσα* είπε:

@Evouska καλή επιτυχία με την χοριακή και συντομία να πας και για τον υπέρηχο!!!

@Mamanino με το καλό ο υπέρηχος!!! Μακάρι να δείτε και καρδούλα!!!

Μακάρι να μην ξαναδεις τίποτα!!! Και μένα μου είχε δώσει prolutex οταν είχα καφέ, και δεν μετρήσαμε κάτι. Και τα ουλτρο όταν τα έπαιρνα πάλι δεν μετρούσαμε κάποια ορμόνη. Και στον γιατρό που ειμαι τώρα, που άλλαξα, και αυτος μου έδωσε πάλι ουλτροτζεσταν χωρίς εξετάσεις. Τα δίνουν πιο πολύ για να βοηθήσουν να δέσει το έμβρυο, και μέχρι να δημιουργηθεί ο πλακούντα όπου μετά παράγει όση προγεστερόνη χρειάζεται. Υπομονη είναι κουραστικά όλα αυτά αλλά τι να κάνεις; Εντωμεταξύ νομίζω μόλις άρχισα τα ουλτρο μου μειώθηκε η πολύ ανακατωσούρα, γίνεται κάτι τέτοιο; Ή είναι τυχαίο;

Κορίτσια μόλις πήρα την χοριακη μου και είναι όντως τεράστια!!! Είναι 14316!! 

• Μου αρέσει 5

Just now, Evouska είπε:

Υπερτελεια.  Μπράβο κορίτσι Μ 

Just now, Mamanino είπε:

Κορίτσια πήγα για υπέρηχο! Δυστυχώς δεν είδαμε τίποτα. Ο γιατρός είπε βιοχημικη κύηση και να κάνω χοριακη να δούμε την τιμή. 

Εύχομαι σε όλες σας να έχετε μια γαλήνια εγκυμοσύνη, τελιομηνη και έναν όμορφο τοκετό τον Ιούνιο! 

Εγώ μπορεί τελικά να μην είμαι μανούλα Ιουνίου 21, αλλά πάντα θα είμαι μανούλα Ιουνίου, αφού ο γιος μου γεννήθηκε αυτό τον όμορφο μήνα το 19! 

Πόσο εβδομάδων είσαι;ξεχνάω.  

Είχες κάνει κ πριν χοριακη?

Just now, phal είπε:

Παίρνω 6 cyclacur την ημέρα (τα δυο βραδυνα κολπικά), 4 gynalven (το ίδιο με τα ουτρο είναι) από τα όποια μόνο ένα από το στόμα και κάνω και μια ένεση προγεστερόνης κάθε τρεις μέρες (lentogest). Επίσης παίρνω φυλλικό, σαλοσπιρ,μεντρολ (κορτιζόνη είναι) και κάνω και αντιπηκτικες. Ορμόνες τελευταια φορά μου μέτρησαν μια μέρα πριν την εμβρυομεταφορα -και εκει μου προσθεσαν και την ενέσιμη προγεστερόνη επειδή είχε βγει χαμηλή. 

Just now, Evouska είπε:

Ωωωω. Πόσο εβδομάδων είσαι; Συγχαρητήρια πάντως και μια ανέφελη εγκυμοσυνη πια

Just now, alina80 είπε:

Παίρνω 6 cyclacur την ημέρα (τα δυο βραδυνα κολπικά), 4 gynalven (το ίδιο με τα ουτρο είναι) από τα όποια μόνο ένα από το στόμα και κάνω και μια ένεση προγεστερόνης κάθε τρεις μέρες (lentogest). Επίσης παίρνω φυλλικό, σαλοσπιρ,μεντρολ (κορτιζόνη είναι) και κάνω και αντιπηκτικες. Ορμόνες τελευταια φορά μου μέτρησαν μια μέρα πριν την εμβρυομεταφορα -και εκει μου προσθεσαν και την ενέσιμη προγεστερόνη επειδή είχε βγει χαμηλή. 

Ωωωω. Πόσο εβδομάδων είσαι; Συγχαρητήρια πάντως και μια ανέφελη εγκυμοσυνη πια

Σήμερα είμαι 5w5d ! Στις τιμές που γράφει δίπλα στην χοριακη μου γράφει ότι πάνω από 10000 είναι 7η βδομάδα,  δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...