Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Πριν 4 μέρες δηλαδή 

Κ εγω δεν είχα κανένα συμπτωμα, πότε δεν είχα αιμα εμφύτευσης( ουτε σε προηγούμενες συλλήψεις), ούτε το στήθος μου πονούσε, είμαι έγκυος σε δίδυμα. 

Να μην αγχώνεσαι,  έχεις δεν έχεις συμπτωματα δεν σημαίνει τίποτα για την έκβαση 

MOMS JUNE 2021

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Αυρα87 είπε:

Έχουμε την ίδια Πητ! Και περιμένουμε και εμείς αγοράκι!

Σε μια εβδομάδα μας είπαν για τα αποτελέσματα papp-a.

Βρε κορίτσια γιατί τόσο πολύ; επειδή είστε εκτός Αθηνών; εγώ και στις 2 εγκυμοσύνες μου κάνω το τεστ το πρωί και το απόγευμα έχω τα αποτελέσματα. 

Just now, Φώφη1990 είπε:

Καλη Κυριακή σε όλες!!!! Αυριο το βράδυ αυχενικη.... Θα σκάσει η καρδιά μου.... Τικ τακ τικ τακ.... 

Αχχχχ θα περάσουν βασανιστικά αυτές οι ώρες μού φαίνεται... Εγώ πριν την αυχενική έχω συνέντευξη για δουλειά, οπότε σκέφτομαι τη συνέντευξη για να μη σκέφτομακ την αυχενική και αγχώνομαι 

Just now, BILLE είπε:

Βρε κορίτσια μου σε ποια εβδομάδα πήγατε για αυχενική και είδατε και φύλο;Εγώ είχα πάει 12+4 και δεν μου είπε τίποτα. έχει να κάνει και με τη στάση του εμβρύου ή την ανάλυση του υπερήχου;

Εεε βέβαια έχει να κάνει με τη στάση. Μπορεί να φανεί τσουτσουνακι αν είναι αγόρι αλλά επειδή έχει μικρό μέθοδος το μωρό πολλές φορές αυτό συγχέεται με τον ομφάλιο λώρο, διότι περνά από το ίδιο σημείο. 

Αλλά πολλοί γιατροί επιλέγουν να μην πουν τίποτα μέχρι να είναι 100%σιγουροι. 

Πάντως για όποια ενδιαφέρεται, μπορώ να σάς πω κόλπα πώς να δείτε το φύλο με σπιτικά τεστ

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, BILLE είπε:

Βρε κορίτσια μου σε ποια εβδομάδα πήγατε για αυχενική και είδατε και φύλο;Εγώ είχα πάει 12+4 και δεν μου είπε τίποτα. έχει να κάνει και με τη στάση του εμβρύου ή την ανάλυση του υπερήχου;

Και εγώ στη 12η είχα κάνει Αυχενική και δεν μου είπε τίποτα από μόνη της. Εγώ τη ρώτησα και μου είπε δε φαίνεται κάτι λόγω στάσης, αλλά μοιάζει για κοριτσάκι! Οπότε υπομονή, μήπως στον επόμενο υπέρηχο σας κάνει τη χάρη το μπεμπακι!

• Μου αρέσει 2

ut9np2.png

Just now, boockie είπε:

Και εγώ κορίτσι μου στην 12η εβδομάδα έκανα αυχενική και δεν μου είπε φύλο, ούτε καν ποσοστο! Το μόνο που μου ανέφερε ήταν 50% αγόρι, σαν να μου έλεγε 50-50!  Είναι πάρα πολύ νωρίς.. Αύριο θα πάω για υπέρηχο, οπότε ευελπιστώ κάτι να δούμε! Λέτε να φάω και μια σοκολατιτσα πριν την εξέταση για να είναι ζωηρό το μωρό; 

Ναιι φάε να είσαι σίγουρη 

• Μου αρέσει 2

Just now, boockie είπε:

Και εγώ κορίτσι μου στην 12η εβδομάδα έκανα αυχενική και δεν μου είπε φύλο, ούτε καν ποσοστο! Το μόνο που μου ανέφερε ήταν 50% αγόρι, σαν να μου έλεγε 50-50!  Είναι πάρα πολύ νωρίς.. Αύριο θα πάω για υπέρηχο, οπότε ευελπιστώ κάτι να δούμε! Λέτε να φάω και μια σοκολατιτσα πριν την εξέταση για να είναι ζωηρό το μωρό; 

Ναι οπωσδήποτε! Κανα 20 λεπτό πριν φαε λίγη lacta. Αμέσως τα πιάνει παροξυσμός! Χαχαχα!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

ut9np2.png

Just now, ΧρυσαΜ said:

Βρε κορίτσια γιατί τόσο πολύ; επειδή είστε εκτός Αθηνών; εγώ και στις 2 εγκυμοσύνες μου κάνω το τεστ το πρωί και το απόγευμα έχω τα αποτελέσματα. 

Αχχχχ θα περάσουν βασανιστικά αυτές οι ώρες μού φαίνεται... Εγώ πριν την αυχενική έχω συνέντευξη για δουλειά, οπότε σκέφτομαι τη συνέντευξη για να μη σκέφτομακ την αυχενική και αγχώνομαι 

Εεε βέβαια έχει να κάνει με τη στάση. Μπορεί να φανεί τσουτσουνακι αν είναι αγόρι αλλά επειδή έχει μικρό μέθοδος το μωρό πολλές φορές αυτό συγχέεται με τον ομφάλιο λώρο, διότι περνά από το ίδιο σημείο. 

Πάντως για όποια ενδιαφέρεται, μπορώ να σάς πω κόλπα πώς να δείτε το φύλο με σπιτικά τεστ

Τί σπιτικά τεστ για πες!!

• Μου αρέσει 1

xu6xp2.png

Διαφημίσεις

Just now, ΧρυσαΜ said:

Xaxxaxa... Ta θέλω όλα τα κολπάκια / τεστακια παρακαλώ!!! 

• Μου αρέσει 2

oJHZp3.png

Ξέρω 2

Στο πρώτο βράζεις κόκκινο λάχανο και παίρνεις λίγο από το ζουμί. Ανακατεύεις 1 μέρος από το ζουμί με ένα μέρος από ούρα (δεν έχει σημασία πρωινά ή οτιδήποτε) σε ένα ουρομποξ. Αν γίνει μπλε, είναι κορίτσι, αν γίνει κόκκινο είναι αγόρι. 

Στο δεύτερο βάζεις σε ουρομποξ πάλι ούρα με σόδα μαγειρική. Αν αφορίσει απότομα πολύ είναι αγόρι, αν διαλυθεί είναι κορίτσι.

Το πρώτο είναι πιο αποτελεσματικό 

• Χαχα 7

Just now, ΧρυσαΜ είπε:

Ξέρω 2

Στο πρώτο βράζεις κόκκινο λάχανο και παίρνεις λίγο από το ζουμί. Ανακατεύεις 1 μέρος από το ζουμί με ένα μέρος από ούρα (δεν έχει σημασία πρωινά ή οτιδήποτε) σε ένα ουρομποξ. Αν γίνει μπλε, είναι κορίτσι, αν γίνει κόκκινο είναι αγόρι. 

Στο δεύτερο βάζεις σε ουρομποξ πάλι ούρα με σόδα μαγειρική. Αν αφορίσει απότομα πολύ είναι αγόρι, αν διαλυθεί είναι κορίτσι.

Μη με σκας !!!! Χαχαχα ! Δοκιμασμένο;;

• Χαχα 2

ut9np2.png

20 minutes ago, ΧρυσαΜ said:

Ξέρω 2

Πες αλήθεια!!! Το έχεις κάνει??? 

• Χαχα 1

oJHZp3.png

10 ώρες πρίν, Maria92 είπε:

Μη με σκας !!!! Χαχαχα ! Δοκιμασμένο;;

Ναιι το έχω δει στο YouTube που το κάνουν, εγώ δεν το έκανα γιατί δεν έχω τα υλικά 

8 ώρες πρίν, Φώφη1990 είπε:

Πες αλήθεια!!! Το έχεις κάνει??? 

Δεν το έχω κάνει γιατί στην 1η εγκυμοσύνη το έμαθα νωρίς, στη δεύτερη δεν ήθελα να μάθω και τώρα δεν έχω υλικά. 

Δοκιμάστε το και θα δείτε. 

Btw εγώ πιστεύω ότι έχω αγόρι αυτή τη φορά.

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

On 12/11/2020 at 8:27 PM, Φώφη1990 said:

Καθε βραδυ!!! Χθες κοιμήθηκα μόνο με το εσώρουχο και ένα φανελάκι και παλι μούσκεμα!!!! 

καλημερα και ευχαριστω για την απαντηση και την ενθαρυνση νιωθω καλα αμα ακουω πωσ υπαρχουν και αλλεσ κοπελεσ που περνουν σαν εμενα 

• Μου αρέσει 1

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ?

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΚΕΨΗ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΙΚΑ ΑΓΧΩΝΟΜΕ 

• Μου αρέσει 4

20 hours ago, Αυρα87 said:

Έχουμε την ίδια Πητ! Και περιμένουμε και εμείς αγοράκι!

Σε μια εβδομάδα μας είπαν για τα αποτελέσματα papp-a.

Μια εβδομάδα;;;πολύ δεν είναι κοριτσια;;

στην Αθήνα;σε κέντρο;εκεί που θα παω εγώ λέει στην ιστοσελίδα ότι βγαίνουν την επόμενη ημέρα...

xu6xp2.png

45 minutes ago, ΧρυσαΜ said:

Ναιι το έχω δει στο YouTube που το κάνουν, εγώ δεν το έκανα γιατί δεν έχω τα υλικά 

Δεν το έχω κάνει γιατί στην 1η εγκυμοσύνη το έμαθα νωρίς, στη δεύτερη δεν ήθελα να μάθω και τώρα δεν έχω υλικά. 

Δοκιμάστε το και θα δείτε. 

Btw εγώ πιστεύω ότι έχω αγόρι αυτή τη φορά.

Καλημέρα κορίτσια!!! Καλη βδομάδα!!!Εγώ το βράδυ έχω την αυχενικη!!! Και φυσικά το είδα στον υπνο μου χθες!!! Είδα αγόρι... Άρα μαλλον για κοριτσάκι παμε... Χαχααχχαχαχα

Εγώ προσωπικα νιώθω ότι έχω κορίτσι! Όλοι οι άλλοι μου λένε ότι με βλέπουν για αγόρι! 

Αφήστε που από την ώρα που ξυπνησα ποναω κάτω αριστερά και αγχώνομαι δεκαπλά... 

• Μου αρέσει 5

oJHZp3.png

καλημέρα Φωφούλα μας!

Όλα καλά θα πάνε!

Μην ανησυχείς για τους πόνους αν δεν είναι πολύ έντονοι. μπορεί να είναι το έντερο ή απλά να μεγαλώνει ο χώρος. κι εγω έχω πάλι πονάκια περιόδου τις τελευταίες μέρες αλλάζουμε και εβδομάδα γι αυτό ίσως...

Εγω αυριο μεσημέρι αυχενική...αχ μακάρι να είναι υγιή τα μωράκια μας!!!!!!

στείλε μας να μας πεις!!!!καλή επιτυχία απο τα βάθη της καρδιάς μου!!!!!

ό,τι και να είναι γερό να είναι!!

• Μου αρέσει 4

xu6xp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...