Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι ;   Ετοιμάζεσαι για ετ;;; 

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

MOMS JUNE 2021

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Avmar είπε:

Κοριτσια εγω ειμαι χαλια. Papp a 0.3 και hcg 0.6 .. τρισομια 21 1/757, 18 1/1761 και 13 1/5546. Και επισης fetal growth γραφει 1/70 τι να κανω ; 
κλαιω ολη μερα. 

Σε νιώθω! Κάνε υπομονή και συζητά με τον γιατρό σου. Η συγκεκριμένη εξέταση δεν ειναι διάγνωση. Κι εγώ 21 1/600, 18 1/4500 & 13 1/14.000 αλλά τα ποσοστά αυξήθηκαν λόγω ηλικίας σε εμένα. Καθότι για την ηλικία μου δεν είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά, άσε που η αυχενική ήταν άριστη, μου συστάθηκε αμνιο μόνο & μόνο για τον παράγοντα ηλικία! Δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα την κάνω, αν και το σκέφτομαι αρκετά. 

Σε νιώθω! Και αν θυμάμαι καλά είσαι πιο μικρή σε ηλικία, σωστά; Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες μας και να χαρούμε γερά τα μωράκια μας. Συζητά με τον γιατρό σου. Κι εγώ παρόλο που συζήτησα ήδη, 1 εβδομάδα πριν την αμνιο έχω ραντεβού μαζί του νκαι θά το ξανασυζητησω. 

@jellyfishch συγχαρητήρια! Να σου πάνε όλα τέλεια!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κορίτσια τι μου κάνατε!!! Ζήλεψα και πήρα και γω να πιω ένα μηλήτη!!! Εντωμεταξύ ήμουν μια χαρά και με την εξτρα εξέταση μου χάλασε η διάθεση.

• Μου αρέσει 1

zZWsp2.png398Mp3.png

@Avmarμην προδικάζεις σε παρακαλω!!! Είμαστε τόσο υπερβολικές γιατι έχουμε συνηθίσει ποσοστα τυπου 1/10000000000.... Δηλαδή αν δεν έχει πολλα μηδενικά μετά απογοητευόμαστε και κατευθείαν κολλάμε σε αυτό το 1 και όχι στο αντικείμενικο ποσοστό... Σκέψου! Λέμε ότι η αμνιο έχει πιθανοτητα 1/100 να παει κάτι στραβά και μας φαίνεται πολυ σπάνιο όντως να συμβεί. Και μας φαίνεται πιο πιθανο το 1/750??? Ακόμα και 1/75 να είναι γιατί κατευθείαν να σκεφτουμε ότι το δικό μας θα είναι αυτό το ένα και όχι κάποιο από τα άλλα 74????? 

Σε κάθε περίπτωση η άποψη μου είναι ότι μέχρι να γεννηθεί δεν μπορείς να ξέρεις τίποτα απολυτως! Σε γνωστή μου ήταν σίγουροι ότι έχει down το μωράκι! Και η κοπέλα φυσικά δεν διέκοψε την κυηση γιατί και αυτά κατά τη γνώμη μου είναι θαυματακια ! Και τελικά όσο σίγουρο κι αν ήταν το παιδι βγήκε μια χαρά υγιέστατο!!! 

oJHZp3.png

6 ώρες πρίν, Φώφη1990 είπε:

@Avmarμην προδικάζεις σε παρακαλω!!! Είμαστε τόσο υπερβολικές γιατι έχουμε συνηθίσει ποσοστα τυπου 1/10000000000.... Δηλαδή αν δεν έχει πολλα μηδενικά μετά απογοητευόμαστε και κατευθείαν κολλάμε σε αυτό το 1 και όχι στο αντικείμενικο ποσοστό... Σκέψου! Λέμε ότι η αμνιο έχει πιθανοτητα 1/100 να παει κάτι στραβά και μας φαίνεται πολυ σπάνιο όντως να συμβεί. Και μας φαίνεται πιο πιθανο το 1/750??? Ακόμα και 1/75 να είναι γιατί κατευθείαν να σκεφτουμε ότι το δικό μας θα είναι αυτό το ένα και όχι κάποιο από τα άλλα 74????? 

Σε κάθε περίπτωση η άποψη μου είναι ότι μέχρι να γεννηθεί δεν μπορείς να ξέρεις τίποτα απολυτως! Σε γνωστή μου ήταν σίγουροι ότι έχει down το μωράκι! Και η κοπέλα φυσικά δεν διέκοψε την κυηση γιατί και αυτά κατά τη γνώμη μου είναι θαυματακια ! Και τελικά όσο σίγουρο κι αν ήταν το παιδι βγήκε μια χαρά υγιέστατο!!! 

Συμφωνώ μαζί σου. 

Απλά καταλαβαίνω ότι ίσως αγχώνεσαι @Avmar επειδή είναι μεγαλύτερη πιθανότητα σε σχέση με κάποια άλλη. Αλλά νομίζω ότι εφόσον ο γιατρός δεν είπε τίποτα, δε χρειάζεται να προδικαζεις κάτι.

13 ώρες πρίν, Φώφη1990 είπε:

Καθε βραδυ!!! Χθες κοιμήθηκα μόνο με το εσώρουχο και ένα φανελάκι και παλι μούσκεμα!!!! 

Ε δοκίμασε να κοιμηθείς μόνο με 5 σταγόνες ChannelNo5 όπως η Μέρλιν!:wub::wub: Τυχερούλης ο αντρούλης σου!!!:wub: 

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Just now, BILLE said:

Ε δοκίμασε να κοιμηθείς μόνο με 5 σταγόνες ChannelNo5 όπως η Μέρλιν!:wub::wub: Τυχερούλης ο αντρούλης σου!!!:wub: 

Χαχαχαχ!!! Ο Καημένος με την όρεξη ακόμα.... 

Καλο σαββατοκυριακο κορίτσια!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

oJHZp3.png

9 ώρες πρίν, Φώφη1990 είπε:

Καλημέρα! Τι εννοείς; Έκανε αμνιο και έδειξε σύνδρομο down και αποφάσισε να.μην διακόψει την κύηση και έπειτα το μωρό γεννήθηκε υγιεατατο; Γιατί με τις ενδείξεις μόνο τις αυχενικης απαγορεύεται να διακοπεί η κύηση βάση νόμου γιατί δεν αποδεικνύονται ιατρικοί λόγοι, όπως έχουμε πει δείχνει πιθανότητες. Εκτός και αν από την εξέταση αποδειχθεί άλλη πάθηση που δε χρειάζεται επιβεβαίωση με αμνιο. Το σύνδρομο down όμως επιβεβαιώνεται μόνο με την αμνιο. Αρα σύμφωνα με αυτά που αναφέρεις άλλαξαν τα αποτελέσματα της αμνιο;;;

Just now, HopeMe said:

Καλημέρα! Τι εννοείς; Έκανε αμνιο και έδειξε σύνδρομο down και αποφάσισε να.μην διακόψει την κύηση και έπειτα το μωρό γεννήθηκε υγιεατατο; Γιατί με τις ενδείξεις μόνο τις αυχενικης απαγορεύεται να διακοπεί η κύηση βάση νόμου γιατί δεν αποδεικνύονται ιατρικοί λόγοι, όπως έχουμε πει δείχνει πιθανότητες. Εκτός και αν από την εξέταση αποδειχθεί άλλη πάθηση που δε χρειάζεται επιβεβαίωση με αμνιο. Το σύνδρομο down όμως επιβεβαιώνεται μόνο με την αμνιο. Αρα σύμφωνα με αυτά που αναφέρεις άλλαξαν τα αποτελέσματα της αμνιο;;;

Οχι όχι! Στην αυχενικη και στην Β επιπέδου της το είχαν πει. Και οι αιτιολογικές της αυχενικης δεν ήταν καλες. Δεν έκανε αμνιο γιατί ήδη από την αυχενικη είπε ότι και να έχει το παιδί down θα το κρατήσει. Απλά και στην Β επιπέδου της είπαν επίσης ότι το παιδι δεν το βλέπουν απόλυτα υγιέστατο. Δεν είχε προχωρήσει σε αμνιο. 

Αν θέλετε μπορώ να μάθω και περισσοτερα. Είναι οικογενειακή φιλη! 

oJHZp3.png

Just now, Φώφη1990 είπε:

Οχι όχι! Στην αυχενικη και στην Β επιπέδου της το είχαν πει. Και οι αιτιολογικές της αυχενικης δεν ήταν καλες. Δεν έκανε αμνιο γιατί ήδη από την αυχενικη είπε ότι και να έχει το παιδί down θα το κρατήσει. Απλά και στην Β επιπέδου της είπαν επίσης ότι το παιδι δεν το βλέπουν απόλυτα υγιέστατο. Δεν είχε προχωρήσει σε αμνιο. 

Αν θέλετε μπορώ να μάθω και περισσοτερα. Είναι οικογενειακή φιλη! 

Όχι δεν χρειάζεται να την αναστατώσεις!  Συνεπώς η κοπέλα είχε υποψίες και ενδείξεις και αποφάσισε να μην υποβληθεί σε διαγνωστική εξέταση (και όχι αποφάσισε να μην κάνει διακοπή κύησης γιατί και να ήθελε έπρεπε πρώτα να επιβεβαιωθεί). Καλό είναι να ακριβολογουμε σε τέτοια θέματα γιατί διαβαζουν αρκετοί και παρερμηνεύονται γεγονότα.

Πάντως συγχαρητήρια για την απόφαση της! Θαυμάζω το μεγαλείο της ψυχής αυτών των ανθρώπων!

• Μου αρέσει 1

Καλημερα κοριτσια!

πηγα χθες γιατρό για υπερηχο όλα καλα δόξα τω Θεω αλλα έχουν αρχίσει οι πόνοι στη μέση και περιόδου εναλλάξ τώρα,ελαφρείς μεν αλλα εκεί!

είναι φυσιολογικό ε;μεγαλώνουν όλα φαντάζομαι..

• Μου αρέσει 3

xu6xp2.png

Διαφημίσεις

Just now, mominthemaking είπε:

Καλημερα κοριτσια!

πηγα χθες γιατρό για υπερηχο όλα καλα δόξα τω Θεω αλλα έχουν αρχίσει οι πόνοι στη μέση και περιόδου εναλλάξ τώρα,ελαφρείς μεν αλλα εκεί!

είναι φυσιολογικό ε;μεγαλώνουν όλα φαντάζομαι..

Καλημέρα!! 

Αυτές τις ημέρες έχω κ γω πολλά πονακια.  Κ συνεχόμενα. Σε κοιλιά κυρίως. 

Just now, Eva1986 είπε:

Καλημέρα!! 

Κάτι ακόμα. Σε πόσες μέρες βγήκε το papp-a σας;

• Ευχαριστώ 1

Just now, Eva1986 said:

Καλημέρα!! 

εγω θα κανω την τριτη το δικο μου αλλα νομιζω συνηθως 2 3 μερες κανει..μηπως να τους κανεις ενα τηλ;;

xu6xp2.png

Just now, Eva1986 said:

Καλημέρα!! 

Εγώ παλι έχω φαγουρα στην κοιλιά...  !!!!!! Που τις έκανες τις αιματολογικές? 

34 minutes ago, HopeMe said:

Όχι δεν χρειάζεται να την αναστατώσεις!  Συνεπώς η κοπέλα είχε υποψίες και ενδείξεις και αποφάσισε να μην υποβληθεί σε διαγνωστική εξέταση (και όχι αποφάσισε να μην κάνει διακοπή κύησης γιατί και να ήθελε έπρεπε πρώτα να επιβεβαιωθεί). Καλό είναι να ακριβολογουμε σε τέτοια θέματα γιατί διαβαζουν αρκετοί και παρερμηνεύονται γεγονότα.

Πάντως συγχαρητήρια για την απόφαση της! Θαυμάζω το μεγαλείο της ψυχής αυτών των ανθρώπων!

Εχεις δίκιο γιατί καμια φορα η διατύπωση οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα! 

• Μου αρέσει 1

oJHZp3.png

Just now, Φώφη1990 said:

Εγώ παλι έχω φαγουρα στην κοιλιά...  !!!!!! Που τις έκανες τις αιματολογικές? 

Εχεις δίκιο γιατί καμια φορα η διατύπωση οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα! 

κι εγω φαγουρα !!!ποολυ ξυσιμο χαχαχαχαχα

• Χαχα 1

xu6xp2.png

Just now, Eva1986 είπε:

Καλημέρα!! 

Κάθε φορά που είχα κάνει, έβγαινε την ίδια μέρα το απόγευμα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...