Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

MOMS JUNE 2021

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 10 λεπτά , Eva1986 είπε:

Κόριτσια Μ κανένα βράδυ εκεί που καθόμαι να ξέρατε πως λαχταρώ ένα κοκτειλακι!!!!

Πωωωωωω

Αχ και εγώ... Ευτυχώς που και μόνο στην μυρωδιά ανακατεύομαι

• Μου αρέσει 1

Just now, Avmar είπε:

Κοριτσια εγω ειμαι χαλια. Papp a 0.3 και hcg 0.6 .. τρισομια 21 1/757, 18 1/1761 και 13 1/5546. Και επισης fetal growth γραφει 1/70 τι να κανω ; 
κλαιω ολη μερα. 

Βρε κούκλα μην κλαις. Πιθανότητες είναι!!! Μίλα με τον γιατρο σου, λογικά θα σου πει να κάνετε και άλλες εξετάσεις!!!! Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!!! Μην στεναχωριέσαι απο τώρα, έχω ακούσει περιπτώσεις που είχαν πολλές πιθανότητες για down και τελικά όλα πήγαν καλά. Δεν θυμάμαι τα ποσοστα

• Μου αρέσει 1

zZWsp2.png398Mp3.png

1 hour ago, Eva1986 είπε:

Κόριτσια Μ κανένα βράδυ εκεί που καθόμαι να ξέρατε πως λαχταρώ ένα κοκτειλακι!!!!

Πωωωωωω

Εγώ ένα αραιωμένο ποτάκι το πίνω να σάς πω την αλήθεια μου. Είμαι σκασμένη με την κατάσταση των ημερών. Ξέρετε ότι έχει αυξηθεί η κατανάλωση αλκοόλ σε αυτή την καραντίνα;;;; 

Just now, BILLE είπε:

Ξέρει καμιά κοπελιά, στα σίγουρα όμως, αν επιτρέπεται η βολταρέν εμιουτζέλ;η ακόμα καλύτερα αν την έχει χρησιμοποιήσει σε περίοδο εγκυμοσύνης; (Για την περιοχή του αυχένα)

Ξέρω ότι θερμαντική αλοιφή απαγορεύεται όπως και θερμοφόρα

Just now, Avmar είπε:

Κοριτσια εγω ειμαι χαλια. Papp a 0.3 και hcg 0.6 .. τρισομια 21 1/757, 18 1/1761 και 13 1/5546. Και επισης fetal growth γραφει 1/70 τι να κανω ; 
κλαιω ολη μερα. 

Εγώ δεν κατάλαβα. Γιατί κλαις; ο γιατρός τι λέει; 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΠΩ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΗΑΗΑΗΑ

ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΚΛΙΠ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΟΙΜΙΣΟΥΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ 

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΕΨΑΞΕΙΣ ΕΣΕΙΣ ???

• Μου αρέσει 3

Just now, Avmar είπε:

κλαιω ολη μερα. 

Κοριτσάκι μου γλυκό μια χαρά είναι τα ποσοστά σου! Εξάλλου είναι μόνο πιθανότητες. Τι σου είπε ο εμβρυολογος εκείνη τη στιγμή και τι σου είπε ο γιατρός σου. Ίσως σου προτείνει nipt ή αμνιο για σιγουριά. 

Το fetal growth τι σημαίνει;

Just now, marilou84 είπε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΠΩ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΗΑΗΑΗΑ

ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΚΛΙΠ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΟΙΜΙΣΟΥΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ 

Καλησπέρα κορίτσι!! Μάλλον βλέπει τον τράχηλο λίγο μικρό και θέλει να σιγουρευτεί ότι δε θα μικρύνει και άλλο . Θα σου βάλει πεσσο από ό,τι κατάλαβα, αλλά μην ανησυχείς είναι σύνηθες. Πολλές γυναίκες έχουν παρόμοιο θέμα με σένα και μια χαρά κυλούν  όλα. Συνήθως, η μέτρηση τραχήλου ξεκινά από τη β επιπέδου που αυξάνεται σιγά σιγά το βάρος του μωρού γιατί πιο πριν δεν έχει και πολύ νόημα, αλλά μάλλον κάτι είδε στον υπέρηχο και θέλει να το προλάβει. 

• Μου αρέσει 1

ut9np2.png

Just now, Maria92 said:

Κοριτσάκι μου γλυκό μια χαρά είναι τα ποσοστά σου! Εξάλλου είναι μόνο πιθανότητες. Τι σου είπε ο εμβρυολογος εκείνη τη στιγμή και τι σου είπε ο γιατρός σου. Ίσως σου προτείνει nipt ή αμνιο για σιγουριά. 

Το fetal growth τι σημαίνει;

Καλησπέρα κορίτσι!! Μάλλον βλέπει τον τράχηλο λίγο μικρό και θέλει να σιγουρευτεί ότι δε θα μικρύνει και άλλο . Θα σου βάλει πεσσο από ό,τι κατάλαβα, αλλά μην ανησυχείς είναι σύνηθες. Πολλές γυναίκες έχουν παρόμοιο θέμα με σένα και μια χαρά κυλούν  όλα. Συνήθως, η μέτρηση τραχήλου ξεκινά από τη β επιπέδου που αυξάνεται σιγά σιγά το βάρος του μωρού γιατί πιο πριν δεν έχει και πολύ νόημα, αλλά μάλλον κάτι είδε στον υπέρηχο και θέλει να το προλάβει. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Maria92 μου το ειχε πει πριν μεινω εγκυοσ βασικα πωσ μπορει να χρειαστει αυτο με το κλιπ αλλα εγω δεν εδωσα σημασια αλλα οσο περνουν οι μερεσ τοσο αγχωνομε ελπιζω ολα να πανε καλα και να μην χρειαστει αλλα και να χρειαστει θα πρεπει να γινει 

• Μου αρέσει 1

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Maria92 μου το ειχε πει πριν μεινω εγκυοσ βασικα πωσ μπορει να χρειαστει αυτο με το κλιπ αλλα εγω δεν εδωσα σημασια αλλα οσο περνουν οι μερεσ τοσο αγχωνομε ελπιζω ολα να πανε καλα και να μην χρειαστει αλλα και να χρειαστει θα πρεπει να γινει 

Ναι δεν είναι κάτι σπάνιο. Συμβαίνει συχνά. Απλά αν χρειαστεί να γίνει θα σου πει να ξεκουράζεσαι περισσότερο και να μη κάνεις πολλές δραστηριότητες. 

• Μου αρέσει 1

ut9np2.png

Just now, Maria92 said:

Ναι δεν είναι κάτι σπάνιο. Συμβαίνει συχνά. Απλά αν χρειαστεί να γίνει θα σου πει να ξεκουράζεσαι περισσότερο και να μη κάνεις πολλές δραστηριότητες. 

ναι εχω ακουσει και απο αλλεσ κοπελεσ που επρεπε να το κανουν 

σημερα εγω ειχα εξαψεισ και με επιασε το αγχοσ ελπιζω να ηρεμησω λιγο λογικα ειναι φυσιολόγικο αυτο με τισ εξαψεισ

Διαφημίσεις

ναι εχω ακουσει και απο αλλεσ κοπελεσ που επρεπε να το κανουν 

σημερα εγω ειχα εξαψεισ και με επιασε το αγχοσ ελπιζω να ηρεμησω λιγο λογικα ειναι φυσιολόγικο αυτο με τισ εξαψεισ

Ναι είναι απολύτως φυσιολογικές οι εξαψεις. Και εγώ έχω μερικές φορές. Το βράδυ δε ξυπνάω μούσκεμα σχεδόν κάθε μέρα. 

• Μου αρέσει 1

ut9np2.png

Just now, Maria92 said:

Ναι είναι απολύτως φυσιολογικές οι εξαψεις. Και εγώ έχω μερικές φορές. Το βράδυ δε ξυπνάω μούσκεμα σχεδόν κάθε μέρα. 

αχ ποσο χαιρομε που μου το ειπεσ αυτο γιατι αρχισα να αγχωνομε αν και γενικα ειμαι αγχωθησ και πρεπει να ηρεμησω λιγο ολα τα αναλυω καθε συπτωμα που εχω το κοιταζω μια και δυο φορεσ 

• Χαχα 1

Καλησπέρα κορίτσι Μ.  Πόσο στον βρήκε;κάτω από 2.5;

Just now, Maria92 said:

Καθε βραδυ!!! Χθες κοιμήθηκα μόνο με το εσώρουχο και ένα φανελάκι και παλι μούσκεμα!!!! 

• Χαχα 3

oJHZp3.png

18 ώρες πρίν, jellyfishch είπε:

Καλησπέρα! Τι κάνετε? Σήμερα έκανα τη. Αυχενική μου. Έχουμε έναν μικρό κύριο που ετοιμάζεται!!!! Ήταν πολύ ζωηρός , δε σταμάτησε να κουνιέται. Ο γλυκούλης μου! Έβγαλε και τη γλώσσα σε κάποια φάση, πολύ γέλιο. Περιμένω τα αίματα τώρα να βγούνε.

Ο πλακούντας είναι πρόσθιος χαμηλός οπότε όχι σεξακι, όχι σήκωμα πάνω από ένα κιλό, ξεκούραση και ξάπλα, όχι σκυψιματα και έντονες κινήσεις......

Όσον αφορά τον κοβιντ, πήρε τηλ η γυναίκα και μου επιβεβαίωσε όσα είπαν και σε εμένα. Δε ζήτησε τίποτα εννοείται.

1,5 ώρα κράτησε όλη η εξέταση. Είμαι ευχαριστημένη. 16 Ιουνίου η επίσημη Πητ μου. Απο κιλά έχω βάλει τέσσερα , οκ μου είπε.

Φωτεινή περαστικά κορίτσι μου.. μάλλον απ' τον καφέ θα είναι που ελατωσες. Μπορεί και απ' τον καιρό και την Κλεισούρα. 

Κοπελα μου συγχαρητήριά!! Με το καλό να βγουν και οι αιματολογικές να χαλαρώσεις! Όλα καλά θα πάνε!! Πολλές αγορομανες μαζευόμαστε εεε;; ❤❤❤

Just now, Φώφη1990 είπε:

Καθε βραδυ!!! Χθες κοιμήθηκα μόνο με το εσώρουχο και ένα φανελάκι και παλι μούσκεμα!!!! 

Κι εγώ  εχω εξαψεις κορίτσια ενώ Είμαι στο ίδιο σημείο πχ κάποιες στιγμές ζεσταίνομαι πάρα πολύ κ μετά από λίγο μου περνάει!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...