Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

MOMS JUNE 2021

Recommended Posts

Just now, jellyfishch είπε:

Όχι, μου είπε ότι το τσουτσουνιον δεν έχει σχηματιστεί ακόμη, αλλά φαίνεται ότι πάει να δημιουργηθεί.. κάτι τέτοιο.

Ποσοστό δε μου δώσε αλλά το διπλοτσρκαρε και μου είπε το ίδιο και τις δύο φορές. Απλά μου λέει μην κάνεις ανακοινώσεις για το φύλλο ακόμη.

Εύα μου στη βακουλη πηγα, όλα μια χαρά. Σε ευχαριστώ κιόλας γιατί εγώ μόνο την παχουμη ηξερα. Ωραία με το καλό ο μικρούλης!!!! 

Δεν είναι πολύ αναλυτική;η παχουμη με ξεπεταξε.  Δεν μιλούσε.  Δεν πολύ εξηγούσε

60% αγόρι.  40% κορίτσι είπε. 

Άντε να δούμε. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Eva1986 είπε:

Δεν είναι πολύ αναλυτική;η παχουμη με ξεπεταξε.  Δεν μιλούσε.  Δεν πολύ εξηγούσε

60% αγόρι.  40% κορίτσι είπε. 

Άντε να δούμε. 

Πολύ αναλυτική, υπομονετική και ευχάριστη. Όλα μια χαρά!!

• Μου αρέσει 2

2t7wp3.png

Κορίτσια καλημέρα!!! Τι κάνετε? Εγώ ακόμα στο κρεβάτι!! Να σας ρωτήσω κάτι που δεν θυμάμαι αν το ρώτησα παλι... Σχετικά με τον καφέ οι γιατροί σας τι λένε??? Κάνουν όλα τα είδη? Ελληνικος γαλλικός κλπ...? 

• Μου αρέσει 1

oJHZp3.png

Just now, Φώφη1990 είπε:

Κορίτσια καλημέρα!!! Τι κάνετε? Εγώ ακόμα στο κρεβάτι!! Να σας ρωτήσω κάτι που δεν θυμάμαι αν το ρώτησα παλι... Σχετικά με τον καφέ οι γιατροί σας τι λένε??? Κάνουν όλα τα είδη? Ελληνικος γαλλικός κλπ...? 

Εμένα από την πρώτη εγκυμοσύνη μου είχε πει μέχρι δύο καφέδες την ημερα. Ότι καφέ θέλω. Ακούγονται πολλά για τον καφέ, ωστόσο τα περισσότερα είναι υπερβολές. Εγώ δεν πίνω ούτε τώρα ούτε στον γιο μου γιατί δεν μου αρέσει η γεύση (και μου λείπει, όταν γεννήσω θα πιω ένα καζάνι λέω).

Καλημέρα κορίτσια. Όμορφη Παρασκευή να εχουμε

• Μου αρέσει 4

Καλημέρα! Εμένα μου είπε μέχρι έναν την ημέρα (ελληνικό, γαλλικό, καπουτσίνο οχι νες και φραπέ) και καλό είναι να είναι λίγο αραιωμένος. Βέβαια ο κάθε γιατρός ακολουθεί τη δική του γραμμή. Από ότι κατάλαβα ο δικός μου είναι λίγο συντηρητικός με αυτά. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

@Φώφη1990Λοιπόν επειδή στις ημικρανίες πάω για ντοκτορά...η καφείνη βοηθά πολύ στην ημικρανία. Γι αυτό και πολλά σκευάσματα περιέχουν μέσα καφείνη. Η απότομη αποχή από καφέ μπορεί να οδηγήσει σε στερητικό σύνδρομο κ αυτό να πυροδοτεί τις ημικρανίες. Αν ρωτούσες τον γυναικολόγο μήπως να έπαιρνες λίγο σαλοσπίρ για 1-2 μέρες; ή το apotel που έχει μέσα καφείνη και παρακεταμόλη; Αν θυμάμαι καλά δεν έχει αντένδειξη (ούτε και ένδειξη, νομίζω λέει να το παίρνεις με προφύλαξη). Τελευταία είχα διαβάσει για το  Lenimyr ( έχει καφείνη, τζίντερ και μύρο). Στις αντενδείξεις λέει αν είσαι έγκυος να συμβουλευτείς το γυναικολόγο σου. Τώρα μόλις είδα και το algine επίσης με παρακεταμόλη και καφείνη (λέει να χορηγείται με προφύλαξη στις εγκυμονούσες)

Από καφέδες τώρα...εγώ πίνω χρόνια γαλλικό.Τους τελευταίους μήνες σκέτο, γιατί η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει ημικρανία. Προτιμώ κανονικό κ όχι ντεκαφ, γιατί ό,τι είναι ντεκαφ υπόκειται σε μεγαλύτερη επεξεργασία. Απλά μείωσα την ποσότητα.Έπινα μια κούπα, τώρα ένα φλυτζάνι κ πολλές μέρες ούτε καν ολόκληρο

• Μου αρέσει 3

Just now, BILLE said:

@Φώφη1990Λοιπόν επειδή στις ημικρανίες πάω για ντοκτορά...η καφείνη βοηθά πολύ στην ημικρανία. Γι αυτό και πολλά σκευάσματα περιέχουν μέσα καφείνη. Η απότομη αποχή από καφέ μπορεί να οδηγήσει σε στερητικό σύνδρομο κ αυτό να πυροδοτεί τις ημικρανίες. Αν ρωτούσες τον γυναικολόγο μήπως να έπαιρνες λίγο σαλοσπίρ για 1-2 μέρες; ή το apotel που έχει μέσα καφείνη και παρακεταμόλη; Αν θυμάμαι καλά δεν έχει αντένδειξη (ούτε και ένδειξη, νομίζω λέει να το παίρνεις με προφύλαξη). Τελευταία είχα διαβάσει για το  Lenimyr ( έχει καφείνη, τζίντερ και μύρο). Στις αντενδείξεις λέει αν είσαι έγκυος να συμβουλευτείς το γυναικολόγο σου. Τώρα μόλις είδα και το algine επίσης με παρακεταμόλη και καφείνη (λέει να χορηγείται με προφύλαξη στις εγκυμονούσες)

Από καφέδες τώρα...εγώ πίνω χρόνια γαλλικό.Τους τελευταίους μήνες σκέτο, γιατί η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει ημικρανία. Προτιμώ κανονικό κ όχι ντεκαφ, γιατί ό,τι είναι ντεκαφ υπόκειται σε μεγαλύτερη επεξεργασία. Απλά μείωσα την ποσότητα.Έπινα μια κούπα, τώρα ένα φλυτζάνι κ πολλές μέρες ούτε καν ολόκληρο

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Ναι φυσικά θα τον ρωτήσω για αυτά τα σκευάσματα! 

Άρα ένα μικρό ελληνικό να τον πιω χωρίς τυψεις??? 

• Μου αρέσει 1

oJHZp3.png

11 ώρες πρίν, jellyfishch είπε:

Καλησπέρα! Τι κάνετε? Σήμερα έκανα τη. Αυχενική μου. Έχουμε έναν μικρό κύριο που ετοιμάζεται!!!! Ήταν πολύ ζωηρός , δε σταμάτησε να κουνιέται. Ο γλυκούλης μου! Έβγαλε και τη γλώσσα σε κάποια φάση, πολύ γέλιο. Περιμένω τα αίματα τώρα να βγούνε.

Ο πλακούντας είναι πρόσθιος χαμηλός οπότε όχι σεξακι, όχι σήκωμα πάνω από ένα κιλό, ξεκούραση και ξάπλα, όχι σκυψιματα και έντονες κινήσεις......

Όσον αφορά τον κοβιντ, πήρε τηλ η γυναίκα και μου επιβεβαίωσε όσα είπαν και σε εμένα. Δε ζήτησε τίποτα εννοείται.

1,5 ώρα κράτησε όλη η εξέταση. Είμαι ευχαριστημένη. 16 Ιουνίου η επίσημη Πητ μου. Απο κιλά έχω βάλει τέσσερα , οκ μου είπε.

Φωτεινή περαστικά κορίτσι μου.. μάλλον απ' τον καφέ θα είναι που ελατωσες. Μπορεί και απ' τον καιρό και την Κλεισούρα. 

Καλημέρα. Πολύ ευχάριστα τα νέα σου!!!!! Με το καλό!!! 

πρίν από 16 λεπτά , Φώφη1990 είπε:

Εμένα μού είχε πει ελεύθερα έναν καφέ τη μέρα. Οτιδήποτε 

Just now, BILLE είπε:

Συμφωνώ. Αφού και το παναντολ έξτρα που βοηθάει πολύ σε πονοκέφαλο, λέει ότι περιεχει ισχυρή δόση καφεΐνης (γι αυτό και δεν ενδείκνυται για εγκυμοσύνη)

@Φώφη1990αν δεν σε πειράζει, εννοείται. Εμένα με ταράζει πάρα πολύ ρε γαμωτο κάθε φορά που είμαι έγκυος τα ίδια... Ενώ κανονικά πίνω πολύ καφέ, μού αρέσει πάρα πολύ

Χθες έφτιαξα τσάι, και μόλις έβρασε πήγα να το βάλω στο ποτήρι και χυθηκε πάνω στο χέρι μου. Η χαζη ρε φίλε τελείως.... Ο, τι να 'ναι..... 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 2

Just now, Φώφη1990 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Ναι φυσικά θα τον ρωτήσω για αυτά τα σκευάσματα! 

Άρα ένα μικρό ελληνικό να τον πιω χωρίς τυψεις??? 

Και μεγαλουτσικο να είναι χωρίς τύψεις να το πιεις. 

Κορίτσια μου, επί της ουσίας μόνο το αλκοόλ και το κάπνισμα βλάπτουν και είναι απαγορευτικά στην εγκυμοσύνη. Τίποτα άλλο, με μέτρο πάντα, δεν βλάπτει. Ταυτόχρονα η κάθε μία κάνει αυτό με το οποίο νιώθει καλύτερα. Απλώς λίγο εκνευρίζομαι όταν ακούω ότι γιατροί απαγορεύουν το μανικιούρ (υπερβολή και τελείως αβάσιμη) και οι ίδιοι επιτρέπουν πχ ένα ποτήρι κρασί την εβδομάδα. Μεγάλη αντίφαση για εμένα. 

Just now, ΧρυσαΜ είπε:

Χθες έφτιαξα τσάι, και μόλις έβρασε πήγα να το βάλω στο ποτήρι και χυθηκε πάνω στο χέρι μου. Η χαζη ρε φίλε τελείως.... Ο, τι να 'ναι

Σου έχω νέα... Όσο προχωράει η εγκυμοσύνη θα νιώθεις ότι χάνεις σε iq. Μεγαλώνει η αφηρημαδα

• Χαχα 4

Just now, alina80 είπε:

Και μεγαλουτσικο να είναι χωρίς τύψεις να το πιεις. 

Κορίτσια μου, επί της ουσίας μόνο το αλκοόλ και το κάπνισμα βλάπτουν και είναι απαγορευτικά στην εγκυμοσύνη. Τίποτα άλλο, με μέτρο πάντα, δεν βλάπτει. Ταυτόχρονα η κάθε μία κάνει αυτό με το οποίο νιώθει καλύτερα. Απλώς λίγο εκνευρίζομαι όταν ακούω ότι γιατροί απαγορεύουν το μανικιούρ (υπερβολή και τελείως αβάσιμη) και οι ίδιοι επιτρέπουν πχ ένα ποτήρι κρασί την εβδομάδα. Μεγάλη αντίφαση για εμένα. 

Σου έχω νέα... Όσο προχωράει η εγκυμοσύνη θα νιώθεις ότι χάνεις σε iq. Μεγαλώνει η αφηρημαδα

Κόριτσια Μ κανένα βράδυ εκεί που καθόμαι να ξέρατε πως λαχταρώ ένα κοκτειλακι!!!!

Πωωωωωω

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Ξέρει καμιά κοπελιά, στα σίγουρα όμως, αν επιτρέπεται η βολταρέν εμιουτζέλ;η ακόμα καλύτερα αν την έχει χρησιμοποιήσει σε περίοδο εγκυμοσύνης; (Για την περιοχή του αυχένα)

Just now, BILLE είπε:

Ξέρει καμιά κοπελιά, στα σίγουρα όμως, αν επιτρέπεται η βολταρέν εμιουτζέλ;η ακόμα καλύτερα αν την έχει χρησιμοποιήσει σε περίοδο εγκυμοσύνης; (Για την περιοχή του αυχένα)

Το είχα ψάξει στο ίντερνετ γιατί είχα πιαστεί και δυστυχώς δεν επιτρέπεται. Ρωτα και τον γιατρο σου καλυτερα

Μια απορία!!! Ποιο nipt test κανατε; Το harmony ή το veracity? 

• Μου αρέσει 1

zZWsp2.png398Mp3.png

Just now, Φραουλίτσα* said:

Το είχα ψάξει στο ίντερνετ γιατί είχα πιαστεί και δυστυχώς δεν επιτρέπεται. Ρωτα και τον γιατρο σου καλυτερα

Μια απορία!!! Ποιο nipt test κανατε; Το harmony ή το veracity? 

εγώ το verifi!

xu6xp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...