Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

ΚιΕμένα στα ωάρια το έριχναν αλλά με ηλικία άνω των 38 και σπέρμα καλό, απλά περίμενα τον καλό κύκλο. Σε όλες υπάρχει. Απλά ο γιατρός μου ήταν υπέρ των διεγέρσεων κι όχι των φυσικών. Με τους φυσικούς δεν το χουν όλοι είναι η αλήθεια. Αθήνα ξέρω ο σφακ ασχολείται πολύ. Ο παρτσιν είναι κι αυτός πιο πολύ των ορμονών.

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

MOMS JUNE 2021

Recommended Posts

Just now, HopeMe είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Γύρισα!

Λοιπόν όλα πήγαν τέλεια! Κάναμε πρώτα κοιλιακό υπέρηχο και έπειτα κολπικό. Ο γιατρός αναλυτικός και επεξηγηματικός. Όλες οι μετρήσεις πολύ καλές και του τραχήλου, φάνηκε ότι είναι επαρκής. Οι πιθανότητες για χρωμοσωματικες ανωμαλίες ήταν οι αριστες για την ηλικία μου! Αυριο θα έχω τις τελικές με την εξέταση αίματος. Προς το παρόν οι πιθανότητες είναι 1/1900, 1/4500 και 1/14.600 και είπε λογικά με τις αίματος θα μείνουμε εκεί κοντά!!! Άρα σιγά μην κάνω ληψη τροφοβλάστης.....λέω εγώ τώρα. 

Το μικρουλι είναι 6 εκ και συμβαδίζει με τελευταία περίοδο. Κάτι κλωτσιές! Κάτι τινάγματα!  Χαχαχα! Όνειρο! Προσέξτε πόζα: καθόταν σταυροπόδι με το ένα χέρι πίσω από το κεφάλι! Τρελάθηκαμε. Κουναγε χεράκια, ποδαράκια! Υπέροχο όσες φορές και αν το ζήσεις...Φύλο δεν μπόρεσε να δει καλά, πιθανόν να είναι ζουζουνα μας είπε:wub:

Αυτά από εμένα. Ηρέμησα αρκέτα. Κυριακή θα βρεθώ με τον γιατρό να συζητήσουμε τα αποτελέσματα και τι θα κάνουμε επιπλέον. 

Περιμένουμε την @alina80 και από αύριο τα υπόλοιπα κορίτσια!!

Μπράβο να παιρνεις θαρρος και συ και εμείς!!! Χαλάρωση τώρα, τελεια!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, HopeMe είπε:

Λοιπόν όλα πήγαν τέλεια! Κάναμε πρώτα κοιλιακό υπέρηχο και έπειτα κολπικό. Ο γιατρός αναλυτικός και επεξηγηματικός. Όλες οι μετρήσεις πολύ καλές και του τραχήλου, φάνηκε ότι είναι επαρκής. Οι πιθανότητες για χρωμοσωματικες ανωμαλίες ήταν οι αριστες για την ηλικία μου! Αυριο θα έχω τις τελικές με την εξέταση αίματος. Προς το παρόν οι πιθανότητες είναι 1/1900, 1/4500 και 1/14.600 και είπε λογικά με τις αίματος θα μείνουμε εκεί κοντά!!! Άρα σιγά μην κάνω ληψη τροφοβλάστης.....λέω εγώ τώρα. 

Το μικρουλι είναι 6 εκ και συμβαδίζει με τελευταία περίοδο. Κάτι κλωτσιές! Κάτι τινάγματα!  Χαχαχα! Όνειρο! Προσέξτε πόζα: καθόταν σταυροπόδι με το ένα χέρι πίσω από το κεφάλι! Τρελάθηκαμε. Κουναγε χεράκια, ποδαράκια! Υπέροχο όσες φορές και αν το ζήσεις...Φύλο δεν μπόρεσε να δει καλά, πιθανόν να είναι ζουζουνα μας είπε:wub:

Αυτά από εμένα. Ηρέμησα αρκέτα. Κυριακή θα βρεθώ με τον γιατρό να συζητήσουμε τα αποτελέσματα και τι θα κάνουμε επιπλέον. 

Τι ωραία νέα. 

Όλα καλά και εγώ. Όλα όπως έπρεπε. Περιμενουμε αύριο βέβαια και την pap-a. Είδαμε το μωράκι και το χαρήκαμε. Με το που εμφανίστηκε στην οθόνη, σήκωσε το χεράκι σα να μας χαιρέτισε "εεε εδώ είμαι". Ο γιατρός πιστεύει ότι είναι κοριτσάκι, αλλά να μην το δέσουμε και κόμπο. 

Και στα επόμενα κορίτσια να έχουμε όλο καλά νέα!

• Μου αρέσει 10

Just now, alina80 είπε:

Τι ωραία νέα. 

Όλα καλά και εγώ. Όλα όπως έπρεπε. Περιμενουμε αύριο βέβαια και την pap-a. Είδαμε το μωράκι και το χαρήκαμε. Με το που εμφανίστηκε στην οθόνη, σήκωσε το χεράκι σα να μας χαιρέτισε "εεε εδώ είμαι". Ο γιατρός πιστεύει ότι είναι κοριτσάκι, αλλά να μην το δέσουμε και κόμπο. 

Τέλεια! Νομίζω είμαστε ίδια εβδομάδα και ημέρα κύησης; ΠΗΤ έχεις 16/6? Εγώ τοτε αλλά λόγω κτ θα μπω νωρίτερα

• Μου αρέσει 1

Just now, HopeMe είπε:

Τέλεια! Νομίζω είμαστε ίδια εβδομάδα και ημέρα κύησης; ΠΗΤ έχεις 16/6? Εγώ τοτε αλλά λόγω κτ θα μπω νωρίτερα

Ναι είμαστε πολύ κοντά. ΠΗΤ έχω 14/06 και θα μπω και εγώ πιο νωρίς λογικά καθώς θα κάνω προγραμματισμενη καισαρική. 

Πού θα γεννήσεις ξέρεις;

Just now, alina80 είπε:

Ναι είμαστε πολύ κοντά. ΠΗΤ έχω 14/06 και θα μπω και εγώ πιο νωρίς λογικά καθώς θα κάνω προγραμματισμενη καισαρική. 

Πού θα γεννήσεις ξέρεις;

Στο Έλενα. Είπα στο γιατρό αν όλα πάνε καλά να μπω αρχές Ιουλίου την ημέρα των γενεθλίων του συζύγου μου που θα είναι και το πρώτο του παιδάκι :rolleyes: και συμφώνησε. Βλέπουμε βέβαια ως τότε! Μια αγωνία έχω τώρα πως θα το πάρουν οι κόρες μου και να το ανακοινώσω στη δουλειά που κρεμάστηκαν πάνω μου και πρέπει να μπω τηλεργασια. Μετά θα ανασαίνω. Αμάν! Ηρεμία δεν βρίσκουμε!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, HopeMe είπε:

Κοπελα μου τι τέλεια νεακια !!! ❤ έκανε και νάζια το ζουζούνι σας!! Ηρέμησε τώρα και απόλαυσε το!!!

Just now, alina80 είπε:

Τι ωραία νέα. 

Θα τρελαθωωωωω! Το κατάλαβε και σας χαιρέτησε το μπεμπακι!! Υπέροχα τα νεακια σου Αλινα μου!!❤

• Ευχαριστώ 2

@alina80 και @HopeMe συγχαρητήρια για τις τέλειες αυχενικες σας ! Μπράβο βρε κορίτσια πολλα ευχάριστα νέα διαβάζουμε σε αυτό το topic. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι! Πάμε δυναμικά! Καλή τυχη και στα κορίτσια που έχουν αύριο Αυχενική! 

• Μου αρέσει 4

ut9np2.png

Just now, HopeMe είπε:

Στο Έλενα. Είπα στο γιατρό αν όλα πάνε καλά να μπω αρχές Ιουλίου την ημέρα των γενεθλίων του συζύγου μου που θα είναι και το πρώτο του παιδάκι :rolleyes: και συμφώνησε. Βλέπουμε βέβαια ως τότε! Μια αγωνία έχω τώρα πως θα το πάρουν οι κόρες μου και να το ανακοινώσω στη δουλειά που κρεμάστηκαν πάνω μου και πρέπει να μπω τηλεργασια. Μετά θα ανασαίνω. Αμάν! Ηρεμία δεν βρίσκουμε!!!

Πιστεύω οι κόρες σου ακόμα και αν αντιδράσουν στην πορεία θα χαρούν. Θα τους μιλήσεις και θα τα βρείτε. Στην δουλειά να μην σε νοιάζει. Εγώ το είπα προχτές... Βέβαια θα το καταλάβουν όταν έρθει η ώρα να σταματήσω....χαχα

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, HopeMe είπε:

Άντε βρε μπράβο!!!! Είδες που στο ειπα; Όλα σχετικά είναι!!! Μάλλον την γλύτωσες και την έξτρα εξέταση!! Να είσαι αισιόδοξη και να δεις που όλα θα πάνε καλά και με τις κόρες σου!!!

1 ώρα πρίν, alina80 είπε:

Τι ωραία νέα. 

Μπράβο και η αιματολογικά θετικη θα ειναι!!! Πολλά κορίτσια βλέπω στην παρέα!!!! Χαμός!!! Τέλεια δεν ήταν; Εμένα την ώρα που τελειώσαμε τον υπέρηχο είχε σηκώσει το χερι ανοιχτο και μου λέει ο γιατρός κοίτα μας χαιρετά!!! Τι ωραίες στιγμές!!!

• Μου αρέσει 4

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημερα σας κοριτσια!

με το καλό σήμερα η αυχενική της @marilou84!

να ρωτήσω έχει καμία σας εμπειρία με αρνητικό rhésus?

εγώ έχω Β- και ο σύζυγος Α+
εχετε καμία ιδέα τι παίζει με τις ενέσεις που πρέπει να γίνουν;

επισης αν έχει κάνει κάποια από εσάς το nipt μαθαίνουμε και ομάδα αίματος του εμβρύου;;

• Μου αρέσει 1

xu6xp2.png

Διαφημίσεις

Just now, BILLE είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου,

Δυστυχώς η πιθανότητα της προεκλαψίας σε εμένα βγήκε 1/28, τώρα τα πήρα στα χέρια μου-καλά ότι έχω φάει τη φρίκη του αιώνα... 

Κοριτσάκι μου το 1/28 σημαινει ότι είναι 28κοριτσια με τα ίδια χαρακτηριστικά αυτά των δικών σου ηλικία κλπ από αυτά τα 28κοριτσια 1 θα το πάθει μην ανχωνεσαι θα δεις τι θα σου πει και ο γιατρός σου!!!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, BILLE είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου,

Δυστυχώς η πιθανότητα της προεκλαψίας σε εμένα βγήκε 1/28, τώρα τα πήρα στα χέρια μου-καλά ότι έχω φάει τη φρίκη του αιώνα... 

Πιθανότητα είναι. Μπορεί και να μην τύχει. Θα το δεις με το γιατρό σου και θα έχετε το νου σας. Θα σου κάνει λογικά πιο συχνούς ελενχους. Όταν γνωρίζεις κατι να ξέρεις ότι μπορείς και να το προλάβεις. Το άγνωστο είναι που σε πιάνει απροετοίμαστο. Τώρα θα είσαι σε επαγρύπνηση. Δεν λέω ότι είναι ωραίο, απλα το μωράκι σου βγήκε μια χαρά στην εξέταση και αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα πανε όλα καλα. Απλα θα το εχεις στο πισω μερος του μυαλού σου.

• Ευχαριστώ 1

zZWsp2.png398Mp3.png

@ΒαλεντιναΧ @Φραουλίτσα*΄Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Απλά αυτή τη στιγμή έχω τρελαθεί από το άγχος. 2 φοβίες είχα. Μην πάθω υπερδιέργεση (με κοροίδευαν όλοι, γιατροί και γνωστοί, ότι καμία περίπτωση στα 42 που ήμουν να πάθω (και έπαθα) και μην πάθω προεκλαμψία και να τα τώρα

Just now, BILLE είπε:

@ΒαλεντιναΧ @Φραουλίτσα*΄Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Απλά αυτή τη στιγμή έχω τρελαθεί από το άγχος. 2 φοβίες είχα. Μην πάθω υπερδιέργεση (με κοροίδευαν όλοι, γιατροί και γνωστοί, ότι καμία περίπτωση στα 42 που ήμουν να πάθω (και έπαθα) και μην πάθω προεκλαμψία και να τα τώρα

Εντάξει είναι και που μόλις το έμαθες. Μην σε πάρει όμως απο κάτω. Μπορεί να έπαθες υπερδιέγερση μπορεί να βγήκαν αυξημένες οι πιθανότητες για προεκλαμψία, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι το εμβρυακι σου είναι μια χαρά και προχωρά η εγκυμοσύνη σου. Μην σε παίρνει απο κάτω. Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά. Και σταματά να σκέφτεσαι αρνητικά γιατί καμία φορα τα προκαλουμε. Στο λέω γιατί και γω το ίδιο κάνω πάντα και είναι βλακεία. Σε αυτη την εγκυμοσύνη που η χοριακή μου ηταν υψηλη αντι να χαρώ σκεφτόμουν είναι εξωμητριο κατι δεν παει καλα φαντάσου... Παρε μια ανάσα. 

• Ευχαριστώ 1

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...