Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Θα συμφωνήσω!Το ποια εποχή θα κάνει μια γυναίκα την εμβρυομεταφορά,δεν έχει καμία σημασία και όλα είναι υποκειμενικά.Προσωπικα σιχαίνομαι το καλοκαίρι,είμαι και υποτασικη και υποφέρω και αυτος ο συνεχόμενος καύσωνας χωρίς ίχνος βροχής,με τρελαίνει☹️

Μανούλες Μαΐου 2021

Elsatin

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, aggel-mak είπε:

Σήμερα το πρωί εκανα μια χοριακη,έτσι για να δω,απο το 2800 πηγε μόλις 3960,εξι μέρες μετά τη τελευταία μέτρηση. Ρώτησα το γιατρό,μη παίρνω τσάμπα φάρμακα μιας κ η χοριακη ούτε καν ,αλλά λέει οχι,τα συνεχίζεις κανονικα κ τη Τετάρτη σε βλεπω. 

Δεν εχω ελπίδες, δεν θέλω να σας βαραινω με τα δικά μου!

Εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη κοριτσάκι μου! 

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές,δυστυχώς εγω μονο απο εξωσωματικες ξερω κ απο οτι φαίνεται δεν παει καλά. Τέλος πάντων,εύχομαι καλα αποτελέσματα στις εξετάσεις, η ηλικία  σου μια χαρα είναι,εγω 43, αλλά καλά κάνεις κ προσέχεις. Τα φιλιά μου κ καλη εγκυμοσύνη να έχεις κοριτσάκι μου!

Καλημέρα κορίτσι μου! Εύχομαι να βγεις λάθος και να τα καταφέρει το σπορακι σου! Συνέχισε όπως σου είπε ο γιατρός και ελπίζω όλα να πάνε καλά!

Σ ευχαριστώ για τις ευχές σου

Ευαγγελία ήρθε η μέρα!!

Καλή επιτυχία!! Περιμένουμε νέα!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 432
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Mantarini2018 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Εύχομαι να βγεις λάθος και να τα καταφέρει το σπορακι σου! Συνέχισε όπως σου είπε ο γιατρός και ελπίζω όλα να πάνε καλά!

Σ ευχαριστώ για τις ευχές σου

Ευαγγελία ήρθε η μέρα!!

Καλή επιτυχία!! Περιμένουμε νέα!

Καλημέρα ,μακάρι να γινοταν ενα θαύμα αλλά δεν ξέρω, πολυ δύσκολο έως εντελώς απίθανο να συμβεί.

Σ ευχαριστώ πάντως για τα όμορφα λόγια σου..

Ας αφήσουμε όμως τα δικα μου κ ας περιμένουμε την Ευαγγελία με τα υπέροχα δικα της νέα.. 

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, aggel-mak είπε:

Σήμερα το πρωί εκανα μια χοριακη,έτσι για να δω,απο το 2800 πηγε μόλις 3960,εξι μέρες μετά τη τελευταία μέτρηση. Ρώτησα το γιατρό,μη παίρνω τσάμπα φάρμακα μιας κ η χοριακη ούτε καν ,αλλά λέει οχι,τα συνεχίζεις κανονικα κ τη Τετάρτη σε βλεπω. 

Δεν εχω ελπίδες, δεν θέλω να σας βαραινω με τα δικά μου!

Εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη κοριτσάκι μου! 

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές,δυστυχώς εγω μονο απο εξωσωματικες ξερω κ απο οτι φαίνεται δεν παει καλά. Τέλος πάντων,εύχομαι καλα αποτελέσματα στις εξετάσεις, η ηλικία  σου μια χαρα είναι,εγω 43, αλλά καλά κάνεις κ προσέχεις. Τα φιλιά μου κ καλη εγκυμοσύνη να έχεις κοριτσάκι μου!

Τι να πω κοπέλα μου..μακάρι να μην σημαίνει τίποτα η χοριακη και να πάνε τα πράγματα όπως πρέπει. Μην τα σταματάς τα φάρμακα σου μπορεί όλα να είναι εντάξει. Είναι πολύ δύσκολες αυτές οι καταστάσεις .Σου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά . 

Καλημέρα κορίτσια!!καλό κ δημιουργικό μήνα γεμάτο υπέροχες χοριακες για όλες!!!

Εμείς δυστυχώς δεν τα καταφέραμε..το μικρακι μου δεν άντεξε  .4.9 ήταν..το μεσημέρι θα μιλήσω με τον γιατρό αν κ σ αυτή τη φάση δεν Θέλω ν ακούσω τίποτα.. δεν θέλω να παλέψω..δεν ξέρω..νιώθω άδεια μέσα μου..

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...

Σας στέλνω οοοοολες τις εγκαρδιες ευχές μου να πάνε τέλεια σε όλες!!!

Τη θετική μου ενέργεια την έχασα,αλλά ελπίζω να τη βρω σύντομα για μας σας την ξαναστείλω...:wub:

• Λυπημένη/-ος 4

Just now, Ευαγγελιαα είπε:

Εμείς δυστυχώς δεν τα καταφέραμε..το μικρακι μου δεν άντεξε  .4.9 ήταν..το μεσημέρι θα μιλήσω με τον γιατρό αν κ σ αυτή τη φάση δεν Θέλω ν ακούσω τίποτα.. δεν θέλω να παλέψω..δεν ξέρω..νιώθω άδεια μέσα μου..

Τη θετική μου ενέργεια την έχασα,αλλά ελπίζω να τη βρω σύντομα για μας σας την ξαναστείλω...:wub:

Λυπάμαι κοριτσάκι μου. Ξέρω είναι δύσκολο όλες μας το χούμε περάσει. Πάρε το χρόνο σου, και να ξέρεις όποτε θες να μιλήσεις είμαι εδω

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Λυπάμαι πολύ Ευαγγελία, πάρε τον χρόνο σου και από αύριο ξεκινά θετικά ελπίζω σύντομα με θετικά αποτελέσματα!

• Ευχαριστώ 1

yk1yp3.png

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου.. @Elsatin @Mantarini2018..είναι αυτή η ελπίδα που όταν πεθαίνει, πονάει περισσότερο..

που θα πάει.. θα έρθει και το δικό μου φασολακι.. και αν δεν έρθει, μάλλον  δεν ήταν γραφτό.. τι να πω..

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου.. @Elsatin @Mantarini2018..είναι αυτή η ελπίδα που όταν πεθαίνει, πονάει περισσότερο..

που θα πάει.. θα έρθει και το δικό μου φασολακι.. και αν δεν έρθει, μάλλον  δεν ήταν γραφτό.. τι να πω..

Θα έρθει κορίτσι μου, θα έρθει ,αργα ή γρήγορα θα έρθει. Πίστεψέ το ,παρε το χρόνο σου, ξέσπασε, κλάψε, αλλά αν αυτό είναι το όνειρό σου, σήκω κ πάλεψε,στο τέλος ο αγώνας σου θα δικαιωθεί. Μια μεγάλη αγκαλιά απο όλες τις κοπέλες εδω.. 

2 ώρες πρίν, Anna Boo89 είπε:

Τι να πω κοπέλα μου..μακάρι να μην σημαίνει τίποτα η χοριακη και να πάνε τα πράγματα όπως πρέπει. Μην τα σταματάς τα φάρμακα σου μπορεί όλα να είναι εντάξει. Είναι πολύ δύσκολες αυτές οι καταστάσεις .Σου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά . 

Τι να πω ,ειχα μια ελπίδα, αλλά αυτή η χοριακη με προσγείωσε με το κεφάλι.. τζάμπα που παίρνω τα φάρμακα, ο σύζυγος ελπίζει, εγώ πλέον.

Καλη συνέχεια σε όλες σας κ να ξέρετε, μπορεί να μη συμμετέχω αλλά θα διαβάζω τα νέα σας. Με το καλό σε όλες τις κοπέλες να κρατησουν γερά παιδάκια.. τα φιλιά μου!

• Ευχαριστώ 1

Φυσικά και θα έρθει!! Τέτοια μανούλα περιμένει!

Να Σάι σιγουρη

Όποτε θες πες μια κουβέντα μην μας ξεχνάς!

• Ευχαριστώ 1

yk1yp3.png

πρίν από 18 λεπτά , Ευαγγελιαα είπε:

Κοριτσάκι μου λυπάμαι πάρα πολύ . Όχι να μην τα παρατήσεις ! Ίσα ίσα να πεισμωσεις ακόμη περισσότερο και να μην το βάλεις κάτω . Θα δεις ότι το μωράκι σου σε περιμένει και θα έρθει σύντομα.  Κλάψε βγάλε όλη την στεναχώρια από μέσα σου και μετά μάζεψε τα κομμάτια σου και μελέτησε τα επόμενα σου βήματα . Έχε πίστη στον Θεό θα δεις ότι θα γίνει το θαύμα σου !  Δυστυχώς κάποιες γυναίκες πρέπει να περάσουν δύσκολα για να φτάσουν στην μητρότητα. Σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά ...

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, aggel-mak είπε:

Θα έρθει κορίτσι μου, θα έρθει ,αργα ή γρήγορα θα έρθει. Πίστεψέ το ,παρε το χρόνο σου, ξέσπασε, κλάψε, αλλά αν αυτό είναι το όνειρό σου, σήκω κ πάλεψε,στο τέλος ο αγώνας σου θα δικαιωθεί. Μια μεγάλη αγκαλιά απο όλες τις κοπέλες εδω.. 

Τι να πω ,ειχα μια ελπίδα, αλλά αυτή η χοριακη με προσγείωσε με το κεφάλι.. τζάμπα που παίρνω τα φάρμακα, ο σύζυγος ελπίζει, εγώ πλέον.

Καλη συνέχεια σε όλες σας κ να ξέρετε, μπορεί να μη συμμετέχω αλλά θα διαβάζω τα νέα σας. Με το καλό σε όλες τις κοπέλες να κρατησουν γερά παιδάκια.. τα φιλιά μου!

Αυτά πέρασα κ εγώ πέρσι με την χοριακη να ξέρεις, κ στο τέλος έπρεπε να κάνω μεθοτραξατη για να πέσει κ να απέχω 8 μήνες. Κουράγιο, πίστη κ ελπίδα κ θα έρθει το θαυματακι

Θα έρθει κοριτσάκι μου, θα έρθει, πάρε το χρόνο σου κ όταν νιώσετε έτοιμοι. 

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Ευαγγελιαα είπε:

Κορίτσι μου καλό άνοιξα να δω τα νέα σου ήμουν σίγουρη ότι θα ήταν τέλεια... 
Έχεις χίλια δίκια να αισθάνεσαι έτσι το καταλαβαίνω απόλυτα.... Έχεις απογοητευτεί το ξέρω... Όπως επίσης ξέρω πως εσυ μπορεί να μην το πιστευεις τώρα αλλά θα έρθει κ η δική σου η στιγμή, η στιγμή που θα σου πάνε όλα τέλεια κ αυτά θα είναι ένα μακρινό παρελθόν...

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα ....

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Γεια σας κοριτσια!!Ειμαι 7εβδ .κ εχω ΠΗΤ 19/05....Εκαν καισαρικη την πρωτη φορα..ειχα καλη εγκυμοσυνη αλλα παιδευτηκα στην γεννα η αληθεια ειναι!!

Εχω εναν μπεμπακο 4,5 μηνων :)

Ειμαι κ μανουλα Μαιου 2020 δλδ χαχα...:-p

• Μου αρέσει 2

mmy0p2.png

3 ώρες πρίν, Elsatin είπε:

Αυτά πέρασα κ εγώ πέρσι με την χοριακη να ξέρεις, κ στο τέλος έπρεπε να κάνω μεθοτραξατη για να πέσει κ να απέχω 8 μήνες. Κουράγιο, πίστη κ ελπίδα κ θα έρθει το θαυματακι

Θα έρθει κοριτσάκι μου, θα έρθει, πάρε το χρόνο σου κ όταν νιώσετε έτοιμοι. 

Έχεις δίκιο ,το εχω ξαναπεράσει το 2016 με μια χοριακη που δεν έπεφτε, σάκο δεν είδαμε ποτέ, εξωμητριο δεν ήταν, πώς ανέβαινε η τιμη δεν ξέρω. Μεθοτρεξατη δεν πήρα,αποξεση εκανα αλλά άργησε πολυ να μηδενίσει. Αν είναι κάτι να μη προχωρήσει, προτιμώ καλύτερα μηδενική χοριακη απ την αρχή .

• Λυπημένη/-ος 1

5 ώρες πρίν, dinaki23 είπε:

Γεια σας κοριτσια!!Ειμαι 7εβδ .κ εχω ΠΗΤ 19/05....Εκαν καισαρικη την πρωτη φορα..ειχα καλη εγκυμοσυνη αλλα παιδευτηκα στην γεννα η αληθεια ειναι!!

Εχω εναν μπεμπακο 4,5 μηνων :)

Ειμαι κ μανουλα Μαιου 2020 δλδ χαχα...:-p

Καλημερα κορίτσι!!! Να Σου ζήσει ο Μπέμπακος και με το καλό μια υγιή κ τελειομανή εγκυμοσύνη! Ο Μάιος όντως είναι ο μήνας σου εσένα!!  

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...