Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, karlajo είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου ακειβως τις ίδιες σκέψεις κάνω με σένα .8/3 άρχισα αρβεκαπ έκανα χοριακη μια μερα πριν(βγήκε 0,5 😂) και περιμένω να αδιαθετήσω από μέρα σε μερα.Κ εγώ αυτό αναρωτιόμουν γιατί έχω βάρος χαμηλά χωρίς όμως να έχω κάνει ακόμα ενέσεις για διέγερση.Αν ξέρει καμία κοπέλα ας μας πει.

Σε ποιο κέντρο είσαι? ακριβώς ίδιο πρωτόκολλο έχω.

Πάω στο Έλενα. Είμαι στην 3η μου προσπάθεια και εύχομαι να είναι η τυχερή ✌️. Ομολογώ πως το καλοκαίρι που είχα μαζέψει σε φυσικό κύκλο 3 βλαστοκυστες είχα πάει καλύτερα απ ότι με τις ορμόνες της διέγερσης. Τώρα θα δείξει πως θα πάει αλλά αν δεν αδιαθετήσω αύριο θα κάνω μια χοριακή γτ ο κύκλος μου εκεί που ήταν σταθερός έχει αλλάξει πάρα πολύ με τις εξωσωματικες. 

Εσύ είσαι σε κέντρο? Ποια προσπάθεια είναι αυτή? 

Επίδομα!

Αντα1993

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα! Ξέρει κάποια να μου πει σχετικά με τις άδειες και τα επιδόματα? Σε λίγες μέρες θα πάω στο ΙΚΑ για την άδεια κυοφορίας? Πόσα δικαιούμαστε εμείς που περνούμε βασικό μισθό 56 μέρες πρίν και 63 μετά? 

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Αρχικά πριν πας στο ΙΚΑ πάρε ενα τηλέφωνο γιατί λόγω κορονοϊου μπορεί να θέλουν ραντεβού ( οπως συνεβει σε μένα τον Ιούνιο) . Ευτυχώς για τον ίδιο λόγο έχουν απλοποιηθεί οι διαδικασίες, ρώτα και τι χαρτιά θέλουν.  Θα πάρεις πριν τον τοκετό επίδομα κυοφορίας 56 ημερών Χ 24κατι € και μετά  τον τοκετό θα καταθέσεις το πιστοποιητικό γέννησης για να πάρεις επίδομα λοχείας 63 ημερών.  Μετά σειρά έχει ο ΟΑΕΔ . 

• 4 εβδομάδες μετά...
On 14/9/2020 at 4:09 ΜΜ, Liberty87 είπε:

Καλημέρα! Αρχικά πριν πας στο ΙΚΑ πάρε ενα τηλέφωνο γιατί λόγω κορονοϊου μπορεί να θέλουν ραντεβού ( οπως συνεβει σε μένα τον Ιούνιο) . Ευτυχώς για τον ίδιο λόγο έχουν απλοποιηθεί οι διαδικασίες, ρώτα και τι χαρτιά θέλουν.  Θα πάρεις πριν τον τοκετό επίδομα κυοφορίας 56 ημερών Χ 24κατι € και μετά  τον τοκετό θα καταθέσεις το πιστοποιητικό γέννησης για να πάρεις επίδομα λοχείας 63 ημερών.  Μετά σειρά έχει ο ΟΑΕΔ . 

Καλησπέρα. Για να καταλάβω περίπου 1300 € είναι το επίδομα σε δυο δόσεις;;

• 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια καλησπέρα, γνωρίζει κάποια κοπελα από άδεια αναρρωτική επαπειλουμενης εγκυμοσύνης, δώρο Χριστουγέννων από το λαμβάνεις; από εργοδότη ή ΙΚΑ; Και το λαμβάνεις από το ΙΚΑ πρέπει να κάνεις κάποια αίτηση ή θα πιστωθει αυτόματα; 

• 3 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια καλημερα. Επαναφέρω το θέμα γιατί έχω μια τεράστια απορία.

Έκανα αίτημα στο ΙΚΑ να ρωτήσω για τα δικαιολογητικά της άδειας μητρότητας και μου κλείσανε ραντεβού την επόμενη Παρασκευή. Όποτε θα πάω και θα ρωτήσω τι ακριβώς χρειάζεται γιατί έχω μπερδευτεί.

Όμως προέκυψε αναστολή της εργασίας μου ως τέλη Νοεμβρίου. Σκέφτομαι όμως αν μπω σε αναστολή και τον Δεκέμβριο τι γίνεται που εγώ βγαίνω σε άδεια 22/12? 

Τι αλλάζει αν δικαιούσαι να βγεις σε άδεια μητρότητας αλλά ταυτόχρονα είσαι σε αναστολή. Ξέρω ότι γενικά παίρνεις βεβαίωση εργοδότη περι αποχής από την εργασία αλλά αν είσαι σε αναστολή τι γίνεται; 

Μήπως ξέρει καμμία κοπέλα;

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Hope.2019 είπε:

Κορίτσια καλημερα. Επαναφέρω το θέμα γιατί έχω μια τεράστια απορία.

Έκανα αίτημα στο ΙΚΑ να ρωτήσω για τα δικαιολογητικά της άδειας μητρότητας και μου κλείσανε ραντεβού την επόμενη Παρασκευή. Όποτε θα πάω και θα ρωτήσω τι ακριβώς χρειάζεται γιατί έχω μπερδευτεί.

Όμως προέκυψε αναστολή της εργασίας μου ως τέλη Νοεμβρίου. Σκέφτομαι όμως αν μπω σε αναστολή και τον Δεκέμβριο τι γίνεται που εγώ βγαίνω σε άδεια 22/12? 

Τι αλλάζει αν δικαιούσαι να βγεις σε άδεια μητρότητας αλλά ταυτόχρονα είσαι σε αναστολή. Ξέρω ότι γενικά παίρνεις βεβαίωση εργοδότη περι αποχής από την εργασία αλλά αν είσαι σε αναστολή τι γίνεται; 

Μήπως ξέρει καμμία κοπέλα;

λογικα αν δεν δουλευεις κ δεν πληρωνεσε τοτε μαλλον ουτε απτο ικα θα πληρωθεις μαλλον απλα θα παρεις το επιδομα αυτο που δινουν λογο covid... οταν πας θα ρωτησεις για ολα..

Just now, linaa είπε:

λογικα αν δεν δουλευεις κ δεν πληρωνεσε τοτε μαλλον ουτε απτο ικα θα πληρωθεις μαλλον απλα θα παρεις το επιδομα αυτο που δινουν λογο covid... οταν πας θα ρωτησεις για ολα..

Σε ευχαριστώ. Θα ρωτήσω και ελπίζω να μην είναι κάτι περίπλοκο.  Λογικά μόλις λήξει η αναστολή θα πάρω το αντίστοιχο επιδόμα , θα πάει δηλαδή πιο μετά. Κάπου το διάβασα αλλά δεν είμαι σίγουρη.

kJQgp2.png

On 11/6/2020 at 3:34 PM, Hope.2019 said:

Σε ευχαριστώ. Θα ρωτήσω και ελπίζω να μην είναι κάτι περίπλοκο.  Λογικά μόλις λήξει η αναστολή θα πάρω το αντίστοιχο επιδόμα , θα πάει δηλαδή πιο μετά. Κάπου το διάβασα αλλά δεν είμαι σίγουρη.

Απαντω χωρις να γνωριζω κατι παραπανω - απλα εκθετω τη σκεψη μου .... η προυποθεση για να παρεις επιδομα ειναι να εχεις διακοσιες ημερες εργασιας τα τελευταια δυο χρονια.... οποτε λογικα η αναστολη δε παιζει ρολο. Παρτους και τηλ πριν πας 

• Ευχαριστώ 1

D4rWp3.png

Ναι ακόμα κ να μην δουλεύεις πλέον αν εχειε διακόσια ένσημα τα δύο τελευταία χρόνια δικαιουσαι κανονικά το επίδομα τοκετού κ λοχείας. Αυτό που δεν δικαιουσαι είναι το εξάμηνο του ΟΑΕΔ

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...