-
Από την διαχείριση / Admin news
-
9 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:
Καλησπερα κορίτσια μου όμορφα!Πήρα σήμερα τ αποτελέσματα για το μικροβιωμα κ βρέθηκε τελικα ψεύτο μονάδα σε ποσοστό πολύ αυξημένο 71% κ φυσιολογική μικροχλωριδα 29%.Θα παρω αντιβίωση για 21 ημερες κ προβιοτικά.Ξέρει κανεις τπτ για αυτο το μικρόβιο;Επισης μπορεί να οφείλετε για τις αποτυχημένες εμφυτευσεις πιστεύετε;Καθε απαντηση βοήθεια θα είναι.
Καλημέρα. Με την αντιβίωση και τα προβιοτικά θα αλλάξουν τα ποσοστά σου προς το καλύτερο φυσικά. Αυτό που θέλουμε για να γίνει η εμφύτευση είναι να είναι σε μεγάλο ποσοστό οι γαλακτοβακιλλοι. Μην σε αγχώνει καθόλου. Είχα το ίδιο θέμα και με μια βδομάδα αντιβίωσης και προβιοτικά από 0% που είχα εγώ πήγα στο 69%.
10 ώρες πρίν, MK2012 είπε:Καλησπέρα ! Το ίδιο και σε εμένα, το αποτέλεσμα μικροβιωμα έδειξε 50% γαλακτοβακιλλους μόνο και 50% εντεροκοκκο. Μου εγραψε αντιβίωση για 2 εβδομάδες. Δεν μου ανέφερε αν είναι κάτι χρόνιο η όχι.. ρώτησα αν πρέπει να κάνω επανάληψη μετά και μου είπε πως μετά το περας της αντιβίωσης θεωρείται λήξαν και δε χρειάζεται επανάληψη και μπορώ να κάνω μεταφορά κανονικά στον επόμενο κύκλο.. Ανησυχώ γιατί μου φαίνεται περίεργο να είναι τόσο απλό..
Καλημέρα. Θα σου πω ακριβώς το ίδιο που είπα και στην @Supergirl87. Είχα το ίδιο θέμα και με μια βδομάδα αντιβίωση και προβιοτικά στο φουλ από 0% γαλακτοβακιλλους που είχα εγώ πήγα στο 69%. Είναι κάτι τόσο απλό. Ολα θα πάνε καλά μην αγχώνεσαι. Εμείς απλά κάναμε επανάληψη της εξέτασης για να είμαστε και σίγουροι.
-
ΒΡΕΦΙΚΟ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΑΝΤΙΑΝΑΓΩΓΙΚΟ ΓΑΛΑ NOVALAC ALLERNOVA 400 gr
-
Θέματα
-
- 5.609 απαντήσεις
- 781.463 εμφανίσεις
-
- 11.149 απαντήσεις
- 2.123.796 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 33.956 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 114.062 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 204.835 εμφανίσεις
-
-
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 40
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 593 απαντήσεις
- 26.253 εμφανίσεις
-
- 24 απαντήσεις
- 1.078 εμφανίσεις
-
- 5.609 απαντήσεις
- 781.463 εμφανίσεις
-
- 1.608 απαντήσεις
- 198.662 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 107 εμφανίσεις
-
- 810 απαντήσεις
- 76.742 εμφανίσεις
-
- 11.149 απαντήσεις
- 2.123.796 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 143 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 174 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 158 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα