Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 6

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, melina26 είπε:

Καλημέρα!! Τι κάνετε; @Vasia3315 Καλώς ήρθες! Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Με αφορμή εσένα λοιπόν, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας πως κατάλαβα ότι είμαι έγκυος μια και δε το έκανα νωρίτερα. Πήγαμε επίσκεψη με τον άντρα μου στον κουμπάρο μας για φαγητό. Ο κουμπάρος μας έχει ένα θηλυκό Δαλματιας. Όπως καθόμαστε λοιπόν πηγαίνει σε όλους η άτιμη κουνιστη, λυγιστή και σε εμένα έρχεται με τα αυτιά πίσω σαν φοβισμένη. Την επόμενη μέρα με ρωτάει ο κουμπάρος μου αν ήμουν αδιάθετη και του λέω όχι (περίμενα να αδιαθετησω την επόμενη εβδομάδα). Μου λέει μόνο τις αδιάθετες και τις έγκυες δεν πλησιάζει!!! (Χτύπησε το καμπανάκι μέσα μου). Ο άντρας μου φυσικά δεν έδωσε σημασία, αλλά εγώ μέσα μου καιγομουν! Φυσικά και πιστεψα στο ένστικτο της και πήρα ένα τεστ. Το έκανα το επόμενο πρωί στις 6 παρακαλώ, γιατί δεν είχα ύπνο , και ταραααααν! 

Πρώτο υπέρηχο έκανα την 7η εβδομάδα κι εγώ! 

Αχ τι ωραια η εμπειρία σου! Απίστευτο ποσο ενστικτο έχουν αυτα τα πλάσματα! Τα αγαπώ τα σκυλια! ❤

Έκανες την αυχενικη; ολα καλα;

4 ώρες πρίν, Thia1985 είπε:

Ναι έκανα και δόξα το Θεό ήταν πολύ καλή. Μάλλον κοριτσάκι περιμένω αλλά δεν είναι σίγουρο γιατί την ώρα που μετρούσαν τα κάτω.... Μας τούρλωσε πωπο!!!! :oops:

Κι εσύ εδώ κοπελιά??? 

Αχ τι ωραια, ήταν καλός ο μπέμπης? 

Σε σκεφτόμουν σήμερα. Με το καλό Κ το νιπτ. 

Χαίρομαι παρα πολυ που πηγαν ολα καλα στην αυχενικη! Αντε τωρα να μας λέτε τα νεα σας! Να μην χάνεστε! Να μαζευτούμε πολλες μανουλες Απριλίου. Ειχαμε ξεμείνει χαχα :tongue: ποτε εχεις ξανα υπερηχο τωρα; 

2 ώρες πρίν, Vasia3315 είπε:

Καλημερααα. Τελικά έκλεισα ραντεβού θα πάω σήμερα στις 2:30 το μεσημέρι σε μια γιατρό να πάρω και 2η γνώμη. Μπας και δω και το κουκουτσακι. Την άλλη δεν θα την αλλάξω προς το παρόν γιατί ξέρει όλο το ιστορικό μ από πριν. Ούτως η άλλως δεν είμαι Ελλάδα, έχω δικό μου γιατρό στην Ελλάδα τον οποίο έχω επαφές και του στέλνω τις εξετάσεις κλπ. Τοκετός στην Ελλάδα θα γίνει αν όλα πάνε καλά πρώτα ο θεός. Θα κάνουμε γαμο τον άλλο εδώ που είμαστε και μετά θα ετοιμάσουμε χαρτιά για τον άντρα μου να μπορεί να έρθει να μείνει Ελλάδα. Θέλω μέχρι 3-4 μηνών να είμαι Ελλάδα. 

Κοριτσι με το καλο ευχομαι ο γαμος και ολες οι διαδικασίες που θέλετε να γίνουν,  να τα καταφέρετε και να έρθετε Ελλαδιτσα ❤

2 ώρες πρίν, Woman88 είπε:

ΚΑλημερα κοριτσι μου ! Καλη επιτυχια ! Ευχομαι να ειναι ολα τελεια να ακυσεις τον πιο μαγικο ηχο και να δεις το μικρο σπορακι !!!Σε ποια χωρα εισαι αν επιτρεπεται ; Με το καλο καιο γαμος σας!! Θα περιμενουμε νεα σου !

@olpapaποσο τελειαααα!αυτη η φατσα εξωγηινου ποτ εξαφανιζεται ας μας πουν οι εμπειρες της παρεας μια ς και το ανεφερες χαχαχα?χαχαχα εγω στην αυχενικη ειχα δει τα ματια του και τρομαξα το ενα στηνα νατολη το αλλο στη δυση τρομερη αποσταση μεταξυ τους και λεωσ το γιατρο γιατρε πειτε μου τισ υμαβινει και ειναι ετσι ? μου λεει κοριτσι μου ετσι πρεπει να ειναι σε αυτο το σταδιο ακομα δεν εχουν ολοκληρωθει δηάδη να πανε κοντα το ενα στο αλλο .... για τρελη θα με εχει περασει ο ανθρωπος χαχαχα! Αλλα πότε ολοκληρωνεται αυτο ξερετε ?εννοω να ειναι ματακια οπως πρεπει κτλ /?

Εκανες 4d η απλο?

ΚΟριτσια να ρωτησω παλι το φιλισιν εσεις το πινετε πριν το πρωινο πχ? εγω το πινω μετα το πρωινο ! Μου πε ο γιατρος οποιδηποτε ωρα δεν εχει σημασια !

Αγαπη το φιλισιν όντως κ μενα μου ειχε πει οποιαδήποτε ώρα. Εγω ας πουμε το παιρνω προς το μεσημέρι γιατί ξυπναω αργα καποιες φορες κ θελω να εχω προλάβει να φαω πρωινο γιατι μου δημιουργεί ψιλοαναγουλες κ αυτο κ το ιοφολεν.

Just now, Vasia3315 είπε:

Πήγα σήμερα, μόλις γυρίσαμε.. εντάξει δεν το συζητώ καμία σχέση η μια με την άλλη. Και ο άντρας μου μόλις φύγαμε μου λέει, δεν θα ξανά πάμε στην άλλη αυτή είναι πιο καλή. Η αλήθεια είναι και γώ είμαι πολύ ευχαριστημένη. Είδαμε και το σποράκι και μάλιστα ακούσαμε και την καρδούλα του.❤️

Αχουυυ τι ωραιαααα το γλυκουλι μωρε ❤ δεν ήταν ο πιο μαγικός ήχος που εχεις ακουσει ποτε; 

Μπράβο πολύ χαιρομαι που εισαι ευχαριστημενη! Το παν αυτο ειναι! Να είμαστε ευχαριστημενες με τους γιατρους μας! Αλλιώς δεν έχει νοημα. Με το καλο κοριτσάκι μου! Σου έδωσε πητ; για Μάιο λογικα πας εσυ; 

1 ώρα πρίν, Woman88 είπε:

Α όμορφα!Λογω δουλεια φανταζομαι ; Η ειστε απο κει ? ΚΑλη επιτυχια ! 

κορτσια σημερα εχω πονακια περιοδου εντονα ερχονται φευγουν ξαναερχονται ξαναφευγουν ...και κατι ενοχλησεις στον κολπο νιωθω ... ειναι οκ να εχουμε πονακια στον 4ο μηνα ;

Αγαπη εγω σε 1μισι βδομαδα μπαινω στον 5ο κ εχω πιο έντονους πονους από οτι ειχα πριν. Σημερα που θα παω στον γιατρο θα τον ρωτήσω κ θα σου πω. Αλλα απο οσο ξερω κ έχουν πει κ τα κοριτσια ολες το έχουν κ ειναι φυσιολογικό. Και ξέρω ότι το έχουν κ σε ολη την εγκυμοσύνη. 

• Μου αρέσει 1

TjCZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Αχ τι ωραια η εμπειρία σου! Απίστευτο ποσο ενστικτο έχουν αυτα τα πλάσματα! Τα αγαπώ τα σκυλια! ❤

Έκανες την αυχενικη; ολα καλα;

Χαίρομαι παρα πολυ που πηγαν ολα καλα στην αυχενικη! Αντε τωρα να μας λέτε τα νεα σας! Να μην χάνεστε! Να μαζευτούμε πολλες μανουλες Απριλίου. Ειχαμε ξεμείνει χαχα :tongue: ποτε εχεις ξανα υπερηχο τωρα; 

Κοριτσι με το καλο ευχομαι ο γαμος και ολες οι διαδικασίες που θέλετε να γίνουν,  να τα καταφέρετε και να έρθετε Ελλαδιτσα ❤

Αγαπη το φιλισιν όντως κ μενα μου ειχε πει οποιαδήποτε ώρα. Εγω ας πουμε το παιρνω προς το μεσημέρι γιατί ξυπναω αργα καποιες φορες κ θελω να εχω προλάβει να φαω πρωινο γιατι μου δημιουργεί ψιλοαναγουλες κ αυτο κ το ιοφολεν.

Αχουυυ τι ωραιαααα το γλυκουλι μωρε ❤ δεν ήταν ο πιο μαγικός ήχος που εχεις ακουσει ποτε; 

Μπράβο πολύ χαιρομαι που εισαι ευχαριστημενη! Το παν αυτο ειναι! Να είμαστε ευχαριστημενες με τους γιατρους μας! Αλλιώς δεν έχει νοημα. Με το καλο κοριτσάκι μου! Σου έδωσε πητ; για Μάιο λογικα πας εσυ; 

Αγαπη εγω σε 1μισι βδομαδα μπαινω στον 5ο κ εχω πιο έντονους πονους από οτι ειχα πριν. Σημερα που θα παω στον γιατρο θα τον ρωτήσω κ θα σου πω. Αλλα απο οσο ξερω κ έχουν πει κ τα κοριτσια ολες το έχουν κ ειναι φυσιολογικό. Και ξέρω ότι το έχουν κ σε ολη την εγκυμοσύνη. 

Ευχαριστώ παρα πολύ. Να’σαι καλά ❤️Ναι οντως όταν ακους την καρδούλα είναι μοναδικό το συναίσθημα. Όχι δεν μου έδωσε πητ, απ ότι έχω υπολογίσει εγώ τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου λογικα. Θα το δούμε σε 10 μέρες μου είπε να ξανά πάω ❤️

@Thia1985συγχαρητηρια για την αυχενικη και @Vasia3315συγχαρητηρια και σε εσενα !! πολυ ευχαριστα νεα! ΣΟυ ειπε ποσο εισαι?Τωρα πουε θα ξαναπας?

@Vaso11.4.11 ki egv ποναω σημερα λες και εχω περιοδο πρωτη μερα . αυριο αλλαζω και εβδομαδα κλεινω την 14η . ανησυχω ομως . ο πονος ερχεται και φευγει ... νιωθω σαν βαρος χαμηλα και πονο περιοδου εντονο που δεν κραταει πολυ ερχεται και φευγει , ερχεται και φευεγι αυτο γινεται . Εν τω μεταξυ ειχα και μαι ψιλοδιαρροια....Με συχγωρειτε για την αναφορα  ..... και εσυ τοσο πολυ πονουσες?

• Μου αρέσει 1

Just now, Vasia3315 είπε:

Ευχαριστώ παρα πολύ. Να’σαι καλά ❤️Ναι οντως όταν ακους την καρδούλα είναι μοναδικό το συναίσθημα. Όχι δεν μου έδωσε πητ, απ ότι έχω υπολογίσει εγώ τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου λογικα. Θα το δούμε σε 10 μέρες μου είπε να ξανά πάω ❤️

Τελεια Βασια μου! Αντε με το καλο κ ο επομενος υπερηχος! Σε καθε υπερηχο θα τρελαίνεσαι με το ποσο γρηγορα μεγαλωνουν! ❤❤❤

Just now, Woman88 είπε:

@Thia1985συγχαρητηρια για την αυχενικη και @Vasia3315συγχαρητηρια και σε εσενα !! πολυ ευχαριστα νεα! ΣΟυ ειπε ποσο εισαι?Τωρα πουε θα ξαναπας?

@Vaso11.4.11 ki egv ποναω σημερα λες και εχω περιοδο πρωτη μερα . αυριο αλλαζω και εβδομαδα κλεινω την 14η . ανησυχω ομως . ο πονος ερχεται και φευγει ... νιωθω σαν βαρος χαμηλα και πονο περιοδου εντονο που δεν κραταει πολυ ερχεται και φευγει , ερχεται και φευεγι αυτο γινεται . Εν τω μεταξυ ειχα και μαι ψιλοδιαρροια....Με συχγωρειτε για την αναφορα  ..... και εσυ τοσο πολυ πονουσες?

Ναι αγάπη κ εγω τοσο πολυ πονουσα! Κ εγω ανησύχησα γιατί ενιωθα λες κ θα μου ρθει περιοδος. Κ αναρωτιομουν μηπως ειναι συσπασεις. Αλλα μ ειπε ο γιατρός αν δεν είναι πχ ανά 10λεπτο ο ιδιος πονος κ διαρκής τοτε δεν έχουμε θέμα. Γενικα μες στη μερα ειναι λογικο μου ειπε να εχω πονους περιόδου. Βεβαια θα το ξανα συζητησω σημερα μαζι του μηπως ξεκινησω άμεσα το μαγνησιο. Εχω διαβασει από τα κοριτσια στις μανουλες Μαρτιου οτι βοηθαει στους πονους της μητρας γενικα αλλα κ στις συσπάσεις.  Παντως μην ανησυχεις. Θα μιλήσω ετσι κ αλλιώς μαζι τ σημερα κ θα σου πω κ εσένα. Οσο για τη διάρροια ή κρυωσες ή οφείλεται σε κάτι που εφαγες. Παντως παρε τηλ τον γιατρο σου κ ρωτα και για τα δυο. Εγω αυτο κανω. Όταν έχω απορία τον παιρνω τηλ ή στέλνω στο viber  κ ο καλουλης παντα απαντάει. Αυτο πρέπει να κάνει ένας σωστός γιατρος! 

• Μου αρέσει 2

TjCZp2.png

Just now, Woman88 είπε:

Κοντά είμαστε κοριτσι

Εγώ την έκλεισα την Τριτη Κ μπήκα στην 15η.

Λοιπόν, το βάρος Χαμηλα είναι το μωρό. Όσο για τη διάρροια, να ενημερώσεις τον γιατρό σου γιατί ο δικός μου δε τη θέλει καθόλου. Ίσως σε επηρεάζει κάποιο φάρμακο. 

Εγώ πάλι έχω δυσκοιλιότητα. 

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ έκανα αυχενικη την Δευτέρα κι ο επόμενος υπέρηχος είναι 2 Νοεμβρίου! Πω πω πως θα περιμένω μέχρι τότε;;!! Τουλάχιστον τέλη του μηνός έχει γενέθλια ο μικρός μου κ θα περάσουν οι μέρες ψάχνοντας τούρτα κ τέτοια! Αλλά στενοχωριέμαι γτ λόγω κοροναϊου δεν θα του κάνω γενέθλιαμε παιδάκια. Θα είμαστε μεταξύ μας. Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω κατι; Ο άντρας μου μου λέει ότι είμαι υπερβολική που δεν θα κάνω γενέθλια στον μικρό. Είμαι όντως υπερβολική;; φοβάμαι τα πιτσιρίκια που πηγαίνουν σχολείο κ τους γονείς. Κυρίως τώρα με την εγκυμοσύνη. Είμαι υπερβολική;;

Just now, Betty90 είπε:

Εγώ έκανα αυχενικη την Δευτέρα κι ο επόμενος υπέρηχος είναι 2 Νοεμβρίου! Πω πω πως θα περιμένω μέχρι τότε;;!! Τουλάχιστον τέλη του μηνός έχει γενέθλια ο μικρός μου κ θα περάσουν οι μέρες ψάχνοντας τούρτα κ τέτοια! Αλλά στενοχωριέμαι γτ λόγω κοροναϊου δεν θα του κάνω γενέθλιαμε παιδάκια. Θα είμαστε μεταξύ μας. Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω κατι; Ο άντρας μου μου λέει ότι είμαι υπερβολική που δεν θα κάνω γενέθλια στον μικρό. Είμαι όντως υπερβολική;; φοβάμαι τα πιτσιρίκια που πηγαίνουν σχολείο κ τους γονείς. Κυρίως τώρα με την εγκυμοσύνη. Είμαι υπερβολική;;

Κοριτσι μου θα περασουν γρηγορα οι μερες πιστεψε με. Εγω δεν κατάλαβα πότε εκανα αυχενικη κ ποτε ηρθε η μερα να παω για τον υπέρηχο. 3 εβδομαδες μεσολάβησαν. 

Κοίταξε εγω προσωπικα θα σκεφτόμουν πολυ σοβαρά το θέμα με τα παιδάκια τωρα στην εγκυμοσύνη. Ειναι παρακινδυνευμενο ειναι η αληθεια. Εμενα ο γιατρος μου ηταν ξεκάθαρος απτην αρχη! Όχι επαφες με παιδακια! Μακρυα απτα παιδακια! Τώρα δεν ξερω τι να σου πω. Ίσως θα μπορούσατε να φέρετε 2-3 καλούς του φίλους μόνο ισα ίσα να έχει παρεα. Δεν ξερω.

TjCZp2.png

Just now, Betty90 είπε:

Οχι βέβαια!!

Κ σε καμία περίπτωση μη διακυνδινεψεις τώρα ειδικά στην εγκυμοσύνη κορίτσι μου...θα έχει χρόνια πολλά να γιορτάσει όπως τα θέλει ο μικρός σας!!

Αχ κοριτσια σε 1 ωρα εχω υπερηχο κ με εχει πιασει ένα χαζο αγχος! Για ποιο λογο; αφου ειναι ένας απλός υπέρηχος! Ίσως γιατί έχω να το δω απτην αυχενικη κ ειχα κ αυτούς τους πονους περιοδου αυτες τις 3 εβδομαδες κ ανησυχω αν είναι καλα! Πείτε μου εναν καλο λογο να ηρεμησω πλιιιιζ :oops:

• Μου αρέσει 1

TjCZp2.png

Αχ κοριτσια σε 1 ωρα εχω υπερηχο κ με εχει πιασει ένα χαζο αγχος! Για ποιο λογο; αφου ειναι ένας απλός υπέρηχος! Ίσως γιατί έχω να το δω απτην αυχενικη κ ειχα κ αυτούς τους πονους περιοδου αυτες τις 3 εβδομαδες κ ανησυχω αν είναι καλα! Πείτε μου εναν καλο λογο να ηρεμησω πλιιιιζ :oops:

Αγαπούλα οοοολα θα πάνε καλά καιιι θα μας πεις κ φυλλο σήμερα θα δεις :)

Αφού βρε κουτό έχεις γίνει η φωνή της λογικής εδώ κ ηρεμείς τις άλλες κοπέλες πλέον,ποια εσύ που ξεκίνησες μες το άγχος κ το φόβο...ξέρεις τι σημαίνει αυτό? Ότι είσαο πολύ δυνατή φίλη κ όλα θα πάνε τέλεια θα δεις!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Αγαπούλα οοοολα θα πάνε καλά καιιι θα μας πεις κ φυλλο σήμερα θα δεις :)

Αφού βρε κουτό έχεις γίνει η φωνή της λογικής εδώ κ ηρεμείς τις άλλες κοπέλες πλέον,ποια εσύ που ξεκίνησες μες το άγχος κ το φόβο...ξέρεις τι σημαίνει αυτό? Ότι είσαο πολύ δυνατή φίλη κ όλα θα πάνε τέλεια θα δεις!!

Ρενεζ μουυυυ τι υπέροχα λόγια αυτά που μου είπες! Σε ευχαριστώ τοσο πολυ! Με συγκινησες γλυκουλα :wub: μακαρι να μάθω φυλλο και να σας πω τα νέαααα ❤❤❤ για καποιο λογο πιστεύω θα μας πει αγορακι❤ ετσι κ αλλιως κ στην αυχενικη για αγορακι μας είχαν πει ότι φαίνεται. Αν κ αλλαζουν πολλες φορες αυτα. Τα τελευταία βράδυα βλέπω στον υπνο μου μωρα κοριτσακια χαχαχα αλλα κ παλι, πιστεύω πολυ οτι ειναι αγορι! Αχ ας ειναι οτι θέλει, καλα να ειναι πανω απο ολα!!! Ρενεζ μου εσυ ειχες πονους περιοδου στον 4ο κ 5ο μηνα; θυμασαι;

TjCZp2.png

Ρενεζ μουυυυ τι υπέροχα λόγια αυτά που μου είπες! Σε ευχαριστώ τοσο πολυ! Με συγκινησες γλυκουλα :wub: μακαρι να μάθω φυλλο και να σας πω τα νέαααα ❤❤❤ για καποιο λογο πιστεύω θα μας πει αγορακι❤ ετσι κ αλλιως κ στην αυχενικη για αγορακι μας είχαν πει ότι φαίνεται. Αν κ αλλαζουν πολλες φορες αυτα. Τα τελευταία βράδυα βλέπω στον υπνο μου μωρα κοριτσακια χαχαχα αλλα κ παλι, πιστεύω πολυ οτι ειναι αγορι! Αχ ας ειναι οτι θέλει, καλα να ειναι πανω απο ολα!!! Ρενεζ μου εσυ ειχες πονους περιοδου στον 4ο κ 5ο μηνα; θυμασαι;

Είχα από την αρχή ως το τέλος της εγκυμοσύνης μου απλά μέχρι τον 5ο-6ο πιο έντονα κ λίγο πιο συχνά..μετά αραιώνουν λογικά γτ έχει ήδη μεγαλώσει πολύ η μήτρα..αλλα νομίζω είναι κ στον οργανισμό γτ υπήρχαν στην ομάδα μου κοπέλες που δεν είχαν..

Έχεις τις ερωτησουλες σου έτοιμες για τον γιατρό?? Να τις έχεις να ρωτήσεις ότι σε απασχολεί αν κ απ' ότι είπες έχεις πέσει σε σούπερ άνθρωπο κ απαντάει οποτε χρειαστείς!!

Αχχχ θα σε λατρέψω αν έχεις κ αγορακι:mrgreen: οοοχι δε σνομπαρω τα κοριτσάκια μας (κ εγώ κορίτσι ήθελα στην αρχή ομολογώ...) ΑΛΛΑ πλέον ως γνήσια αγορομανα έχω ερωτευτεί!!:x

Υγ: τα πιστεύω οσα σου είπα γτ έχω δει την αλλαγή σου κ δεν υπάρχει καλύτερο από ανθρώπους που εξελίσσονται κ δουλεύουν τα συναισθήματα τους!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Woman88 είπε:

Θα ξανά πάω σε δέκα μερούλες. Με βάση την περίοδο είμαι 5εβδ και 6 αύριο μπαίνω 6η εβδομάδα. ❤️

Καλη επιτυχια σε οσες εχετε υπερηχο και σε οσες περιμενετε αποτελεσματα ! εχω μαθηματα για αυτο απαντω ετεροχρονισμενα! Παντα δινει ο γιατρος μαγνησιο? Εννοω ειναι μεσα στις βιταμινες που θα παρουμε ουτως η αλλως ? Η διαρροια μαλλον οφειλεται στο οτιι χθες το βραδυ εφαγα ουτε και εγω θυμαμαι ποσα ακτινιδια αλλα και παλι πιστευω πως μαλλον εχω κρυωσει γιατι εχω και κρυαδες εντονες.... ΛΕτε να ειναι ανησητικο που ειχα διαρροια ? Αλλα γενικα δεν ειμαι και δυσκοιλια . Επαιρνα και την αντιβιωση και με ψιλοταραξε την σταματησα ομως. ΜΕ συγχωρειτε χαχαχ.

@Vaso11.4.11 καλη επιτυχια ! Απλα εχεις προσμονη επειδη εχεις να δεις το μπεμπακι σου τοσες μερουλες !!! Θα μας πεις και το φυλο σημερα! ΘΑ μπω αργοτερα!

@Renez moy esy ειχες ετσι τετοια πονακια και σουβλιτσες στον κολπο καμια φορα?? ΕΠισης πονοκεφα΄λο ειχες ? εγω εδω και καποιες μερες εχω πολυ εντονο !!!!!!! Καινουργια συμπτωματα καθε φορα χιχι!!!!!

Στρωσατε το σπιτι σας  κοριτσια?ασχετο χαχαχαχαχαχα

α! οσο για τον γιατρο κοριτσια ειναι σημαντικο να ναι παντα εκει ! Εγω οοποτε τον καλω η τουσ τελνω μηνυμα απαντα αμεσως, απλα ενταξει δε θα τον παιρνω πχ καθε 3 και λιγο τωρα εκανα εμετο , τωρα εβηξα , τωρα πονεσα χαχαχαχαχαχα καταλαβαινετε τι εννοω !  Αν δεν μου περασουν οι πονοι θα τον καλεσω αλλα τωρα ελαττωθηκαν !! Τωρα εχω μονο σουβλιτσες στον κολπο !!!!???!!?!?!?

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε;;

Σήμερα είχα τέτοιο άγχος για τ αποτελεσματα της λήψης που δεν είχα όρεξη για τίποτα! 

Βγήκαν τ αποτελεσματα με πήρε πριν λίγο η βιολόγος!!  Δόξα τω Θεό όλα είναι καλά! Είναι υγιέστατο το μωράκι μου

Και θα χω δεύτερο κοριτσακι!!! 

Σας διάβασα στα γρήγορα και λόγω της αναστάτωσης δεν θυμάμαι πολλά

Βάσια συγχαρητήρια για την καρδούλα! 

Η Μελίνα έχει αυχενική σήμερα ε;; Με το καλό! 

Βάσω περιμένουμε τα νέα σου από το μωράκι σου!

Και ποια άλλη είχε αυχενική σήμερα ρε κορίτσια;; Κάνω λάθος;

Πάντως κορίτσια δεν υπάρχει αυτό το άγχος που έζησα, νομίζω δεν έχω αγχωθεις ποτέ τόσο πολύ στην ζωή μου! Ευτυχώς όλα καλά!

• Μου αρέσει 3

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...