Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Recommended Posts

Just now, Woman88 είπε:

Καλως την! Εγω 5 και 4 πηγα και ειδαμε σακο ,λεκιθικο και εμβρυο! καρδουλα ακουσα 7η εβδομαδα!την επομενη εβδομαδα δηλαδη που πηγα ! χοριακη εχεις μετρησει καθολου παλι ; οσο για την υπνηλια ειναι συνηθισμενα συμπτωματα που πρεπει αν συνηθισεις .... ολες μαεδω ειμαστε μαι ετσι μια αλλιως ειδικα στο α τριμηνο .... μια θα νυσταζεις και θα σερνεσαι και μια θα εχεις φουλ ενεργεια ....πονοκεφαλο ειχα πολυ και εγω στις αρχες ειναι οι ορμονες που κανουν τα δικα τους και τρελαινονται ..  εγω απο την υπνηλια καταλβα αοτι κατι παιζει και εκανα το τεστ ! εσυ ποσο ησουν οταν ειδες σακο ? τοτε που ειχες 200 κατι χοριακη αν θυμαμαι τι ειχατε δει στον υπερηχο ? Καλη επιτυχια ! Ολα να πανε κατ ευχην !

Όχι χοριακη δεν έχω ξανά κάνει. Την πρώτη φορά απλώς είχα κάνει χοριακη η οποία ήταν 1040, και 3 μέρες αργότερα (πριν 10 μερεσ) ξανά πήγαμε και είχα 3900. Εκείνη την μέρα κάναμε υπερυχο αλλά κοιλιακό όχι διακολπικο. Είδα απλώς ένα μαύρο κυκλακι, που λογικά ήταν ο σάκος, και ήμουν κάπου 4αρων εβδομάδων. Εγώ περίμενα εκείνη τη μέρα να μου κάνει διακολπικο να το δούμε καλύτερα αλλά..όχι. Ρώτησα και την κολλητή μου και μου είπε έως και 2 μηνών ο γιατρός της έκανε διακολπικο..τι να πω δεν ξέρω. Πες μου και σύ τις εμπειριες σου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Vaso11.4.11 said:

Αχ τι ωραια που απαντήσατε κοριτσια! Μα λεω κ εγω, δεν ειμαστε τοσες λιγες στην ομαδα χαχα αυχενικη εχετε κανει; πείτε μας τα νεα σας! Εγω εκανα κ ηταν ολα καλα! Αύριο έχω ξανα υπερηχο μετα απο 3 εβδομαδες που εκανα την αυχενικη κ ανυπομονω να το δω ❤ να σου πω την αληθεια κοριτσι δεν ξερω. Λενε οτι οι πρωτότοκες τα νιώθουν συνηθως μετα την 19η-20η εβδομαδα. Αλλα πολλες κοπέλες πχ από την ομάδα Μαρτίου ειδα οτι το ένιωσαν πολυ πιο νωρις. Εχω ακουσει κ απο την 16η. Εγω τωρα διανυω την 16η κ δεν ειμαι σιγουρη αν εχω νιωσει το μωρο ή ήταν το εντερο. 

@Futuremom κοριτσι μου σε καταλαβαινω απόλυτα! Παιδεύομαι απειρα από αναγουλες κ την εβδομαδα κανω από 1 έως 3 εμετους! Ακομα! Σε 2 βδομάδες μπαίνω στον 5ο μηνα κ εγω ακομα εκει! Εσύ ποσο εισαι τωρα; εχεις κάνει αυχενικη; με το καλο ο υπερηχος ❤

Αγάπη νομιζω οτι στην αυχενικη σου δίνουν απλως πιθανοτητες για το φυλο. Αργότερα φαίνεται καλύτερα. Όπως εμενα πχ μου ειπαν μαλλον αγορι αλλα δεν ηταν σίγουροι! Αύριο ευελπιστούμε να μας κάνει τη χάρη και να μας δείξει. Πλεον στην εβδομαδα που ειμαι φαίνεται το φύλο απλως παίζει ρολο κ η στάση του μωρου. Αν μας έχει πλάτη πχ δεν θα μπορούμε να δούμε. Μερικές κοπελες μπόρεσαν κ το είδαν στην Β επιπεδου φαντασου. Ελπιζω εμεις να μην αργησουμε τοσο. 

Γεια σου Βάσω! Εγώ μόλις γύρισα από υπέρηχο 16η κ εγώ! Όλα καλά ως τώρα θα κάνω όμως και το νιπτ αύριο. Αυχενική είχα κάνει κ εγώ πριν τρείς εβδομάδες κ ήταν καλή αλλά λόγω του ιστορικού μου θα κάνουμε το νιπτ για πιο σίγουρα. Αγοράκι κι εγώ το είδε απ' την αυχενική ακόμα. Διαβάζω τα νέα σας! Κι εγώ είχα πολλές ναυτίες κι εμετούς αλλά τώρα ευτυχώς καλύτερα μειώθηκε η συχνότητα πολύ! Μπόρεσα να μαγειρέψω και πρώτη φορά τόσους μήνες :-P

Με το καλό κι ο δικός σου υπέρηχος αύριο! 

• Μου αρέσει 1

Just now, olpapa είπε:

Γεια σου Βάσω! Εγώ μόλις γύρισα από υπέρηχο 16η κ εγώ! Όλα καλά ως τώρα θα κάνω όμως και το νιπτ αύριο. Αυχενική είχα κάνει κ εγώ πριν τρείς εβδομάδες κ ήταν καλή αλλά λόγω του ιστορικού μου θα κάνουμε το νιπτ για πιο σίγουρα. Αγοράκι κι εγώ το είδε απ' την αυχενική ακόμα. Διαβάζω τα νέα σας! Κι εγώ είχα πολλές ναυτίες κι εμετούς αλλά τώρα ευτυχώς καλύτερα μειώθηκε η συχνότητα πολύ! Μπόρεσα να μαγειρέψω και πρώτη φορά τόσους μήνες :-P

Με το καλό κι ο δικός σου υπέρηχος αύριο! 

Α κοριτσι εμεις είμαστε μαζί. Ποτε εχεις πητ; εγω 5/4. Καλη επιτυχία αύριο στη νηπτ! Να μας πεις νέα, μην μας αφησεις με την αγωνια ❤ καλα κ εγω εχω περιπου μισο μηνα που μαγειρευω παλι. Μέχρι πριν είχε αναλάβει η πεθερα μ κ η μαμα μ που είχε έρθει για ένα διάστημα. Εγω δεν μποδουσα με τπτ. Κ εγω καλυτεδα ειμαι τωρα σε σχέση με εκείνο το χαλι αλλα κ παλι εχω πολλες αναγουλες που καποιες μερες δεν παλεύονται κ την εβδομαδα μπορεί να κανω από έναν με 3 εμετους.

TjCZp2.png

Just now, Vaso11.4.11 said:

Α κοριτσι εμεις είμαστε μαζί. Ποτε εχεις πητ; εγω 5/4. Καλη επιτυχία αύριο στη νηπτ! Να μας πεις νέα, μην μας αφησεις με την αγωνια ❤

Ευχαριστώ! Λογικά θα κάνει κάνα δυο εβδομάδες να βγουν... 4/4 αν πάνε όλα καλά, είμαστε στα ίδια!

Just now, Vasia3315 είπε:

Όχι χοριακη δεν έχω ξανά κάνει. Την πρώτη φορά απλώς είχα κάνει χοριακη η οποία ήταν 1040, και 3 μέρες αργότερα (πριν 10 μερεσ) ξανά πήγαμε και είχα 3900. Εκείνη την μέρα κάναμε υπερυχο αλλά κοιλιακό όχι διακολπικο. Είδα απλώς ένα μαύρο κυκλακι, που λογικά ήταν ο σάκος, και ήμουν κάπου 4αρων εβδομάδων. Εγώ περίμενα εκείνη τη μέρα να μου κάνει διακολπικο να το δούμε καλύτερα αλλά..όχι. Ρώτησα και την κολλητή μου και μου είπε έως και 2 μηνών ο γιατρός της έκανε διακολπικο..τι να πω δεν ξέρω. Πες μου και σύ τις εμπειριες σου.

Εγω διακολπικο υπερηχο εκανα γιατι οπως μου ελεγε ο γιατρος κοιλιακα δεν θα φαινοταν τιποτα τοσο νωρις ... εκανα κοιλιακο οταν ημουν 9 και 4 και παλι μοου ειπε ας βαλουμε να δουμε μηπως δουμε κατι κοιλιακα για να μην σε ταλαιπωρω αλλο διακοπλπικα και τελικα ειδαμε τοτε το μπεμπακι ! αλλα μεχρι τοτε εκανα διακολπικο υπερηχο ! τωρα δεν ξερω μου φαινεται λιγο περιεργο 4 εβδομαδων κοιλιακο υπερηχο ..... δεν ξερω κιολας γινεται ;  ας πουν και τα αλλα κοριτσια τις εμπειριες τους ! Μηπως εισαι πιο πολυ ?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Βασια μου κ εγω τέλος της 7ης εβδομάδας ακουσα καρδουλα. Παντως κ μενα φαντάσου στην αυχενικη μου κανανε πρωτη φορα κοιλιακο υπέρηχο. Μου ακούγεται περίεργο κ μενα που τοσο νωρίς σου έκανε κοιλιακο κ οχι κολπικό. 

• Μου αρέσει 1

TjCZp2.png

@olpapa kalh epityxia κοριτσι μου !! εχει μεγαλωσει πολυ το μπεμπινι  στην εδβοαμδα που εισαι ε? ακομα πιο πολυ απο τηνα υχενικη ? @Vaso11.4.11kalh epitxyia kai σε σενα αυριο !!!!!ολα τελεια !

Just now, olpapa είπε:

Ευχαριστώ! Λογικά θα κάνει κάνα δυο εβδομάδες να βγουν... 4/4 αν πάνε όλα καλά, είμαστε στα ίδια!

Αχ τι ωραια ειμαστε μαζι! Που θα γεννησεις με το καλο; Εγω στο Μητερα.

Just now, Woman88 είπε:

@olpapa kalh epityxia κοριτσι μου !! εχει μεγαλωσει πολυ το μπεμπινι  στην εδβοαμδα που εισαι ε? ακομα πιο πολυ απο τηνα υχενικη ? @Vaso11.4.11kalh epitxyia kai σε σενα αυριο !!!!!ολα τελεια !

Ευχαριστώ πολυ γλυκουλα μουυυ ❤❤❤ εσυ ποτε περιμενεις τα υπόλοιπα αποτελέσματα;  νομιζω ειναι κάποια ακόμα που περιμένεις;

TjCZp2.png

Just now, Woman88 είπε:

Εγω διακολπικο υπερηχο εκανα γιατι οπως μου ελεγε ο γιατρος κοιλιακα δεν θα φαινοταν τιποτα τοσο νωρις ... εκανα κοιλιακο οταν ημουν 9 και 4 και παλι μοου ειπε ας βαλουμε να δουμε μηπως δουμε κατι κοιλιακα για να μην σε ταλαιπωρω αλλο διακοπλπικα και τελικα ειδαμε τοτε το μπεμπακι ! αλλα μεχρι τοτε εκανα διακολπικο υπερηχο ! τωρα δεν ξερω μου φαινεται λιγο περιεργο 4 εβδομαδων κοιλιακο υπερηχο ..... δεν ξερω κιολας γινεται ;  ας πουν και τα αλλα κοριτσια τις εμπειριες τους ! Μηπως εισαι πιο πολυ ?

Ρε κοριτσια όλοι αυτό μου λένε. Και λέω μπας και πήγα σε καμία μαλακισμενη..το είπα στον δικό μου και μου λέει γιατρός είναι ξέρει τι κάνει λογικά, και νευρίασα γιατί και μένα περίεργο μου φάνηκε...όχι 5 και τεσσάρων είμαι με βάση την περίοδο.. δεν ξέρω αλήθεια.. Άρχισα να νευριάζω :unsure: 

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Βασια μου κ εγω τέλος της 7ης εβδομάδας ακουσα καρδουλα. Παντως κ μενα φαντάσου στην αυχενικη μου κανανε πρωτη φορα κοιλιακο υπέρηχο. Μου ακούγεται περίεργο κ μενα που τοσο νωρίς σου έκανε κοιλιακο κ οχι κολπικό. 

Τι να πω δεν ξέρω...αν δω ότι αυτή θα το συνεχίσει έτσι θα αλλάξω γιατρό. Γιατί για βλαμμενη την κόβω τελικά..και συγχύζομαι -_- 

Αχ τι ωραια ειμαστε μαζι! Που θα γεννησεις με το καλο; Εγω στο Μητερα.

Ευχαριστώ πολυ γλυκουλα μουυυ ❤❤❤ εσυ ποτε περιμενεις τα υπόλοιπα αποτελέσματα;  νομιζω ειναι κάποια ακόμα που περιμένεις;

ναι δεν ξερω ακριβως φανταζομαι μεσα μεχρι τελςο αλλης εβδομαδας .....ευχαριστω πολυ ! ειναι λεει μεταβολικα τα αλλα που κληρονομουνται απο γονεις σε εμβρυο ....τα βασικα που φοβομασταν ευτυχως δεν εργησαν να βγουν  ουφ ! Θελω να ηρεμησω αλαλ εκει που παω να ηρεμησω σκεφτομαι το ρινικο οστο της μπεμπας μου και αναστατωνομαι !ενω δεν πρεπει γιατι απο τηνα ρχη μου ελεγαν οτι σαν μεμονωμενος δεικτςη δεν εει απολυτως τιποτα και οι γιατροι ηταν σιγουροι σχεδον οτι δεν ειναι κατι !

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια όλοι αυτό μου λένε. Και λέω μπας και πήγα σε καμία μαλακισμενη..το είπα στον δικό μου και μου λέει γιατρός είναι ξέρει τι κάνει λογικά, και νευρίασα γιατί και μένα περίεργο μου φάνηκε...όχι 5 και τεσσάρων είμαι με βάση την περίοδο.. δεν ξέρω αλήθεια.. Άρχισα να νευριάζω :unsure: 

Εγω στη θέση σου πάντως θα έπαιρνα κ μια δεύτερη γνώμη γιατρου. Οτι κ να λέμε εμείς ή κ ο αντρας σου, αν εσυ εχεις αμφιβολίες καλο ειναι να το ψάξεις. Παντως από όσο γνωρίζω και απο οτι εχω διαβασει απο αλλες κοπελες, τοσο νωρις κάνουν κολπικό υπερηχο μόνο. 

• Μου αρέσει 1

TjCZp2.png

Τι να πω δεν ξέρω...αν δω ότι αυτή θα το συνεχίσει έτσι θα αλλάξω γιατρό. Γιατί για βλαμμενη την κόβω τελικά..και συγχύζομαι -_- 

Κοιτα εμενα μου φαινεται παραλογο να γινεται κοιλιακος υπερηχος 4 εβδομαδων .... θα ελεγα να πας σε αλλη γιατρο ..... να κλεισεις ραντεβου αυριο κιολας να πας αλλου ...δεν σημαινει οτι επειδη ειναι γιατρος ...ξερει και τι κανει ..... πιστεψε με !! εγω στη θεση σου θα πηγαινα αλλου .... η εγκυμοσυνη δειχνει οτι παει καλα εφοσον δεν εχεις κατι περιεργο αλλα πηγαινε κανε ενδοκολπικο να δεις το μωρακι σου ....

• Μου αρέσει 1

Just now, Woman88 είπε:

ναι δεν ξερω ακριβως φανταζομαι μεσα μεχρι τελςο αλλης εβδομαδας .....ευχαριστω πολυ ! ειναι λεει μεταβολικα τα αλλα που κληρονομουνται απο γονεις σε εμβρυο ....τα βασικα που φοβομασταν ευτυχως δεν εργησαν να βγουν  ουφ ! Θελω να ηρεμησω αλαλ εκει που παω να ηρεμησω σκεφτομαι το ρινικο οστο της μπεμπας μου και αναστατωνομαι !ενω δεν πρεπει γιατι απο τηνα ρχη μου ελεγαν οτι σαν μεμονωμενος δεικτςη δεν εει απολυτως τιποτα και οι γιατροι ηταν σιγουροι σχεδον οτι δεν ειναι κατι !

Αγαπη το ρινικο οστο ξεχνα το για την ώρα. Θα εμφανιστεί στους επόμενους υπέρηχους. Αν υπήρχε κατι θα το έδειχναν οι εξετασεις. Για αυτο κ εκανες την νηπτ για να ηρεμησεις. Εφοσον βγηκε κ αυτη καλη έχουν αποκλειστεί ολες οι πιθανότητες να υπάρχει κάτι. Τζάμπα αγχώνεσαι λοιπον κ δεν βοηθας κ το μωρακι σου. 

TjCZp2.png

Αγαπη το ρινικο οστο ξεχνα το για την ώρα. Θα εμφανιστεί στους επόμενους υπέρηχους. Αν υπήρχε κατι θα το έδειχναν οι εξετασεις. Για αυτο κ εκανες την νηπτ για να ηρεμησεις. Εφοσον βγηκε κ αυτη καλη έχουν αποκλειστεί ολες οι πιθανότητες να υπάρχει κάτι. Τζάμπα αγχώνεσαι λοιπον κ δεν βοηθας κ το μωρακι σου. 

τροφοβλαστη εκανα εγω !Ναι ετσι ειναι ετσι ειπε ο γιατρςο τελος τερμα τοα γχος ας αγχωθουμε για τα αλλα χαχαχαχαχα!κοριτσια σημερα τρωω οτι βρισκω ....εφαγα φρουτα και μετα κοτοπυλο απο το μεσημερι χαχαχαχα

επισης 5 και 4 ναι σημαινει οτι εισαι στην εκτη εβδομαδα....πχ εγω που ειμαι 13 και 5 ειμαι 14η δηλαδη παρασκευη που κλεινω την 14η μπαινω και επισημα στον 4ο μηνα  ..... και ουτω καθεξης ,,,

• Μου αρέσει 2

Εγω στη θέση σου πάντως θα έπαιρνα κ μια δεύτερη γνώμη γιατρου. Οτι κ να λέμε εμείς ή κ ο αντρας σου, αν εσυ εχεις αμφιβολίες καλο ειναι να το ψάξεις. Παντως από όσο γνωρίζω και απο οτι εχω διαβασει απο αλλες κοπελες, τοσο νωρις κάνουν κολπικό υπερηχο μόνο. 

Ναι και γώ το ίδιο..θα περιμένω αυτές τις 5 ημέρες να ξαναπάω να δω τι θα κάνει και μετά θα πάω κα σε άλλο γιατρό.

Just now, Woman88 είπε:

Κοιτα εμενα μου φαινεται παραλογο να γινεται κοιλιακος υπερηχος 4 εβδομαδων .... θα ελεγα να πας σε αλλη γιατρο ..... να κλεισεις ραντεβου αυριο κιολας να πας αλλου ...δεν σημαινει οτι επειδη ειναι γιατρος ...ξερει και τι κανει ..... πιστεψε με !! εγω στη θεση σου θα πηγαινα αλλου .... η εγκυμοσυνη δειχνει οτι παει καλα εφοσον δεν εχεις κατι περιεργο αλλα πηγαινε κανε ενδοκολπικο να δεις το μωρακι σου ....

Αυτό είπα και στην Βάσω, θα περιμένω αυτές τις 5 ημέρες να πάω να δω τι θα μου πει αυτή και μετά θα πάω και σε άλλον γιατρό. 

Just now, Woman88 είπε:

τροφοβλαστη εκανα εγω !Ναι ετσι ειναι ετσι ειπε ο γιατρςο τελος τερμα τοα γχος ας αγχωθουμε για τα αλλα χαχαχαχαχα!κοριτσια σημερα τρωω οτι βρισκω ....εφαγα φρουτα και μετα κοτοπυλο απο το μεσημερι χαχαχαχα

επισης 5 και 4 ναι σημαινει οτι εισαι στην εκτη εβδομαδα....πχ εγω που ειμαι 13 και 5 ειμαι 14η δηλαδη παρασκευη που κλεινω την 14η μπαινω και επισημα στον 4ο μηνα  ..... και ουτω καθεξης ,,,

Εν τω μεταξύ κάτι άλλο. Για κάποιον λόγο τα υγρά μου είναι σαν μπεζ λίγο σκούρο είναι φυσικό λογικό αυτό; Παίζει ρόλο τ ότι φοράω σερβιετακι; Λόγο το ότι τα υγρά μ είναι αυξημένα;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...