Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Recommended Posts

Just now, Mantarini2018 είπε:

Γεια σας κορίτσια!! Τι κάνετε;;

Εγώ μόλις γύρισα σπίτι!

Πολύ άγχος κορίτσια, έκανα και κάτι συσπάσεις από το άγχος, όλα πήγαν καλά αύριο το βράδυ θα χω τα αποτελέσματα!! Έχω τρελό άγχος να ναι όλα καλά! Την επόμενη εβδομάδα τα υπόλοιπα νοσήματα που θα δούμε!

Μπράβο κορίτσι μου! Πάει κι αυτό!! Όλα καλά θα πάνε!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μου βαριόμουν κ διαβασα από την αρχη ολη τη συνομιλία μας απτη πρωτη μερα χαχαχα 

Και παρατήρησα ότι πολλες κοπέλες έχουν να γράψουν πολυ καιρό κ άλλες λιγότερο κ αναρωτιόμουν τι κάνουν.

Ειναι οι

@Korina122 @Elma86 @Katerinafotou @Katerinula @asterias82 @Thia1985 @Futuremom @Aressana @Annoula31 @aurorahope

@xristina86 @olpapa

Ελπίζω να είστε ολες καλα, το ιδιο κ τα μωρακια σας. Αν δεν κανω λαθος ειστε ολες στην δικιά μας ομαδουλα του Απριλιου κ αναρωτιόμουν που χαθήκατε. 

@melina26 και @mairy2021 αυριο έχετε αυχενικη; 

• Μου αρέσει 1

TjCZp2.png

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Κοριτσια μου βαριόμουν κ διαβασα από την αρχη ολη τη συνομιλία μας απτη πρωτη μερα χαχαχα 

Και παρατήρησα ότι πολλες κοπέλες έχουν να γράψουν πολυ καιρό κ άλλες λιγότερο κ αναρωτιόμουν τι κάνουν.

Ειναι οι

@Korina122 @Elma86 @Katerinafotou @Katerinula @asterias82 @Thia1985 @Futuremom @Aressana @Annoula31 @aurorahope

@xristina86 @olpapa

Ελπίζω να είστε ολες καλα, το ιδιο κ τα μωρακια σας. Αν δεν κανω λαθος ειστε ολες στην δικιά μας ομαδουλα του Απριλιου κ αναρωτιόμουν που χαθήκατε. 

Εγώ καλά είμαι δοξα το Θεό! 

Ευχαριστώ που ρωτάς. Έχω πάλι υπέρηχο 21.10 να δούμε αναπτυξη μωρού κι εχω αγχωθει. 

Φαντάζομαι είναι νωρίς να το νιώθω Ε? Το μωράκι εννοώ. 

• Μου αρέσει 1

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Ειναι οι

@xristina86 @olpapa

Γεια σου κορίτσι μου, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Σε γενικές γραμμές είμαι καλά, εσυ; Παιδευομαι λίγο με αναγουλες και φουσκωματα αλλά κάνω υπομονή, τώρα την Παρασκευή έχω υπέρηχο ξανά :x

• Μου αρέσει 1

Just now, Thia1985 είπε:

Ευχαριστώ που ρωτάς. Έχω πάλι υπέρηχο 21.10 να δούμε αναπτυξη μωρού κι εχω αγχωθει. 

ΤΕλικα ολες ειμαστε με ενα αγχος εδω μεσα .. η ομαδα μας ειναι μονο ετσι ;;; φανταζομαι ολες οι ομαδες .... Ολα καλα θα ειναι κουκλα μου!....εχεις κανειι την αυχενικη ε ? Εγω εχω ραντεβου σε 2 εβδομαδες! Ναι ειναι νωρις αυτο ρωτησα και εγω το πρωι ! Αλλα οι εμπειρες πλεον μανουλες μας ειπαν ειναι νωρις!!! Εχει μαθει καμια αλλη κοπελα φυλο στην αυχενικη;  

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Thia1985 είπε:

Αχ τι ωραια που απαντήσατε κοριτσια! Μα λεω κ εγω, δεν ειμαστε τοσες λιγες στην ομαδα χαχα αυχενικη εχετε κανει; πείτε μας τα νεα σας! Εγω εκανα κ ηταν ολα καλα! Αύριο έχω ξανα υπερηχο μετα απο 3 εβδομαδες που εκανα την αυχενικη κ ανυπομονω να το δω ❤ να σου πω την αληθεια κοριτσι δεν ξερω. Λενε οτι οι πρωτότοκες τα νιώθουν συνηθως μετα την 19η-20η εβδομαδα. Αλλα πολλες κοπέλες πχ από την ομάδα Μαρτίου ειδα οτι το ένιωσαν πολυ πιο νωρις. Εχω ακουσει κ απο την 16η. Εγω τωρα διανυω την 16η κ δεν ειμαι σιγουρη αν εχω νιωσει το μωρο ή ήταν το εντερο. 

@Futuremom κοριτσι μου σε καταλαβαινω απόλυτα! Παιδεύομαι απειρα από αναγουλες κ την εβδομαδα κανω από 1 έως 3 εμετους! Ακομα! Σε 2 βδομάδες μπαίνω στον 5ο μηνα κ εγω ακομα εκει! Εσύ ποσο εισαι τωρα; εχεις κάνει αυχενικη; με το καλο ο υπερηχος ❤

Just now, Woman88 είπε:

ΤΕλικα ολες ειμαστε με ενα αγχος εδω μεσα .. η ομαδα μας ειναι μονο ετσι ;;; φανταζομαι ολες οι ομαδες .... Ολα καλα θα ειναι κουκλα μου!....εχεις κανειι την αυχενικη ε ? Εγω εχω ραντεβου σε 2 εβδομαδες! Ναι ειναι νωρις αυτο ρωτησα και εγω το πρωι ! Αλλα οι εμπειρες πλεον μανουλες μας ειπαν ειναι νωρις!!! Εχει μαθει καμια αλλη κοπελα φυλο στην αυχενικη;  

Αγάπη νομιζω οτι στην αυχενικη σου δίνουν απλως πιθανοτητες για το φυλο. Αργότερα φαίνεται καλύτερα. Όπως εμενα πχ μου ειπαν μαλλον αγορι αλλα δεν ηταν σίγουροι! Αύριο ευελπιστούμε να μας κάνει τη χάρη και να μας δείξει. Πλεον στην εβδομαδα που ειμαι φαίνεται το φύλο απλως παίζει ρολο κ η στάση του μωρου. Αν μας έχει πλάτη πχ δεν θα μπορούμε να δούμε. Μερικές κοπελες μπόρεσαν κ το είδαν στην Β επιπεδου φαντασου. Ελπιζω εμεις να μην αργησουμε τοσο. 

• Μου αρέσει 1

TjCZp2.png

Ναι στην αυχενικη δεν ειναι σιγουροι αλλα σπανια πεφτουν εξω ...εμενα μου ειπε στην αυχενικη μαλλον κοριτσακι καιε μετα το εδειξε και ο καρυοτυπος ...Οαλ καλα θα ειναι στον υπερηχο !! Τι ωρα θα πας ; εγω μηοως να ανησηχυσω πουσ ταματησαν οι εμετοι ?χαχαχχαα και θα ακουσουμε μια φωνη να λεει " ελεος κοριτσια ολο κατι σας αγχωνει χαχαχα''

Just now, Woman88 είπε:

Ναι στην αυχενικη δεν ειναι σιγουροι αλλα σπανια πεφτουν εξω ...εμενα μου ειπε στην αυχενικη μαλλον κοριτσακι καιε μετα το εδειξε και ο καρυοτυπος ...Οαλ καλα θα ειναι στον υπερηχο !! Τι ωρα θα πας ; εγω μηοως να ανησηχυσω πουσ ταματησαν οι εμετοι ?χαχαχχαα και θα ακουσουμε μια φωνη να λεει " ελεος κοριτσια ολο κατι σας αγχωνει χαχαχα''

Εγώ θα είμαι αυτή!!!:mrgreen:

• Χαχα 2

Γεια σας κορίτσια κι από εμένα! Ή οι ορμόνες μου κάνουν πάρτυ ή ξαφνικά απέκτησα απίστευτα νεύρα και με ενοχλούν όλα! Νευριάζω με το παραμικρό! 

Αύριο είναι η αυχενικη ναι.. έχω κάτι πονακια και κάτι ενοχλήσεις στην κοιλίτσα μου σαν τσιμπήματα.. δε ξέρω πως να το εξηγήσω. Μου φαίνεται και ότι το παρακανω με το φαγητό και θα βάλω πολλά πολλά κιλά! Πρέπει να προσέξω! Ζυγιζω ήδη σχεδόν 4 κιλά πάνω!

Ο βήχας καλύτερα, αλλά ακόμη επιμένει. 

Για τις κεραλοιφες που λέγατε, μπορείτε να ρωτήσετε και κάποιο μελισσοκόμο. Εάν παράγει μέλι, κάποια παράγωγα αυτού θα ετοιμάζει σιγουρα! Θα ξέρετε ότι είναι και " σπιτικό " και τι περιέχει. 

• Μου αρέσει 1

K25gp3.png 

Just now, Renez είπε:

Εγώ θα είμαι αυτή!!!:mrgreen:

.... Συ ειπας !χαχαχαχαχαχ!!! {ειναω συνεχεια σας λεω πως μπορω να ξεγελασω την πεινα μου ;;;;;;;

προσπθησα να φτιαξω και τικερακι αλλα δεν τα καταφερα

Διαφημίσεις

Just now, Woman88 είπε:

Και η ρενεζ κ εγω θα είμαστε αυτη η φωνή χαχχαα τα ιδια έλεγες κ πριν την αυχενικη κ πηγες εκει κ το μωρακι σου ηταν μια χαρα. Δλδ μέχρι τον 9ο που δεν θα έχεις εμετους αυτο θα λες; χαχαχα ηρεμησε μια χαρα ειανι το μωρό, τωρα το ειδες! Εγω εχω στις 19:00. Εχω να κανω κ μπόλικες ερωτήσεις στο γιατρουλη. Θα τον πρήξω χαχαχα

Just now, melina26 είπε:

Γεια σας κορίτσια κι από εμένα! Ή οι ορμόνες μου κάνουν πάρτυ ή ξαφνικά απέκτησα απίστευτα νεύρα και με ενοχλούν όλα! Νευριάζω με το παραμικρό! 

Αύριο είναι η αυχενικη ναι.. έχω κάτι πονακια και κάτι ενοχλήσεις στην κοιλίτσα μου σαν τσιμπήματα.. δε ξέρω πως να το εξηγήσω. Μου φαίνεται και ότι το παρακανω με το φαγητό και θα βάλω πολλά πολλά κιλά! Πρέπει να προσέξω! Ζυγιζω ήδη σχεδόν 4 κιλά πάνω!

Ο βήχας καλύτερα, αλλά ακόμη επιμένει. 

Για τις κεραλοιφες που λέγατε, μπορείτε να ρωτήσετε και κάποιο μελισσοκόμο. Εάν παράγει μέλι, κάποια παράγωγα αυτού θα ετοιμάζει σιγουρα! Θα ξέρετε ότι είναι και " σπιτικό " και τι περιέχει. 

Οι ορμονες ειναι Μελινα μου. Κ εγω τη μια στιγμή μπορεί να ειμαι καλα κ την αλλη να θελω να δειρω κάποιον χαχα

Τα πονακια ολες τα έχουμε. Υπομονη! Ειναι φυσιολογικα. 

Αντε καλη επιτυχια για αύριο κοριτσι μου! Καλά αποτελέσματα να εχεις! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

TjCZp2.png

Just now, Woman88 είπε:

.... Συ ειπας !χαχαχαχαχαχ!!! {ειναω συνεχεια σας λεω πως μπορω να ξεγελασω την πεινα μου ;;;;;;;

προσπθησα να φτιαξω και τικερακι αλλα δεν τα καταφερα

Χμμμ λοιποοον μπορείς τώρα που έχεις κ κάποιο χρονο να κάνεις υγιεινά κέικ με βρώμη/μπανάνα κτλ που αντί για ζάχαρη έχουν μέλι ή σιρόπι σφενδάμου κτλ κ είναι light κ χορταστικά..επίσης ρυζόγαλο ελαφρύ κ φτιάχνεται πανευκολα(κ εμένα μια φίλη από εδώ μου το έμαθε!!) Τώρα σε έτοιμα πάρε κριτσινια,καρότα,αγγουράκια,μπάρες δημητριακών που μπορείς να τα μασουλαει όταν θες κάτι να φας..

Κ εγώ με το θηλασμό τώρα θέλω συνέχεια να τρωω:blink: κ πολύ γλυκό που δεν ήμουν ποτε φαν..μου ρουφάει την ενέργεια ο μπέμπης!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Χμμμ λοιποοον μπορείς τώρα που έχεις κ κάποιο χρονο να κάνεις υγιεινά κέικ με βρώμη/μπανάνα κτλ που αντί για ζάχαρη έχουν μέλι ή σιρόπι σφενδάμου κτλ κ είναι light κ χορταστικά..επίσης ρυζόγαλο ελαφρύ κ φτιάχνεται πανευκολα(κ εμένα μια φίλη από εδώ μου το έμαθε!!) Τώρα σε έτοιμα πάρε κριτσινια,καρότα,αγγουράκια,μπάρες δημητριακών που μπορείς να τα μασουλαει όταν θες κάτι να φας..

Κ εγώ με το θηλασμό τώρα θέλω συνέχεια να τρωω:blink: κ πολύ γλυκό που δεν ήμουν ποτε φαν..μου ρουφάει την ενέργεια ο μπέμπης!!

και εγω τα αντιπαθουσα ψιλο τα γλυκα και τωρα αν δε φαω τη μερα ενα κομματι σοκολατα σκαω ....χαχα...τρωω πολλα φρουτα ... ευτυχως !

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Γεια σας κοριτσια. Είχα μέρες να γράψω παρακολουθώ όμως τις συζητήσεις.❤️ Ελπίζω να είστε όλες καλά :-D Τώρα είμαι 5εβδ και 4αρων ημερών. Εχω δυο μέρες που από το πρωί ως το βράδυ έχω πονοκέφαλο..και γενικά πολύ αδύναμη, θέλω συνέχεια να κοιμάμαι..νιωθω σαν άρρωστη ένα πραγμα αλλά δεν έχω πυρετό η κάτι τέτοιο. Εμείς σε 5 μέρες θα πάμε στη γιατρό για να ακούσουμε την καρδούλα του μας είπε. Βέβαια εμένα μου φαίνεται λίγο νωρίς με βάση αυτά που διαβάζω. Εσείς τι λέτε; Στις πόσες εβδομάδες ακούσατε πρώτη φορά την καρδούλα του μωρού σας;❤️

Just now, Vasia3315 είπε:

Γεια σας κοριτσια. Είχα μέρες να γράψω παρακολουθώ όμως τις συζητήσεις.❤️ Ελπίζω να είστε όλες καλά :-D Τώρα είμαι 5εβδ και 4αρων ημερών. Εχω δυο μέρες που από το πρωί ως το βράδυ έχω πονοκέφαλο..και γενικά πολύ αδύναμη, θέλω συνέχεια να κοιμάμαι..νιωθω σαν άρρωστη ένα πραγμα αλλά δεν έχω πυρετό η κάτι τέτοιο. Εμείς σε 5 μέρες θα πάμε στη γιατρό για να ακούσουμε την καρδούλα του μας είπε. Βέβαια εμένα μου φαίνεται λίγο νωρίς με βάση αυτά που διαβάζω. Εσείς τι λέτε; Στις πόσες εβδομάδες ακούσατε πρώτη φορά την καρδούλα του μωρού σας;❤️

Καλως την! Εγω 5 και 4 πηγα και ειδαμε σακο ,λεκιθικο και εμβρυο! καρδουλα ακουσα 7η εβδομαδα!την επομενη εβδομαδα δηλαδη που πηγα ! χοριακη εχεις μετρησει καθολου παλι ; οσο για την υπνηλια ειναι συνηθισμενα συμπτωματα που πρεπει αν συνηθισεις .... ολες μαεδω ειμαστε μαι ετσι μια αλλιως ειδικα στο α τριμηνο .... μια θα νυσταζεις και θα σερνεσαι και μια θα εχεις φουλ ενεργεια ....πονοκεφαλο ειχα πολυ και εγω στις αρχες ειναι οι ορμονες που κανουν τα δικα τους και τρελαινονται ..  εγω απο την υπνηλια καταλβα αοτι κατι παιζει και εκανα το τεστ ! εσυ ποσο ησουν οταν ειδες σακο ? τοτε που ειχες 200 κατι χοριακη αν θυμαμαι τι ειχατε δει στον υπερηχο ? Καλη επιτυχια ! Ολα να πανε κατ ευχην !

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...