Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Recommended Posts

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Κ μενα ετσι ξαφνικα σταματησαν αλλα εγω δεν στάθηκα τυχερη γιατι ξανα επέστρεψαν. Γενικα φεύγουν στις εβδομαδες που είμαστε οποτε αν θες τη γνώμη μ ειναι φυσιολογικο. Αλλα τωρα μην τα σκεφτεσαι αυτα. Πρέπει να χαρείς τωρα με τα καλα αποτελεσματα κ να μην κολλας σε λεπτομέρειες. Εισαι κ τυχερη πιστεψε με! Μακαρι κ μενα να σταματήσουν κ να ηρεμησω λιγακι. Ειναι πολυ δυσκολο να τα εχεις τοσο καιρο. Τωρα ας πουμε εχω τρομερη αναγουλα κ πολλά σαλια. Κ πονακια στη κοιλια που επιμένουν από τις προηγούμενες εβδομαδες. Το θεωρώ φυσιολογικο αυτο ενταξει. Αλλα με τις αναγουλες δεν παλευεται, αληθεια! 

Θα ετρωγα κ εγω παντως πίτσα! Δεν ξέρω πως θα ημουν μετά, αλλά θα ετρωγα χαχα

Κορίτσια σήμερα έχω φάει άπειρα.... Νιώθω ότι πείναω Συνέχει αλλά δεν έχω γεύση καθόλου όλα μου μοιάζουν πίκρα και αγευστα... Έφαγα το πρωί Φέτα με μέλι και χυμό, μετά ένα μούστο κουλούριλο, μετά αρακα, μετά σταφύλια και τώρα έφτιαξα ένα σάντουιτς η γουρούνα χαχαχα Ε αν κάνω εμετό δε θα φταίει οι ορμόνες αλλά πολύ πικρίλα όλα μου φαίνονται πικρα. Έχω και μια αφθα τι να της βάλω;;;; εν τω μεταξύ Βάσω αυτό με τα χείλια μου το έχω και εγώ βγάζω κομμάτια μμ.. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Woman88 είπε:

Κορίτσια σήμερα έχω φάει άπειρα.... Νιώθω ότι πείναω Συνέχει αλλά δεν έχω γεύση καθόλου όλα μου μοιάζουν πίκρα και αγευστα... Έφαγα το πρωί Φέτα με μέλι και χυμό, μετά ένα μούστο κουλούριλο, μετά αρακα, μετά σταφύλια και τώρα έφτιαξα ένα σάντουιτς η γουρούνα χαχαχα Ε αν κάνω εμετό δε θα φταίει οι ορμόνες αλλά πολύ πικρίλα όλα μου φαίνονται πικρα. Έχω και μια αφθα τι να της βάλω;;;; εν τω μεταξύ Βάσω αυτό με τα χείλια μου το έχω και εγώ βγάζω κομμάτια μμ.. 

Για την αφθα κανε πλυσεις με αλατόνερο. Βγαζω κ εγω μες στο χρόνο καποιες φορες κ πονάνε απειρα. Βοηθαει κ η μαγειρική σόδα αλλα δεν ξερω αν κανει τωρα στην εγκυμοσύνη. Ρωτα τον γιατρο σ. Αυτο με τη πικρα που λες εγω δεν το εχω. Εχω κανονική γευση οταν τρωω τα φαγητά απλα μετα εχω πολλά σαλια κ μια άσχημη γευση, αφού φαω. Καλα σημερα δεν παλευεται! Πριν με επιασε το παράπονο παλι κ έκλαψα. Ο εμετος ανεβαινει κ δεν λέει να βγει. Εχω τρομερη αναγουλα. Δεν υπαρχει αληθεια! Αφου σκεφτομια να τον προκαλέσω εγω να βγει μηπως ηρεμησω αλλα φοβαμαι. Τωρα εφαγα ψωμι με φετα κ ελιές. Έτρωγε ο αντρας μ κ ζηλεψα. Στη πορεία δεν ξερω πως θα εξελιχθεί αλλα εχω ακουσει οτι οι ελιές βοηθανε στις αναγουλες. Αντε να δουμε. Παντως κ εγω πειναω συνέχεια. Αλλα με την αναγουλα δεν ξερω τι να τρωω. Εσυ που μπορεις τωρα ευχαριστήσου το αλλα με προσοχή! Πρέπει να προσέχουμε τα κιλα μας. Να δω κ εγω την Πεμπτη που θα παω ποσο εχω ανεβει.

TjCZp2.png

Μικρομανουλες να σας πω ότι στάνταρ η ξηροδερμια είναι από την εγκυμοσύνη!!

Πολλές στην ομάδα μου είχαμε στα χείλη κ στις φτέρνες φουλ!! Κ μάλιστα μέχρι τέλους...:|

Πολύ καλή είναι κ η λανολινη (που κάνει κ για τις θηλές αργότερα) ή η αγαπημένη μου κεραλοιφη!!

Just now, Renez είπε:

Μικρομανουλες να σας πω ότι στάνταρ η ξηροδερμια είναι από την εγκυμοσύνη!!

Πολλές στην ομάδα μου είχαμε στα χείλη κ στις φτέρνες φουλ!! Κ μάλιστα μέχρι τέλους...:|

Πολύ καλή είναι κ η λανολινη (που κάνει κ για τις θηλές αργότερα) ή η αγαπημένη μου κεραλοιφη!!

Ναι κ εγω απο την εγκυμοσύνη σκεφτηκα οτι ειναι. Κεραλοιφη εχω κ εγω στο ψυγείο κάποια χρόνια που την κρατάω. Δεν θυμάμαι ποσα. Μπορεί κ 5 χαχα 

Χαλαει η κεραλοιφη; νομιζω οχι. 

Για τη κοιλιτσα για τις ραγαδες έβαζες τίποτα; θελω να ρωτησω τον γιατρό μ μεθαύριο που θα παω αν μπορώ να αρχισω να βαζω κατι προληπτικα. Λαδάκι μου ειχε πει δεν κανει γιατι προκαλει συσπάσεις αλλα εγω εβαλα μονο στα πόδια, όχι στη κοιλια κ ειναι το βρεφικό baby oil. Οποτε δεν νομίζω να υπάρχει θέμα να το βαζω στα πόδια που εχω κ εκει ξηροδερμια.

Τι κανει το μπεμπακι σου; ❤❤❤

TjCZp2.png

Καλησπέρα σε όλες κορίτσια, σας διαβάζω τόσες μέρες κ βλέπω τα νέα σας κ χαίρομαι που διαβάζω ότι όλα πανε καλά με τις εξετάσεις σας.. Εγώ έχω έρθει στη μαμά μου να τη δω κ να αλλάξω παραστάσεις.. Πριν λίγο γουρούνιασα έφαγα μια κρέπα αλμυρή.. Επίσης διαβάζω για αφθες εγώ πάλι έβγαλα ερπη στα χείλια μου τι να πω.. Πήρα κ το εμβόλιο της γρίπης το σκέφτομαι πολύ αν θα το κάνω...... Τις τελευταίες μέρες παρατηρώ ότι δεν κάνω καλό υπνο όλο στριφογυριζω.. Από συμπτώματα έχω ήδη πόνο στη μέση που να πάρω και κιλα δηλαδή πώς θα την παλεψω... 

vZbwp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Ναι κ εγω απο την εγκυμοσύνη σκεφτηκα οτι ειναι. Κεραλοιφη εχω κ εγω στο ψυγείο κάποια χρόνια που την κρατάω. Δεν θυμάμαι ποσα. Μπορεί κ 5 χαχα 

Χαλαει η κεραλοιφη; νομιζω οχι. 

Για τη κοιλιτσα για τις ραγαδες έβαζες τίποτα; θελω να ρωτησω τον γιατρό μ μεθαύριο που θα παω αν μπορώ να αρχισω να βαζω κατι προληπτικα. Λαδάκι μου ειχε πει δεν κανει γιατι προκαλει συσπάσεις αλλα εγω εβαλα μονο στα πόδια, όχι στη κοιλια κ ειναι το βρεφικό baby oil. Οποτε δεν νομίζω να υπάρχει θέμα να το βαζω στα πόδια που εχω κ εκει ξηροδερμια.

Τι κανει το μπεμπακι σου; ❤❤❤

Κεραλοιφη έβαζα!!.γενικά αν ρωτήσεις στην ομάδα μου τους είχα πρήξει για όλα κεραλοιφη χαχαχα 

Εγώ τη κάνω κ μόνη μου έχω πάει σε άλλο επίπεδο,σε παρακαλώ:P

Κοίτα σοβαρά τη προτιμώ γτ είναι τελείως φυτική κ ακίνδυνη κ επίσης φουλ ενυδατικη! Αυτήν έβαζα κ ευτυχώς δεν έκανα ούτε μια ραγαδα..άσε που οι κρέμες κ καλά οι ειδικές κάνουν πόσα λεφτά φίλη κ είναι κ χημικά στη τελική!!

Για το bio oil λέγανε πολλές καλά λόγια τώρα δε ξέρω προσωπικά..

Καλά είναι το αντράκι μου δόξα τον Θεό..είναι το αυτοκόλλητακι μου πλέον:x

Just now, Marilo είπε:

Καλησπέρα σε όλες κορίτσια, σας διαβάζω τόσες μέρες κ βλέπω τα νέα σας κ χαίρομαι που διαβάζω ότι όλα πανε καλά με τις εξετάσεις σας.. Εγώ έχω έρθει στη μαμά μου να τη δω κ να αλλάξω παραστάσεις.. Πριν λίγο γουρούνιασα έφαγα μια κρέπα αλμυρή.. Επίσης διαβάζω για αφθες εγώ πάλι έβγαλα ερπη στα χείλια μου τι να πω.. Πήρα κ το εμβόλιο της γρίπης το σκέφτομαι πολύ αν θα το κάνω...... Τις τελευταίες μέρες παρατηρώ ότι δεν κάνω καλό υπνο όλο στριφογυριζω.. Από συμπτώματα έχω ήδη πόνο στη μέση που να πάρω και κιλα δηλαδή πώς θα την παλεψω... 

Γιατί το σκέφτεσαι για το εμβόλιο..?

@Renezσε ευχαριστούμε για τις συμβουλές πολύ! @Vaso11.4.11το baby oil να το αποφεύγεις γιατί έχει παράγωγα πετρελαίου όπως το ίδιο μου είπαν και για της Frezyderm μια κρέμα για ραγάδες.... Μου είπαν ότι πολύ καλή είναι η mustela. Κεραλοιφη Ε;;;; και πως την βάζουμε αυτή έχω κι εγώ αλλά είναι στερεά. Την ζεσταίνουμε κάπως για να λιώσει; το αμυγφαλελαιο κάνει; εγώ κορίτσια έχω ξηροδερνια γύρω από τις θήλες πολύ αντονη εκτός από τα χείλη σήμερα το πρόσεξα. Τώρα θα ξεκινήσω να βάζω Κρεμα. Θα πάρω να δοκιμάσω της mustela. Είναι και για το στήθος αυτή Ε; @Renezγια τις θήλες ποια είπες; γιατί φαβατζομαι δε θα κάνει να βάζουμε την ίδια που βάζουμε σε όλο το σώμα. Εγώ κορίτσια έχω τρέλα με αυτά αλλά το πιστεύετε ότι έχω να βάλω πάνω μου Κρεμα ένα μήνα και; μου βρωμάνε όλες. Ακόμα και στο πρόσωπο. Όσο να ναι μωρέ κορίτσια με του; εμετούς δενε χεις όρεξη να περιποιηθεις τον εαυτό σου.... Εγώ τώρα αρχίΩ κάπως να θέλω... Θα πάω να φτιάξω και τα νυχάκια μου εσείς τα βαφετε; 

@Woman88 εγώ δε τα βαφω ακόμα μου είπε η γιατρός να αποφύγω το πρώτο τρίμηνο  <_< γενικά όμως θέλω μια περιποίηση αλλά σκέφτομαι τι θα κάνει λιγότερο κακό απλό μανό, ας πούμε να αποφύγω ημιμονιμο? 

@Renez το σκέφτομαι γιατί φοβάμαι.. Σκέφτομαι ότι βάζεις στον οργανισμό σου απο φάρμακα επιφοβο είναι αλλά θα μου πεις αν κολλησεις γρίπη θα είναι ακόμα πιο επιφοβο..

vZbwp3.png

Just now, Woman88 είπε:

@Renezσε ευχαριστούμε για τις συμβουλές πολύ! @Vaso11.4.11το baby oil να το αποφεύγεις γιατί έχει παράγωγα πετρελαίου όπως το ίδιο μου είπαν και για της Frezyderm μια κρέμα για ραγάδες.... Μου είπαν ότι πολύ καλή είναι η mustela. Κεραλοιφη Ε;;;; και πως την βάζουμε αυτή έχω κι εγώ αλλά είναι στερεά. Την ζεσταίνουμε κάπως για να λιώσει; το αμυγφαλελαιο κάνει; εγώ κορίτσια έχω ξηροδερνια γύρω από τις θήλες πολύ αντονη εκτός από τα χείλη σήμερα το πρόσεξα. Τώρα θα ξεκινήσω να βάζω Κρεμα. Θα πάρω να δοκιμάσω της mustela. Είναι και για το στήθος αυτή Ε; @Renezγια τις θήλες ποια είπες; γιατί φαβατζομαι δε θα κάνει να βάζουμε την ίδια που βάζουμε σε όλο το σώμα. Εγώ κορίτσια έχω τρέλα με αυτά αλλά το πιστεύετε ότι έχω να βάλω πάνω μου Κρεμα ένα μήνα και; μου βρωμάνε όλες. Ακόμα και στο πρόσωπο. Όσο να ναι μωρέ κορίτσια με του; εμετούς δενε χεις όρεξη να περιποιηθεις τον εαυτό σου.... Εγώ τώρα αρχίΩ κάπως να θέλω... Θα πάω να φτιάξω και τα νυχάκια μου εσείς τα βαφετε; 

Λανολινη της medela πάτα στο ίντερνετ κ θα δεις..

Την έχεις στο ψυγείο κ έχει σκληρύνει τόσο η κεραλοιφη σου? Γενικά πρέπει να έχει περίπου την υφή της βαζελίνης..μπορείς να πάρεις μια καινούργια από το φαρμακείο καλύτερα..

Εγώ την βάζω παντού ειλικρινά..γενικά κ ότι εγκυμοσυνης..

Πολύ σωστό αυτό για το baby oil φίλη δε το ήξερα..

Just now, Marilo είπε:

@Woman88 εγώ δε τα βαφω ακόμα μου είπε η γιατρός να αποφύγω το πρώτο τρίμηνο  <_< γενικά όμως θέλω μια περιποίηση αλλά σκέφτομαι τι θα κάνει λιγότερο κακό απλό μανό, ας πούμε να αποφύγω ημιμονιμο? 

@Renez το σκέφτομαι γιατί φοβάμαι.. Σκέφτομαι ότι βάζεις στον οργανισμό σου απο φάρμακα επιφοβο είναι αλλά θα μου πεις αν κολλησεις γρίπη θα είναι ακόμα πιο επιφοβο..

Σε κατάλαβαινω γτ κ εγώ είμαι τελείως κατά των φαρμάκων,σκέψου κ για ένα απλό Ντεπον πρέπει πραγματικά να υποφέρω κ παλι ΑΝ πάρω αλλά σκέψου το εμβόλιο  αυτο είναι χροοονια στην αγορά κ το έχουν κάνει ξανά κ ξανά εκατομμύρια άνθρωποι οπότε πιστεύω είναι οκ..

Δε το έχω κάνει ποτέ αλλά φέτος θα το κάνω κ εγώ γιατί μας το πρότεινε κ παιδίατρος..

• Μου αρέσει 1

Just now, Marilo είπε:

Εντάξει τώρα είσαι στην 14η εβδομάδα μπήκες στον 4ο μήνα οπότε σιγά σιγά να αρχίσουμε να περιποιουμαστε.... Εγω θα σου έλεγα να αποφεύγεις το ημιμονιμο οι πιο πολλοί γιατροί λένε δεν υοαρχει πρόβλημα αλλά γιατί μωρέ να κάνεις ημιμονιμο σε αυτή τη φάση; εννοώ γιατί να υποστείς κάτι που και έγκυος να μην είσαι δεν είναι ότι καλύτερο, εγκυμονει κινδύνους και αυτό απλά μας βόλεψε λόγω διάρκειας και ότι στεγνώνει εύκολα. Εγώ δεν θα κάνω πάντως ημιμονιμο στην εγκυμοσύνη, θα κάμω απλό μανικιούρ πεντικιούρ με απλό μανο και  φυσικά γιατί βρωμάει και. Η μυρωδιά είναι αυτή που δεν κάνει καλό... @Renezόσο για το baby oil ναι έχει παράγωγα πετρελαίου όπως λένε και της Frezyderm αυτή που είναι γι ραγάδες. Λένε ότι η πιο αθώα από αυτές είναι η mustela σωστά τη λέω; γιατί είναι πιο φυτική. Όπως επεισης για το πρόσωπο πρέπει να αποφεύγουμε συγκεκριμένες αντηλιακες με κάποια συστατικά.... Και κρέμες νυκτός που έχουν οι πιο πολλές σιλικόνη... Εγω να σας πω κάτι μια. Μέρα έβαλα στο στήθος ελαιόλαδο ναι όπως το ακούσατε ελαιόλαδο βέβαια οκ δεν είναι για συνεχεια... Αλλά επειση και εγώ πρέπει να αρχίσω να βάζω κάτι μάλλον θα πάρω να δοκιμάσω αυτή της mustela και θα σας πω εντυπώσεις... Θα την παραγγείλω μέσω ίντερνετ είναι πιο οικονομική... Thnκηραλοιφη δηλαδή την έβαζες και στην κοιλιά; ; και. Μιας και είπες βαζελίνη και αυτή έχει παράγωγα πετρελαίου. Ποπό δερματολόγος έπρεπε να μαι όχι φιλόλογος χάχα αστειεύομαι να γελάσουμε και λίγο! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Woman88 είπε:

Εντάξει τώρα είσαι στην 14η εβδομάδα μπήκες στον 4ο μήνα οπότε σιγά σιγά να αρχίσουμε να περιποιουμαστε.... Εγω θα σου έλεγα να αποφεύγεις το ημιμονιμο οι πιο πολλοί γιατροί λένε δεν υοαρχει πρόβλημα αλλά γιατί μωρέ να κάνεις ημιμονιμο σε αυτή τη φάση; εννοώ γιατί να υποστείς κάτι που και έγκυος να μην είσαι δεν είναι ότι καλύτερο, εγκυμονει κινδύνους και αυτό απλά μας βόλεψε λόγω διάρκειας και ότι στεγνώνει εύκολα. Εγώ δεν θα κάνω πάντως ημιμονιμο στην εγκυμοσύνη, θα κάμω απλό μανικιούρ πεντικιούρ με απλό μανο και  φυσικά γιατί βρωμάει και. Η μυρωδιά είναι αυτή που δεν κάνει καλό... @Renezόσο για το baby oil ναι έχει παράγωγα πετρελαίου όπως λένε και της Frezyderm αυτή που είναι γι ραγάδες. Λένε ότι η πιο αθώα από αυτές είναι η mustela σωστά τη λέω; γιατί είναι πιο φυτική. Όπως επεισης για το πρόσωπο πρέπει να αποφεύγουμε συγκεκριμένες αντηλιακες με κάποια συστατικά.... Και κρέμες νυκτός που έχουν οι πιο πολλές σιλικόνη... Εγω να σας πω κάτι μια. Μέρα έβαλα στο στήθος ελαιόλαδο ναι όπως το ακούσατε ελαιόλαδο βέβαια οκ δεν είναι για συνεχεια... Αλλά επειση και εγώ πρέπει να αρχίσω να βάζω κάτι μάλλον θα πάρω να δοκιμάσω αυτή της mustela και θα σας πω εντυπώσεις... Θα την παραγγείλω μέσω ίντερνετ είναι πιο οικονομική... Thnκηραλοιφη δηλαδή την έβαζες και στην κοιλιά; ; και. Μιας και είπες βαζελίνη και αυτή έχει παράγωγα πετρελαίου. Ποπό δερματολόγος έπρεπε να μαι όχι φιλόλογος χάχα αστειεύομαι να γελάσουμε και λίγο! 

Ναι για τη βαζελίνη το γνώριζα..μυρίζει κιόλας περίεργα..ναι τη κεραλοιφη κ στη κοιλιά,χείλη,φτέρνες παντού!! 

Διάβασε κ στο ίντερνετ χρήσεις της. Επίσης τη συστήνουν κ για το θηλασμό γιατί όπως κ η λανολινη που είναι φυσικό προϊόν δε θέλουν καν ξεβγαλμα πριν θηλάσει το παιδί! Μα η κεραλοιφη είναι ελαιόλαδο κ μελισσοκέρι κάποιοι απλά αναλόγως για τι χρήση τη θέλουν την "εξειδικεύουν" προσθέτοντας πχ άλλα έλαια ή βιταμίνες..βάζουν ας πούμε καλέντουλα για τα κουνουπια ή πρόπολη για τα εγκαύματα ή βιταμίνη Ε για το πρόσωπο κτλ..

Αν αποφασίσεις να πάρεις ζητά απλή κεραλοιφη κ κοίτα τα συστατικά της ν λέει μόνο ελαιαδο κ μελισσοκέρι..

Όσο για τη μαστελα γενικώς έχει τα πιο φυσικα συστατικά απ' ότι είχα ψάξει(εννοώ κ τα καλλυντικά της για τα μωράκια μας..)

Γεια σας κορίτσια και τις καλύτερες ευχές μου για τελειομηνες εγκυμοσύνες σε όλες μας !

Εγώ είμαι στην 13ημε 14η εβδομάδα σήμερα θα κανΩ Αυχενική διαφάνεια και ελπίζω ότι θα πάει καλά.

Όμως πριν λίγες μέρες εμφανίστηκε ροζ κόκκινο ελάχιστο αίμα στο σκούπισμα το οποίο εν συνεχεία έγινε καφέ. 

Μίλησα με την κλινική και τις μαιες και με.διαβεβαιωσαν ότι είναι από βάρη η κούραση. 

Πιστεύετε ότι έγινε κάποια αποκόλληση;

Εχει συμβεί και σε εσάς κάτι αντίστοιχο;

Επίσης εγώ  χρησιμοποιώ τη penvestria της frezyderm και πιστεύω ότι είναι καλή. Λέτε να τη σταματήσω επειδή διάβασα κάπου ότι περιέχει παράγωγα πετρελαίου...

Λέω την άλλη βδομάδα να βάψω επιτέλους τα μαλλιά...βγήκαν οι άσπρες.

Τι λέτε για όλα αυτά;

Σας φιλώ !!!

Just now, 62amner είπε:

Γεια σας κορίτσια και τις καλύτερες ευχές μου για τελειομηνες εγκυμοσύνες σε όλες μας !

Εγώ είμαι στην 13ημε 14η εβδομάδα σήμερα θα κανΩ Αυχενική διαφάνεια και ελπίζω ότι θα πάει καλά.

Όμως πριν λίγες μέρες εμφανίστηκε ροζ κόκκινο ελάχιστο αίμα στο σκούπισμα το οποίο εν συνεχεία έγινε καφέ. 

Μίλησα με την κλινική και τις μαιες και με.διαβεβαιωσαν ότι είναι από βάρη η κούραση. 

Πιστεύετε ότι έγινε κάποια αποκόλληση;

Εχει συμβεί και σε εσάς κάτι αντίστοιχο;

Επίσης εγώ  χρησιμοποιώ τη penvestria της frezyderm και πιστεύω ότι είναι καλή. Λέτε να τη σταματήσω επειδή διάβασα κάπου ότι περιέχει παράγωγα πετρελαίου...

Λέω την άλλη βδομάδα να βάψω επιτέλους τα μαλλιά...βγήκαν οι άσπρες.

Τι λέτε για όλα αυτά;

Σας φιλώ !!!

Καλημέρααα!!

Καταρχάς καλή επιτυχία στην αυχενική!!

Το αίμα μάλλον από κάποιο αιματώματα κι ίσως ήταν κ όχι από αποκόλληση..θα είχες αρκετά περισσότερο σε εκείνη τη περίπτωση..υπομονή μέχρι την αυχενική,ανέφερε το κ στον εμβρυολογο τότε να το τσεκαρει!!

Δε μου έχει συμβεί αλλά είχε δει αιματωκα κοντα στη μήτρα ο γυναικολόγος κ μου είχε πει αν δω λίγο αίμα να μη τρομάξω γτ θα είναι από αυτό..εν τέλη απορροφήθηκε μόνο του..

Για τη κρέμα θα σου πω τι εξής..κακό αμεσωβδε θα πάθει ούτε το μωρό ούτε εσύ αλλά καλό κ για τους δυο σας να αποφεύγετε ότι έχει τόσα χημικα γτ με το καιρό συσσωρεύονται στον οργανισμό κ το δέρμα μας..(γνώμη μου..).

Όσο για το μαλλί εννοείται να το βάψεις κ να γίνεις μια κούκλα!! Θα πρότεινα της apivita αν τα κάνεις μόνη,είναι με τα πιο φυτικά συστατικά για τώρα..αλλιώς οποία θες!!

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε;;

Τα διάβασα μαζεμένα και ότι θυμηθώ θα γράψω τα μισά μου ξεφεύγουν

Καταρχήν για κρέμες, εγώ έβαζα αμυγδαλελαιο, και η κεραλοιφη καλή αλλά μην βλέπει το σημείο ο ήλιος 

Επίσης μην βάζετε τίποτα στις θηλές στο στήθος σας γιατί θα γίνουν πολύ ευαίσθητες και όταν ξεκινήσει ο θηλασμός θα πονάτε και θα πληγωνεστε, όταν έρθει η ώρα να θηλάζετε και αντιμετωπίσετε πληγή η πόνο τότε πουρελαν της μεντελα

Μαριλο να απολαύσεις την μανούλα σου και τις περιποιήσεις!

62amner καλώς ήρθες! Με το καλό και το δικό σου μωράκι! Καλή επιτυχία στην αυχενική σου!

Επίσης σκέφτεστε τις κρέμες και τα παράγωγά τους, έχετε σκεφτεί τα μαλακτικά ρούχων πχ; Αυτά κι αν είναι βλαβερά, καποτε είχα κόλλημα έπαιρνα διάφορα να δω πιο κρατάει περισσότερο σαν μυρωδιά έβαζα και μπόλικο μόλις έμεινα έγκυος και διάβασα λέω πόσο βλαβερό είναι, περνάει και από την μυρωδιά και από την επαφή με το δέρμα

Πάντως εντάξει υπάρχουν άπειρα που πρέπει να προσέχουμε κι άλλα τόσα που δεν μπορούμε να αποφύγουμε

Εγώ σήμερα συνεχίζω με την ημικρανία, τρίτη μέρα , είμαι να πάρω φόρα να το χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο, φυσικά το στομάχι χειρότερα από αυτήν την κατάσταση

Βάσω ο γιατρός μου είπε μέχρι 6 ντεπον την ημέρα μπορώ βέβαια ούτε αυτά με βοηθάνε αλλά δεν έχω άλλη επιλογή

Σήμερα έχω την εξέταση, άντε να τελειώνουμε να πάνε όλα καλά!

• Μου αρέσει 1

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου... Και εγώ όσα θυμάμαι από όσα διαβάζω θα απαντήσω... @62amnerμε το καλό κορίτσι μου!!! Καλή επιτυχία καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!!! Θα συμφωνήσω με τη @Renezγια τις κρέμες προσπάθησε όσο γίνεται πιο φυτικά τα οποία δεν είναι πάντα αθώα βέβαια αλλά όσο γίνεται πιο φυτικά... Εγώ που είπα για της mustela μου είπαν ότι είναι σχετικά η πιο ελαφριά από αυτες τις χημικές.... Εγω δοκίμασα μια μέρα της Frezyderm και δνε μου άρεσε η μυρωδιά καθόλου περίεργη ήταν μ.. Βέβαια υπάρχουν πολλές από όσο ξέρω της Frezyderm για ραγάδες δεν εξερω ποια είναι η πιο ακίνδυνη... Περίμενω τη μητέρα μου να έρθει να με βοηθήσει με κάποιες δουλειές γτ ακόμα δε θέλω να σηκώσω λεκάνες κτλ...    @Mantarini2018καλή επιτυχία σήμερα όλα θα πάνε τέλεια. Θα περιμένουμε νέα σου. Όσο για την ημικρανία εγώ χθες ήμουν έτσι. Και χθες το βραφυ ενώ κοιμόμουν πετάχτηκα με ένα παράπονο επειδή παίρνω αντιβίωση λόγω τροφοβλαστης και ένιωθα ότι κάνω κακό στο μωρό γιατί οηρα πολλές.... Βέβαια Σηνερα τις σταματάω... Με διαβεβαίωσε ο άντρας μου ότι η amoxil είναι από τις ακίνδυνες αφενός για την εγκυμοσυνη και αφετέρου μου λέει δε θα η την έδιναν οι γιατροί έτσι... Και δεν μπορούσα να ηρεμήσω... Κοορτσια οτν φτερνιζεστε πονατε καθόλου χαμηλά; εγώ σήμερα το πρωί πονεσα πολύ και έκατσα αμέσως κάτω αλλά μάλλον μυικος... @Renezμου τι κάνει ο μπέμπης; τι ώρα ξυπνας εσύ; εννοώ αν κοιμάσαι καθόλου!!! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...