Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Recommended Posts

Just now, Woman88 said:

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Είπε ο γιατρός εφόσον αποκλείστηκε το down δεν ξανασχπλουμαστε με το ρινικο οστό!!!! @Mantarini2018ναι η αλήθεια είναι κοιμήθηκα αλλά 6 30 που έφυγε ο άντρας μου το μάτι γαρίδα και για κάνα 2ωρο έμεινα ξύπνια... Και μετά ξύπνησα 10 για να πάρω την αντιβίωση... Ευτυχώς έχω διαδικτυακά αυτές τις ημέρες γιατί δ 3θελω ακόμα να ανεβαίνω σκάλες κτλ... Είπα να περάσει μια εβδομάδα.... Μια. Μητέρα μόνο προκάλεσε θέμα. Μου λέει ααα τα παιδιά μου δεν μπορούν τα διαδικτυακά δεν βολεύονται κια κάτι τέτοια....τα οποία παιδιά είναι κακομαθημένα φουλ! Τη Δευτέρα όμως θα το πω οπότε δε θα ασχοληθώ και πολύ με αυτό τώρα.... 

Να το πεις και μην ασχολείσαι...να ξεκουραστείς άλλη μια εβδομάδα...συνήθειο είναι και τα διαδικτυακά μαθήματα κ αν τους αρέσει άλλωστε :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, olpapa είπε:

Να το πεις και μην ασχολείσαι...να ξεκουραστείς άλλη μια εβδομάδα...συνήθειο είναι και τα διαδικτυακά μαθήματα κ αν τους αρέσει άλλωστε :P

Ναι και εγώ αυτό είπα... Πέρασα τέτοια λαχτάρα που κατάλαβα ότι αγχωνομαστε για λάθος πράγματα.... Προέχει το μπέμπακι μου..... Να ρωτήσω κάτι; γνωρίζει κάποια κοπέλα τα άλλα αποτελέσματα στην τροφοβλαστη τι δείχνουν; διάβασα στο ινετνετ κληρονομιά  μεταβολικα σύνδρομα και. Ανωμαλίες και πως οι χρωμοσώμικπονδεικτες ήταν αυτοί οι 3 που βγαίνουν σε 2 μέρες . Πχ τι εννοεί μεταβολικα  σακχαρώδη διαβήτη κτλ; υπάρχει. Περίπτωση να δείξουν κάτι οι άλλες; αν ξέρει κάποια κοπέλα ας με. Διαφωτίσει! 

Just now, Woman88 said:

Ναι και εγώ αυτό είπα... Πέρασα τέτοια λαχτάρα που κατάλαβα ότι αγχωνομαστε για λάθος πράγματα.... Προέχει το μπέμπακι μου..... Να ρωτήσω κάτι; γνωρίζει κάποια κοπέλα τα άλλα αποτελέσματα στην τροφοβλαστη τι δείχνουν; διάβασα στο ινετνετ κληρονομιά  μεταβολικα σύνδρομα και. Ανωμαλίες και πως οι χρωμοσώμικπονδεικτες ήταν αυτοί οι 3 που βγαίνουν σε 2 μέρες . Πχ τι εννοεί μεταβολικα  σακχαρώδη διαβήτη κτλ; υπάρχει. Περίπτωση να δείξουν κάτι οι άλλες; αν ξέρει κάποια κοπέλα ας με. Διαφωτίσει! 

Καλέ μη τρώγεσαι πάλι! Ελέγχουν κι άλλα πράγματα από όσο ξέρω τα οποία είναι πολύ σπάνια εφόσον δεν είχες καμία άλλη ένδειξη. Εδώ για αυτά που είχες ένδειξη και τελικά ήταν όλα τέλεια, χαλάρωσε!

• Μου αρέσει 1

Καλημερα κ απο μενα! @Woman88 τι ωραια που εισαι ηρεμη τωρα! Αυτό έχει σημασία! 

Εγω πρεπει να ανασκουμπωθω να κανω κάποιες δουλειτσες κ να μαγειρεψω. Εσεις τι νέα κοριτσια;

TjCZp2.png

Γεια σας κορίτσια και πάλι!

Σήμερα δύσκολη μέρα αλλά οκ όλα καλά

Περιμένω κι εγώ την αυριανή γιατί κάθε βράδυ ζω την εξέταση και την ανακοίνωση αποτελεσμάτων, ότι να ναι είμαι

Ενώ το σκέφτομαι και το εκλογικευω στον ύπνο μου βγαίνει

Όλα καλά

Αύριο θα έρθει η πεθερά μου για λίγες μέρες για βοήθεια και να κάτσει με την μικρή όσο θα λείπουμε

Woman88 πως νιώθεις που έχεις κοριτσάκι;; Κάνεις εικόνες; 

Εγώ δεν θα ξεχάσω την πρωτη μάτια με το που γέννησα, πρωτόγνωρα συναισθήματα, ευτυχία! 

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε;

Άντε η πέμπτη σημαντική μέρα για πολλές από μας

Εγώ ίσως έχω αποτελέσματα, η Μελίνα και η Μαίρη έχουν αυχενική και η Βάσω υπέρηχο!! Με το καλό όλες μας!

• Μου αρέσει 3

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Mantarini2018 είπε:

Γεια σας κορίτσια και πάλι!

Σήμερα δύσκολη μέρα αλλά οκ όλα καλά

Περιμένω κι εγώ την αυριανή γιατί κάθε βράδυ ζω την εξέταση και την ανακοίνωση αποτελεσμάτων, ότι να ναι είμαι

Ενώ το σκέφτομαι και το εκλογικευω στον ύπνο μου βγαίνει

Όλα καλά

Αύριο θα έρθει η πεθερά μου για λίγες μέρες για βοήθεια και να κάτσει με την μικρή όσο θα λείπουμε

Woman88 πως νιώθεις που έχεις κοριτσάκι;; Κάνεις εικόνες; 

Εγώ δεν θα ξεχάσω την πρωτη μάτια με το που γέννησα, πρωτόγνωρα συναισθήματα, ευτυχία! 

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε;

Άντε η πέμπτη σημαντική μέρα για πολλές από μας

Εγώ ίσως έχω αποτελέσματα, η Μελίνα και η Μαίρη έχουν αυχενική και η Βάσω υπέρηχο!! Με το καλό όλες μας!

Όλα καλά θα πάνε... Εφόσον αύριο πας σε έμπειρο γιατρό μην φοβάσαι καθόλου.... Αν είναι έμπειρος ο γιατρός εξαλείφεται σχεδόν ο κίνδυνος για οποιαδήποτε επιπλοκη... Καλή επιτυχία! Τι ώρα θα πας; απλά συμβουλή μη φας πολύ πριν πας! Φάε κάτι ελαφρύ! Πέμπτη σίγουρα θα έχεις αποτελέσματα Παρασκευή πρωί το πολύ! 

Καλή επιτυχία σε όλες κορίτσια! 

Εμένα καμία. Βδομάδα οι εμετοι έχουν σταματήσει κορίτσια.... Έχω όμως σκασμένα χείλη πολύ ματωνουν και έχω βγάλει αφθα στο στόμα.... Που πονάει πολύ... 

Πως νιώθω που έχω κοροτσακι; κάνω κάποιες εικόνες ναι.... Αλλά με απασχολεί να ναι γερό.... Επειδή είμαι και εγώ βέβαια λίγο με τα φρου φρου και αυτά χάχαχαχα καταλαβαίνεις..... 

Πέρασαν οι εμετοι σιγά σιγά να αρχίζουμε να πςριππιπυμαστε και λίγο εμάς... Κορίτσια τελικά αυτό το τζιν που είχα αγοράσει από h m. Καθόλου βολικό με καταπιέζει ... Θα πάω να προμηθευτώ Κολλάν.... Και φορεματκια... 

Εγω κοριτσια τελικα εκαναν έναν εμετο μετα απο τα δημητριακα κ τωρα αγχωνομαι για τις φακες που λεω να φτιαξω. Αλλα κ απο την αλλη δεν ξερω τι άλλο να φτιαξω. Εχω φαει πολυ κρεας αυτες τις μερες δεν μπορω αλλο. 

@Mantarini2018 κοριτσι μου καλη επιτυχια για αύριο! Ολα θα πανε καλα! Όπως τα λέει η @Woman88

TjCZp2.png

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Εγω κοριτσια τελικα εκαναν έναν εμετο μετα απο τα δημητριακα κ τωρα αγχωνομαι για τις φακες που λεω να φτιαξω. Αλλα κ απο την αλλη δεν ξερω τι άλλο να φτιαξω. Εχω φαει πολυ κρεας αυτες τις μερες δεν μπορω αλλο. 

@Mantarini2018 κοριτσι μου καλη επιτυχια για αύριο! Ολα θα πανε καλα! Όπως τα λέει η @Woman88

Να σε ρωτήσω κάτι είσαι αγχωμένη για κάτι; μου είπε ο γιατρός μου ότι γενικά το άγχος επιδεινώνει τους εμετούς πάρα πολύ.... Φτιάξε Φακες απλά μην βάλεις πολύ σκόρδο και πολύ σάλτσα ντομάτας... Εγω σήμερα Αρακά έχω... Εν τω μεταξύ κρυώνω άλλαξε ο. Καιρός... Έχω κρυάδες.. Εμένα έχουν σκάσει τα χείλη μου... Μπορεί να ναι και. Από τη μάσκα που φόραω στα μαθήματα.... Σε σημείο να ματωνουν έχουν σκάσει... Θέλω να πάρω κι το γυναικολογο σήμερα να δω πότε θα μου πει για ραντεβού... Λογικά σε κανένα 3βδομαδο; 

Γεια σας κορίτσια!

Σας ευχαριστώ πολύ!

Αύριο έχω στις 3 το μεσημέρι!

Βασικά ο καιρός άλλαξε αλλά το πρωί έχει κρύο μετά έχει ζεστη μια κρυώνεις μια ιδρώνεις... κατάλληλη εποχή για αρρώστιες...

Βάσω πωπω πολύ σε σκέφτομαι Μ αυτούς τους εμετούς, άντε φτάνει τόσο 

Εγώ έκανα κριθαράκι και αρακά, τον αρακά ούτε να τον δω έφαγα κριθαράκι αλλά πραγματικά τα χω σιχαθεί όλα αυτά

Woman88 ούτως η άλλως δεν τρώω βαριά, και να θέλω δεν γίνεται θα φάω κάτι κατά τη 1 και 3 είναι η εξέταση οπότε νομίζω θα μαι οκ

Μπράβο που υσηχασες από τους εμετούς, μπόρεσες να πλύνεις τα δόντια σου; Θα βοηθήσει και στις άφθες

Για τα χείλη βάλτε κάνενα λιποζαν από το φαρμακείο έχει κι ένα πολύ καλό που κάνει και για μύτη, όπως σκάει αν έχεις συνάχι  λέγεται lipbecalm είναι πολύ καλό δοκιμάστε το

Κι εμένα τα ούλα μου ματώνουν με το πλύσιμο των δοντιών ενισχύει και την αηδία που νιώθω στην γεύση μου χαχα

Κι εγώ αύριο θα τον πάρω να τον ενημερώσω τι έγινε στην εξέταση και λογικά θα μου πει επόμενο ραντεβού τον άλλον μήνα γύρω στα μέσα να φανταστώ

Πάντως woman88 εννοείται ότι όλες θέλουμε γερά μωρά πάνω απ' όλα, εσύ όμως με τις εξετάσεις έχεις σίγουρα ένα γερό μωρό οπότε ξεκινά να ονειρεύεσαι χωρίς άγχος πια! Μην αγχώνεσαι άλλο!

Μαθήματα πόσες ώρες έχεις την εβδομάδα;

yk1yp3.png

Γεια σας κορίτσια και από εμένα! @Woman88 πόσο ευχάριστα τα νέα σου! Πολύ χάρηκα! Να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου χωρίς άγχος τώρα!! 

Καλά αποτελέσματα σε όλα τα κορίτσια που περιμένουν κάτι αυτή την εβδομάδα..! 

Εγώ σήμερα κορίτσια εκανα σουφλέ πατατας όσο πιο λάιτ μπορούσα με το μυαλό μου. Το σκεφτόμουν μέρες και περίμενα να συνέλθω λίγο για να το μαγειρέψω! Τελικά την αντιβίωση δε τη γλύτωσα.... Έχω ένα βήχα σα γαϊδούρα και έχω κλειστεί στο σπίτι για να ανακαμψω πλήρως. Πολύ καλύτερα πάντως σίγουρα! 

Για το βούρτσισμα δοκιμάστε μια μαλακή οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα για εγκυμοσύνη! Εμένα μου σύστησε ο οδοντίατρος μου οδοντόκρεμα  της frezyderm εγκυμοσύνης με το στοματικό διάλυμα και είδα διαφορα με τα ούλα που μάτωναν.

• Μου αρέσει 1

K25gp3.png 

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Woman88 είπε:

Να σε ρωτήσω κάτι είσαι αγχωμένη για κάτι; μου είπε ο γιατρός μου ότι γενικά το άγχος επιδεινώνει τους εμετούς πάρα πολύ.... Φτιάξε Φακες απλά μην βάλεις πολύ σκόρδο και πολύ σάλτσα ντομάτας... Εγω σήμερα Αρακά έχω... Εν τω μεταξύ κρυώνω άλλαξε ο. Καιρός... Έχω κρυάδες.. Εμένα έχουν σκάσει τα χείλη μου... Μπορεί να ναι και. Από τη μάσκα που φόραω στα μαθήματα.... Σε σημείο να ματωνουν έχουν σκάσει... Θέλω να πάρω κι το γυναικολογο σήμερα να δω πότε θα μου πει για ραντεβού... Λογικά σε κανένα 3βδομαδο; 

Δεν είμαι για κατι συγκεκριμένο αγχωμένη απλα ειμαι γενικα αγχωδης. Οποτε ξερω οτι αυτο επιδεινώνει τη κατάσταση μου το έχει πει κ μενα ο γιατρος μ. Αλλα τι άλλο μπορώ να κανω; ειμαι ολη μερα σπιτι κ ειμαι χαλαρη. Δεν εχω κατι για να αγχωθω οποτε δεν ξερω τι φταίει, πραγματικα. Έφτιαξα τελικα φακες κ τις ευχαριστηθηκα παρα πολυ με το ξυδακι τους. Τις πέτυχα! Α! Τα χείλη μου κ μενα σκάνε εδω κ 2 μηνες περιπου. Παρα πολυ ομως. Βγαζω συνεχεια πέτσες, σορρυ κ ολας. Οσο για το κρύο ναι εβγαλε λιγο κ ανυπομονω να βγάλει κ αλλο να χουχουλιαζω. Παντως τα χειμωνιάτικα ρουχα τα εκανα σημερα γιατι οσο περναει ο καιρος δεν θα έχω ορεξη. Σημερα που βρήκα τα εκανα να τελειώνω. Κ σκεφτομαι να βαλω κ τα χαλια τελος της εβδομάδας να νιωσω το σπιτάκι μου πιο ζεστό κ να χουχουλιαζω που λατρεύω! Αντε να κάνει κρυουλακι κ να μας χειμωνιάσει λιγο να το ευχάριστιομαστε το σπιτι μας. Λογικά ναι κάπου τόσο θα σε δει ξανα ο γιατρος. Κ εμενα μετα την αυχενικη μου έκλεισε μετα απο 3 εβδομαδες ξανα ραντεβού. Βεβαια ο καθε ένας λειτουργεί διαφορετικά. Αντε να ρθει η Πεμπτη να παω για υπερηχο! 

Just now, melina26 είπε:

Γεια σας κορίτσια και από εμένα! @Woman88 πόσο ευχάριστα τα νέα σου! Πολύ χάρηκα! Να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου χωρίς άγχος τώρα!! 

Καλά αποτελέσματα σε όλα τα κορίτσια που περιμένουν κάτι αυτή την εβδομάδα..! 

Εγώ σήμερα κορίτσια εκανα σουφλέ πατατας όσο πιο λάιτ μπορούσα με το μυαλό μου. Το σκεφτόμουν μέρες και περίμενα να συνέλθω λίγο για να το μαγειρέψω! Τελικά την αντιβίωση δε τη γλύτωσα.... Έχω ένα βήχα σα γαϊδούρα και έχω κλειστεί στο σπίτι για να ανακαμψω πλήρως. Πολύ καλύτερα πάντως σίγουρα! 

Για το βούρτσισμα δοκιμάστε μια μαλακή οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα για εγκυμοσύνη! Εμένα μου σύστησε ο οδοντίατρος μου οδοντόκρεμα  της frezyderm εγκυμοσύνης με το στοματικό διάλυμα και είδα διαφορα με τα ούλα που μάτωναν.

Ωχ Μελινα μου περαστικα! Δεν πειράζει τουλάχιστον με την αντιβιωση θα αναρρώσεις γρηγορα. Γιατί είναι ταλαιπωρια κ αυτο. Θα ρωτησω κ εγω για αυτή την οδοντοκρεμα. Εγω για την ωρα χρησιμοποιώ κανονική της Colgate. Παντως ματωνουν κ μενα τα ουλα μ αλλα παντα ματωναν. Εχω ευαίσθητα ουλα. Εγω παρατήρησα κ το αλλο. Η μύτη μου εδω κ κάποιο διάστημα ειναι μπουκωμενη κ κυριως το βραδυ. Διαβασα οτι ειναι συμπτωμα κ αυτο της εγκυμοσύνης. 

Γεια σας κορίτσια!

Σας ευχαριστώ πολύ!

Αύριο έχω στις 3 το μεσημέρι!

Βασικά ο καιρός άλλαξε αλλά το πρωί έχει κρύο μετά έχει ζεστη μια κρυώνεις μια ιδρώνεις... κατάλληλη εποχή για αρρώστιες...

Βάσω πωπω πολύ σε σκέφτομαι Μ αυτούς τους εμετούς, άντε φτάνει τόσο 

Εγώ έκανα κριθαράκι και αρακά, τον αρακά ούτε να τον δω έφαγα κριθαράκι αλλά πραγματικά τα χω σιχαθεί όλα αυτά

Woman88 ούτως η άλλως δεν τρώω βαριά, και να θέλω δεν γίνεται θα φάω κάτι κατά τη 1 και 3 είναι η εξέταση οπότε νομίζω θα μαι οκ

Μπράβο που υσηχασες από τους εμετούς, μπόρεσες να πλύνεις τα δόντια σου; Θα βοηθήσει και στις άφθες

Για τα χείλη βάλτε κάνενα λιποζαν από το φαρμακείο έχει κι ένα πολύ καλό που κάνει και για μύτη, όπως σκάει αν έχεις συνάχι  λέγεται lipbecalm είναι πολύ καλό δοκιμάστε το

Κι εμένα τα ούλα μου ματώνουν με το πλύσιμο των δοντιών ενισχύει και την αηδία που νιώθω στην γεύση μου χαχα

Κι εγώ αύριο θα τον πάρω να τον ενημερώσω τι έγινε στην εξέταση και λογικά θα μου πει επόμενο ραντεβού τον άλλον μήνα γύρω στα μέσα να φανταστώ

Πάντως woman88 εννοείται ότι όλες θέλουμε γερά μωρά πάνω απ' όλα, εσύ όμως με τις εξετάσεις έχεις σίγουρα ένα γερό μωρό οπότε ξεκινά να ονειρεύεσαι χωρίς άγχος πια! Μην αγχώνεσαι άλλο!

Μαθήματα πόσες ώρες έχεις την εβδομάδα;

Φαντάζομαι ότι τουλάχιστον μέχρι κ την 20η εβδομάδα ετσι θα ειμαι. Σε όσες το περασαν δυσκολα διαβασα οτι αργούν τα συμπτώματα να περασουν. Τι να κάνω, υπομονη! 

Αντε ήρθε κ η δική σου μερα! Να κάνεις τις εξετάσεις σου, να βγουν ολα καλα κ ετσι να ηρεμησεις κ εσυ με το καλο κοριτσι μου! 

• Ευχαριστώ 1

TjCZp2.png

Βάσω εμείς στρώσαμε χαλιά αλλά τα ρούχα δεν τα έκανα ακόμα!

Είπα να τελειώσει και η εξέταση και αν είναι κορίτσι θα κατεβάσω αυτά που έχω κρατημένα από την κόρη μου οτι χρειάζομαι και τ αλλά να τα δώσω να φτιάξω από την αρχή τις ντουλάπες! Πάντως εμάς τις ήδη μαμάδες δεν μας πολυαρεσει ο χειμώνας! Διότι τώρα που μεγάλωσε και η μικρή μου θέλει δραστηριότητες θέλει βόλτες και αν κλείστιυμε μέσα λόγω καιρού δεν περνάει εύκολα η μέρα δημιουργικά και ευχαριστα η πρέπει να πηγαίνουμε με κρύο και βροχή σε δραστηριότητες κτλ και φοβάσαι και μην κρυώσει

Τώρα πάμε κάθε μέρα παιδική χαρά συν τις απογευματινές δραστηριότητες! Σε λίγο θα πάμε ωδείο

Πάντως τελικά το ξύδι βοηθάει! Μπράβο που έφαγες και κάτι άλλο! 

Εγώ έκανα ένα τυροψωμο τώρα μπας και βάλω καμία μπουκιά στο στόμα μου

Η ημικρανία συνεχίζει και ξαναπηρα ντεπον, έχω πάρει το πρωί δύο και άλλα δύο τώρα

Πάντως κορίτσια νομίζω ότι όσο αγχωτική περίοδος είναι η εγκυμοσύνη ειδικά η πρώτη που δεν ξερεις αν αυτό που νιώθεις είναι οκ μετά έρχονται τα πραγματικά άγχη και όσο μεγαλώνουν αλλά άγχη και πιο σοβαρά, ας χαρούμε τώρα που είναι μικρά και ανέμελα χαχα

yk1yp3.png

Βάσω εμείς στρώσαμε χαλιά αλλά τα ρούχα δεν τα έκανα ακόμα!

Είπα να τελειώσει και η εξέταση και αν είναι κορίτσι θα κατεβάσω αυτά που έχω κρατημένα από την κόρη μου οτι χρειάζομαι και τ αλλά να τα δώσω να φτιάξω από την αρχή τις ντουλάπες! Πάντως εμάς τις ήδη μαμάδες δεν μας πολυαρεσει ο χειμώνας! Διότι τώρα που μεγάλωσε και η μικρή μου θέλει δραστηριότητες θέλει βόλτες και αν κλείστιυμε μέσα λόγω καιρού δεν περνάει εύκολα η μέρα δημιουργικά και ευχαριστα η πρέπει να πηγαίνουμε με κρύο και βροχή σε δραστηριότητες κτλ και φοβάσαι και μην κρυώσει

Τώρα πάμε κάθε μέρα παιδική χαρά συν τις απογευματινές δραστηριότητες! Σε λίγο θα πάμε ωδείο

Πάντως τελικά το ξύδι βοηθάει! Μπράβο που έφαγες και κάτι άλλο! 

Εγώ έκανα ένα τυροψωμο τώρα μπας και βάλω καμία μπουκιά στο στόμα μου

Η ημικρανία συνεχίζει και ξαναπηρα ντεπον, έχω πάρει το πρωί δύο και άλλα δύο τώρα

Πάντως κορίτσια νομίζω ότι όσο αγχωτική περίοδος είναι η εγκυμοσύνη ειδικά η πρώτη που δεν ξερεις αν αυτό που νιώθεις είναι οκ μετά έρχονται τα πραγματικά άγχη και όσο μεγαλώνουν αλλά άγχη και πιο σοβαρά, ας χαρούμε τώρα που είναι μικρά και ανέμελα χαχα

Εχεις δικαιο, δεν το σκέφτηκα απτη πλευρά της μαμάς χαχα τα παιδια θέλουν να βγαίνουν, να παίζουν, να τρέχουν κ ο χειμώνας κ το κρύο τους περιορίζει. Αλλα κ τι να κάνουμε.. ετσι κυλάει ο καιρος. 

Μήπως να μην παίρνεις τοσα ντεπον; ξερω οτι επιτρεπεται στην εγκυμοσύνη αλλα 4; μήπως να ρωτήσεις τον γιατρο σου; 

Μμμ τυροψωμο, ωραίο ακούγεται. Εγω τωρα ξαπλωνω για να φύγει η αναγουλα. Που δεν θα φύγει αλλα ετσι λιγο να ξεχαστω.

TjCZp2.png

@Mantarini2018μαθήματα έχω σίγουρα 4 ώρες τουλάχιστο. Την ημέρα.... Αλλά τώρα νιώθω τοοσ όμορφα που δεν τρέχω και τα κάνω από το σπίτι.... Τα δόντια όχι ακόμα δε μπορώ να τα πλύνω δοκίμασα χθες αναγουλιασα αλλά μετά έφαγα αμέσως τσίχλα φράουλα για να το ξεχάσω. Σήμερα υποφέρω από πονοκέφαλο κορίτσια άλλο πράγμα.... Και έχω τσιμπήματακια στη μήτρα.... @melina26ευχαριστώ πολύ αν και τώρα βρήκα νέο άγχος. Μηοως δείξουν κάτι οι άλλες εξετάσεις που περιμένω αυτές που βγαίνουν σε 2 εβδομάδες. Περαστικά σου. Αντιβίωση και εγώ πίνω γτ πρέπει μετά την τροφοβλαστη να πίνω και την σταματώ την Τετάρτη 3 την. Ημέρα. Μου είπε δεν επηρεάζει το μωρό. Τι να πω... Για να το λένε.... @Vaso11.4.11υπομονή... Θα περάσουν. Οι εμετοι.... Φακες χθες έφαγα... Τέλεια... Χθες επίσης κορίτσια το βράδυ έφαγα 3 ολόκληρα κομμάτια πίτσα και δεν τα έκανα εμετό δεν ξερετε με τι λαχτάρα τα έφαγα. Ποπό τυροψωμο τέλειο. Ποια συνταγή; πείναω συνέχεια...

Να ρωτήσω τις έμπειρες μανούλες είναι φυσιολογικό να κόβονται οι εμετοι έτσι ξαφνικά;;;;;;;;;;; πάντα κάτι θα μας ανησυχεί τελικά!!!!! 

Just now, Woman88 είπε:

@Mantarini2018μαθήματα έχω σίγουρα 4 ώρες τουλάχιστο. Την ημέρα.... Αλλά τώρα νιώθω τοοσ όμορφα που δεν τρέχω και τα κάνω από το σπίτι.... Τα δόντια όχι ακόμα δε μπορώ να τα πλύνω δοκίμασα χθες αναγουλιασα αλλά μετά έφαγα αμέσως τσίχλα φράουλα για να το ξεχάσω. Σήμερα υποφέρω από πονοκέφαλο κορίτσια άλλο πράγμα.... Και έχω τσιμπήματακια στη μήτρα.... @melina26ευχαριστώ πολύ αν και τώρα βρήκα νέο άγχος. Μηοως δείξουν κάτι οι άλλες εξετάσεις που περιμένω αυτές που βγαίνουν σε 2 εβδομάδες. Περαστικά σου. Αντιβίωση και εγώ πίνω γτ πρέπει μετά την τροφοβλαστη να πίνω και την σταματώ την Τετάρτη 3 την. Ημέρα. Μου είπε δεν επηρεάζει το μωρό. Τι να πω... Για να το λένε.... @Vaso11.4.11υπομονή... Θα περάσουν. Οι εμετοι.... Φακες χθες έφαγα... Τέλεια... Χθες επίσης κορίτσια το βράδυ έφαγα 3 ολόκληρα κομμάτια πίτσα και δεν τα έκανα εμετό δεν ξερετε με τι λαχτάρα τα έφαγα. Ποπό τυροψωμο τέλειο. Ποια συνταγή; πείναω συνέχεια...

Να ρωτήσω τις έμπειρες μανούλες είναι φυσιολογικό να κόβονται οι εμετοι έτσι ξαφνικά;;;;;;;;;;; πάντα κάτι θα μας ανησυχεί τελικά!!!!! 

Κ μενα ετσι ξαφνικα σταματησαν αλλα εγω δεν στάθηκα τυχερη γιατι ξανα επέστρεψαν. Γενικα φεύγουν στις εβδομαδες που είμαστε οποτε αν θες τη γνώμη μ ειναι φυσιολογικο. Αλλα τωρα μην τα σκεφτεσαι αυτα. Πρέπει να χαρείς τωρα με τα καλα αποτελεσματα κ να μην κολλας σε λεπτομέρειες. Εισαι κ τυχερη πιστεψε με! Μακαρι κ μενα να σταματήσουν κ να ηρεμησω λιγακι. Ειναι πολυ δυσκολο να τα εχεις τοσο καιρο. Τωρα ας πουμε εχω τρομερη αναγουλα κ πολλά σαλια. Κ πονακια στη κοιλια που επιμένουν από τις προηγούμενες εβδομαδες. Το θεωρώ φυσιολογικο αυτο ενταξει. Αλλα με τις αναγουλες δεν παλευεται, αληθεια! 

Θα ετρωγα κ εγω παντως πίτσα! Δεν ξέρω πως θα ημουν μετά, αλλά θα ετρωγα χαχα

TjCZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...