Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Recommended Posts

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Τελεια μπραβο το ζουζούνι σου! Μπανακι εχω απορια, πρέπει να τα κάνουμε καθε βραδυ; 

Δεν υπάρχει πρέπει! 

Σε θέμα καθαριότητας θα έλεγα όχι γτ αν εξαιρέσεις το κωλι που θέλει φυσικά ένα τοπικό πλύσιμο είναι καθαρουλια μωρέ τόσο μικρακια..αλλά το μπάνιο συνήθως τα χαλαρώνει κ βοηθάει στη βραδυνή ρουτίνα ύπνου..

Εγώ πχ τον κάνω μεν καθε μέρα αλλά το κεφάλι μέρα παρά μέρα!

Just now, Mantarini2018 είπε:

Έφυγε μια στα 2,5 αλλά θηλαζαμε μέχρι τότε , κοιμόταν ένα εξάμηνο στο δωμάτιο της, μετά από διακοπές και μια φιλοξενία που είχα εγώ ξαναήρθε μαζί μας και έχει από το καλοκαίρι που κοιμάται πάλι μόνη της

Γενικά δεν ήθελε να φύγει γιατί φοβόταν και εγώ δεν πίεζα ποτέ, και δεν ήθελα να την κοιμιζω και να φεύγω γιατί δεν θα Μ εμπιστευόταν μετά και θα φοβόταν πάλι οπότε χαλαρά το πήγαμε

Κοίτα για μένα τίποτα δεν είναι σωστό και λάθος όπως και πάντα σε όποια απόφαση κάτι κερδίζεις η κάτι χάνεις

Εγώ είμαι συναισθηματικη γενικά και λειτουργω με το συναίσθημα πιο πολύ παρά με την λογική

Πιστεύω πως τα παιδιά μας μπορεί να ναι μικρά όμως έχουν ανάγκες και οφείλουμε να τις σεβόμαστε και προσπαθείς να δώσεις βάσεις ώστε να γίνουν σωστοί και υπεύθυνοι άνθρωποι στην ζωή τους

Όποτε από βρέφη ακολουθείς όσο μπορείς τις ανάγκες τους

Και δεν υπάρχει κανόνας και πρέπει το ίδιο καλή μαμά θα Σάι αν θηλασεις με το να μην θηλασεις το να κοιμηθείς η όχι με το παιδί σου κτλ κτλ ο κάθε γονιός κάνει το καλύτερο για το παιδί του!

Εννοείται πως μέσα σ' όλα αυτά βάζεις όρια , όλα θέλουν μέτρο 

Μεγάλη κουβέντα γενικώς τα παιδια και δυσκολη η ανατροφη

Συμφωνώ απόλυτα στο δεν υπάρχουν πρέπει..

Καθε μανούλα/οίκογενεια μεγαλώνει το μωρό της σύμφωνα με τα θέλω του κ την ιδιοσυγκρασία της οικογένειας κ τις αρχές της..

Just now, Woman88 είπε:

Ε βέβαια δεν υπαρχει πιο δύσκολο και ταυτόχρονα πιο Μαγικό πράγμα από το να διαπλασεις χαρακτήρες που θα βγουν στην κοινωνία.... Είναι δύσκολο δεν το συζηταω.... Η δουλειά του γονιού δεν είναι εύκολη υπόθεση... Εδώ ξένα παιδιά διαπαιδαγωγεις και είναι δύσκολο.... Πολλώ δε μαλλω το δικό σου παιδάκι.... Σηνερα είμαι. Καλά κορίτσια μηδέν πόνος από την τροφοβλαστη το μόνο που αισθάνομαι. Κάποιες φορές είναι κάποιο τραβήγματακι αν περπατήσω πολύ αν κουράστω αν αλλάξω απότομα πλευρό..... Και τα γνωστά τσιμπήματακια που ούτως ή άλλως τα έχουμε... 

Μπράβο κοριτσάκι μου,άντε να βγουν τα αποτελέσματα να ησυχάσει η ψυχούλα σου..

Δευτέρα τα περιμένουμε??

Φυσικά είναι δύσκολη η ανατροφή αλλά τι πιο όμορφο από το να μεγαλώνεις κ να γαλουχεις έναν άνθρωπο,τον δικό σου άνθρωπο..:x

Just now, Betty90 είπε:

Όλα καλά θα πανε! Όλοι οι γιατροί αυτό σου λενε!! Έχουν εμπειρία κ ξέρουν αυτοί αν κάτι δεν πηγαίνει καλά! Αφού ομως σου λενε οτι δεν βλεπουν κάτι που να τους ανησυχείς πραγματικά,  σκέψου θετικά!! Ξέρω πως μέχρι να πάρεις τα αποτελέσματα δεν θα ηρεμήσεις αλλά πρόσπαθησε γτ όλα είναι θετικά!!

Εγω έχω αύριο το πρωί ραντεβού για την αυχενικη κι έχω αγχωθεί αρκετά! Ελπίζω όλα να πάνε καλά!

Καλά αποτελέσματα κ σε εσένα κορίτσι μου!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Renez είπε:

Δεν υπάρχει πρέπει! 

Σε θέμα καθαριότητας θα έλεγα όχι γτ αν εξαιρέσεις το κωλι που θέλει φυσικά ένα τοπικό πλύσιμο είναι καθαρουλια μωρέ τόσο μικρακια..αλλά το μπάνιο συνήθως τα χαλαρώνει κ βοηθάει στη βραδυνή ρουτίνα ύπνου..

Καθε μανούλα/οίκογενεια μεγαλώνει το μωρό της σύμφωνα με τα θέλω του κ την ιδιοσυγκρασία της οικογένειας κ τις αρχές της..

Δευτέρα τα περιμένουμε??

Φυσικά είναι δύσκολη η ανατροφή αλλά τι πιο όμορφο από το να μεγαλώνεις κ να γαλουχεις έναν άνθρωπο,τον δικό σου άνθρωπο..:x

Μέχρι Τετάρτη βράδυ τα περιμένω!!!! Εγώ έχω βάλει Πέμπτη πρωί για να μάστε μέσα χάχα. @Betty90όλα θα είναι τέλεια θα δεις τον ανθρωπάκο σου να κάνει τις τρελές του στην κοιλίτσα όλα θα είναι υπέροχα... Καλή επιτυχία.. Να ρωτήσω κάτι στις αυχενικής σας πόσο ήταν οι καρδιακοι πλμοι; εμένα 162 αν θυμάμαι καλά. Η Παναγία κοντά σε όλες μας!!!!! Σας φιλώ καληνύχτα είμαι με απίστευτη ημικρανία ξεκάθαρα λόγω άγχους! 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε; για κάποιο λόγο τις τελευταίες 2-3 ημέρες έχω απίστευτη ανησυχία! Δε μπορώ να ηρεμήσω..  ακόμη και στον ύπνο μου βλέπω ότι έχασα το μωρό μου.. Δε μου έκανε καλό που δεν πήγα στον προγραμματισμένο υπέρηχο την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν περνάνε οι μέρες σας λέω! Ελπίζω να βγει λανθασμένος ο φόβος και η ανησυχία μου...

• Λυπημένη/-ος 1

K25gp3.png 

Just now, melina26 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε; για κάποιο λόγο τις τελευταίες 2-3 ημέρες έχω απίστευτη ανησυχία! Δε μπορώ να ηρεμήσω..  ακόμη και στον ύπνο μου βλέπω ότι έχασα το μωρό μου.. Δε μου έκανε καλό που δεν πήγα στον προγραμματισμένο υπέρηχο την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν περνάνε οι μέρες σας λέω! Ελπίζω να βγει λανθασμένος ο φόβος και η ανησυχία μου...

Αχ μωρέ Μελινακι..

Από το άγχος σου είναι..μη στεναγχωριεσαι μωρέ..

Ποτέ έχεις τώρα υπέρηχο?

Just now, melina26 είπε:

Καλημέρα.. Γιατί κοριτσακι μου; αυτό ειναι άγχος... Μην ανησυχείς το μωράκι σου είναι εκεί... Κάνε κάτι που σε χαλαρώνει και σε ηρεμεί άκου μουσική, χαιδεψε την κοιλίτσα σου, μίλησε του... .. Σας φιλώ... Πάω να προετοιμαστώ γιατί έχω διαδικτυακά μάθηματα σε λθγο... Να προσέχετε!!!! 

Διαφημίσεις

@melina26 κορίτσι μου γλυκό σε καταλαβαίνω και γω πριν την αυχενική τα ίδια ημου. Μπήκα σχεδόν τρέμοντας μέσα.. Τώρα περιμένω σε 2 εβδομάδες να κάνω τη Β επιπεδου και πάλι μ έχει καταβάλει το άγχος και η φοβία.. Μαύρες σκέψεις περνάνε απ το μυαλό μου συνέχεια.. Τι να πω ίσως είναι και ο χαρακτήρας μας που αγχωνομαστε παραπάνω.. Εγώ έτσι είναι γενικά.. Πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό.. Σου λέω λοιπόν θετικές σκέψεις και αισιοδοξία και ότι είναι να γίνει θα γινει(αυτά λέω και στον εαυτό μου για να χαλαρώνω) 

• Ευχαριστώ 1

Just now, valentina23 είπε:

@melina26 κορίτσι μου γλυκό σε καταλαβαίνω και γω πριν την αυχενική τα ίδια ημου. Μπήκα σχεδόν τρέμοντας μέσα.. Τώρα περιμένω σε 2 εβδομάδες να κάνω τη Β επιπεδου και πάλι μ έχει καταβάλει το άγχος και η φοβία.. Μαύρες σκέψεις περνάνε απ το μυαλό μου συνέχεια.. Τι να πω ίσως είναι και ο χαρακτήρας μας που αγχωνομαστε παραπάνω.. Εγώ έτσι είναι γενικά.. Πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό.. Σου λέω λοιπόν θετικές σκέψεις και αισιοδοξία και ότι είναι να γίνει θα γινει(αυτά λέω και στον εαυτό μου για να χαλαρώνω) 

Εύχομαι να πανε όλα καλά και στη β επιπέδου! Την έχω στο μυαλό μου κάπως σαν σταθμό αυτη την εξέταση (τη β επιπέδου δηλαδή)! Μετά από αυτή Αφού είναι όλα καλά με το μωρό δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!! 

• Μου αρέσει 1

K25gp3.png 

11 ώρες πρίν, Renez είπε:

Δεν υπάρχει πρέπει! 

Δευτέρα τα περιμένουμε??

Καλημερα κοριτσι μου! Έχεις δίκαιο, έτσι ειναι! ❤

Just now, melina26 είπε:

Την Πέμπτη είναι ο επόμενος..  Η Αυχενική ουσιαστικά.. Δε ξέρω τι έχω πάθει κορίτσια! Δεν έχω όρεξη για τίποτα.. φοβάμαι! 

Μελινακι μου ειναι στο μυαλο σου. Παντως αν θέλεις για να ηρεμησεις πήγαινε για έναν υπερηχο. Εγω φαντασου εχω 3 εβδομαδες να το δω από την αυχενικη. Εχω αγχωθει κ εγω αν είναι καλα καθώς χθες το βραδυ στον υπνο μου καπως τεντωθηκα κ με επιασε ενα πολυ έντονος οξυς πονος λιγο πανω από τον αφαλο στη δεξιά πλευρά. Πονεσα παρα πολυ όμως κ κράτησε περίπου 1 λεπτό. Φοβαμαι μην τραυμάτισα καποιο σημειο ετσι όπως τεντωθηκα δεν ξερω. Τωρα κ εγω εχω υπερηχο την Πεμπτη κ θα κανω υπομονη γιατι φανταζομαι οτι ειναι ολα καλα απλα αγχωνομαι ξερεις. Ειμαι κ αγχωδης. Εσυ όμως εφοσον δεν εχεις κάποιον πονο ή κάποια άλλη ένδειξη δεν υπάρχει λογος να αγχωνεσαι. Μια χαρά είναι το μωράκι κ θα το δεις την Πεμπτη κ θα τρελαθεις! ❤

@Betty90 καλή επιτυχια κοριτσι μου! Περιμένουμε τα νεα σου! 

TjCZp2.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Μπέτυ περιμένουμε τα νέα σας!

Μελίνα μην αγχώνεσαι, όλα είναι τέλεια! Τρεις μερουλες έμειναν

Κάνε κάτι να ξεχαστεί!

Βαλεντίνα με το καλό και η β επιπέδου!

Βάσω πως είσαι σήμερα;;

Ρε κορίτσια πολύ άγχος η ομάδα μας

Κι εδώ δεν κοιμάμαι καλά και βλέπω και χαζά όνειρα 

• Ευχαριστώ 2

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!

Μπέτυ περιμένουμε τα νέα σας!

Μελίνα μην αγχώνεσαι, όλα είναι τέλεια! Τρεις μερουλες έμειναν

Κάνε κάτι να ξεχαστεί!

Βαλεντίνα με το καλό και η β επιπέδου!

Βάσω πως είσαι σήμερα;;

Ρε κορίτσια πολύ άγχος η ομάδα μας

Κι εδώ δεν κοιμάμαι καλά και βλέπω και χαζά όνειρα 

Εγω εχω πολυ αναγουλα ολες αυτες τις μερες και παιδεύομαι. Αλλα αυτο που με αγχωσε ειναι οτι το βραδυ που κοιμόμουν ετσι οπως τεντωθηκα ενιωσα εναν εντονο οξυ πονο που κράτησε περιπου 1 λεπτό. Ηταν πολυ δυνατός κ φοβήθηκα. Πρωτη φορα από οταν εμεινα εγκυος πονεσα τοσο πολυ. Κ τωρα που κ που εχω κατι εντονα τσιμπήματα. Δεν ξερω. Ελπιζω να μην τραυματιστηκε τπτ.

TjCZp2.png

Βάσω τόσο πολύ με την παλιοαναγουλα;

Κι εγώ έχω και στρώσαμε και τα χάλια και μου μυρίζουν κι αυτά κι άντε να δω που θα πάω στο τέλος

Ρε συ δεν νομίζω να συμβαίνει κάτι, αν ήταν κάτι θα είχες και πόνο και αίμα κάτι που θα έδειχνε ότι κάτι δεν πάει καλά

Γιατί δεν παίρνεις τον γιατρό σου μπας και μπορέσεις να πας νωρίτερα να δεις το μωρό;

yk1yp3.png

Βάσω τόσο πολύ με την παλιοαναγουλα;

Κι εγώ έχω και στρώσαμε και τα χάλια και μου μυρίζουν κι αυτά κι άντε να δω που θα πάω στο τέλος

Ρε συ δεν νομίζω να συμβαίνει κάτι, αν ήταν κάτι θα είχες και πόνο και αίμα κάτι που θα έδειχνε ότι κάτι δεν πάει καλά

Γιατί δεν παίρνεις τον γιατρό σου μπας και μπορέσεις να πας νωρίτερα να δεις το μωρό;

Μίλησα μαζί του τελικα κ μου είπε ότι εφόσον ήταν ψηλά δεξια δεν μας απασχολεί. Προφανώς ήταν κάποιος μυικος πονος ή το εντερο μου ειπε. Κ οντως εφοσον δεν ποναω τωρα ουτε εχω καποια αλλη ένδειξη, ηρεμησα. 

Οι αναγουλες ναι ακομα εκει. Δεν αντέχω άλλο κ μετα νιωθω τυψεις που τα λεω αυτα γιατι σκεφτομαι οτι πρέπει να κανω υπομονη για το μωράκι μου. Αλλα ρ κοριτσια πραγματικα καθε μερα υποφερω. Δεν ξερω μέχρι πότε θα παει ετσι. Φοβαμαι οτι θα ειναι μέχρι το τελος της εγκυμοσύνης. Αλλιώς δεν θα έπρεπε να νιωθω καλα επιτελους; μα σε 2 εβδομαδες θα μπω στον 5ο. Ποσο ακομα; κ τωρα σκεφτομαι να φαω αυγο πρώτη φορά μετά από 3 μηνες κ σαλάτα μαζι κ φοβαμαι μη δεν μου κάτσει καλα. Έτσι επαθα κ με τα γεμιστα. Τα εβγαλα ολα. Θελω να ξεκινήσω να τρωω σωστά κ φοβαμαι καθε φορα μην δεν το δεχτει το στομαχι μ. Κ χθες που έφαγα χόρτα με χίλια ζόρια δεν τα εκανα εμετο. Ξάπλωσα κ κοιμηθηκα για να μην κανω. Κ το βραδύ ημουν με την λεκάνη στο χερι, ηθελα τοσο πολυ κ σκεφτόμουν μήπως το προκαλέσω μονη μ για να ηρεμησω αλλα τελικά δεν έκανα. Κ εσυ τοσο χαλια εισαι ή λιγοτερο;

TjCZp2.png

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Μίλησα μαζί του τελικα κ μου είπε ότι εφόσον ήταν ψηλά δεξια δεν μας απασχολεί. Προφανώς ήταν κάποιος μυικος πονος ή το εντερο μου ειπε. Κ οντως εφοσον δεν ποναω τωρα ουτε εχω καποια αλλη ένδειξη, ηρεμησα. 

Οι αναγουλες ναι ακομα εκει. Δεν αντέχω άλλο κ μετα νιωθω τυψεις που τα λεω αυτα γιατι σκεφτομαι οτι πρέπει να κανω υπομονη για το μωράκι μου. Αλλα ρ κοριτσια πραγματικα καθε μερα υποφερω. Δεν ξερω μέχρι πότε θα παει ετσι. Φοβαμαι οτι θα ειναι μέχρι το τελος της εγκυμοσύνης. Αλλιώς δεν θα έπρεπε να νιωθω καλα επιτελους; μα σε 2 εβδομαδες θα μπω στον 5ο. Ποσο ακομα; κ τωρα σκεφτομαι να φαω αυγο πρώτη φορά μετά από 3 μηνες κ σαλάτα μαζι κ φοβαμαι μη δεν μου κάτσει καλα. Έτσι επαθα κ με τα γεμιστα. Τα εβγαλα ολα. Θελω να ξεκινήσω να τρωω σωστά κ φοβαμαι καθε φορα μην δεν το δεχτει το στομαχι μ. Κ χθες που έφαγα χόρτα με χίλια ζόρια δεν τα εκανα εμετο. Ξάπλωσα κ κοιμηθηκα για να μην κανω. Κ το βραδύ ημουν με την λεκάνη στο χερι, ηθελα τοσο πολυ κ σκεφτόμουν μήπως το προκαλέσω μονη μ για να ηρεμησω αλλα τελικά δεν έκανα. Κ εσυ τοσο χαλια εισαι ή λιγοτερο;

Όχι δεν είμαι τόσο χάλια, καταρχήν δεν έκανα ακόμα εμετό, έχω μόνιμα μια αναγουλα αλλά υποφερτή, το θέμα είναι ότι αν πεινάω γίνομαι χειρότερα και δεν ξέρω τι να φάω, τίποτα δεν τρώω με όρεξη και γενικά τρώω χωρίς σάλτσες και κρέμες κτλ επίσης τα γλυκά επιβαρύνουν την αναγουλα

Κανένα ξηρό καρπό δοκίμασες; Κρατάει λίγο την πείνα και έχει και θρεπτικά συστατικά

Ελπίζω να σου σταματήσουν τουλάχιστον τα τόσο έντονα συμπτώματα

Όσο για τις τύψεις που λες δεν είναι σωστό, αλλά κι αυτό το πράγμα δεν υποφέρεται κάθε μέρα να Σάι σ' αυτήν την κατάσταση και εννοείται αξίζει και το ξέρεις κι εσύ αλλά είναι μια δυσκολη κατάσταση όπως και να το κανουμε

yk1yp3.png

Γεια σας κορίτσια!!! Όλα καλά με την αυχενικη!! Δόξα τον Θεό όλα πήγαν καλά! Βέβαια ο υπέρηχος μου φάνηκε ότι κράτησε πολύ λίγο αλλά ο γιατρός μου είπε ότι το μικρακι φαίνεται μια χαρά!!! Κ κουνιόταν συνέχεια!!! Φύλο δεν μπόρεσε να δει γτ είχε τον ομφαλιο ανάμεσα στα ποδαράκια του! Τώρα περιμένουμε κ το αίμα για να έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα!!+

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...