Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Recommended Posts

Woman88 αχ το ζήλεψα το παγωτακι σου και έχω να φάω γλυκό πάνω από δίμηνο αν εξαιρέσεις λίγη σοκολάτα που έφαγα πριν 3 μέρες, εγώ πάλι χαλιά σήμερα με την παλιοαναγουλα

Επίσης ξυπνάω στις 7 δηλ καμία ελπίδα χαχα

Ρενεζ θα τα χεις όλα έτοιμα κι εσύ αργότερα  

Να σας πω ποιες αγορές θεωρούσα περιττές και τελικά ήταν πολύ βοηθητικές και πιο ξεκούραστες;

Λοιπόν αλλαξιερα, έλεγα σιγά τώρα και κορίτσια με πέθανε η μέση και επειδή είχα κάνει επισκληριδιο με πονούσε το σημείο εκείνο πολύ, άργησα  να το καταλάβω από τι ήταν ευαίσθητο

Πολυθρόνα θηλασμού: σώθηκαν!

Στην αρχή με το μωρό και ειδικά στον θηλασμό και φυσικά και επειδή όταν δεν κοιμάσαι καλά το σώμα δεν ξεκουράζεται συν την κούραση δεν υπήρχε σημείο που να μην πονάει

Αυχένας χέρια πόδια χαμός

Πήρα μια πολυθρόνα μεταχειρισμένη αλλά στα Λητώ πανάκριβη  και κορίτσια είναι η καλύτερη αγορά εβερ

Την έχω δανείσει σε φιλες και έχουν ευχαριστηθεί, και χωρίς να ζεις μωρό πάντως αράζεις άνετα

Θα θυμηθώ κι άλλα και εν καιρώ θα σας λέω αν σας ζαλίσω πείτε ε;

Επίσης όσες ενδιαφέρεστε να θηλάζετε άσχετα αν δεν σας βγει μετά για οποιονδήποτε λόγο προτείνω το βιβλίο της πατσουρου "θηλασμός μια υπέροχη εμπειρία" θα σας βοηθήσει πάρα πολύ, και πριν γεννήσεις θα ενημερωθείτε και μετά όταν σας τύχει κάτι θα μπείτε και θα ξεαγχωθειτε

Είναι δικαίωμα σας τι θα κάνετε και δεν αφορά κανέναν αλλά αν το θέλετε  μην δεν το κάνετε από λάθος καθοδήγηση 

Ζητήσατε υποστήριξη από το περιβάλλον σας και κυρίως του άντρα σας 

Μετά έχει σεμινάρια που μπορείτε να παρακολουθήσετε και τοκετού και θηλασμού

Σήμερα σας ζαλισα...

• Μου αρέσει 2

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια αυτά τα σεμιναρια θηλασμού και τοκετού που γίνονται; στο μαιευτήριο; πολύ χρήσιμα όσα λέτε!! Για την πολυθρόνα θηλασμού έχω ακούσει από φίλες μου ότι ειναι σωτηρία η άτιμη σε ξεκουράζει λένε!! @Renezδίπλα σου δεν τον έχεις τον μπόμπιρα; εννοώ στην κρεβατοκαμαρα σου την έχεις την κούνια Ε; 

Just now, Woman88 είπε:

Κορίτσια αυτά τα σεμιναρια θηλασμού και τοκετού που γίνονται; στο μαιευτήριο; πολύ χρήσιμα όσα λέτε!! Για την πολυθρόνα θηλασμού έχω ακούσει από φίλες μου ότι ειναι σωτηρία η άτιμη σε ξεκουράζει λένε!! @Renezδίπλα σου δεν τον έχεις τον μπόμπιρα; εννοώ στην κρεβατοκαμαρα σου την έχεις την κούνια Ε; 

Εχω λίκνο ναι στο δωμάτιο..απο αυτά που ενώνονται με το κρεβάτι!!

Δε θα μπορούσα να τον έχω τόσο μικρό μακρυά μας..πέραν ότι βολεύει με το θηλασμό κτλ να μην σηκώνομαι,με ξεαγχωνει γτ τον ελέγχω οπότε θέλω..

Just now, Renez είπε:

Μανταρινάκι μου τυχερη είσαι!! Κ εγώ αν πρώτα ο Θεός κάνουμε κ δεύτερο παιδάκι κάτι που με ανακουφίζει είναι πως θα τα έχουμε όλα πλέον από τον μπέμπη..με αυτή τη λογική τα πήραμε κ unisex σε χρώματα τα περισσότερα(καρότσι/κούνια κτλ..)

Χμμμ αυτή η τσάντα πλάτης/μωρού είναι σούπερ!! Κ εγώ ενώ έχω τσάντα του καροτσιου επειδή έχω πάρει κ μάρσιπο σκεφτόμουν πως μόνο μια πλάτης θα με βολεύε με αυτόν οπότε την έχω βάλει στις άμεσες αγορές μου!!  

Πως είσαι εσύ?

Καλά Βάσω μου γλυκιά..

Είχαμε προχτές το πρώτο μας δύσκολο βράδυ με γκρίνια άνευ λόγου(φανερου τουλάχιστον) κ ξύπνημα ανά 1-1.5 ωρα:blink: αλλά οκ..στο πρόγραμμα ειναι κ αυτά όπως αρχίζω κ κατάλαβαινω..

Θέλουν τόση ηρεμία κ ζεν τα άτιμα γιατί κάθε ένταση μας την αφουγγραζονται!! 

Εσύ βλέπω είσαι κάπως καλύτερα ε..? Άντε μπαίνετε 5ο καλέ σιγά σιγά!!!!

Αυτό για τους γιατρούς ισχύει φίλη πάντως:P

Δε πειράζει του κάνεις κ τεστακια απροειδοποίητα εσύ να μη ξεχνιέται χαχαχα

Ωχ γιατι το μικρακι; τωρα ειναι καλυτερα; γενικα το εχετε βρει στη καθημερινοτητα από τοτε που γυρίσατε σπιτι; εισαι μονη ή εχεις βοήθεια;

Εγω ναι ειμαι καλυτερα αλλα ακομα κανω κατι διάσπαρτους εμετους κ εχω καθημερινή αναγουλα για αυτο ξεκινησα το navatac που στις αρχές δεν το μπορουσα κ το εκανα εμετο. Τώρα που δεν ειμαι σε τέτοια ασχημη κατάσταση, το παλεύω κ το παιρνω κ ας μην μ αρέσει. Νιώθω ότι όντως με βοηθαει αλλα δεν ειμαι κ τελεια ακομα. 

Just now, Mantarini2018 είπε:

Woman88 αχ το ζήλεψα το παγωτακι σου και έχω να φάω γλυκό πάνω από δίμηνο αν εξαιρέσεις λίγη σοκολάτα που έφαγα πριν 3 μέρες, εγώ πάλι χαλιά σήμερα με την παλιοαναγουλα

Επίσης ξυπνάω στις 7 δηλ καμία ελπίδα χαχα

Ρενεζ θα τα χεις όλα έτοιμα κι εσύ αργότερα  

Να σας πω ποιες αγορές θεωρούσα περιττές και τελικά ήταν πολύ βοηθητικές και πιο ξεκούραστες;

Λοιπόν αλλαξιερα, έλεγα σιγά τώρα και κορίτσια με πέθανε η μέση και επειδή είχα κάνει επισκληριδιο με πονούσε το σημείο εκείνο πολύ, άργησα  να το καταλάβω από τι ήταν ευαίσθητο

Πολυθρόνα θηλασμού: σώθηκαν!

Στην αρχή με το μωρό και ειδικά στον θηλασμό και φυσικά και επειδή όταν δεν κοιμάσαι καλά το σώμα δεν ξεκουράζεται συν την κούραση δεν υπήρχε σημείο που να μην πονάει

Αυχένας χέρια πόδια χαμός

Πήρα μια πολυθρόνα μεταχειρισμένη αλλά στα Λητώ πανάκριβη  και κορίτσια είναι η καλύτερη αγορά εβερ

Την έχω δανείσει σε φιλες και έχουν ευχαριστηθεί, και χωρίς να ζεις μωρό πάντως αράζεις άνετα

Θα θυμηθώ κι άλλα και εν καιρώ θα σας λέω αν σας ζαλίσω πείτε ε;

Επίσης όσες ενδιαφέρεστε να θηλάζετε άσχετα αν δεν σας βγει μετά για οποιονδήποτε λόγο προτείνω το βιβλίο της πατσουρου "θηλασμός μια υπέροχη εμπειρία" θα σας βοηθήσει πάρα πολύ, και πριν γεννήσεις θα ενημερωθείτε και μετά όταν σας τύχει κάτι θα μπείτε και θα ξεαγχωθειτε

Είναι δικαίωμα σας τι θα κάνετε και δεν αφορά κανέναν αλλά αν το θέλετε  μην δεν το κάνετε από λάθος καθοδήγηση 

Ζητήσατε υποστήριξη από το περιβάλλον σας και κυρίως του άντρα σας 

Μετά έχει σεμινάρια που μπορείτε να παρακολουθήσετε και τοκετού και θηλασμού

Σήμερα σας ζαλισα...

Πολυ χρήσιμα ολα αυτα κοριτσι μου πραγματι! Ευχαριστούμε πολύ! Μακαρι να καταφέρω κ εγω να παρω καρέκλα θηλασμου αλλα πρώτον δεν εχω χωρο κ δεύτερον με τα οικονομικά αναγκαστικα θα προηγηθούν αλλες αγορές. Αλλα θα ήταν φοβερή λύση! Σεμινάρια παντως κ εγω θελω να κανω. Εχω ακουσει οτι υπάρχουν δωρεάν στο ιντερνετ. Θα αρχίσω να το ψάχνω μετα τον 6ο. 

TjCZp2.png

Just now, Renez είπε:

Εχω λίκνο ναι στο δωμάτιο..απο αυτά που ενώνονται με το κρεβάτι!!

Δε θα μπορούσα να τον έχω τόσο μικρό μακρυά μας..πέραν ότι βολεύει με το θηλασμό κτλ να μην σηκώνομαι,με ξεαγχωνει γτ τον ελέγχω οπότε θέλω..

Ασυζητητί!!!!!!! Καλά κάνεις δίπλα σου και πάλι δίπλα σου!!!!! Και τον ελέγχεις και τον αρπάζεις και το ν θηλάζεις χάχα. Να σου ζήσει κοριτσαρα μου!!! Να ναι γερός!!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Ωχ γιατι το μικρακι; τωρα ειναι καλυτερα; γενικα το εχετε βρει στη καθημερινοτητα από τοτε που γυρίσατε σπιτι; εισαι μονη ή εχεις βοήθεια;

Εγω ναι ειμαι καλυτερα αλλα ακομα κανω κατι διάσπαρτους εμετους κ εχω καθημερινή αναγουλα για αυτο ξεκινησα το navatac που στις αρχές δεν το μπορουσα κ το εκανα εμετο. Τώρα που δεν ειμαι σε τέτοια ασχημη κατάσταση, το παλεύω κ το παιρνω κ ας μην μ αρέσει. Νιώθω ότι όντως με βοηθαει αλλα δεν ειμαι κ τελεια ακομα. 

Πολυ χρήσιμα ολα αυτα κοριτσι μου πραγματι! Ευχαριστούμε πολύ! Μακαρι να καταφέρω κ εγω να παρω καρέκλα θηλασμου αλλα πρώτον δεν εχω χωρο κ δεύτερον με τα οικονομικά αναγκαστικα θα προηγηθούν αλλες αγορές. Αλλα θα ήταν φοβερή λύση! Σεμινάρια παντως κ εγω θελω να κανω. Εχω ακουσει οτι υπάρχουν δωρεάν στο ιντερνετ. Θα αρχίσω να το ψάχνω μετα τον 6ο. 

Ναι είναι εντάξει τώρα..

Κοίταξε να δεις του έχω ένα Α πρόγραμμα από τις πρώτες ημέρες κ προσπαθώ να το τηρώ!! Αλλά τα νεογέννητα αλλάζουν συνεχώς από ότι έχω πλέον καταλάβει συνηθειες κτλ μέχρι να εδραιώσουν συμπεριφορες..πόσο μάλλον όταν θηλάζουν όπως ο δικός μου που τρώνε όποτε θέλουν όσο θέλουν..

Αλλά τα βασικά πχ 10-10+ έχουμε σηκωθεί για πρωί..κάνω κανονικά θόρυβο ότι έκανα δλδ όλη μέρα εκτός από τον μεσημεριανό του ύπνο κατά τις 3 και τον βραδυνό που έχω ησυχία κ χαμηλό φωτισμό..κ μπάνιο πάντα γύρω στις 8 κ μετά αρχίζουμε διαδικασία βραδυνιυ ύπνου..κάπως έτσι το πάμε..

Just now, Woman88 είπε:

Ασυζητητί!!!!!!! Καλά κάνεις δίπλα σου και πάλι δίπλα σου!!!!! Και τον ελέγχεις και τον αρπάζεις και το ν θηλάζεις χάχα. Να σου ζήσει κοριτσαρα μου!!! Να ναι γερός!!!! 

Άντε άντε σε λίγο.καιρο θα μου λέτε για τα δικά σας!!!

Επίσης σεμινάρια έχει δωρεάν κ στο Έλενα και στο Αρεταίειο. 

Τώρα διάβασα ρενεζ!

Κοίτα να προσέχεις κολικούς γιατί ξεκινάν γύρω 15 ημερών αν δεν κάνω λάθος είστε εκεί ηλικιακά, τα μωρά αλλάζουν τόσο πολύ πρόγραμμα και γενικά φάσεις που πραγματικά δεν υπάρχει, μετά θα βγάζουν δόντια όχι θα πονάνε οι αρθρώσεις γιατί θα μεγαλώνουν τα κοκαλακια όχι με τα ερεθίσματα κάνουν πιο ανυσηχος ύπνο , άλματα ανάπτυξης και γενικά ένα σωρό

Καλά κάνεις και έχεις μια ρουτίνα στο μπανάκι στον ύπνο κτλ και γενικά προχωράς σύμφωνα με τις ανάγκες

Τα πας σούπερ! Να ξέρεις πως το ξένο επιβαρύνει σε κολικούς όποτε αν μπορείς αποφυγε το, δεν χρειάζεται μετά τον θηλασμό να δίνεις και ξένο

Βάσω εννοείται πρώτα κοιτάς να καλύψεις τις βασικές ανάγκες του μωρού και σίγουρα βρίσκεις την άκρη σου και χωρίς πολυθρόνα δεν το συζητάμε αυτό

Και εγώ λίκνο έχω για τον πρώτο καιρό δεν χωράει η κούνια δίπλα στο κρεβάτι, στην κόρη μου έκανα συνκοιμηση γιατί από 5 μηνών που άρχισαν τα δόντια να φαγουριζουν ξυπνούσε τόσες φορές που δεν την παλέυα την έπαιρνα στο κρεβάτι και έμεινε βέβαια δεν το μετανιώνω και το ευχαριστήθηκαμε και εγώ και ο άντρας μου

• Μου αρέσει 2

yk1yp3.png

@Vaso11.4.11εννοοεται και χωρίς καρέκλα θηλασμού μπορείς και θα θέσεις προτεραιότητα. @Renezβρίσκω εκπληκτικό το ότι ακολουθείς πρόγραμμα. Έτσι λένε πρέπει αν και τα μικρά σε πάνε βάσει δικού τους προγράμματος υποψιάζομαι. Δεν ήξερα ότι έχει στο Αρεταίειο. Ευχαριστουμε για τις πληροφορίες. 

• Μου αρέσει 2

Τώρα διάβασα ρενεζ!

Κοίτα να προσέχεις κολικούς γιατί ξεκινάν γύρω 15 ημερών αν δεν κάνω λάθος είστε εκεί ηλικιακά, τα μωρά αλλάζουν τόσο πολύ πρόγραμμα και γενικά φάσεις που πραγματικά δεν υπάρχει, μετά θα βγάζουν δόντια όχι θα πονάνε οι αρθρώσεις γιατί θα μεγαλώνουν τα κοκαλακια όχι με τα ερεθίσματα κάνουν πιο ανυσηχος ύπνο , άλματα ανάπτυξης και γενικά ένα σωρό

Καλά κάνεις και έχεις μια ρουτίνα στο μπανάκι στον ύπνο κτλ και γενικά προχωράς σύμφωνα με τις ανάγκες

Τα πας σούπερ! Να ξέρεις πως το ξένο επιβαρύνει σε κολικούς όποτε αν μπορείς αποφυγε το, δεν χρειάζεται μετά τον θηλασμό να δίνεις και ξένο

Βάσω εννοείται πρώτα κοιτάς να καλύψεις τις βασικές ανάγκες του μωρού και σίγουρα βρίσκεις την άκρη σου και χωρίς πολυθρόνα δεν το συζητάμε αυτό

Και εγώ λίκνο έχω για τον πρώτο καιρό δεν χωράει η κούνια δίπλα στο κρεβάτι, στην κόρη μου έκανα συνκοιμηση γιατί από 5 μηνών που άρχισαν τα δόντια να φαγουριζουν ξυπνούσε τόσες φορές που δεν την παλέυα την έπαιρνα στο κρεβάτι και έμεινε βέβαια δεν το μετανιώνω και το ευχαριστήθηκαμε και εγώ και ο άντρας μου

Προσπαθώ να έχω αυτή τη ρουτίνα κ φυσικά ότι τύχει αναπόφευκτα θα το παλέψουμε..

Πόσο χρονών έφυγε από το κρεβάτι σας? Πως το πήρε μετά?

Έφυγε μια στα 2,5 αλλά θηλαζαμε μέχρι τότε , κοιμόταν ένα εξάμηνο στο δωμάτιο της, μετά από διακοπές και μια φιλοξενία που είχα εγώ ξαναήρθε μαζί μας και έχει από το καλοκαίρι που κοιμάται πάλι μόνη της

Γενικά δεν ήθελε να φύγει γιατί φοβόταν και εγώ δεν πίεζα ποτέ, και δεν ήθελα να την κοιμιζω και να φεύγω γιατί δεν θα Μ εμπιστευόταν μετά και θα φοβόταν πάλι οπότε χαλαρά το πήγαμε

Κοίτα για μένα τίποτα δεν είναι σωστό και λάθος όπως και πάντα σε όποια απόφαση κάτι κερδίζεις η κάτι χάνεις

Εγώ είμαι συναισθηματικη γενικά και λειτουργω με το συναίσθημα πιο πολύ παρά με την λογική

Πιστεύω πως τα παιδιά μας μπορεί να ναι μικρά όμως έχουν ανάγκες και οφείλουμε να τις σεβόμαστε και προσπαθείς να δώσεις βάσεις ώστε να γίνουν σωστοί και υπεύθυνοι άνθρωποι στην ζωή τους

Όποτε από βρέφη ακολουθείς όσο μπορείς τις ανάγκες τους

Και δεν υπάρχει κανόνας και πρέπει το ίδιο καλή μαμά θα Σάι αν θηλασεις με το να μην θηλασεις το να κοιμηθείς η όχι με το παιδί σου κτλ κτλ ο κάθε γονιός κάνει το καλύτερο για το παιδί του!

Εννοείται πως μέσα σ' όλα αυτά βάζεις όρια , όλα θέλουν μέτρο 

Μεγάλη κουβέντα γενικώς τα παιδια και δυσκολη η ανατροφη

• Μου αρέσει 1

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Ναι είναι εντάξει τώρα..

Κοίταξε να δεις του έχω ένα Α πρόγραμμα από τις πρώτες ημέρες κ προσπαθώ να το τηρώ!! Αλλά τα νεογέννητα αλλάζουν συνεχώς από ότι έχω πλέον καταλάβει συνηθειες κτλ μέχρι να εδραιώσουν συμπεριφορες..πόσο μάλλον όταν θηλάζουν όπως ο δικός μου που τρώνε όποτε θέλουν όσο θέλουν..

Αλλά τα βασικά πχ 10-10+ έχουμε σηκωθεί για πρωί..κάνω κανονικά θόρυβο ότι έκανα δλδ όλη μέρα εκτός από τον μεσημεριανό του ύπνο κατά τις 3 και τον βραδυνό που έχω ησυχία κ χαμηλό φωτισμό..κ μπάνιο πάντα γύρω στις 8 κ μετά αρχίζουμε διαδικασία βραδυνιυ ύπνου..κάπως έτσι το πάμε..

Άντε άντε σε λίγο.καιρο θα μου λέτε για τα δικά σας!!!

Επίσης σεμινάρια έχει δωρεάν κ στο Έλενα και στο Αρεταίειο. 

Τελεια μπραβο το ζουζούνι σου! Μπανακι εχω απορια, πρέπει να τα κάνουμε καθε βραδυ; 

TjCZp2.png

Ε βέβαια δεν υπαρχει πιο δύσκολο και ταυτόχρονα πιο Μαγικό πράγμα από το να διαπλασεις χαρακτήρες που θα βγουν στην κοινωνία.... Είναι δύσκολο δεν το συζηταω.... Η δουλειά του γονιού δεν είναι εύκολη υπόθεση... Εδώ ξένα παιδιά διαπαιδαγωγεις και είναι δύσκολο.... Πολλώ δε μαλλω το δικό σου παιδάκι.... Σηνερα είμαι. Καλά κορίτσια μηδέν πόνος από την τροφοβλαστη το μόνο που αισθάνομαι. Κάποιες φορές είναι κάποιο τραβήγματακι αν περπατήσω πολύ αν κουράστω αν αλλάξω απότομα πλευρό..... Και τα γνωστά τσιμπήματακια που ούτως ή άλλως τα έχουμε... 

Μπράβο woman88!! Άντε να βγουν και τα καλά αποτελέσματα!

Βάσω ναι κάθε μέρα , τα βοηθάει και με τον ύπνο και γενικά τα χαλαρώνει τα μωρακια

Ευχαριστώ πολύ, αντε να βγουν και τα αποτελέσματα ναι γιατί δε σας κρύβω έχω χάσει τον υπβο μου και από τηη υπερένταση έχω συνέχεια πονοκέφαλο... 

Just now, Woman88 είπε:

Ευχαριστώ πολύ, αντε να βγουν και τα αποτελέσματα ναι γιατί δε σας κρύβω έχω χάσει τον υπβο μου και από τηη υπερένταση έχω συνέχεια πονοκέφαλο... 

Όλα καλά θα πανε! Όλοι οι γιατροί αυτό σου λενε!! Έχουν εμπειρία κ ξέρουν αυτοί αν κάτι δεν πηγαίνει καλά! Αφού ομως σου λενε οτι δεν βλεπουν κάτι που να τους ανησυχείς πραγματικά,  σκέψου θετικά!! Ξέρω πως μέχρι να πάρεις τα αποτελέσματα δεν θα ηρεμήσεις αλλά πρόσπαθησε γτ όλα είναι θετικά!!

Εγω έχω αύριο το πρωί ραντεβού για την αυχενικη κι έχω αγχωθεί αρκετά! Ελπίζω όλα να πάνε καλά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...