Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Woman88 είπε:

Μην ανησυχείς οι πόνοι είναι φυσιολογικοί. Λίγο πολύ όλες έχουμε. Νόμιζω από κρεμουλα και το αμυγδαλελαιο είναι πολύ καλό και μια της mustela αν το λέω σωστά. Τα πονακια είναι λογικά από τη μήτρα που μεγαλώνει. Εγώ έχω παρατηρήσει ότι έχω όταν αλλάζω εβδομάδα. Και εγώ πρέπει να τρώω γτ πίνω 3 αντιβιβσεις τη μέρα και αναγουλιαζω. Πως θα γίνει να τρώω τόσο καλά δεν ξέρω!!!! Εννοώ πρέπει να είναι γερό το στομάχι!!!! Το τοστ εγώ δε θέλω ούτε να το βλέπω για κάποιο λόγο αλλά θα το. Ξαναδοκιμάσω μιας και. Το ανέφερες. 

Θα ρωτησω κ εγω τον γιατρο μ για κρεμα και θα σας πω. Αχ ελπιζω να φτιάξει αυτό το πράγμα με τη διατροφή μας. Δεν γίνεται πχ εγω να τρώω μονο γλυκα κ βλακειες. Πρέπει να βάλω κ άλλα πράγματα πιο υγιεινά. Αλλα με αυτό το στομαχι ειναι δυσκολο. Εμενα το τοστ δεν με τρελαίνει αλλα τουλαχιστον με χορταίνει κ δεν το κάνω εμετο.

πρίν από 11 λεπτά , Mantarini2018 είπε:

Γεια σας κορίτσια!

Woman88 ναι την Τετάρτη το μεσημέρι έχω ραντεβού, όσο για το νιπτ το ξέρω είναι μόνο για τις τρεις τρισωμιες που δείχνει η αυχενική αλλά διάβασα ότι δεν έχει ίδιο ποσοστό εγκυρότητας σε όλα, σε ένα δεν θυμάμαι ποιο είχε 82% , μακάρι να είχε το ίδιο αποτέλεσμα να μην μπαίναμε καν στην διαδικασία

Επίσης εγώ θα κάνω μοριακό που θα δω πολλά νοσήματα όχι μόνο τα πιο κλασικά και συνηθισμενα,

Σου είπε ότι θα σου πει και το φύλο ε;

Βάσω εγώ πήρα μαξιλάρι θηλασμού στην κόρη μου, πήρα το μακρύ όχι το πέταλο, το χρησιμοποιείς στην εγκυμοσύνη να βολεψεις την κοιλιά προς το τέλος που σε ζοριζει, μετά για τον θηλασμό, μετά όταν το μωρό ναι μεν κάθεται αλλά ακόμα πέφτει ποτέ τα πίσω το βάζεις στην μέση και το μαξιλάρι το αγκαλιάζει το μωρό και δεν πέφτει, εγώ το βολεύτηκα πολύ

Για τις ραγδαίες πιστεύω ότι αν είναι να βγάλεις ότι θες βάλε πάνω, έχει να κάνει με το δέρμα της καθεμιάς, δεν λέω βέβαια να μην βάλει τίποτα καμία άσε που θέλει ενυδάτωση γιατί όταν μεγαλώνει η κοιλιά έχει και πολύ φαγούρα, κι εγώ έβαζα αμυγδαλελαιο, και η μουστελα φοβερή εταιρεία αν και δεν έχω δοκιμάσει το αντίστοιχο της προϊόν

Όσο για τα πονακια κι εγώ πιστεύω είναι φυσιολογικά ευτυχώς έχεις και υπέρηχο την Πέμπτη οπότε δεν θα σε φάει η αγωνια

Σε ευχαριστώ πολυ κοριτσι μου για τις πληροφορίες. Θα το ψαξω κ εγω για μαξιλαρι. Οσο για την κρέμα για ραγαδες θα ρωτησω κ τον γιατρο. Θεωρώ κ εγω οτι χρειάζεται κ γενικα κ για φαγουρα, ξηροδερμια κλπ. Ναι ευτυχως εχω υπερηχο γιατι εχω να το δω απτην αυχενικη, θα έχουν περάσει 3μισι βδομαδες μέχρι την Πεμπτη. Κ βασικα να δω κ για τους πονους που νιωθω οτι δεν είναι τπτ κ οτι ειναι φυσιολογικό. Γιατι πραγματικα σας λεω καποιες στιγμες ποναω παρα πολυ. 

TjCZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 54 λεπτά , Mantarini2018 είπε:

Γεια σας κορίτσια!

Woman88 ναι την Τετάρτη το μεσημέρι έχω ραντεβού, όσο για το νιπτ το ξέρω είναι μόνο για τις τρεις τρισωμιες που δείχνει η αυχενική αλλά διάβασα ότι δεν έχει ίδιο ποσοστό εγκυρότητας σε όλα, σε ένα δεν θυμάμαι ποιο είχε 82% , μακάρι να είχε το ίδιο αποτέλεσμα να μην μπαίναμε καν στην διαδικασία

Επίσης εγώ θα κάνω μοριακό που θα δω πολλά νοσήματα όχι μόνο τα πιο κλασικά και συνηθισμενα,

Σου είπε ότι θα σου πει και το φύλο ε;

Βάσω εγώ πήρα μαξιλάρι θηλασμού στην κόρη μου, πήρα το μακρύ όχι το πέταλο, το χρησιμοποιείς στην εγκυμοσύνη να βολεψεις την κοιλιά προς το τέλος που σε ζοριζει, μετά για τον θηλασμό, μετά όταν το μωρό ναι μεν κάθεται αλλά ακόμα πέφτει ποτέ τα πίσω το βάζεις στην μέση και το μαξιλάρι το αγκαλιάζει το μωρό και δεν πέφτει, εγώ το βολεύτηκα πολύ

Για τις ραγδαίες πιστεύω ότι αν είναι να βγάλεις ότι θες βάλε πάνω, έχει να κάνει με το δέρμα της καθεμιάς, δεν λέω βέβαια να μην βάλει τίποτα καμία άσε που θέλει ενυδάτωση γιατί όταν μεγαλώνει η κοιλιά έχει και πολύ φαγούρα, κι εγώ έβαζα αμυγδαλελαιο, και η μουστελα φοβερή εταιρεία αν και δεν έχω δοκιμάσει το αντίστοιχο της προϊόν

Όσο για τα πονακια κι εγώ πιστεύω είναι φυσιολογικά ευτυχώς έχεις και υπέρηχο την Πέμπτη οπότε δεν θα σε φάει η αγωνια

Ναι και εγώ μοριακό έκανα αυτός τα δείχνει όλα!!!! 100 τοις εκατό αλλά μας είπε ότι το αποτέλεσμα που βγαίνει στην αρχή δεν αλλάζει. Μετά. Είναι πολύ σπάνιο. Γιατί τα πρώτα αποτελέσματα θέλουν 2 μέρες. Εμένα μεσολαβεί σκ για αυτό θα αργήσουν. Εγώ έβγαλα 2,3 αφθες. Δεν πλένω καλά τα δόντια μου γιατί δεν αντέχω την οδοντόκρεμα ούτε το στοματικό διάλυμα. Οπότε δεν ξέρω τι να κάνω. Μάλλον θα τα πλένω μόνο με νερό και την οδοντοβουρτσα. Σήμερα δοκίμασα στοματικό διάλυμα. Και αναγουλιασα. Οι εμετοι εμένα υποχώρησαν αλλά. Έχει. Μείνει αναγούλα και μπορεί πχ να βγάλω.... Σάλια.... Συγγνώμη για την αηδιαστική μου περιγραφή!!! 

Θα δεις όλα θα πάνε καλά!!!! Αφού θα την κάνεις Τετάρτη Παρασκευή λογικά θα έχεις τα αποτελέσματα!!!! Όλα καλά!!!! Στο τέλος σου λέει κιόλας αν είναι επαρκής η ποσότητα του υγρού που συλλεχθηκε. Και θα σου κάνουν και εξέταση αίματος ώστε σε περίπτωση που το. Έμβρυο είναι κορίτσι να μπορούν να ξεχωρίσουν το DNA το δικό σου και του εμβρυου. Επίσης αν είσαι Αρεζους αρνητικό Μετ θα πρέπει να πάρεις ανοσοσφαιρινη. Εγώ ευτυχώς είμαι Αρεζους θετικό! Ωχ γιατρός έγινα αλλάζω επάγγελμα χάχα! Όλα τα έχουμε μάθει λεπτομερώς πλέον! Μου είπε ο γιατρός μου ότι πλέον πολλές γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας κάνουν τροφοβλαστη μαζί με αυχενικη! Άσχετα με τα αποτελέσματα της αυχενικής! Μη φοβάσαι όλα καλά ένα τσίμπημα θα νιώσεις! Εγώ κρατούσα το χέρι του άντρα μου κόντεψα να του σπάσω το δάχτυλο χαχαχα

Καλημέρα κορίτσια μου! Πώς είστε;;; εγώ είμαι καλά! Σκέφτομαι ότι αύριο πάω για Αυχενική κ νιώθω ένα σφιξιμο στο στομάχι μου! Θα πεθάνω απ την αγωνία μου! Εν τω μεταξύ πρέπει να καθαρίσω το σπίτι σε λίγο κ βαριέμαι απίστευτα!!!! Θέλω να είναι οοοολη μέρα στον καναπέ!! Αλλά αυτό είναι πολυτέλεια με ένα 2χρονο!!!! Χιχιχιχιιχιχιχι!!! Α αγόρασα κι εγώ τζιν εγκυμοσύνης απ τα h&m. Απίστευτα βολικό! 

Καλημέρα κορίτσια!  Τι κάνετε;;

Μπέτυ με το καλό η αυχενική αύριο! Όλα θα ναι καλά θα δεις! Κάνε τα βασικά στο σπίτι και άσε το δίχρονο να αλωνιζει χαχα!

Woman88ασε κι εγώ τα έμαθα, ευτυχώς κι εγώ έχω 0+ οπότε δεν χρειάζεται ανοσοσφαιρίνη

Εντάξει το Βάλα στο μυαλό μου και είμαι προετοιμασμένη, απλά ας τελειώνει να μην σκέφτομαι τίποτα

Πρόβλημα αυτό με τα δόντια, εγώ τα πλένω αλλά αναγουλιαζω χωρίς εμετό, και μετά ο συνδυασμός της δικής μου γεύσης με την οδοντόκρεμα είναι χάλια αλλά δεν γίνεται να μην τα πλύνω κιόλας

Βάσω μην ανυσηχεις όλα καλά θα είναι, θα δεις το μπομπιρακι σου, πάντως πιστεύω οι πονοι σου θα φύγουν με το μαγνησιο

yk1yp3.png

Καλημερα κοριτσια κ απο μενα! @Betty90 με το καλο η αυχενικη σου αύριο! Καλή επιτυχία! ❤ οντως, κανε τα βασικά. Κ εμενα με πιανει τρομερη βαρεμάρα οταν ειναι να κανω δουλειες, ασε.

@Mantarini2018 σε ευχαριστώ πολυ, μακαρι να ειναι ολα καλα! Για ολες μας δηλαδή :wub:

8 ώρες πρίν, mairy2021 είπε:
On 10/10/2020 at 1:10 ΠΜ, Vaso11.4.11 είπε:

@Woman88καλα αποτελέσματα κουκλα μου!!! Εγώ κορίτσια δεν πηγα για υπέρηχο... Είπα δε θα ακουσω τις βλακείες του μυαλου μου!!! Πέμπτη αυχενικη!!! Δε σας διάβασα όλες... Είμαι λίγο κουρασμένη... 

Σας φιλω

Καλημερα Μαίρη μου! Πως είσαι σήμερα; μπραβο σου πάντως που κατάφερες κ το είδες ψύχραιμα! Η καλη ψυχολογια ειναι το Α και το Ω στην εγκυμοσύνη! Αντε κ εσυ αυχενικη αυτή την εβδομάδα. Με το καλο να τις κάνετε ολες, να έχετε σούπερ αποτελέσματα κ να μπορέσουμε ολες μαζι παρεα να χαρούμε τις εγκυμοσυνες μας :wub: αρκεί βέβαια να μην έχουμε κ τις αναγουλες μας χαχα :P

TjCZp2.png

Διαφημίσεις

@Betty90όλα θα πάνε τέλεια μην ανησυχείς καθόλου θα δεις το μπομπιρακι σου, καλή επιτυχία!!

@Vaso11.4.11ούτε εσύ να ανησυχείς για τους πόνους μεγαλώνει το μωράκι!!!!!

@Mantarini2018θα περάσει και θα δεις ότι δεν ήταν τίποτα. Εδώ μου είπε ο γιατρός το κάνουν όλο και πιο πολλές γυναίκες χωρίς καμία ένδειξη και ότι μάλιστα σε λίγα χρόνια μπορεί η εξέταση να γίνει και υποχρεωτική τρόπον τινά. Τη στιγμή που τελειώνετε σου λέει πχ ο κίνδυνος αποβολής εξαλείφθηκε μιας και δεν τραυματισαμε τίποτα... Το βλέπει από τον υπέρηχο που κάνει.. Εμένα μου έκανε 2 υπέρηχους 1 πριν, 1 μετά. Όλα θα πάνε καλά. Μη σκέφτεσαι τον πόνο απλά να είσαι χαλαρή. Και τώρα που το λεμε πρέπει αύριο να πάρω τηλ στο διαγνωστικό να μου δώσουν λογαριασμό να τους πληρώσω. Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα η ψυχή μου έχει φύγει από τη θέση της. Αλλά μωρέ κορίτσια που είναι το ρινικο οστό; και μικρή μυτούλα να χει ρινικο οστό δεν πρέπει να έχει; 

• Μου αρέσει 1

Just now, Woman88 είπε:

@Betty90όλα θα πάνε τέλεια μην ανησυχείς καθόλου θα δεις το μπομπιρακι σου, καλή επιτυχία!!

@Vaso11.4.11ούτε εσύ να ανησυχείς για τους πόνους μεγαλώνει το μωράκι!!!!!

@Mantarini2018θα περάσει και θα δεις ότι δεν ήταν τίποτα. Εδώ μου είπε ο γιατρός το κάνουν όλο και πιο πολλές γυναίκες χωρίς καμία ένδειξη και ότι μάλιστα σε λίγα χρόνια μπορεί η εξέταση να γίνει και υποχρεωτική τρόπον τινά. Τη στιγμή που τελειώνετε σου λέει πχ ο κίνδυνος αποβολής εξαλείφθηκε μιας και δεν τραυματισαμε τίποτα... Το βλέπει από τον υπέρηχο που κάνει.. Εμένα μου έκανε 2 υπέρηχους 1 πριν, 1 μετά. Όλα θα πάνε καλά. Μη σκέφτεσαι τον πόνο απλά να είσαι χαλαρή. Και τώρα που το λεμε πρέπει αύριο να πάρω τηλ στο διαγνωστικό να μου δώσουν λογαριασμό να τους πληρώσω. Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα η ψυχή μου έχει φύγει από τη θέση της. Αλλά μωρέ κορίτσια που είναι το ρινικο οστό; και μικρή μυτούλα να χει ρινικο οστό δεν πρέπει να έχει; 

Έχω διαβάσει περιπτώσεις που δεν είδαν ρινικο οστο στην αυχενικη κι όταν επανέλαβαν τον υπέρηχο μετά από 2 βδομάδες το είδαν μια χαρα!! Μην ανησυχείς καθόλου! Μακάρι αυτό να είναι η μοναδική δυσκολία π θα συναντήσεις στην εγκυμοσύνη! Υπάρχουν τόσα σοβαρα πρόβληματα!! Αυτό δεν είναι τπτ...ή θα έχει μικρή μυτούλα ή θα σχηματιστεί σε λίγο!!!

Just now, Betty90 είπε:

Έχω διαβάσει περιπτώσεις που δεν είδαν ρινικο οστο στην αυχενικη κι όταν επανέλαβαν τον υπέρηχο μετά από 2 βδομάδες το είδαν μια χαρα!! Μην ανησυχείς καθόλου! Μακάρι αυτό να είναι η μοναδική δυσκολία π θα συναντήσεις στην εγκυμοσύνη! Υπάρχουν τόσα σοβαρα πρόβληματα!! Αυτό δεν είναι τπτ...ή θα έχει μικρή μυτούλα ή θα σχηματιστεί σε λίγο!!!

Ναι αυτό μου είπε και ο γιατρός... Αν μου λέει είναι όλα καλά... Αν δεν δούμε Πάλι ρινικο οστό δε θα ασχοληθούμε καθόλου Κα να το βγάλεις από το μυαλό σου. Κάτι μου είπε για ασβεστοποιηση οτι μπορεί να μην έχει γίνει ακόμα. αλλά δεν κατάλαβα τι σημαίνει...μακάρι να ναι. Όλα καλα!!!! 

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, Vaso11.4.11 είπε:

Θα ρωτησω κ εγω τον γιατρο μ για κρεμα και θα σας πω. Αχ ελπιζω να φτιάξει αυτό το πράγμα με τη διατροφή μας. Δεν γίνεται πχ εγω να τρώω μονο γλυκα κ βλακειες. Πρέπει να βάλω κ άλλα πράγματα πιο υγιεινά. Αλλα με αυτό το στομαχι ειναι δυσκολο. Εμενα το τοστ δεν με τρελαίνει αλλα τουλαχιστον με χορταίνει κ δεν το κάνω εμετο.

Σε ευχαριστώ πολυ κοριτσι μου για τις πληροφορίες. Θα το ψαξω κ εγω για μαξιλαρι. Οσο για την κρέμα για ραγαδες θα ρωτησω κ τον γιατρο. Θεωρώ κ εγω οτι χρειάζεται κ γενικα κ για φαγουρα, ξηροδερμια κλπ. Ναι ευτυχως εχω υπερηχο γιατι εχω να το δω απτην αυχενικη, θα έχουν περάσει 3μισι βδομαδες μέχρι την Πεμπτη. Κ βασικα να δω κ για τους πονους που νιωθω οτι δεν είναι τπτ κ οτι ειναι φυσιολογικό. Γιατι πραγματικα σας λεω καποιες στιγμες ποναω παρα πολυ. 

Αγαπημένες να σας πω πως στο κατάστημα motherbaby δίνουν δωρεάν μαξιλάρι θηλασμού σε όποια έγκυο πάει στο κατάστημα τους με οποιαδήποτε αγορά..μπείτε κ στη σελίδα τους να δείτε..

Δε προμοταρω απλά αν μπορείτε να πάρετε κάτι δωρεάν γτ οχι;) γενικώς έχει οικονομικά πράγματα αυτό το μαγαζί..

• Μου αρέσει 2

Just now, Woman88 είπε:

Ναι αυτό μου είπε και ο γιατρός... Αν μου λέει είναι όλα καλά... Αν δεν δούμε Πάλι ρινικο οστό δε θα ασχοληθούμε καθόλου Κα να το βγάλεις από το μυαλό σου. Κάτι μου είπε για ασβεστοποιηση οτι μπορεί να μην έχει γίνει ακόμα. αλλά δεν κατάλαβα τι σημαίνει...μακάρι να ναι. Όλα καλα!!!! 

Νομίζω είναι ότι δεν έχουν ακόμη "σκληρύνει" για να το πω απλά τα κόκαλα..

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Νομίζω είναι ότι δεν έχουν ακόμη "σκληρύνει" για να το πω απλά τα κόκαλα..

Ναι κάτι τέτοιο κατάλαβα και εγώ.... Δεν ρώτησα και τον άντρα μου τον έχω ζαλίσει τον καημένο.. Χαχα

Γεια σας κορίτσια!! Πήγαμε βολτσιτσα γυρίσαμε και τώρα στρώνουμε χαλιά δηλ ο άντρας μου

Καθαρίσαμε μαζί εγώ τα ελαφριά έκανα μπαλκόνι και εκείνος σφουγγάρι ζει αλλά μου βρωμάει τόσο πολύ το απορρυπαντικό που βγήκα έξω... Εξού και το μπαλκόνι

Ρενεζ από τότε που ήμουν έγκυος στην κόρη μου το μαγαζί αυτό έχει αυτήν την προσφορά

Πλέον σαν δεύτερο μωρό τα χω όλα από το πρώτο πολύ λίγα πράγματα θα χρειαστώ όπως τσάντα για τα πράγματα του μωρού που σκέφτομαι να πάρω μια μεγάλη παιδική πλάτης μιας θα χω και κάτι της μεγάλης μαζί μου πάντα και καμιά αλλαξιερα που της αλλάξαμε τα φώτα στην κόρη μου και χρειάζομαι καινούργια

Μαίρη πραγματικά ποσες καταστροφές γεννάει το μυαλό μας και μας αγχωνει...όλα θα ναι καλά είμαι σίγουρη

Woman88 καλά κάνεις και τον ζαλίζεις τον άντρα σου! Αν επιτρέπεται τι ειδικότητα έχει; 

yk1yp3.png

Just now, Renez είπε:

Αγαπημένες να σας πω πως στο κατάστημα motherbaby δίνουν δωρεάν μαξιλάρι θηλασμού σε όποια έγκυο πάει στο κατάστημα τους με οποιαδήποτε αγορά..μπείτε κ στη σελίδα τους να δείτε..

Δε προμοταρω απλά αν μπορείτε να πάρετε κάτι δωρεάν γτ οχι;) γενικώς έχει οικονομικά πράγματα αυτό το μαγαζί..

Αχ ευχαριστούμε πάρα πολύ φιλη μας για την ενημέρωση! Θα το ψαξω σιγουρα! Πως είσαι εσυ με τον μπεμπουλη σου; ❤

TjCZp2.png

Just now, Mantarini2018 είπε:

Γεια σας κορίτσια!! Πήγαμε βολτσιτσα γυρίσαμε και τώρα στρώνουμε χαλιά δηλ ο άντρας μου

Καθαρίσαμε μαζί εγώ τα ελαφριά έκανα μπαλκόνι και εκείνος σφουγγάρι ζει αλλά μου βρωμάει τόσο πολύ το απορρυπαντικό που βγήκα έξω... Εξού και το μπαλκόνι

Ρενεζ από τότε που ήμουν έγκυος στην κόρη μου το μαγαζί αυτό έχει αυτήν την προσφορά

Πλέον σαν δεύτερο μωρό τα χω όλα από το πρώτο πολύ λίγα πράγματα θα χρειαστώ όπως τσάντα για τα πράγματα του μωρού που σκέφτομαι να πάρω μια μεγάλη παιδική πλάτης μιας θα χω και κάτι της μεγάλης μαζί μου πάντα και καμιά αλλαξιερα που της αλλάξαμε τα φώτα στην κόρη μου και χρειάζομαι καινούργια

Μαίρη πραγματικά ποσες καταστροφές γεννάει το μυαλό μας και μας αγχωνει...όλα θα ναι καλά είμαι σίγουρη

Woman88 καλά κάνεις και τον ζαλίζεις τον άντρα σου! Αν επιτρέπεται τι ειδικότητα έχει; 

Αχ τέλεια αφού τα χεις τα περισσότερα!!!! Δε θα χρειαστείς πολλά!!!! Καλά έκανες και πήγες βολτίτσα και εγώ ήθελα αλλά ξυπνάω ατσουμπαλες ώρες για την αντιβίωση και δεν κοιμάμαι καλά και ψιλό σέρνομαι.  Έχει φανταστική μέρα σήμερα! Έφαγα εν παγωτάκι σοκολάτα πολύ το ευχαριστήθηκα!!!! Έχω χάσει μισό κιλό ρε κορίτσια! Από τους εμετούς που είχα ίσως! 

Είναι γενικός χειρουργός.. Δηλαδή φέτος τελείωνει την ειδικότητα του και δίνει εξετάσεις σε λίγους μήνες... Τον έχω ζαλίσει όμως μωρέ και ξέρεις επειδή οι γιατροί γενικά καποιες φορές θεωρούν αυτονόητα πράγματα νομίζουν ότι είναι και γαι εμάς το ίδιο χάχα. 

Just now, Mantarini2018 είπε:

Μανταρινάκι μου τυχερη είσαι!! Κ εγώ αν πρώτα ο Θεός κάνουμε κ δεύτερο παιδάκι κάτι που με ανακουφίζει είναι πως θα τα έχουμε όλα πλέον από τον μπέμπη..με αυτή τη λογική τα πήραμε κ unisex σε χρώματα τα περισσότερα(καρότσι/κούνια κτλ..)

Χμμμ αυτή η τσάντα πλάτης/μωρού είναι σούπερ!! Κ εγώ ενώ έχω τσάντα του καροτσιου επειδή έχω πάρει κ μάρσιπο σκεφτόμουν πως μόνο μια πλάτης θα με βολεύε με αυτόν οπότε την έχω βάλει στις άμεσες αγορές μου!!  

Πως είσαι εσύ?

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Αχ ευχαριστούμε πάρα πολύ φιλη μας για την ενημέρωση! Θα το ψαξω σιγουρα! Πως είσαι εσυ με τον μπεμπουλη σου; ❤

Καλά Βάσω μου γλυκιά..

Είχαμε προχτές το πρώτο μας δύσκολο βράδυ με γκρίνια άνευ λόγου(φανερου τουλάχιστον) κ ξύπνημα ανά 1-1.5 ωρα:blink: αλλά οκ..στο πρόγραμμα ειναι κ αυτά όπως αρχίζω κ κατάλαβαινω..

Θέλουν τόση ηρεμία κ ζεν τα άτιμα γιατί κάθε ένταση μας την αφουγγραζονται!! 

Εσύ βλέπω είσαι κάπως καλύτερα ε..? Άντε μπαίνετε 5ο καλέ σιγά σιγά!!!!

Just now, Woman88 είπε:

Αχ τέλεια αφού τα χεις τα περισσότερα!!!! Δε θα χρειαστείς πολλά!!!! Καλά έκανες και πήγες βολτίτσα και εγώ ήθελα αλλά ξυπνάω ατσουμπαλες ώρες για την αντιβίωση και δεν κοιμάμαι καλά και ψιλό σέρνομαι.  Έχει φανταστική μέρα σήμερα! Έφαγα εν παγωτάκι σοκολάτα πολύ το ευχαριστήθηκα!!!! Έχω χάσει μισό κιλό ρε κορίτσια! Από τους εμετούς που είχα ίσως! 

Είναι γενικός χειρουργός.. Δηλαδή φέτος τελείωνει την ειδικότητα του και δίνει εξετάσεις σε λίγους μήνες... Τον έχω ζαλίσει όμως μωρέ και ξέρεις επειδή οι γιατροί γενικά καποιες φορές θεωρούν αυτονόητα πράγματα νομίζουν ότι είναι και γαι εμάς το ίδιο χάχα. 

Αυτό για τους γιατρούς ισχύει φίλη πάντως:P

Δε πειράζει του κάνεις κ τεστακια απροειδοποίητα εσύ να μη ξεχνιέται χαχαχα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...