Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Recommended Posts

Just now, Mantarini2018 είπε:

Γεια σας κορίτσια!! Τι κάνετε;;

Woman88 καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα!!! Μόλις συνέλθεις αν θες πες μας πως ήταν η εξέταση γιατί εμένα Μ αγχωνει και η διαδικασία

Όλα θα είναι καλά θα δεις!!

Μελίνα δεν είσαι καλύτερα; Εννοείται πως αν χρειαστεί και φάρμακα παίρνουμε , αν μπορούμε να τ αποφύγουμε ναι φυσικά, περαστικά και πάλι

Βάσω για να δούμε θα ζει διάφορα με το φυτικό;! Ελπίζω να υσηχασεις

Κι εγώ τρίτη μέρα σήμερα που είναι καλύτερα, έφαγα μεν πάλι μακαρόνια με κιμά αλλά βλέπω βελτίωση και στην μυρωδιά  πχ σήμερα η γειτονιά μύριζε ψάρια οκ όμως τα αντεχα άλλες φορές θα γυρνούσε το στομάχι μου

Και επίσης σήμερα έφαγα σοκολάτα!! Που ούτε φρούτο μπορούσα γιατί μου φαινόταν γλυκό!

Ελπίζω να μην ξαναεπιστρεψουν

Κι εμένα η κοιλιά φαίνεται λίγο αλλά ακόμα είμαι και πρησμένη

Μπέτυ και Μελίνα καλή επιτυχία στις αυχενικες!! Θα περάσουν οι μέρες γρήγορα και θα υσηχασετε κι εσείς

Woman88 τι ώρα έχεις ραντεβού;; 

Ρενεζ οκ βολικό μωρό τ αγοράκι σου! Όποτε μην αγχώνεσαι όλα καλά και όταν θα πας δουλειά

Σας ευχαριστώ πολύ όλες!!!! Εννοείται μόλις νιώσω καλά θα μπω να σας πω πως ήταν η εξέταση, μην ανησυχείς καθόλου. Εγώ περιςργως είμαι ήρεμη αν και έχω 2, 3 μέρες που έχω ρίξει πολύ κλάμα. θα είναι και ο άντρας μου μέσα στη. Εξέταση.... Το μόνο που με αγχώνει ειναι λιγάκι ο κίνδυνος της επιπλοκές και το αποτέλεσμα.... Όχι τόσο ο πόνος..... Δεν ξέρω γιατί ο γιατρουλης μου μου ειναι τόσο χαλαρός.... Εννοώ δεν τον φοβίζει κάτι; δεν ξέρω.... Κάποια στιγμή σκέφτηκα να μην κάνω τίποτα αλλά από την άλλη λέω δεν κ ω να ζω μέσα στην αγωνία..... 

Και εγώ Μακαρόνια θα φάω γιατί μου πε να φάω κάτι να μην έχω άδειο στομάχακι αλλά φοβάμαι μην ξεράσω κιόλας που θα πιέζει την κοιλιά... Μου είπε μόνο να μην φάω πράγματα που μπορεί να κάνουν πολύ δραστήριο το μωρό για να μην αρχίσει τις κολοτουμπες ίσως και δεν μπορεί να κατευθύνει την βελόνη... Οπότε θα φάω τώρα Μάκαρονια σκεγτα με τυράκι... Εμπιστεύομαι το μωρό μου.... Και ξέρω με χρειάζεται τώρα γιατί όσο να ναι ταράζεται και αυτό σου λέει τι κάνετε εδώ μέσα στο χώρο μου; χαχα σας λέω κάτι να γελάσουμε... Γιατί 2,3 μέρες από την αγωνία μου έκλαιγα.... 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσιααααα πηγα το μεσημέρι τουαλέτα κ ξαφνικά άκουσα ένα πλαφφ αλλα δεν κατάλαβα να είναι ξέρετε... Συγνώμη κιόλας.... Εεε από εκείνη την ώρα δε νιώθω αυτή την πιεση που ένιωθα όλες αυτές τις μέρες... Αν το πλαφ ήταν ο σάκος θα είχα έστω κ λίγο αίμα σωστά;;;είναι κ που γενικά δεν έχω πια συμπτώματα... Νιώθω μη έγκυος... 

Μέχρι την Πέμπτη που έχω αυχενικη τώρα, θα μου ρθει τρέλα.... 

oIf5p3.png

Woman88 εννοείται και το αποτέλεσμα κι εγώ το σκέφτομαι και τις επιπλοκές αλλά και την διαδικασία! Ευτυχώς δεν κρατάει πολύ! Όλα θα πάνε καλά

Κι εγώ στην θέση σου θα το έκανα ένα παραπάνω, εδώ χωρίς καμία ένδειξη πάω για λήψη για να μαι σιγουρη

Κι εγώ το σκέφτηκα αυτό με το φαγητό, λέω θα φάω ελαφριά και όχι γλυκά για να μην είναι πολύ δραστήριο και ζοριστει και ο γιατρός 

Περιμένουμε νεα!!

Μαίρη τι πλαφ ήταν αυτό; Δεν νομίζω ρε συ να ναι κάτι δεν θα είχες αίμα η κάτι; Πόνο; Αν ανυσηχεις πολύ πάρε τηλ τον γιατρό σου και πάνε για έναν γρήγορο υπερηχο

yk1yp3.png

Just now, Mantarini2018 είπε:

Woman88 εννοείται και το αποτέλεσμα κι εγώ το σκέφτομαι και τις επιπλοκές αλλά και την διαδικασία! Ευτυχώς δεν κρατάει πολύ! Όλα θα πάνε καλά

Κι εγώ στην θέση σου θα το έκανα ένα παραπάνω, εδώ χωρίς καμία ένδειξη πάω για λήψη για να μαι σιγουρη

Κι εγώ το σκέφτηκα αυτό με το φαγητό, λέω θα φάω ελαφριά και όχι γλυκά για να μην είναι πολύ δραστήριο και ζοριστει και ο γιατρός 

Περιμένουμε νεα!!

Μαίρη τι πλαφ ήταν αυτό; Δεν νομίζω ρε συ να ναι κάτι δεν θα είχες αίμα η κάτι; Πόνο; Αν ανυσηχεις πολύ πάρε τηλ τον γιατρό σου και πάνε για έναν γρήγορο υπερηχο

Ναι έφαγα μόλις ένα πιατάκι με Μακαρόνια μέχρι τις 8 θα έχω χωνέψει φαβατζομαι αν και τώρα ανακατεύομαι πολύ... Αν συνεχίσω να ανακατεύομαι θα κάμω έναν εμετό να ξαλάφρωσω....και εμένα ο γιατρός μου μου λέει επειδή τα αποτελέσματα είναι 99,5 τοις εκατό το έμβρυο να είναι υγιές κάνε τη nipt. Αλλά δε θα άντεχα 2 εβδομάδες του το πα και μου είπε σεβαστό. Απλά μου λέει η τροφοβλαστη σου δίνει το 100 τοις εκατό είναι η αλήθεια. Από κόστος πάνω κάτω το ίδιο είναι αλλά δε μας ενδιαφέρει καθόλου στην παρούσα φάση αυτό. 

@woman88 καλή επιτυχία γλυκιά μου! Πιστεύω πραγματικά ότι όλα είναι μια χαρά!!! Κι οτι τα αποτελέσματα θα βγουν όπως πρέπει!!Άντε να φύγει κι αυτό κ να ζήσεις την εγκυμοσύνη σου!!! 

Διαφημίσεις

Μαίρη τι πλαφ;;; μην ανησυχείς αν ητν κάτι θ έβλεπες αίμα... Στη λεκάνη δεν ειδες; τίποτα δεν είναι μην ανησυχείς!!!! 

Just now, Betty90 είπε:

@woman88 καλή επιτυχία γλυκιά μου! Πιστεύω πραγματικά ότι όλα είναι μια χαρά!!! Κι οτι τα αποτελέσματα θα βγουν όπως πρέπει!!Άντε να φύγει κι αυτό κ να ζήσεις την εγκυμοσύνη σου!!! 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Αμήν να ειναι όλα καλά!!!! Εν τω μεταξυ δεν ξέρω γιατί 3 γιατροί και ο άντρας μου δεν ανησυχουν όπως εγώ.... Σκέφτομαι μηοως το κάνουν για να νιώσω καλά και εγώ 

Just now, Woman88 είπε:

Ναι έφαγα μόλις ένα πιατάκι με Μακαρόνια μέχρι τις 8 θα έχω χωνέψει φαβατζομαι αν και τώρα ανακατεύομαι πολύ... Αν συνεχίσω να ανακατεύομαι θα κάμω έναν εμετό να ξαλάφρωσω....και εμένα ο γιατρός μου μου λέει επειδή τα αποτελέσματα είναι 99,5 τοις εκατό το έμβρυο να είναι υγιές κάνε τη nipt. Αλλά δε θα άντεχα 2 εβδομάδες του το πα και μου είπε σεβαστό. Απλά μου λέει η τροφοβλαστη σου δίνει το 100 τοις εκατό είναι η αλήθεια. Από κόστος πάνω κάτω το ίδιο είναι αλλά δε μας ενδιαφέρει καθόλου στην παρούσα φάση αυτό. 

Ελπίζω να μην κάνεις εμετό!

Κι εγώ δεν θα άντεχα την αναμονή 

Εγώ θα κάνω το μοριακό που ναι πιο ακριβό αν δεν κάνω λάθος το νιπτ κοστίζει γύρω στα 400-500? Η απλή λήψη κοστίζει εδώ 660 και μοριακό 780

Να ναι όλα καλά και τα λεφτά έρχονται και φευγουν

Just now, Woman88 είπε:

Μαίρη τι πλαφ;;; μην ανησυχείς αν ητν κάτι θ έβλεπες αίμα... Στη λεκάνη δεν ειδες; τίποτα δεν είναι μην ανησυχείς!!!! 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Αμήν να ειναι όλα καλά!!!! Εν τω μεταξυ δεν ξέρω γιατί 3 γιατροί και ο άντρας μου δεν ανησυχουν όπως εγώ.... Σκέφτομαι μηοως το κάνουν για να νιώσω καλά και εγώ 

Και επειδή ξέρουν λόγω επαγγέλματος νομίζω και να μην μεταδώσουν το άγχος τους γιατί ο άντρας σου λογικά θα αγχώνεται και για σένα να σε φροντίζει  και να μην στεναχωριέσαι

yk1yp3.png

3 ώρες πρίν, mairy2021 είπε:

Κορίτσιααααα πηγα το μεσημέρι τουαλέτα κ ξαφνικά άκουσα ένα πλαφφ αλλα δεν κατάλαβα να είναι ξέρετε... Συγνώμη κιόλας.... Εεε από εκείνη την ώρα δε νιώθω αυτή την πιεση που ένιωθα όλες αυτές τις μέρες... Αν το πλαφ ήταν ο σάκος θα είχα έστω κ λίγο αίμα σωστά;;;είναι κ που γενικά δεν έχω πια συμπτώματα... Νιώθω μη έγκυος... 

Μέχρι την Πέμπτη που έχω αυχενικη τώρα, θα μου ρθει τρέλα.... 

Μαίρη πως εισαι; τι έγινε τελικά με αυτό το πλαφ που ελεγες;

@Woman88 ολα καλα κοριτσι μου; ❤

TjCZp2.png

Δεν είχα ουτε αίμα ουτε πονο... Έτσι μου έρχεται αυριο πρωι να πάω για έναν γρήγορο υπέρηχο να ηρεμησω... 

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Μαίρη πως εισαι; τι έγινε τελικά με αυτό το πλαφ που ελεγες;

@Woman88 ολα καλα κοριτσι μου; ❤

Τπτ δεν έγινε... Όπως έγραψα λέω αυριο πρωι να παω για υπερηχο

oIf5p3.png

Just now, mairy2021 είπε:

Δεν είχα ουτε αίμα ουτε πονο... Έτσι μου έρχεται αυριο πρωι να πάω για έναν γρήγορο υπέρηχο να ηρεμησω... 

Μπράβο αυτό είναι καλό, πάνε να σου φύγει εγώ θα πήγαινα θα εσκαγα αλλιώς

Woman88 εύχομαι όλα να πήγαν καλά! Ξεκουράσου και οπότε μπορείς πες μας τα νέα σου

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Just now, mairy2021 είπε:

Ωραια οποτε μια χαρα ακούγονται ολα! Πάντως κ εγω θα πήγαινα για υπερηχο για να ηρεμησω! 

TjCZp2.png

Καλημερα κοριτσια! Πως ειστε; 

@Woman88 πως πήγε χθες; ολα καλα; 

@mairy2021 τελικα πηγες για υπερηχο; νιωθεις καλυτερα;

Τα υπόλοιπα κοριτσια μας τι κανουν; πως ειναι; ❤ εγω εχω πονακια περιοδου αρκετά εντονα καποιες φορες.

TjCZp2.png

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Καλημερα κοριτσια! Πως ειστε; 

@Woman88 πως πήγε χθες; ολα καλα; 

@mairy2021 τελικα πηγες για υπερηχο; νιωθεις καλυτερα;

Τα υπόλοιπα κοριτσια μας τι κανουν; πως ειναι; ❤ εγω εχω πονακια περιοδου αρκετά εντονα καποιες φορες.

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!!! Είμαι καλά απλά δεν σας έγραψα γιατί χθες ήμουν λιγάκι ταλαιπωρημενη λόγω νυστας δηλαδή!!! Λοιπόν η εξέταση πήγε περίφημα!!! 

Αρχικά ο γιατρός μου έβαλε να δούμε το μωράκι το οποίο χοροπηδουσε εννοώ κουνιόταν πολύ έντονα, τεντωνονταν, έκανε κόλοτουνπες, τεντωνε χέρια πόδια απίστευτο θέαμα. Ακούσαμε καρδούλα. 

Μετα μου εξήγησε τι θα κάνουμε πολύ αναλυτικά δείχνοντας μου στον υπέρηχο μέχρι που θα μπει με τη βελόνη. Αφού μου τα είπε όλα αυτά μου έκανε ενεσουλα τοπική αναισθησία. Κι μετά μου έβαλε..... Την πιο μεγάλη και. Χοντρή βελονιτσα με την οποία πονεσα ΜΟΝΟ όταν πέρασε το μυομητριο. Μου εξήγησε ότι ο. Πλακούντα δενε χει νεύρα κι για αυτό όταν θα παίρνει το υλικό δε θα πονάει. Ωστόσο πονεσα στο σημείο που μου είπε ότι εδώ θα πονέσει λιγάκι επειδή το έβαλε με δύναμη ώστε να προσπεράσει τους νευρώνες. Κράτησε 5 λεπτά; υπερβολή θα ναι. Μετά συζητήσαμε αρκετή ώρα μου εξήγησε ότι κατά 99,5 τοις εκατό βσει ποσοστών το μωρό είναι υγιές απλά οφείλουμε να εξαλειψουμε το 0,5 τοις εκατό. Γενικά ήταν αισιόδοξος. Εντάξει μου είπε Θεός δεν είμαι επ ουδενί. Μου εξήγησε ότι η αυχενικη διαφανεια είναι απλά εξέταση ποσοστών και όχι διαγνωστική. Μετ μου είπε τι να προσέχω, μου έδωσε αντιβίωση για 5 μέρες. Και στο τέλος κάναμε πάλι υπέρηχο όπου και μου είπε ο κίνδυνος αποβολης αν στην αρχή ήταν 0,5 τοις εκατό τώρα έχει πέσει πάρα πολύ  γιατί όπως βλέπουμε στον υπέρηχο δεν τραυματισαμε  τίποτα. Τμδεν επηρεάστηκε καθόλου το έμβρυο δεν τρύπησε αμνιακό σάκο. Όπως στην αμνιοπαρακεντηση. Το μωρό μετά πάλι κουνιόταν σαν τρελό λες και. Έκανε γυμναστική. Μου είπε ότι είναι ψηλό Μωράκι βάσει μέτρησης. 

Χθες ήπια ντεπον οποτε εντάξει όταν έφυγε η αναισθησία λιγάκι πονεσα. Και τώρα νιώθω τραβήγματα λες και έχω κάνει κοιλιακούς κυριω όταν  περπατάω. Μου εξήγησε ότι αν είναι να συμβεί μια. Αποβολή θα συμβεί και ότι η ξάπλα δε βοηθάει τόσο. Απλά εγώ είμαι ξαπλωμένη γιατί νιώθω τραβήγματα όταν περπατάω. Λες και έχω κάνει 500 κοιλιακούς χάχα. 

Γενικά είμαι. Απόλυτα ικανοποιημένη από τη δεξιοτεχνία που το έκανε γιατί θέλει προσοχή μεγάλη. Ωστόσο πάνω από όλα με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και ειλικρινά τίποτα άλλο. 

Με συγχωρείτε για το κατεβατό. Αν θέλετε να με ρωτήσετε κάτι κυριςω εσύ @Mantarini2018που θα την κάνεις ευχαρίστως. Αποτελέσματα στο μέσο της εβδομάδας. Το πιο αγχωτικό αυτό είναι και αυτό με προβληματίζει. Α! Και του λέω αν πάνε όλα καλά και βγει καλή η εξέταση μου λέει αυτό σημαίνει ότι το ρινικο οστό απλά δεν έχει δημιουργηθεί ακόμα η ότι το μωράκι θα 3χει.μικρη μυτούλα. Τι να πω κορίτσια.... Ο Θεός μαζι μας... 

• Μου αρέσει 2

Just now, Woman88 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!!! Είμαι καλά απλά δεν σας έγραψα γιατί χθες ήμουν λιγάκι ταλαιπωρημενη λόγω νυστας δηλαδή!!! Λοιπόν η εξέταση πήγε περίφημα!!! 

Αρχικά ο γιατρός μου έβαλε να δούμε το μωράκι το οποίο χοροπηδουσε εννοώ κουνιόταν πολύ έντονα, τεντωνονταν, έκανε κόλοτουνπες, τεντωνε χέρια πόδια απίστευτο θέαμα. Ακούσαμε καρδούλα. 

Μετα μου εξήγησε τι θα κάνουμε πολύ αναλυτικά δείχνοντας μου στον υπέρηχο μέχρι που θα μπει με τη βελόνη. Αφού μου τα είπε όλα αυτά μου έκανε ενεσουλα τοπική αναισθησία. Κι μετά μου έβαλε..... Την πιο μεγάλη και. Χοντρή βελονιτσα με την οποία πονεσα ΜΟΝΟ όταν πέρασε το μυομητριο. Μου εξήγησε ότι ο. Πλακούντα δενε χει νεύρα κι για αυτό όταν θα παίρνει το υλικό δε θα πονάει. Ωστόσο πονεσα στο σημείο που μου είπε ότι εδώ θα πονέσει λιγάκι επειδή το έβαλε με δύναμη ώστε να προσπεράσει τους νευρώνες. Κράτησε 5 λεπτά; υπερβολή θα ναι. Μετά συζητήσαμε αρκετή ώρα μου εξήγησε ότι κατά 99,5 τοις εκατό βσει ποσοστών το μωρό είναι υγιές απλά οφείλουμε να εξαλειψουμε το 0,5 τοις εκατό. Γενικά ήταν αισιόδοξος. Εντάξει μου είπε Θεός δεν είμαι επ ουδενί. Μου εξήγησε ότι η αυχενικη διαφανεια είναι απλά εξέταση ποσοστών και όχι διαγνωστική. Μετ μου είπε τι να προσέχω, μου έδωσε αντιβίωση για 5 μέρες. Και στο τέλος κάναμε πάλι υπέρηχο όπου και μου είπε ο κίνδυνος αποβολης αν στην αρχή ήταν 0,5 τοις εκατό τώρα έχει πέσει πάρα πολύ  γιατί όπως βλέπουμε στον υπέρηχο δεν τραυματισαμε  τίποτα. Τμδεν επηρεάστηκε καθόλου το έμβρυο δεν τρύπησε αμνιακό σάκο. Όπως στην αμνιοπαρακεντηση. Το μωρό μετά πάλι κουνιόταν σαν τρελό λες και. Έκανε γυμναστική. Μου είπε ότι είναι ψηλό Μωράκι βάσει μέτρησης. 

Χθες ήπια ντεπον οποτε εντάξει όταν έφυγε η αναισθησία λιγάκι πονεσα. Και τώρα νιώθω τραβήγματα λες και έχω κάνει κοιλιακούς κυριω όταν  περπατάω. Μου εξήγησε ότι αν είναι να συμβεί μια. Αποβολή θα συμβεί και ότι η ξάπλα δε βοηθάει τόσο. Απλά εγώ είμαι ξαπλωμένη γιατί νιώθω τραβήγματα όταν περπατάω. Λες και έχω κάνει 500 κοιλιακούς χάχα. 

Γενικά είμαι. Απόλυτα ικανοποιημένη από τη δεξιοτεχνία που το έκανε γιατί θέλει προσοχή μεγάλη. Ωστόσο πάνω από όλα με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και ειλικρινά τίποτα άλλο. 

Με συγχωρείτε για το κατεβατό. Αν θέλετε να με ρωτήσετε κάτι κυριςω εσύ @Mantarini2018που θα την κάνεις ευχαρίστως. Αποτελέσματα στο μέσο της εβδομάδας. Το πιο αγχωτικό αυτό είναι και αυτό με προβληματίζει. Α! Και του λέω αν πάνε όλα καλά και βγει καλή η εξέταση μου λέει αυτό σημαίνει ότι το ρινικο οστό απλά δεν έχει δημιουργηθεί ακόμα η ότι το μωράκι θα 3χει.μικρη μυτούλα. Τι να πω κορίτσια.... Ο Θεός μαζι μας... 

Καλημέρα κορίτσια!!

Woman88 μπράβο!! Εύχομαι καλά αποτελέσματα!

Πωπω αγχώθηκα μπορώ να πω

Αλλά όπως λες κρατάει λίγο 

Καλά κάνεις και ξαπλώνεις δεν κάνει κακο, να σε ρωτήσω; Την ώρα που μπήκε η βελόνα δεν σφίχτηκες αντανακλαστικά ;; Εγώ σκέφτομαι ότι επειδή φοβάμαι θα σφιχτω και μην δυσκολευψω την κατάσταση

Για να δούμε...

Όποτε αποτελέσματα πότε θα χεις; Επειδή έπεσε και σκ λογικά από βδομάδα

Είδες το γλυκάκι σου πόσο ζωηρό ήταν;

Άντε από δω και πέρα θα χεις τα καλά αποτελέσματα και μια ανάλαφρη εγκυμοσύνη, να την ευχαριστηθεις

yk1yp3.png

Καλημέρα κι από εμένα κορίτσια! @Woman88 καλά αποτελέσματα εύχομαι! Πόσο όμορφο συναίσθημα που είδες το μωράκι σου να είναι τόσο ζωηρό στην κοιλίτσα σου!! Έλιωσα!! 

Εγώ κορίτσια μόλις έλαβα τα αποτελέσματα των αιματολογικων που είχα κάνει για την αντιβίωση. Τα έστειλα και στον παθολόγο και στη γυναικολόγο και περιμένω να μου πούνε για αντιβίωση. Αυτό που με προβλημάτισε πολύ είναι ότι ο σίδηρος μου έπεσε κι άλλο από την τελευταία φορά. Παίρνω 2 φορές τη μέρα εδώ κι ένα μήνα και πέφτει;; είναι δυνατόν;; λέτε γι' αυτό να εχω έντονες ζαλάδες; 

K25gp3.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...