Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Μήπως απλά είναι ακόμη πολύ μικρό κ δεν έχει ολοκληρωθεί ώστε να φαίνεται καλά..?:| δεν τον ρώτησες τον γιατρό..?

Ο γιατρός αυτό που μας είπε είναι ότι από μόνο του δε λέει κάτι. Συνήθως συνυπάρχουν 2 δείκτες και πάνω στον υπέρηχο ο ένας δείκτης δεν είναι κάτι. Ο άντρας μου που είναι του κλάδου της υγείας μου είπε μπορεί να μην έχει. Αβεστοποιηθει ακόμα. Ρε κοριτσια η μυτούλα φαίνεται ξεκάθαρα και είναι και διαφορετική αναλογα με τις λήψεις εννοω φαίνεται αλλού πιο μυτερουλα αλλού ποονστρογγυλουλα ... Σήμερα θα μιλήσουμε πάλι με το γιατρό να δούμε τι θα προτείνει και αυτός.... Απλά ο γυναικολόγος είχε πει ότι αν βγουν καλά τα αίματα να κάνω nipt όμως αυτή δεν έχει 100 τοςι εκατό αποτελέσματα και αργεί αρκετά να βγει. 

Τα ματάκια του ακόμα πχ δεν είχαν ολοκληρωθεί είχαν απόσταση μεταξύ τους ήταν λίγο τρομακτικό αυτό κοριτσια. Χαχα

Να ναι όλα καλά και να μην έχει ρινικο οστό; γίνεται αυτό; γίνεται θα μου πείτε ρητορικές ερωτήσεις κάνω κι εγώ 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Woman88 ποσών εβδομάδων εισαι;

Ο άντρας σου ίσως έχει δίκιο δεν έχω ιδέα

Πάντως συζητήστε και με τον γιατρό σου ώστε να κλείσεις εγκαίρως την λήψη μην περάσει ο χρόνος που γίνεται αυτή η εξέταση

Για νιπτ ξέρω για σύνδρομο ντάουν έχει ποσοστό εγκυρότητας 99% καθόλου κακό, αλλά καθυστερεί δύο βδομάδες

Εμένα ο γιατρός μου είπε ότι επειδή έχω παραπάνω κιλά ίσως καθυστερήσει περισσότερο τα αποτελέσματα οπότε ήταν κι αυτός ένας λόγος για να διαλέξω λήψη

Έχεις ηρεμήσει καθόλου;

yk1yp3.png

Just now, Mantarini2018 είπε:

Woman88 δεν ρώτησες τον γιατρό σου για το ρινικό οστό; Όμως φαντάζομαι είναι μικρό όχι ότι δεν υπάρχει

Μαίρη εγώ είμαι 38  

Ρενεζ πως τα πάτε με τον μικρο;

Μόλις έφαγα φακές....ελπίζω

Πάντως από χθες σα να ναι λίγο καλύτερα , φοβάμαι και να το πω

Πολύ καλά δόξα τον Θεό!! 

Έχω επιλέξει να τον θηλάζω κάτι το οποίο με εξαντλεί καθώς μεχρι να εδραιωθεί που λένε ο θηλασμός (περίπου στους 2 μήνες) περνάει ωωωωωρες στο στήθος μπορεί κ 12 την ημέρα αλλά όπως είπα το έχω επιλέξει κ σε κάθε του γουλια είμαι ευτυχισμένη που ξέρω ότι του δίνω ο,τι καλύτερο μπορώ..ούτως ή άλλως για εκείνον είμαι σπίτι κ δεν δουλεύω τώρα..

Κατά τ αλλά πολύ σκατό φίλες χαχαχαχα

Εσεις πως είστε από συμπτώματα κτλ?? Έμαθε κάποια φύλλο?

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Πολύ καλά δόξα τον Θεό!! 

Έχω επιλέξει να τον θηλάζω κάτι το οποίο με εξαντλεί καθώς μεχρι να εδραιωθεί που λένε ο θηλασμός (περίπου στους 2 μήνες) περνάει ωωωωωρες στο στήθος μπορεί κ 12 την ημέρα αλλά όπως είπα το έχω επιλέξει κ σε κάθε του γουλια είμαι ευτυχισμένη που ξέρω ότι του δίνω ο,τι καλύτερο μπορώ..ούτως ή άλλως για εκείνον είμαι σπίτι κ δεν δουλεύω τώρα..

Μπράβο ρενεζ!!

Όσο για τον θηλασμό άσε ξέρω.... Θηλαζα επί 2,5 χρόνια...μιλάμε το βυζί σφεντόνα αλλά αξιζει!

Η εδραίωση του θηλασμού δεν είναι στο δίμηνο, μπορεί να ναι και νωρίτερα ακόμα και στις δύο εβδομάδες απλά δεν σταθεροποιείται γιατί το μωρό είναι πολύ μικρό περνάει διάφορες φάσεις με πονακια με άλματα ανάπτυξης κτλ που δεν έχει στάνταρ ώρες φαγητου ώστε να προσαρμοστεί πλήρως το στήθος

Μη μασάς δώσε και σώσε!!!

Και το σκατό όντως στην αρχή χαμός μετά είναι οκ! 

• Χαχα 1

yk1yp3.png

Just now, Renez είπε:

Πολύ καλά δόξα τον Θεό!! 

Χαχαχα φιλη μας ειναι υπέροχο αυτό που ζεις κ ας έχει πολύ σκατο χαχαχα τι τυχερη που εισαι! Κ εγω ανυπομονω να ρθει η στιγμή που θα το έχω στο σπιτι μαζί μου! 

Εγω έχω πολυ αναγουλα ακομα! Ειδικά αυτή τη στιγμή έχω παρα πολυ κ φοβαμαι μην βγαλω τα μακαρονια. Γενικα ακομα δεν μπορω να πω ότι περναω καλα χαχα 

Την άλλη Πέμπτη εχω υπερηχο! Λογικά θα μαθουμε κ φυλλο! ❤

Just now, Woman88 είπε:

Ο γιατρός αυτό που μας είπε είναι ότι από μόνο του δε λέει κάτι. Συνήθως συνυπάρχουν 2 δείκτες και πάνω στον υπέρηχο ο ένας δείκτης δεν είναι κάτι. Ο άντρας μου που είναι του κλάδου της υγείας μου είπε μπορεί να μην έχει. Αβεστοποιηθει ακόμα. Ρε κοριτσια η μυτούλα φαίνεται ξεκάθαρα και είναι και διαφορετική αναλογα με τις λήψεις εννοω φαίνεται αλλού πιο μυτερουλα αλλού ποονστρογγυλουλα ... Σήμερα θα μιλήσουμε πάλι με το γιατρό να δούμε τι θα προτείνει και αυτός.... Απλά ο γυναικολόγος είχε πει ότι αν βγουν καλά τα αίματα να κάνω nipt όμως αυτή δεν έχει 100 τοςι εκατό αποτελέσματα και αργεί αρκετά να βγει. 

Τα ματάκια του ακόμα πχ δεν είχαν ολοκληρωθεί είχαν απόσταση μεταξύ τους ήταν λίγο τρομακτικό αυτό κοριτσια. Χαχα

Να ναι όλα καλά και να μην έχει ρινικο οστό; γίνεται αυτό; γίνεται θα μου πείτε ρητορικές ερωτήσεις κάνω κι εγώ 

Κοριτσι μου εγω δεν εχω ιδεα από αυτά για αυτο δεν ξερω τι να σου πω. Παρά μονο να εμπιστευεις τους γιατρούς κ να κάνεις οτι σου προτείνουν αρκεί να το θες κ εσυ με τον αντρα σ. Εάν θέλετε να κάνει λήψη για να σιγουρευτείτε τοτε να κάνετε. Από κ πέρα μαλλον ισχύει αυτό που λεει κ ο αντρας σ οτι ςπειδη ειναι μικρούλη ακομα δεν φαίνεται το ρινικο οστο. 

TjCZp2.png

Διαφημίσεις

Αχ ρε Βάσω! Τι τυραννία αυτή η αναγουλα

Υπομονή, δεν μπορεί θα περάσει

Εγώ σήμερα καλύτερα αλλά φοβάμαι και να το πω, ελπίζω επειδή κοντεύω να τελειώσω και το α τρίμηνο ότι ίσως αραιώνουν οι κακές μέρες και σιγά σιγά να τελειώσουν, θα δούμε

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταια

yk1yp3.png

Woman88 ποσών εβδομάδων εισαι;

Ο άντρας σου ίσως έχει δίκιο δεν έχω ιδέα

Πάντως συζητήστε και με τον γιατρό σου ώστε να κλείσεις εγκαίρως την λήψη μην περάσει ο χρόνος που γίνεται αυτή η εξέταση

Για νιπτ ξέρω για σύνδρομο ντάουν έχει ποσοστό εγκυρότητας 99% καθόλου κακό, αλλά καθυστερεί δύο βδομάδες

Εμένα ο γιατρός μου είπε ότι επειδή έχω παραπάνω κιλά ίσως καθυστερήσει περισσότερο τα αποτελέσματα οπότε ήταν κι αυτός ένας λόγος για να διαλέξω λήψη

Έχεις ηρεμήσει καθόλου;

Νιπτ κάνουν σε διάφορα κέντρα. Εγώ σε 6-7 μέρες είχα αποτελέσματα. Για σύνδρομο down έχει πολύ καλό ποσοστό. Αν θυμάμαι καλά 99,8%

Just now, valentina23 είπε:

Νιπτ κάνουν σε διάφορα κέντρα. Εγώ σε 6-7 μέρες είχα αποτελέσματα. Για σύνδρομο down έχει πολύ καλό ποσοστό. Αν θυμάμαι καλά 99,8%

Ναι απλά εννοούσα μην περάσουν οι μέρες και δεν μπορεί να κάνει λήψη και της πούνε  ότι άργησε! Πάντως γρήγορα πήρες αποτελέσματα, εμένα μου είπε δύο βδομάδες και για μένα μπορεί να το κάνω 12η εβδομαδα και να δω αποτελέσματα 18 η 19 εβδομάδων και είπα όχι, δεν ξέρω γιατί τέτοια αποκλιση

yk1yp3.png

Ναι απλά εννοούσα μην περάσουν οι μέρες και δεν μπορεί να κάνει λήψη και της πούνε  ότι άργησε! Πάντως γρήγορα πήρες αποτελέσματα, εμένα μου είπε δύο βδομάδες και για μένα μπορεί να το κάνω 12η εβδομαδα και να δω αποτελέσματα 18 η 19 εβδομάδων και είπα όχι, δεν ξέρω γιατί τέτοια αποκλιση

Όντως και μένα 10 μέρες μου είχαν πει και ήρθαν πολύ νωρίτερα.. :?Παίζει ρόλο και το κέντρο πάντως. Εγώ έκανα αυτή που πάει Αμερικη

Μπράβο ρενεζ!!

Όσο για τον θηλασμό άσε ξέρω.... Θηλαζα επί 2,5 χρόνια...μιλάμε το βυζί σφεντόνα αλλά αξιζει!

Η εδραίωση του θηλασμού δεν είναι στο δίμηνο, μπορεί να ναι και νωρίτερα ακόμα και στις δύο εβδομάδες απλά δεν σταθεροποιείται γιατί το μωρό είναι πολύ μικρό περνάει διάφορες φάσεις με πονακια με άλματα ανάπτυξης κτλ που δεν έχει στάνταρ ώρες φαγητου ώστε να προσαρμοστεί πλήρως το στήθος

Μη μασάς δώσε και σώσε!!!

Και το σκατό όντως στην αρχή χαμός μετά είναι οκ! 

Αχχχ το έχεις ζήσει φίλη ε??

Τι να τα κάνουμε,χαλάλι τους όλα!! Μέχρι κ τον 3ο εγώ εδώ θα είμαι για εκείνον να με ξεζουμιζει όσο θέλει!! Πόσο είναι τώρα το άλλο σου παιδάκι δε θυμάμαι αν είχες πει..

Διαφημίσεις

Αχ ρε Βάσω! Τι τυραννία αυτή η αναγουλα

Υπομονή, δεν μπορεί θα περάσει

Εγώ σήμερα καλύτερα αλλά φοβάμαι και να το πω, ελπίζω επειδή κοντεύω να τελειώσω και το α τρίμηνο ότι ίσως αραιώνουν οι κακές μέρες και σιγά σιγά να τελειώσουν, θα δούμε

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταια

Κοριτσι μου κ εγω πλεον ετσι ειμαι. Αν τύχει κ νιωσω καλα μια μερα φοβαμαι οχι μονο να το πω, ακόμη κ να το πιστεψω γιατι καθε φορα γυρνάω παλι στα ίδια. Σε 2 βδομαδες θα μπω στον 5ο μηνα κ εγω ακομα παιδεύομαι με αναγουλες. Πραγματικά εχω ψιλοχασει τις ελπίδες μου οτι θα περασει. Πιστεύω πλεον οτι ετσι θα με παει μέχρι το τελος :(

TjCZp2.png

Just now, Renez είπε:

Αχχχ το έχεις ζήσει φίλη ε??

Τι να τα κάνουμε,χαλάλι τους όλα!! Μέχρι κ τον 3ο εγώ εδώ θα είμαι για εκείνον να με ξεζουμιζει όσο θέλει!! Πόσο είναι τώρα το άλλο σου παιδάκι δε θυμάμαι αν είχες πει..

Ρενεζ η μικρή μου είναι 5 , της άρεζε τόσο πολύ το Τζίτζι που δύσκολα το κόψαμε , βέβαια ήταν μεγάλη και απαιτούσε

Θα πας δουλειά ε;; Κοίτα τα μωρά προσαρμόζονται με τα ωράρια τα δικά μας, όμως σίγουρα θα θέλει να αφήσεις γεύματα γιατί θα ναι πολύ μικρός, ξεκινα σιγά σιγά να κάνεις τράπεζα γάλακτος, αλλά να του δίνεις και που και που με μπιμπερο γιατι αν συνηθίσει μόνο στήθος μετά δεν θα δέχεται μπιμπερο και θα τρελαθείτε που δεν θα μπορεί να τρώει

Βάσω μου πραγματικά κράτησαν πολύ τα συμπτώματα σου, ελπίζω να μην τα χεις μέχρι το τέλος και να χαρείς την εγκυμοσύνη σου

Κάποιες λένε μέχρι τον 5ο τυρανιοντουσαν αλλά συνήθως στην 14η εβδομάδα σταματάνε στις περισσότερες

Όπως και να χει υπομονή θα κάνουμε, χαλάλι τους

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

yk1yp3.png

Εγώ έχω χαθεί... Τι εβδομάδα κάνατε την αυχενικη;;;εσυ wonan88 τι εβδομάδα την έκανες;

Woman88 το λέω μήπως την έκανες στην αρχή... Λένε δηλ 12-14 εβδομάδες;δε θυμάμαι.. Κ μήπως για αυτό δεν ειδατε

oIf5p3.png

Just now, mairy2021 είπε:

Εγώ έχω χαθεί... Τι εβδομάδα κάνατε την αυχενικη;;;εσυ wonan88 τι εβδομάδα την έκανες;

Woman88 το λέω μήπως την έκανες στην αρχή... Λένε δηλ 12-14 εβδομάδες;δε θυμάμαι.. Κ μήπως για αυτό δεν ειδατε

Ελα κορίτσι μου. Καλησπέρα σε όλες!!!! Την έκανα 12 και 3. Ο γιατρός μου σήμερα ειπε οτι προτείνει nipt απλά λέει το μεγαλύτερο μειονέκτημα ότι θέλει 15 μέρες σίγουρα για να βγει το αποτελέσμα. Οπότε όταν του είπαμε ότι δε γίνεται να μας φάει το άγχος τόσες μέρες είπε τότε ας κάνω τροφοβλαστη γιατί έχει κι εγκυρότητα 100 τοις εκατό και βγαίνει σε 2 μέρες τα πρώτα αποτελέσματα.

Ήταν αισιόδοξος πάντως μου λέει το ρινικο οστό δεν Μς λέει κάτι οκ. Ήταν χάλαρος πως να το πω. Μου είπε για τροφοβλαστη να πάω στο πιο έμπειρο χέρι και θα πάω σε αυτόν που έκανα την αυχενικη γενικά από ότι έχουμε ακούσει είναι ένας από τους καλύτερους. Και. Λόγω του άντρα μου φαντάζομαι δε θα μας έλεγε μπαρούφες. Μίλησε και με τον άντρα μου του είπε και αυτουνού προτείνω nipt aλλα επειδή θα την φάει τοα χγος και είναι κρίμα 2 εβδομάδες Ν είναι μέσα στο άγχος πηγαίνετε να κάνετε τροφοβλαστη. Έτσι θα πάω αύριο βραδάκι στο ιατρείο του εμβρυολογου για να κάνω την εξέταση. Μας είπε ότι σε ένα έμπειρο χέρι το ποσοστό αποβολής μειώνεται κατά πάρα πολυυυυυ και ότι μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει κάτι σε κάποια από τις ασθενείς. Και ξέρω 2 που έκαναν σε αυτόν και μου είπαν πολύ καλά λόγια. Είδε και όλη την έκθεση της αυχενικής και λέει παιδιά όλα είναι φυσιολογικα εντάξει έπεσε το ποσοστό λόγω του ρινικου αλλιώς θα ήταν στο πολυτα φυσιολογικό. Τι να πω!!!!! Αυτά από εμένα! 

@Renezόσο για το φύλο εμένα μου είπε κατά 65 τοις εκατό έχω κοριτσακι!!!! Το θέμα είναι να είναι υγιές!!!!! 

• Μου αρέσει 1

Ρενεζ η μικρή μου είναι 5 , της άρεζε τόσο πολύ το Τζίτζι που δύσκολα το κόψαμε , βέβαια ήταν μεγάλη και απαιτούσε

Θα πας δουλειά ε;; Κοίτα τα μωρά προσαρμόζονται με τα ωράρια τα δικά μας, όμως σίγουρα θα θέλει να αφήσεις γεύματα γιατί θα ναι πολύ μικρός, ξεκινα σιγά σιγά να κάνεις τράπεζα γάλακτος, αλλά να του δίνεις και που και που με μπιμπερο γιατι αν συνηθίσει μόνο στήθος μετά δεν θα δέχεται μπιμπερο και θα τρελαθείτε που δεν θα μπορεί να τρώει

Βάσω μου πραγματικά κράτησαν πολύ τα συμπτώματα σου, ελπίζω να μην τα χεις μέχρι το τέλος και να χαρείς την εγκυμοσύνη σου

Κάποιες λένε μέχρι τον 5ο τυρανιοντουσαν αλλά συνήθως στην 14η εβδομάδα σταματάνε στις περισσότερες

Όπως και να χει υπομονή θα κάνουμε, χαλάλι τους

Ο δικός μου έχει μάθει σε όλα..κ μπιμπερο κ ζυζι κ πιπίλα.. προτιμά σίγουρα το ζυζι με αγκαλίτσα αλλά κ τα άλλα τα δέχεται γτ ειχαν πληγωθεί οι θήλες μου τη 4η μέρα κ νοίκιασα θηλαστρο κ για 3 ημέρες έπινε δικό μου μεν με μπιμπερο δε..τώρα που επουλωθηκαν τον εχω ξανά μόνο ζυζι 4 μέρες κ το πήρε αμέσως ευτυχώς..οπότε για σύγχιση δε φοβάμαι..απλά να προλάβω να κάνω τράπεζα αλλιώς θα του κανω μικτή..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...