Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Recommended Posts

Just now, melina26 είπε:

Είναι καμία από Θεσσαλονίκη να μου συστήσει κάποιο κέντρο για Αυχενική; έκανα το λάθος και τους πήρα τηλέφωνο εχθές να τους ενημερώσω ότι περιμένω αποτελέσματα covid , τους πήρα ξανά σήμερα να πω ότι είναι αρνητικό και μου βάζουν το ραντεβού για την άλλη Πέμπτη! Θα σκάσω εγώ μέχρι την άλλη Πέμπτη! Θα ρωτήσω και τη γιατρό μου φυσικά για κάποιο άλλο κέντρο.. Σήμερα πολύ καλύτερα, ούτε πυρετό, ο βήχας υποχωρεί. 

Περαστικά σου κορίτσι μου!!!! Να προσέχεις!!!! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Woman88 είπε:

Δηλαδή κορίτσια η pap a πρέπει να είναι χαμηλή και η χοριακη υψηλή; πως πάνε αυτά; σας ζάλισα συγγνώμη. 

Δεν ξέρω ο γιατρός μου γτ ήταν τόσο χαλαρός χθες. Μόλις του το πα χαμογέλασε και μου λέει αυτό από μόνο του δεν μου λέει κάτι. 

Άκουσα περίπτωση που κάτι έβρισκαν στο. Μωρό στον φλεβωδη πόρο και έδιναν στη γυναίκα ποσοστό 1 προς 6. Κι τελικά έκανε τροφοβλαστη και δεν ήταν τίποτα. Σε γυναίκα ενός συναδέλφου του άντρα μου. 

Ο εμβρυολογος είπε θα μου στείλει όλη την έκθεση στο Ι μέιλ. 

Καλά έχετε καταλάβει ότι είμαι αγχωμένη. Απλά με τρελαίνει λίγο το ότι ειναι όλα τα άλλα είναι άψογα. 

Αχ κορίτσι μου τι να σου πω κι εγώ.. Ξέρω πάντως ότι είναι πιθανότητες. Η χωριακη έχω ακούσει πρέπει να είναι μέχρι 2 και η papp a κάπου εκεί όχι κάτω από 0,5 mom. Τα βάζουν όλα σε μια εφαρμογή και σου βγάζει το αποτέλεσμα. Τις πιθανότητες δηλαδή για κάθε σύνδρομο. Ηρέμησε και περίμενε τα επίσημα αποτελέσματα. Καταλαβαίνω το άγχος σου πίστεψε με. Και γω είχα πέσει να πεθανω:P. Κακώς απ ότι κατάλαβα μετά. 

Just now, valentina23 είπε:

Αχ κορίτσι μου τι να σου πω κι εγώ.. Ξέρω πάντως ότι είναι πιθανότητες. Η χωριακη έχω ακούσει πρέπει να είναι μέχρι 2 και η papp a κάπου εκεί όχι κάτω από 0,5 mom. Τα βάζουν όλα σε μια εφαρμογή και σου βγάζει το αποτέλεσμα. Τις πιθανότητες δηλαδή για κάθε σύνδρομο. Ηρέμησε και περίμενε τα επίσημα αποτελέσματα. Καταλαβαίνω το άγχος σου πίστεψε με. Και γω είχα πέσει να πεθανω:P. Κακώς απ ότι κατάλαβα μετά. 

Εκτός από τους αριθμούς  σου γράφει πχ δίπλα πιθανό κτλ; 

Just now, Woman88 είπε:

Εκτός από τους αριθμούς  σου γράφει πχ δίπλα πιθανό κτλ; 

Στο συμπέρασμα γράφει υψηλός κίνδυνος για σύνδρομο down 1/193.παντως μην το σκέφτεσαι. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Πότε θα πάρεις τα αποτελέσματα; 

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια και πάλι!

Μελίνα εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη, εγώ έκλεισα στον Αθανασιάδη , κέντρο Αγίας Σοφιάς , προγεννητικός έλεγχος αν θες σου δίνω και τηλ

Για μένα Αθανασιάδης και ψαρά είναι οι τοπ της πόλης!

Αν θες επιπλέον πληροφορίες πες μου

Εγώ θα κάνω λήψη στον Αθανασιάδη

yk1yp3.png

πρίν από 48 λεπτά , Mantarini2018 είπε:

Γεια σας κορίτσια και πάλι!

Μελίνα εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη, εγώ έκλεισα στον Αθανασιάδη , κέντρο Αγίας Σοφιάς , προγεννητικός έλεγχος αν θες σου δίνω και τηλ

Για μένα Αθανασιάδης και ψαρά είναι οι τοπ της πόλης!

Αν θες επιπλέον πληροφορίες πες μου

Εγώ θα κάνω λήψη στον Αθανασιάδη

Μίλησα με τη γιατρό μου και μου είπε να κάνω υπομονή μια εβδομάδα καλύτερα λόγω της κατάστασης με τον ιό. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες πάντως! Έχω να δω το μωρό 3 εβδομάδες, με την άλλη εβδομάδα κλείνω μήνα! Σας το λέω εγώ από άγχος θα πάω! @Woman88 έχουμε νέα;;

K25gp3.png 

Just now, melina26 είπε:

Μίλησα με τη γιατρό μου και μου είπε να κάνω υπομονή μια εβδομάδα καλύτερα λόγω της κατάστασης με τον ιό. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες πάντως! Έχω να δω το μωρό 3 εβδομάδες, με την άλλη εβδομάδα κλείνω μήνα! Σας το λέω εγώ από άγχος θα πάω! @Woman88 έχουμε νέα;;

Μελινακι μου κ εγω εχω να δω το μωρο από την αυχενικη που ειχα να το δω 3 εβδομαδες κ τωρα εχω υπερηχο ξανα την αλλη Πέμπτη οπότε σύνολο παλι 3 εβδομαδες χωρίς να το δω. Ετσι θα πηγαίνει θ εγκυμοσύνη. Απλώς αργοτερα θα έχουμε τις κλωτσιτσες τους που θα νιώθουμε κ θα ηρεμούμε. Τωρα επειδή δεν νιωθουμε ακομα κατι για αυτο αγχωνόμαστε όταν μεσολαβεί τοσο μεγαλο διάστημα. Τουλάχιστον εχουμε τα συμπτωματα οσες έχουν.

@Woman88 κοριτσι μου βγήκαν οι εξετασεις;

• Μου αρέσει 1

TjCZp2.png

Γεια σας κορίτσια!

Όντως κι εγώ θυμάμαι στην κόρη μου να σκάω και να μετράω αντίστροφα τις μέρες να πάω να δω το μωρό μου! Μετά που άρχισα να νιώθω κινήσεις ήμουν πιο χαλαρή

Τώρα πάλι το περιμένω αλλά όχι όπως το πρωτο ίσως επειδή κάτι κάνω όλη μέρα και με την μικρή και απασχολείται το μυαλό, αλλά το χαιρηκα τόσο πολύ χθες που το είδα, και ήταν πολύ ζωηρό! 

Μελίνα ίσως έχει δίκιο η γιατρός σου τώρα τελευταία στιγμή μην κλείνεις άλλου την εξέταση, μια βδομάδα είναι θα περάσει!

• Μου αρέσει 1

yk1yp3.png

Ακόμα δεν έχω νεότερα κορίτσια.... Μου είπε απόψε η αύριο πρωί θα μου τα στείλουν.... Ελπίζω σήμερα.... Απλά σήμερα η εξέταση αίματος θα μου δείξει αν θα κμω nippt η τροφοβλαστη. Αυτό θα μου δείξει. Από ότι μου είπε κι. Ο άντρας μου κι. Ο γυναικολόγος μου. 

Διαφημίσεις

Just now, Woman88 είπε:

Ακόμα δεν έχω νεότερα κορίτσια.... Μου είπε απόψε η αύριο πρωί θα μου τα στείλουν.... Ελπίζω σήμερα.... Απλά σήμερα η εξέταση αίματος θα μου δείξει αν θα κμω nippt η τροφοβλαστη. Αυτό θα μου δείξει. Από ότι μου είπε κι. Ο άντρας μου κι. Ο γυναικολόγος μου. 

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!! Όλα θα πάνε καλά θα δεις

Εγώ επειδή πλέον βγαίνει στον υπερηχο κανονικά οι εβδομάδες άλλαξε και η ημερομηνία της λήψης

Έχω 14 του μήνα δηλ την άλλη Τετάρτη!

yk1yp3.png

καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!! Μαγειρεύω γεμιστα για αύριο και κάνω διάλειμμα κουράστηκα τόσο πολύ λες και έσκαβα.. Που να το πω κ ποιος να με πιστέψει Χαχαχα 

@Woman88 σου στέλνω θετική ενεργεία!! :wub:

vZbwp3.png

Just now, Woman88 είπε:

Καλα αποτελεσματα να εχεις κοριτσακι μου! Όταν μάθεις πες μας ❤

Just now, Marilo είπε:

καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!! Μαγειρεύω γεμιστα για αύριο και κάνω διάλειμμα κουράστηκα τόσο πολύ λες και έσκαβα.. Που να το πω κ ποιος να με πιστέψει Χαχαχα 

@Woman88 σου στέλνω θετική ενεργεία!! :wub:

Αχ κ εγω λιμπιστηκα γεμιστά από μια πρωινή εκπομπή που είδα. Αυτο ειναι το κακό του να μην δουλευεις κ να "αναγκαζεσαι" να βλέπεις πρωινές εκπομπές χαχα.

Τα παρήγγειλα στη πεθερα μου γιατι εγω δεν εχω ξανα φτιάξει γεμιστά. Βεβαια θα το δοκιμάσω αλλα οχι αυτη τη περιοδο. Με ξανα επιασε λιγο αυτο που βαριέμαι κ δεν ξερω τι να κανω ολη μερα κ δεν έχω όρεξη. Ορμονες! 

Just now, Mantarini2018 είπε:

Γεια σας κορίτσια!

Όντως κι εγώ θυμάμαι στην κόρη μου να σκάω και να μετράω αντίστροφα τις μέρες να πάω να δω το μωρό μου! Μετά που άρχισα να νιώθω κινήσεις ήμουν πιο χαλαρή

Τώρα πάλι το περιμένω αλλά όχι όπως το πρωτο ίσως επειδή κάτι κάνω όλη μέρα και με την μικρή και απασχολείται το μυαλό, αλλά το χαιρηκα τόσο πολύ χθες που το είδα, και ήταν πολύ ζωηρό! 

Μελίνα ίσως έχει δίκιο η γιατρός σου τώρα τελευταία στιγμή μην κλείνεις άλλου την εξέταση, μια βδομάδα είναι θα περάσει!

Τι ωραια που εχεις το ζουζουνακι σου να σου κρατάει παρέα! Φαντάζομαι βεβαια την κούραση αλλά ειναι γλυκιά κουραση! ❤

Κοριτσια έχει Τιτανικό στα σταρ! Θα πλανταξω στο κλάμα, το εχω που το έχω ευκολα, με τον τιτανικό κ ολας θα χρειαστώ πολλά χαρτομάντιλα!

• Μου αρέσει 1

TjCZp2.png

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Καλα αποτελεσματα να εχεις κοριτσακι μου! Όταν μάθεις πες μας ❤

Αχ κ εγω λιμπιστηκα γεμιστά από μια πρωινή εκπομπή που είδα. Αυτο ειναι το κακό του να μην δουλευεις κ να "αναγκαζεσαι" να βλέπεις πρωινές εκπομπές χαχα.

Τα παρήγγειλα στη πεθερα μου γιατι εγω δεν εχω ξανα φτιάξει γεμιστά. Βεβαια θα το δοκιμάσω αλλα οχι αυτη τη περιοδο. Με ξανα επιασε λιγο αυτο που βαριέμαι κ δεν ξερω τι να κανω ολη μερα κ δεν έχω όρεξη. Ορμονες! 

Τι ωραια που εχεις το ζουζουνακι σου να σου κρατάει παρέα! Φαντάζομαι βεβαια την κούραση αλλά ειναι γλυκιά κουραση! ❤

Κοριτσια έχει Τιτανικό στα σταρ! Θα πλανταξω στο κλάμα, το εχω που το έχω ευκολα, με τον τιτανικό κ ολας θα χρειαστώ πολλά χαρτομάντιλα!

Ναι το κορίτσι μου!! Δεν με κουράζει καθόλου, είναι και μεγάλη πια τα περισσότερα τα κάνει μόνη της

Ναι κι εγώ αυτό βλέπω, αν αντέξω να το δω όλο γιατί κάθε βράδυ με παίρνει ο ύπνος στον καναπε

yk1yp3.png

Just now, Mantarini2018 είπε:

Ναι το κορίτσι μου!! Δεν με κουράζει καθόλου, είναι και μεγάλη πια τα περισσότερα τα κάνει μόνη της

Ναι κι εγώ αυτό βλέπω, αν αντέξω να το δω όλο γιατί κάθε βράδυ με παίρνει ο ύπνος στον καναπε

Το γλυκουλι μωρε! Να την χαίρεσαι ❤ ναι η αλήθεια είναι κ εγω δεν ξερω αν θα αντεξω. Κρατάει κ πολυ ωρα. Αν κ κοιμαμαι αργα αλλα καπου εκει στις 12μισι, 1 με παιρνει ο υπνος συνηθως βλέποντας βιντεακια.

TjCZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...