Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Recommended Posts

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Κοριτσι μου περαστικα σου! Κάποια ίωση θα ειναι λογικα! Θέλει πολυ προσοχή η αληθεια ειναι! Κ εγω θα πρέπει να κόψω τις πολλές επαφες με τους φίλους μας. Οι 2 δουλεύουν σε νοσοκομειο, η μια κανει μαθηματα σε παιδακια, χαμος.. 

Μπραβοοο τι ωραια! Εσύ ποτε εχεις αυχενικη;

Βάσω μου δεν θα κάνω αυχενικη θα κάνω κατευθείαν ληψη τροφοβλάστης στις 21 του μήνα

Απ' ότι μου είπαν ισως  κάνουμε πρώτα την αυχενική και θα προχωρήσουμε στην ληψη ανάλογα τι θα πει ο γιατρός, πάντως την επόμενη μέρα θα χω αποτελέσματα

Ευχαριστώ πολύ!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Mantarini2018 είπε:

Βάσω μου δεν θα κάνω αυχενικη θα κάνω κατευθείαν ληψη τροφοβλάστης στις 21 του μήνα

Απ' ότι μου είπαν ισως  κάνουμε πρώτα την αυχενική και θα προχωρήσουμε στην ληψη ανάλογα τι θα πει ο γιατρός, πάντως την επόμενη μέρα θα χω αποτελέσματα

Ευχαριστώ πολύ!!

Α ναι κοριτσι μου σωστά! Το είχα ξεχάσει! Γενικα να ξέρετε δεν συγκρατώ! Έχω θέμα με την μνήμη μου χαχα 

Καλη επιτυχια να εχεις ευχομαι! Να σου πανε ολα τελεια! 

TjCZp2.png

Κορίτσια δόξα τω Θεό είναι αρνητικό!! Ας ανεβάσω τώρα και λίγο πυρετό, ελπίζω να μην πατήσω 38! Θέλουν πολλή προσοχή οιεπαφές μας όντως, το σκέφτομαι σοβαρά να σταματήσω και να κλειστώ στο σπίτι!! Το δείγμα από τη μύτη, αλλά δεν είναι τραγικό όπως το παρουσιάζουν.. εύχομαι τα καλύτερα σε όλα τα κορίτσια! 

• Μου αρέσει 1

K25gp3.png 

Just now, melina26 είπε:

Κορίτσια δόξα τω Θεό είναι αρνητικό!! Ας ανεβάσω τώρα και λίγο πυρετό, ελπίζω να μην πατήσω 38! Θέλουν πολλή προσοχή οιεπαφές μας όντως, το σκέφτομαι σοβαρά να σταματήσω και να κλειστώ στο σπίτι!! Το δείγμα από τη μύτη, αλλά δεν είναι τραγικό όπως το παρουσιάζουν.. εύχομαι τα καλύτερα σε όλα τα κορίτσια! 

Ευτυχως Μελινα μου! Παλι καλα! Οποτε τωρα θα πας σε παθολόγο να δεις τι είναι; 

Με τι ασχολείσαι, θύμισε μου;

TjCZp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , melina26 είπε:

Πήγα έκανα το τεστ τελικά.  Περιμένω αύριο τα αποτελέσματα! Μόλις έβαλα θερμόμετρο και αρχίζω να ανεβάζω 37.1 προς το παρόν! Θα κλειστώ στο σπίτι για τους υπόλοιπους 6 μήνες. Θα σταματήσω και τα ιδιαίτερα, φοβάμαι πολύ! Λέτε να εχω τον ιό και να μη μπορέσω να πάω μεθαύριο για την Αυχενική;; σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται άραγε;

Μελίνα περαστικά σου. Να προσέχεις τις ιώσεις μάσκα παντού και πλύσιμο χεράκια καλά. 

@Mantarini2018συγχαρητηρια για το μπέμπακι σου!!!! Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου και που ρώτησες τον γιατρό σου. Αυτό μου είπαν και εμένα ένα ;γυναικολόγος, ένας εμβρυολογος και μια γενετίστρια.... Μου είπαν ότι ακόμα και τα αίματα να μην βγουν πολύ καλά δε σημαίνει ότι η nipt η η τροφοβλαστη θα δείξει κΤ.και ότι από μόνο του το ρινικο δε λέει τπτ. Η μέτρηση μηριαιο οστου και γναθου ητν φυσιολογικά ρε κορίτσια... Για αυτό κοντεύω ν α τρελαθώ γιατί ο εμβρυολογος έλεγε φυσιολογικό αυτό το ένα το άλλο.... Και οι μετρήσεις είναι καλές...

Άρα λέτε το ρινικο από μόνο του δεν είναι δείκτης; ναι αλλά δε θα εχιε κόκαλο το μωράκι στη μύτη; 

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!! @Woman88 δεν έχω γνώση, αλλά κάπου διάβασα ( ίσως κι εδώ μέσα) ότι μπορεί απλά να έχει μικρή μυτούλα το μωράκι σου και γι' αυτό το λόγο να μη φάνηκε κάτι. Μην αναλώνεσαι σε δεύτερες σκέψεις, το ξέρω ότι δε βοηθάει που το λέμε εμείς εδώ. Θετική ενέργεια και σκέψη, εξάλλου οι αιματολογικές σου δε βγήκαν ακόμη. Πίστη και αγάπη και όλα καλά θα πάνε!

K25gp3.png 

πρίν από 56 λεπτά , melina26 είπε:

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!! @Woman88 δεν έχω γνώση, αλλά κάπου διάβασα ( ίσως κι εδώ μέσα) ότι μπορεί απλά να έχει μικρή μυτούλα το μωράκι σου και γι' αυτό το λόγο να μη φάνηκε κάτι. Μην αναλώνεσαι σε δεύτερες σκέψεις, το ξέρω ότι δε βοηθάει που το λέμε εμείς εδώ. Θετική ενέργεια και σκέψη, εξάλλου οι αιματολογικές σου δε βγήκαν ακόμη. Πίστη και αγάπη και όλα καλά θα πάνε!

Καλημέρα κορίτσι μου... Μακάρι να ναι έτσι... Βέβαια ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου έχουμε τις πλέον γαλλικές μυτουλες για να πούμε ότι θα χει μικρή μυτούλα... Θα προσπαθήσω να σκεφτώ θετικά.... Το μόνο θετικό ήταν ότι το είδα και ότι όλα τα υπόλοιπα ήταν απόλυτα φυσιολογικα, στομάχι, εγκέφαλος, μηριαιο, άκρα τα πάντα.... Και μυτούλα είδαμε απλά χωρίς ρινικο οστό.... Δεν το έβλεπε... Όλα τα είδαμε... Και. Μου είπε όλα φυσιολογικά και η αυχενικη φυσιολογικη.. Μου είπε μετά που μιλήσαμε θα υπήρχε και άλλο ένα εύρημα στον υπέρηχο στον φλεβωδη πόρο κάπου.... Στο νινί όλα αυτά ήταν φυσιολογικά... Μόνο αυτό βρέθηκε 

• Μου αρέσει 1

Just now, Woman88 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου... Μακάρι να ναι έτσι... Βέβαια ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου έχουμε τις πλέον γαλλικές μυτουλες για να πούμε ότι θα χει μικρή μυτούλα... Θα προσπαθήσω να σκεφτώ θετικά.... Το μόνο θετικό ήταν ότι το είδα και ότι όλα τα υπόλοιπα ήταν απόλυτα φυσιολογικα, στομάχι, εγκέφαλος, μηριαιο, άκρα τα πάντα.... Και μυτούλα είδαμε απλά χωρίς ρινικο οστό.... Δεν το έβλεπε... Όλα τα είδαμε... Και. Μου είπε όλα φυσιολογικά και η αυχενικη φυσιολογικη.. Μου είπε μετά που μιλήσαμε θα υπήρχε και άλλο ένα εύρημα στον υπέρηχο στον φλεβωδη πόρο κάπου.... Στο νινί όλα αυτά ήταν φυσιολογικά... Μόνο αυτό βρέθηκε 

Τα χαρακτηριστικά πάνε 7 γενιές! Μπορεί να πάρει τη μύτη από καποιον/α συγγενή που είχε όντως μυτούλα κι εσείς δε το γνωρίζετε! Φαντάζομαι σήμερα βγαίνουν οι αιματολογικές σου ε; 

K25gp3.png 

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε;;

Μελίνα πως είσαι σήμερα;

Woman88 πως είσαι κορίτσι μου;; Εγώ νομίζω πως πρέπει να ηρεμήσεις και επειδή σε νιώθω πολύ αγχωμενη κάνε νιπτ να Σάι σιγουρη, ο άντρας σου τι λέει; Είναι και του κλάδου και ίσως ξεκαθαρίσει την εικόνα, πότε βγαίνουν οι εξετάσεις αίματος;; Μπας και λίγο υσηχασεις

Μελίνα κι εγώ αυτό είπα, γιατί είπε η αδερφή της ότι έχει μικρή μύτη

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Ο άντρας μου χθες μίλησε με τους γιατρούς και με μια γενετίστρια του είπαν και οι 3 ότι από μόνο του σαν χαρακτηριστικό δεν είναι κάτι... Και ότι θα έπρεπε να συνυπάρχει και κάτι άλλο... Είναι αισιόδοξος και μου λέει ότι δε θα συμβαίνει τίποτα γιατί μίλησε από κοντά με τιυς γιατρούς.... Απλά φαβατζομαι ότι για να έδειξε απουσία ρινικο οστου θα βγουν αντίστοιχες και οι αιματολογικες Ε; γενικά τι ποσοστό θεωρείται καλό γιατί θα μου τα στείλει με e mail μην πάθω κανεν εγκεφαλικό χαχαχα. 

Woman88 γενικά όσο μεγαλύτερο το ποσοστό τόσο καλύτερα αλλά συγκρίνεις και τις εξετάσεις αίματος με την αυχενική, έχεις αποτελέσματα βάση υπερήχου και μετρήσεων και βάση ηλικίας,  ας πούμε βλέπεις το χαρτί της αυχενικής και λέει background risk που είναι το ποσοστό σου για να έχει το μωρό σου τις τρισωμιες με την σειρά βάση ηλικίας σου τα ποσοστά ενώ το adjusted risk είναι το ποσοστό βάση μετρήσεων της εξέτασης

Τα συγκρίνουν κιόλας αυτά μεταξύ τους και ανάλογα το ποσοστό σου δίνουν το οκ ότι είναι πολύ σπάνιο η ότι είναι πιο πιθανο

Αφού σε τρώει γιατί όμως δεν κάνεις την εξέταση νιπτ που δεν είναι και επεμβατική και δεν έχεις καν ποσοστό αποβολής ώστε να ηρεμήσεις;

Μπορεί να μην συμβαίνει τίποτα που οκ είναι το πιο πιθανό εφόσον στο λένε όλοι αλλά πάντα υπάρχει έστω μια πιθανότητα εφόσον αγχώνεσαι καντην να υσηχασεις, συγνώμη κιόλας που στο λέω έτσι δεν θέλω να σ αγχωσω απλά σε βλέπω αναστατωμένη πολυ

yk1yp3.png

Just now, Woman88 είπε:

Ο άντρας μου χθες μίλησε με τους γιατρούς και με μια γενετίστρια του είπαν και οι 3 ότι από μόνο του σαν χαρακτηριστικό δεν είναι κάτι... Και ότι θα έπρεπε να συνυπάρχει και κάτι άλλο... Είναι αισιόδοξος και μου λέει ότι δε θα συμβαίνει τίποτα γιατί μίλησε από κοντά με τιυς γιατρούς.... Απλά φαβατζομαι ότι για να έδειξε απουσία ρινικο οστου θα βγουν αντίστοιχες και οι αιματολογικες Ε; γενικά τι ποσοστό θεωρείται καλό γιατί θα μου τα στείλει με e mail μην πάθω κανεν εγκεφαλικό χαχαχα. 

Κορίτσι μου γλυκό καλημέρα!! Θα σου έχει πρώτα τα στατιστικά αποτελέσματα και από κάτω ακριβώς τα τροποποιημενα. Εσύ θα κοιτάξεις τα τροποποιημενα. Όλα καλά θα είναι αλλά λόγω ρινικο μπορεί να ναι λίγο χαμηλό. Μην σε ανυσηχησει.επισης παίζει ρόλο και η ηλικία. Εγώ είμαι 37 και το στατιστικό μου ήταν 1/230 αν θυμάμαι καλά το τροποποιημενα βγήκε 1/193 γιατί ήταν υψηλή η χωριακη 2,9 mom.  Οπωτε όπως καταλαβαίνεις ένας δείκτης να μην βγει καλά σου κατεβάζει το ποσοστό.. Χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι.. 

Δηλαδή κορίτσια η pap a πρέπει να είναι χαμηλή και η χοριακη υψηλή; πως πάνε αυτά; σας ζάλισα συγγνώμη. 

Δεν ξέρω ο γιατρός μου γτ ήταν τόσο χαλαρός χθες. Μόλις του το πα χαμογέλασε και μου λέει αυτό από μόνο του δεν μου λέει κάτι. 

Άκουσα περίπτωση που κάτι έβρισκαν στο. Μωρό στον φλεβωδη πόρο και έδιναν στη γυναίκα ποσοστό 1 προς 6. Κι τελικά έκανε τροφοβλαστη και δεν ήταν τίποτα. Σε γυναίκα ενός συναδέλφου του άντρα μου. 

Ο εμβρυολογος είπε θα μου στείλει όλη την έκθεση στο Ι μέιλ. 

Καλά έχετε καταλάβει ότι είμαι αγχωμένη. Απλά με τρελαίνει λίγο το ότι ειναι όλα τα άλλα είναι άψογα. 

Είναι καμία από Θεσσαλονίκη να μου συστήσει κάποιο κέντρο για Αυχενική; έκανα το λάθος και τους πήρα τηλέφωνο εχθές να τους ενημερώσω ότι περιμένω αποτελέσματα covid , τους πήρα ξανά σήμερα να πω ότι είναι αρνητικό και μου βάζουν το ραντεβού για την άλλη Πέμπτη! Θα σκάσω εγώ μέχρι την άλλη Πέμπτη! Θα ρωτήσω και τη γιατρό μου φυσικά για κάποιο άλλο κέντρο.. Σήμερα πολύ καλύτερα, ούτε πυρετό, ο βήχας υποχωρεί. 

• Μου αρέσει 1

K25gp3.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...