Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Recommended Posts

Just now, Betty90 είπε:

8 ώρες πρίν, Aressana είπε:

Καλημέρα σε όλες κοριτσάκια μου!!!! Πως είστε; δεν ξέρω ειλικρινά τι. Κάνω και πάτησα παράθεση μόνο σε εσάς τις 2 κορίτσια χάχα μη με παρεξηγείτε δεν το έχω μάθει ακόμα. Πλήρως!!! 

Πως είστε; βλέπω έχετε το δίλημμα ιδιωτικό δημόσιο Ε; 

Εγώ σήμερα μπήκα στην 12η εβδομάδα!!!! 

Λιμπιζομαι ένα καφεδάκι ένα ελληνικό βρε παιδί μου μια. Γουλιά αλλά νομιΩ με το στομάχακι μου έτσι θα με κάνει χειρότερα αλλά αναζητώ τρόπο να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά στη δουλειά αχαχαχαχα!!

Κατά τα άλλα πως είστε; διαβάζω και τις περιπέτειες οσως περάσατε και λυπάμαι πολύ όμως σημασία έχει ότι πήγαν όλα καλά!!!!!! 

Εγώ μετράω αντίστροφα σαν τους φανταρους για την αυχενικη αχαχα!!!! 

Σας στέλνω τα φιλιά μου!!!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Mantarini2018 είπε:

Καλημέρα!! 

Vaso αντε να σαι καλύτερα, καλά αποτελέσματα! 

Betty90 ο τοκετός ήταν σούπερ και για μένα, πήγα με πρόκληση με τον δικό μου γιατρό στο ιδιωτικό, η μαία της βάρδιας ασχολούνταν μόνο με μένα και με βοήθησε πάρα πολύ και ήταν ανθρώπινη, γενικά για μένα είναι μοναδική και μαγική εμπειρία ο τοκετός  και ο πόνος φεύγει από το μυαλό αμέσως, μετά μας παίρνουν τα μυαλά τα μωράκια μας 

Έτσι ακριβώς!!! Κι εγώ με πρόκληση κι ο τοκετός μια μαγεία!!! Ανυπομονώ να το ξαναζήσω!! 

Just now, Woman88 είπε:

Καλημέρα σε όλες κοριτσάκια μου!!!! Πως είστε; δεν ξέρω ειλικρινά τι. Κάνω και πάτησα παράθεση μόνο σε εσάς τις 2 κορίτσια χάχα μη με παρεξηγείτε δεν το έχω μάθει ακόμα. Πλήρως!!! 

Πως είστε; βλέπω έχετε το δίλημμα ιδιωτικό δημόσιο Ε; 

Εγώ σήμερα μπήκα στην 12η εβδομάδα!!!! 

Λιμπιζομαι ένα καφεδάκι ένα ελληνικό βρε παιδί μου μια. Γουλιά αλλά νομιΩ με το στομάχακι μου έτσι θα με κάνει χειρότερα αλλά αναζητώ τρόπο να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά στη δουλειά αχαχαχαχα!!

Κατά τα άλλα πως είστε; διαβάζω και τις περιπέτειες οσως περάσατε και λυπάμαι πολύ όμως σημασία έχει ότι πήγαν όλα καλά!!!!!! 

Εγώ μετράω αντίστροφα σαν τους φανταρους για την αυχενικη αχαχα!!!! 

Σας στέλνω τα φιλιά μου!!!!! 

Άντε να μας πεις κι εσύ τα χαρμόσυνα νέα της αυχενικής να παίρνουμε κι εμείς θάρρος!!! Ε πιες μια γουλιτσα!! Λες να σ ανακατεψει;;;; εγώ μείωσα πολύ τα μαθήματα μου...Κρατησα μόνο 3 ώρες την ημέρα...κι αυτές με το ζόρι πάω!!!.χιχιχιχιιχιχιχι 

@Betty90 να σε ρωτήσω όταν λες με πρόκληση εννοείς ότι ήθελες να γεννήσεις φυσιολογικα περίμενες περίμενες και τπτ κ πηγές και σου έσπασε τα νερά ο γιατρός?

Επίσης το ότι λες ότι ο τοκετος ήταν μαγεία και ανυπομονεις να το ξανάζήσεις να ξέρεις πως μας  δίνεις πολύ κουράγιο! Πες μας 2 λόγια για την δική σου εμπειρία να προσέξουμε κάτι συγκεκριμένο για να το ζήσουμε (μακάρι) κι εμείς έτσι? 

vZbwp3.png

Just now, Marilo είπε:

@Betty90 να σε ρωτήσω όταν λες με πρόκληση εννοείς ότι ήθελες να γεννήσεις φυσιολογικα περίμενες περίμενες και τπτ κ πηγές και σου έσπασε τα νερά ο γιατρός?

Επίσης το ότι λες ότι ο τοκετος ήταν μαγεία και ανυπομονεις να το ξανάζήσεις να ξέρεις πως μας  δίνεις πολύ κουράγιο! Πες μας 2 λόγια για την δική σου εμπειρία να προσέξουμε κάτι συγκεκριμένο για να το ζήσουμε (μακάρι) κι εμείς έτσι? 

Mario κι εγώ πήγα με πρόκληση διότι δεν είχα καμία συσπαση και γενικά καμία ένδειξη τοκετού, γενικά η πρόκληση δεν είναι ότι καλύτερο, σου βάζουν κολπικά και με όρο φάρμακο ώστε να αρχίσουν οι πόνοι γέννας, με πρόκληση οι πόνοι είναι αφόρητο ενώ όταν έρχονται μόνοι τους έχεις χρόνο να πάρεις μια ανάσα και να τους διαχειριστεις διαφορετικά, παρόλα αυτά να ναι καλά η επισκληριδιος που οκ επίσης δεν είμαι υπέρ αλλά αν δεν ήταν κι αυτή δεν ξέρω τι θα κάνα, μετά δεν πονάς και είσαι αλλιώς κατά την διάρκεια του τοκετού, κατά τ άλλα η γέννα για μένα είναι μαγική εμπειρία δεν ξέρω πως να το περιγράψω είναι τόσο δυνατά τα συναισθήματα, να βλέπεις να βγαίνει το μωρό σου από μέσα σου και εκείνη η πρώτη ματιά και αγκαλιά, ξεχνάς τα πάντα!! 

• Μου αρέσει 2

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Και εγώ στη πρώτη με πρόκληση. Πληρούσα τις προδιαγραφές είχα ήδη 3 διαστολή  1 2 βδομάδες  και με βάλε  με ραντεβού. Μ έσπασαν εκεί τα νερά , μ έκαναν τεχνητούς πόνους . Επισκληριδιος κομπλέ και γέννησα  άνετα στις 2 ώρες !  Δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου !  

1 ώρα πρίν, Betty90 είπε:

Έτσι ακριβώς!!! Κι εγώ με πρόκληση κι ο τοκετός μια μαγεία!!! Ανυπομονώ να το ξαναζήσω!! 

Άντε να μας πεις κι εσύ τα χαρμόσυνα νέα της αυχενικής να παίρνουμε κι εμείς θάρρος!!! Ε πιες μια γουλιτσα!! Λες να σ ανακατεψει;;;; εγώ μείωσα πολύ τα μαθήματα μου...Κρατησα μόνο 3 ώρες την ημέρα...κι αυτές με το ζόρι πάω!!!.χιχιχιχιιχιχιχι 

Αχ κούκλα μου!!! Και εγώ σήμερα είχα 6 ώρες αλλά έκανα μόνο τις 3!!! Αισθάνομαι ότι μπορώ ν ανγαλω μέχρι 3 ώρες όχι παραπανω.... Θα κάνω την αυχενικη αν είναι όλα καλά που το εύχομαι θα τους πω ξεκινήστε να ψάχνετε καθηγήτρια. Και να βρείτε σύντομα χαχαχα. Μια. Μαθήτρια είχε πυρετό της λέω δεν ξαναερδομαι διαδικτυακά και μόνο!!!!! Ευτυχώς δεν ειχαμε έρθει σε απαφη δεν είχαμε ξεκινήσει. 

Κορίτσια μουσήμερα ζυγιστηκα είμαι 12 εβδομάδα και έχω να σα ςπω ότι έχω βάλει 3 κιλά!!!!! Πολλά δεν είναι για τις εβδομάδες που είμαι; βέβαια δε ζυγιστηκα πρωί! Ας μας κατατοπισουν οι πιο έμπειρες της παρέας! 

Just now, Woman88 είπε:

Αχ κούκλα μου!!! Και εγώ σήμερα είχα 6 ώρες αλλά έκανα μόνο τις 3!!! Αισθάνομαι ότι μπορώ ν ανγαλω μέχρι 3 ώρες όχι παραπανω.... Θα κάνω την αυχενικη αν είναι όλα καλά που το εύχομαι θα τους πω ξεκινήστε να ψάχνετε καθηγήτρια. Και να βρείτε σύντομα χαχαχα. Μια. Μαθήτρια είχε πυρετό της λέω δεν ξαναερδομαι διαδικτυακά και μόνο!!!!! Ευτυχώς δεν ειχαμε έρθει σε απαφη δεν είχαμε ξεκινήσει. 

Κορίτσια μουσήμερα ζυγιστηκα είμαι 12 εβδομάδα και έχω να σα ςπω ότι έχω βάλει 3 κιλά!!!!! Πολλά δεν είναι για τις εβδομάδες που είμαι; βέβαια δε ζυγιστηκα πρωί! Ας μας κατατοπισουν οι πιο έμπειρες της παρέας! 

Εγώ σήμερα μπήκα στην 11η και έβαλα ήδη 2 κιλά! Το ανέφερα κι εχθές αυτό και αναρωτιέμαι κι εγώ αν είναι πολλά, λίγα ή φυσιολογικά! Απ' όσο έχω διαβάσει στο διαδίκτυο ή σε βιβλία το πρώτο τρίμηνο ενδείκνυται μα βάλεις 2-3 κιλά. 

K25gp3.png 

Just now, melina26 είπε:

Εγώ σήμερα μπήκα στην 11η και έβαλα ήδη 2 κιλά! Το ανέφερα κι εχθές αυτό και αναρωτιέμαι κι εγώ αν είναι πολλά, λίγα ή φυσιολογικά! Απ' όσο έχω διαβάσει στο διαδίκτυο ή σε βιβλία το πρώτο τρίμηνο ενδείκνυται μα βάλεις 2-3 κιλά. 

Ναι κούκλα μου κάπου το είδα απλά μετά ήταν πολλά τα μηνύματα και δεν ήξερα σε ποιο να πρώτο σχολιάσω!! Τα είδα αργά!!!! Ναι αυτό διάβαζα και εγώ τώρα οπότε μάλλον καλά είμαστε κατακράτηση μήπως είναι; !ε να για κάτι τέτοιο μοιαζει γτ δεν τρώω και πολύ λόγω του στομάχου που αναγουλιαζομαι !! Άρα εσύ έκλεισες σήμερα την 10η εβδομάδα; τέλεια!!!!!! Όλα να μας πάνε καλά!!! 

Λιγουρευομαι τώρα μια lacta!!!!! Kai δενε χώ χαχαχα

Ενώ δνε τα θελα τ γλυκά πριν σε φυσιολογικά πλαίσια κανένα Σάββατο κακία Κυριακή τώρα κάθε μέρα θέλω κάτι γλυκό.. Εστω και ένα κομματάκι σοκολάτα 

Just now, Woman88 είπε:

Ναι κούκλα μου κάπου το είδα απλά μετά ήταν πολλά τα μηνύματα και δεν ήξερα σε ποιο να πρώτο σχολιάσω!! Τα είδα αργά!!!! Ναι αυτό διάβαζα και εγώ τώρα οπότε μάλλον καλά είμαστε κατακράτηση μήπως είναι; !ε να για κάτι τέτοιο μοιαζει γτ δεν τρώω και πολύ λόγω του στομάχου που αναγουλιαζομαι !! Άρα εσύ έκλεισες σήμερα την 10η εβδομάδα; τέλεια!!!!!! Όλα να μας πάνε καλά!!! 

Λιγουρευομαι τώρα μια lacta!!!!! Kai δενε χώ χαχαχα

Ενώ δνε τα θελα τ γλυκά πριν σε φυσιολογικά πλαίσια κανένα Σάββατο κακία Κυριακή τώρα κάθε μέρα θέλω κάτι γλυκό.. Εστω και ένα κομματάκι σοκολάτα 

Θύμισε μου σε ποια εβδομάδα είσαι εσύ. 12η είπαμε;; πλησιάζουν οι μέρες σου για την Αυχενική! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και με εσένα!! Θέλεις να σου δώσω συνταγή για banoffee να τρως λίγο στη λιγουρα σου ; εξαιρετική συνταγή, γρήγορη και νόστιμη!! 

K25gp3.png 

Διαφημίσεις

Just now, melina26 είπε:

Θύμισε μου σε ποια εβδομάδα είσαι εσύ. 12η είπαμε;; πλησιάζουν οι μέρες σου για την Αυχενική! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και με εσένα!! Θέλεις να σου δώσω συνταγή για banoffee να τρως λίγο στη λιγουρα σου ; εξαιρετική συνταγή, γρήγορη και νόστιμη!! 

Εγώ σήμερα έκλεισα την 11η μπήκα στη 12η εβδομάδα! Αχ έχω μια. Πολύ εύκολη και εγώ για μπανοφι. Σε ευχαριστώ πολύ κούκλα μου αλλά ακόμα δεν μπορώ να απολαύσω τέτοια γλυκά αντε καμία. Σοκολάτα... Είμαι ακόμα Στο στάδιο που την ψιλό βγάζω με Μακαρόνια και αυτά τα βγάζω μετά... Όσο για την αυχενικη εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες μας!!! Όσο να ναι έχω πολλη αγωνία! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Aressana είπε:

Κ εγώ μπήκα στη 10! Κ εγώ 2 -3 κιλά τα πήρα.. Δεν θα πρεπε όμως..  Δεν με περνει να πάρω πάνω από 10 ! Δεν έχω χάσει ακόμα απ τις προηγούμενες!! 

Και εγώ 3 κιλάκια πήρα! Διάβασα μέχρι 3 είναι οκ αλλά εμένα μου φαίνονται πολλά και απορώ κιόλας γτ δεν τρώω... Τρώω απειροελαχιστες ποσότητες και ο, τι τρώω το βγάζω... Εσύ πόσα κιλα είχες πάρει; τι; ναλλες φορές; εντάξει πιστεύω είναι το λιγότερο αλλά καλό είναι ναι να μην ξεφεύγουμε.... Φαντάσου να ανοίξει κιόλας η όρεξη μου... Ας είναι καλά το μωράκι μου γερό και υγιές... 

Κοριτσια μου βγήκαν κ οι γενικες εξετάσεις, ολα καλα. Κ ο αιματοκριτης ελαχιστα χαμηλός αλλα ετσι κ αλλιως θα ξεκινήσω σιδηρο. Επισης η κυστικη δοξα Το Θεο βγηκε αρνητικη, δεν την έχω! Βεβαια δεν μας εξασφαλίζει στο 100% αλλα ολα καλα! Δεν θα το σκεφτομαι! Τα μωρακια μας τα προστατεύει ο Θεουλης κ η Παναγιτσα!!! ❤❤❤ εχω κατι ψιλοπονακια κ τραβηγματακια τωρα γιατι κουραστηκα λιγο σήμερα αλλα ολα καλα! Όσο για τα κιλα εγω δεν εχω ιδεα αν πηρα η οχι. Πρέπει να ζυγιστω καποια στιγμη χαχα! Εσείς ολα καλα;

• Μου αρέσει 1

TjCZp2.png

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Κοριτσια μου βγήκαν κ οι γενικες εξετάσεις, ολα καλα. Κ ο αιματοκριτης ελαχιστα χαμηλός αλλα ετσι κ αλλιως θα ξεκινήσω σιδηρο. Επισης η κυστικη δοξα Το Θεο βγηκε αρνητικη, δεν την έχω! Βεβαια δεν μας εξασφαλίζει στο 100% αλλα ολα καλα! Δεν θα το σκεφτομαι! Τα μωρακια μας τα προστατεύει ο Θεουλης κ η Παναγιτσα!!! ❤❤❤ εχω κατι ψιλοπονακια κ τραβηγματακια τωρα γιατι κουραστηκα λιγο σήμερα αλλα ολα καλα! Όσο για τα κιλα εγω δεν εχω ιδεα αν πηρα η οχι. Πρέπει να ζυγιστω καποια στιγμη χαχα! Εσείς ολα καλα;

Μπράβο κορίτσι μου! Όλα καλά!!! Κάθε μήνα κάνεις γενική αίματος η και άλλες εξετάσεις; εμένα σίδηρο μου είπε όχι ακόμα θα δούμε βέβαια και πόσο είναι ο σίδηρος ο αιματοκρίτης μου είναι πολύ καλός!!! Και εγώ σήμερα ζυγιστηκα! Θα ζυγίστω και αύριο νηστικη το πρωί! Και εγώ έχω τραβήγματα κια χαμηλά και τσιμπήματακια... Σήμερα είχα μια δύσκολη μέρα γτ ένιωθα πολύ κουρασμένη... Νομίζω πρέπει να πάρω απόφαση να μειώσω μαθητές... 

Εγώ καμία. Φορά νιώθω και κάτι σα σφαχτη στην κοιλίτσα.... Στιγμιαίο μπορεί να ναι από τη μήτρα... 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...